— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een eerste stap in het vrijgezellenleven ( Deel 2 )

Ik sta in jouw badkamer en kijk naar mezelf in de spiegel. Dit was niet hoe ik had gedacht dat de avond zou verlopen. We zouden een hapje gaan eten en ik hoopte op een gezellige avond. Na de scheiding vond ik het een hele stap om weer in de datingwereld te stappen laat staan intiem te zijn met een man. En toch sta ik nu hier in jouw overhemd mijn haren te fatsoeneren.

Nu we in jouw huis zijn aangekomen word ik toch ineens wel zenuwachtig. Wat kom ik hier nu eigenlijk doen en wil ik dit wel zo snel. Jij ziet dat het ineens wel spannend is en geeft mij even de ruimte. Ondertussen steek je kaarsjes aan zet je een muziekje aan. De sfeer word gezet. Ik krijg nog een glas wijn van je en we gaan samen op de bank zitten. Jouw hand raakt mijn wang aan en ik voel een tinteling door mijn lijf gaan. Wat heb ik eigenlijk te verliezen. Ik ben vrijgezel, jij ook en ik ben aan niemand een verklaring schuldig. Laat jezelf gewoon eens gaan. Ik neem een grote slok van mijn wijn, zet het glas aan de kant en kruip dichter naar jou toe.

Jij hebt niet veel aanmoediging nodig en met een vloeiende beweging maak je de rits op mijn rug los en ik voel jouw warme hand op mijn rug. Ik sta op en laat mijn jurk op de grond vallen. Gelukkig heb ik er een mooi corset onderaan en niet een saai setje. Jij komt heel dicht bij me staan en pakt mijn hand. Samen lopen we naar de slaapkamer. Je pakt met twee handen mijn gezicht vast en kust me intens. Ik weet dat ik nu niet meer kan stoppen. Ik geef me over aan jou.

Ik kan niet meer wachten om jouw kleding ook te verwijderen maar kan me nog net beheersen om het heel rustig te doen. Knoopje voor knoopje maak ik je overhemd los en uitdagend laat ik mijn vingers langs de rand van je broek gaan. Het maakt je gek en voordat ik het kan doen heb je zelf je jeans al uitgedaan en trek je me mee op het bed.

En hoe rustig ik net jouw overhemd los maakte hoe snel voel ik jouw handen over heel mijn lichaam. Je kijkt me aan en zegt als je iets niet wil dan moet je het zeggen. Ik wil je en dan verlies ik mezelf nog wel eens. Ik knik bevestigend en denk alleen maar aan hoe graag ik jou wil. Ik voel jouw mond op mijn tepels, ze likken, zuigen en reageren op jouw aanraken alsof het voor het eerst in maanden is dat ze aangeraakt worden. Ik voel mijn lichaam reageren en kan alleen maar meegaan in de passie. Ik laat mijn handen over jouw rug gaan en voel hoe je langzaam verder naar beneden afzakt. Je zegt hoe mooi je mij vind en ik probeer niet te denken aan mijn onzekerheden.

Ik voel je tong langs mijn lies gaan, plagend, lik je me terwijl je mijn geile doos met rust laat. Je moet zien hoe vochtig ik al word. Ik hoor je zachtjes lachen, alsof je weet hoe je me aan het uitdagen bent. En dan ineens voel ik je vinger langzaam langs mijn lipjes gaan. Ik hou het niet meer. Ik wil meer.. Dan laat je me niet langer wachten zuigt zachtjes aan mijn clit. Ik kan niet anders dan kreunen. Deze bevestiging zorgt ervoor dat je door gaat. Je likt me zachtjes terwijl je je vingers in me stopt. Met diepe halen maak je me zo nat dat er soppende geluiden uit mij komen. Ik pak je gezicht vast en trek je terug naar mij. Ik zoen je en proef mezelf op jouw gezicht. Mijn handen vinden jouw heerlijke lul en begeleiden hem naar wat jij net zo nat en vochtig hebt gemaakt. Je stoot in 1 keer naar binnen en ik kreun heerlijk in jouw oor. Je zegt me hoe zalig ik voel en gaat ritmisch door met bewegen. Mijn handen houden jouw billen vast terwijl ik voel hoe heerlijk jij mij vult. Je pakt me stevig beet en in een vloeiende beweging draaien we om. Ik zit bovenop jou en grijp mijn kans. Ik pak jouw polsen vast en leg jouw handen boven je hoofd neer.

Ik kijk je ondeugend aan en ga heel langzaam op en neer. Steeds als je bijna uit me ben laat ik me weer terugzakken. Als ik jouw polsen loslaat ga ik met een hand achter mijn billen langs en wrijf zachtjes over je kloppende ballen. Je kijkt me aan en ik hoor en zie dat je het lekker vind. Ik voel je lul kloppen in mij. Ik ga weer omhoog en kruip van je af. Geknield ga ik naast je zitten op het bed. Ik zuig even aan je tepels terwijl mijn vingers liefdevol over je lul wrijven. Steeds reageert hij door even omhoog te komen. Je doet je ogen dicht en ik neem jouw lul in mijn hand. Ik blaas er zachtjes tegen en als je kreunt neem ik je in mijn mond. Ik pijp je alsof mijn leven er van afhangt. Ik zuig en lik terwijl ik hem steeds wat dieper in mijn mond neem. Jij kreunt steeds harder en ik voel dat je niet lang meer nodig hebt voor je klaar komt. Ik stop en kijk je aan. Wat wil je dat ik doe ?

Kom met je doos boven mijn mond en pijp me, zeg je met hese stem. Dat laat ik me geen twee keer zeggen. Terwijl ik je pijp lik je mij. Wat een zalig gevoel. Dit ga je niet lang volhouden zeg je, en je legt me naast je neer. Je stopt je lul in me en neukt me hard. Ik moet tegenkracht zetten om niet steeds met mijn hoofd ergens tegenaan te komen. Met een harde kreun kom je klaar. Je zoent me en even ben ik bang dat dit het was. Maar je kruipt weer naar beneden en likt me, ik voel jouw vingers en je tong diep in me. Ik kan niet anders dan loslaten en kom met veel geluid klaar. Je komt naar boven en neemt me in je armen.

Wat is me vanavond toch overkomen. Ik lig nog even naast je maar moet dan toch plassen en trek jouw overhemd aan. Als ik in de spiegel sta te kijken voel ik ineens jouw armen weer om me heen. Je kijkt me aan en zegt gaan we nou nog dansen ….

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Bor 17 jun 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *