— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Extase tussen gras en dopheide

“Wist je dat dat daar een seksboerderij was?”, vraagt John, mijn rijinstructeur, zomaar uit het niets. We rijden langs rijen naaldbomen, waartussen zich af en toe huizen en boerderijen bevinden. Zo op het eerste oog valt daar niks bijzonders aan te ontdekken, behalve aan de boerderij die mijn leraar me aanwijst. Daar zijn namelijk alle luiken voor de ramen gesloten. Op zijn vraag schud ik van nee, waarop hij verdergaat; “ik ben daar al heel vaak geweest”. Ik schrik, maar voordat ik mij scenario’s in mijn hoofd ga halen die ik me niet bedenken wil, ratelt hij door met zijn verhaal. “Kijk, die dames hadden ook rijlessen nodig hahaha. In een auto bedoel ik – een knipoog is mijn deel- dus werd ik wel eens gebeld door vrouwen met een bepaald buitenlands accent. Het kwam voor dat zo iemand dan in natura betalen wilde, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik knik bevestigend. “Daar moet je heel erg voor oppassen hoor, want een keer een roddel in het dorp over zoiets en je kunt je rijschool wel opdoeken”. Door het geluid van de auto hoort hij mijn zucht van opluchting niet. John is een vrolijk type en goedlachs, maar soms ook diepzinnig en serieus. In de felle zomerzon is er bij hem soms een wolk van bezinning die over drijft. Ik voel me verbonden met hem en zie op tegen het moment dat ik voor mijn rijexamen slagen zal en hij zich niet meer, met zijn wagen, wekelijks voor mijn woning op zal stellen. Ik probeer te bedenken hoe het dan verder moet. Of ziet hij mij slechts als de zoveelste jonge vrouw die les bij hem komt nemen? Ik kan het me niet voorstellen, zo open als hij altijd alles wat hem bezighoudt aan mij vertelt. Hoe hij uitgebreid verhaalt over zijn ambities als hij gaat stoppen als rijinstructeur en een studie op wil pakken. Dat hij zich aan zijn geboorteplaats wil ontwortelen en meer van de wereld wil zien. Of wil ik me dat niet voorstellen?

“Dat is bij alles wat een beetje gevoelig ligt”, kwebbelt hij verder. “Op een keer stond er een vrachtwagen op de weg stil. Het meisje dat ik les gaf reed zo op die kolos af. Dus ik kan niet anders dan naar het stuur grijpen en daar een slinger aan geven om die vrachtauto te ontwijken. Dat gaat in een impuls, dus ik raak per ongeluk haar borsten aan. Zegt zij ineens: “hee viezerd!”. Ik heb haar zo snel mogelijk naar de kant van de weg toe laten rijden. Daar heb ik, toen de auto geparkeerd stond, uitgelegd dat ik niet anders kon dan in te grijpen en dat die aanraking een ongelukje was om een ramp te voorkomen”. “Wat een heftig verhaal”, zeg ik, “maar ik snap het wel. Stel je voor dat daar praatjes van komen”. In een dorp wonen, het is er lekker rustig, maar je gaat ook zomaar over de tong.

Als we terug zijn in ons dorp rijd ik naar mijn woning. “Het was gezellig”, zeg ik bij het uitstappen en let op hoe hij daar op reageert. John lacht zijn tanden bloot. Geeft hij me daar nu nòg een knipoog, of verbeeld ik mij dat maar? Normaal gesproken loop ik dan bij de auto weg, maar nu laat ik hem uitstappen, zodat hij om de auto heen gaand, naar de bestuurdersstoel kan wandelen. Hij pakt de handgreep van het autoportier, maar snel steek ik mijn hand uit en leg die op die van hem. Heel even maar, een aai van een seconde. “Tot volgende week?”, vraag ik hem. Hij knikt en zegt mysterieus; “volgende week? Dat zeker!”. Betekent dat nu dat het ook eerder kan zijn, of is dat wensdenken? De auto rijdt weg en ik kijk die na tot het voertuig de hoek om is gereden. Het is waarschijnlijk een week wachten tot ik hem weer zie.

Op de tafel in de huiskamer staat mijn laptop. Ik klap die open en surf naar de website van de rijschool. Daarop kijkt hij me aan met zijn vrolijke lach, John de rijinstructeur. Hij zei er niks van, of zou hij denken dat ik zijn hand per ongeluk heb aangeraakt? Waarom heb ik niet gewoon gevraagd of we samen iets leuks kunnen doen, iets ergens gaan drinken of zoiets? Is dat omdat ik les heb? Of dat zoiets niet gepast is om te doen? Bang om afgewezen te worden? Of zou hij ontsteld reageren en zeggen dat hij zo niet langer mijn instructeur kan zijn? Lastige gedachten suizen door mijn hoofd om mijn verlangen naar hem te verdoven, maar lukken wil dat niet. Ik heb al weken geleden tegen mijzelf gezegd dat ik verliefd ben, het stil houden valt mij zwaar.

Het is nog steeds warm, ook als de avond is gevallen. Mijn bed voelt bijna lauw aan, voor mij reden om enkel een laken over mij heen te draperen. Meer dan een klein slipje draag ik niet, mij bh ligt samen met mijn pyjama op de stoel in de hoek van mijn slaapkamer. Lange tijd staar in het half donker naar het plafond, terwijl John’s woorden “volgende week? Dat zeker!” in mijn gedachten repeteren. Ik draai me nog eens op de ene, dan op de andere zij, totdat dan toch de slaap invalt.

Nederland ligt aan het strand, zo warm is het. Maar John en ik zakken in zijn auto af in zuidelijke richting. “Het is lekker koel in het bos”, heeft John gezegd, “ik weet een heerlijk plekje voor ons tweeën. Heb je wel eens een gletsjerkuil gezien?” Ik schud mijn hoofd ontkennend, waarop hij vervolgt: “die heb je in Drenthe. Dat zijn een soort duinpannen, maar dan midden in het bos. In de ijstijd zijn die kuilen ontstaan. Ik heb picknickspullen achterin de auto en een koeltas vol broodjes, fruit en drinken”. Het blijken de ingrediënten voor een heerlijke middag. In mijn droom zie ik ons zitten in een kuil vol gras en dopheide, omzoomd door naaldbomen. Op een kleed kletsen we honderduit, eten, drinken en lachen we. Schouder aan schouder zitten we nu, ik voel zijn warmte, hij die van mij. Ineens zijn de woorden op en kijken we elkaar aan. Zijn donkere ogen lijken te zeggen; “wees maar niet bang, het mag!” Zo gaan we helemaal in elkaar op, totdat de eerste kus niet uit kan blijven. Die verandert als vanzelfsprekend in een zoen, waarbij onze lippen elkaar teder raken en onze tongen een slow dance uitvoeren. De warmte, de nattigheid en smaak van zijn tong, ik wil hem proeven, het windt me op, zelfs mijn onderlijf reageert er op, de stof van mijn slipje wordt alsmaar vochtiger. John draait zich naar mij toe, zodat we elkaar heerlijk kunnen omstrengelen en strelen. Wat heb ik hier naar verlangd…

“Hé schatje, zal ik jou eens lekker verwennen?”, fluistert John in mijn oor, “je hoeft zelf niks te doen, lijkt je dat wat? Ik heb in mijn portemonnee een condoom, dus je hoeft nergens bang voor te zijn”. Bij ieder ander zou ik hevig geschrokken achteruit deinzen, maar nu, bij John, merk ik dat het niet alleen de zon is die mij verwarmt, genietend van zoveel verleiding. Ik kijk toch even schichtig om me heen, zijn er geen wandelaars in het bos? Maar alles dat er klinkt is de stilte, en er is niemand te zien, behalve de lieve en verwachtingsvolle ogen van mijn minnaar. “Ik help je wel even”, zegt hij als hij mijn topje bij de randen beetpakt en over mijn hoofd uittrekt. “Mooi hoor”, glundert hij, als mijn donkerblauwe soft-bh’tje onder het topje vandaan komt. Hij vormt zijn beide handen tot kommetjes en houdt zo mijn borsten vast. Vol genot bedekt hij ze met tedere kusjes, over de satijnen stof en daarboven op mijn huid. Ondertussen aai ik met mijn handen door zijn volle haardos. Een minuutje later hebben zijn handen de sluiting van mijn bh gevonden en weet hij die na wat proberen los te krijgen. Eigenwijs steken mijn tepels vooruit, het teken voor John om het liefkozen van mijn borsten voort te zetten. Plagerig neemt hij mijn tepels tussen duim en wijsvinger van elke hand en knijpt er zachtjes in. Ik sidder bij zoveel uitdaging. Daaruit begrijpt mijn lover dat hij nu beter zachtjes aan kan doen. Hij neemt het knopje van een tepel in zijn mond en geeft er lange natte likken op, waarna hij dat bij de andere ook doet. Het voelt ontzettend lekker geil, ik zucht zachtjes maar wel zo dat John die aanmoediging hoort.

“Ga maar lekker liggen joh”, zegt hij. Hij ondersteunt mijn rug als ik op het kleed gaat liggen. Weer kust en likt hij mijn borsten. Hij kan er bijna geen genoeg van krijgen. Maar dan zakt zijn hoofd toch verder af naar omlaag. En weer gaan golven van opwinding door mijn lijf als zijn mond mijn buik heeft bereikt. Overal op mijn onderlichaam ondervind ik de warmte van zijn lippen en tong. Echt spannend is de prikkeling als hij zijn tong in mijn navel drukt en ermee rondcirkelt. Wat een bijzondere gewaarwording, dat heeft nog nooit iemand gedaan. Maar het voelt lekker apart. “Mmmmm, ja lekkerrrr”, laat ik goedkeurend weten. Het teken dat ik me helemaal aan hem overgeven zal. Dat ik de omgeving van de natuur in me heb toegelaten, net als alles wat John nog met me van plan is. Doe het maar, het is nu al vertrouwd, ik wil het, ik wil dat je me uiteindelijk neemt op jouw mannelijke wijze. Daarom til ik mijn heupen iets van het kleed zodat John mijn broekje uit kan doen. Langzaam laat hij het slipje over mijn benen en voeten glijden en legt het in een propje op het kleed.

Weer zoent hij mijn lichaam, startend vanaf mijn navel naar omlaag. Heftiger worden de kussen als hij mijn venusheuvel en het smalle streepje schaamhaar bereikt. Het verlangen is in mij zo toegenomen dat ik niet aarzel om mijn benen van elkaar te doen. Nu heeft hij volop zicht op mijn schaamlippen en het roze kapje waaronder mijn oh zo gevoelige clitje hunkert naar meer. Er ontsnapt een kreun uit mijn mond als ik voel hoe hij mijn buitenste schaamlippen eerst kust en vervolgens likt. Zijn tong maakt vochtige rondgaande paden langs mijn diepste hunkering, mijn vulva. Was ik niet van mijzelf zo nat, dan zou die branden van verlangen. Eindelijk gaat hij naar mijn clitje, teder en zacht, met een natte, slap en zacht gemaakte, platte tong. Eerst over het kapje en dan met veel gevoel naar omlaag over het puntje dat steeds harder wordt. Deze man weet wat hij doet, hij laat me eerst wennen en dan volgt het echte werk. Lange halen over mijn clit, mijn plasgaatje en mijn binnenste schaamlippen, ze brengen mijn hoofd op hol. Ik breng mijn beide handen naar omlaag om met mijn vingertoppen de buitenste schaamlippen uit elkaar te houden. Nu staat mijn kutje helemaal open voor hem. “Ja lieverd, toe maar, neuk me alsjeblieft”, breng ik kreunend en steunend uit, als ik zijn tong tussen mijn schaamlippen door in mijn vulva voel.

Als het likken ophoudt kijk ik op en zie hoe John een condoom over zijn naar voren wijzende jongeheer uitrolt. Die is van behoorlijk formaat, lekker dik en met een glanzende eikel. Vervolgens wacht ik erop helemaal gevuld te worden. Maar tot mijn verrassing doet hij dat niet, althans niet helemaal. Hij schuift zijn pik maar voor een klein deel in mijn kutje en begint dan het voorste deel van mijn vagina te neuken, schuin van onder naar boven stotend. Met lenige heupbewegingen zorgt hij ervoor dat zijn eikel steevast even mijn g-spot raakt. Daarbij voert hij het tempo van herhaald binnendringen steeds een beetje verder op. “Wow, wat ben jij lekker geil meisje”, brengt hij uit. Daar is geen letter aan gelogen. Ik spreid mijn benen zo ver ik kan, zodat hij met die geile lul mijn roze schaamspleet kan binnendringen. En dat is wat hij doet. Het zijn korte felle stoten die mijn gevoelige plekje steeds weer raken, steeds in de roos zogezegd. Ik kreun van genot. Ineens stoot hij door tot hij niet meer verder kan. Ik voel hoe zijn ballen bij elke stoot tegen mijn billen kletsen. Het is duidelijk, John kan zijn beheersing niet meer houden, net als ik. Beide zuchten, kreunen en grommen we. Onze lichamen neuken elkaar, harder, sneller, steviger, hij ramt en ik ram terug. Tot ik plotseling, als een explosie, mijn onderlijf voel verkrampen tot een machtig orgasme. Mijn onderlijf beukt nog eens krachtig naar dat van John. Ook hij houdt het niet meer en op zijn beurt spuit hij het condoom vol met golven van zijn sperma.

Maar blijkbaar is het nog niet voorbij. Door zijn piemel terug te trekken ontstaat er de ruimte om zijn wijs-, middel- en ringvinger, met de vingertoppen naar boven wijzend, bij mij in te brengen. Met zijn andere hand duwt hij op mijn venusheuvel. Zijn vingers wrijven nu uitgelaten over mijn G-spot als in een wilde dans. Ik merk een aandrang alsof ik moet plassen. Maar dat moet ik helemaal niet. Toch laat ik iedere weerstand om dat te voorkomen los, en voor het eerst in mijn leven gebeurt het; ik spuit en spuit en spuit… Grote golven nattigheid landen in het gras en tussen de dopheide. “Joehoe meisje, wat heerlijk, wat top, super wat een mooi gezicht, heerlijk gewoon”, moedigt John mijn squirten aan, “fantastisch…” En nog een straal vocht pers ik eruit, totdat ik buiten adem mijn hoofd op het kleed laat zakken, ik kan niet meer….

Plotseling ben ik wakker en zie hoe mijn matras vol vochtplekken zit. Slaapdronken vraag ik me heel even af of ik dit nu echt was, of toch een droom. Ik moet de boel gaan verschonen, zoveel is in elk geval wel duidelijk. Voordat ik opsta kijk ik nog even op mijn telefoon, die op het bedtafeltje ligt. Ik open What’sApp en lees; “morgen een drankje doen? Vier uur? Groetjes, John”.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *