— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mijn eerste keer op het naaktstrand

Meestal ga ik ieder jaar met mijn beste vriendin Paulien een weekje naar Texel. Even een weekje weg zonder onze vriendjes en allerlei andere rompslomp.
Als het mooi weer is gaan we natuurlijk altijd lekker naar het strand. Afgelopen jaar was een prachtige zomer en we hadden al een paar dagen strand achter de rug. We waren al lekker bruin geworden.
De derde dag stelde mijn vriendin voor om eens naar het naaktstrand te gaan, om onze witte billen onder onze bikini wat bij te kleuren. Het was inderdaad nogal een raar gezicht, dus het leek mij een goed idee.
Wij dus naar het naaktstrand. Voor mij was dit de eerste keer, dus ik vond het wel een beetje spannend.

Toen we aankwamen viel het op dat het vrij rustig was op het strand, wat mij verbaasde met het mooie weer. Op zich wel prettig, want zo kon ik eerst even rustig wennen aan het idee om alles uit te trekken.
Paulien had daar blijkbaar geen last van, want die lag binnen no time al poedelnaakt te zonnen. Een paar minuten later lag ik ook. Ik lag op mijn rug en voelde het zonnetje op mijn huid branden. Gelukkig stond er een koele zeewind, dus het was heerlijk. Ik voelde de wind mijn borsten strelen en ook tussen mijn benen. Dit voel je normaal nooit als je met je bikini aan ligt te zonnen. Ik deed mij ogen dicht en deed mijn benen ietsje verder uit elkaar. Een rilling van genot ging door mijn lichaam. Ik werd gewoon enorm geil van het idee dat ik hier helemaal naakt op een openbaar strand lag.

Blijkbaar had ik onbewust wat gekreund van genot. “Lekker he, die zon en wind op je blote lijf?” zei Paulien. Ga je mee even een koel duik nemen?
Dat leek mij een goed idee. Misschien kwam ik dan weer even tot mezelf.
Het water was heerlijk. Ik kreeg een enorme kick van het idee dat ik hier zomaar naakt in zee lag. Het leek wel of al mijn zintuigen op scherp stonden. De sensatie van het water wat langs mijn borsten en kutje stroomde was overweldigend. “Het lijkt wel of je klaarkomt”: zei Paulien.
Ik schrok . Betrapt.

Geeft niks hoor. Heb ik ook altijd. Er gaat niks boven lekker naakt zonnen en zwemmen. Ik krijg daar altijd zo’n heerlijk geil gevoel van. Kom, ik ga de zon weer op zoeken. Ga je mee?
Een paar minuten later lagen we weer in het zonnetje lekker op te drogen. Ik voelde me nog steeds behoorlijk opgewonden en de wind die over mijn natte lijf waaide, maakte het er niet beter op.
Blijkbaar was ik toch in slaapgevallen, want ik schrok opeens wakker van een geluid naast me.

Toen ik slaperig opkeek zag ik een jongen die een paar meter naast me bezig was zijn handdoek en spullen neer te leggen. Ik raakte een beetje in paniek, want hij was wel heel dichtbij. Kon hij niet wat verder weg gaan liggen? Er was genoeg ruimte verderop. Ik baalde er behoorlijk van.
Paulien lag nog lekker te pitten en had niks in de gaten.
Nadat hij zijn spullen had uitgestald, begon hij zich ook nog uit te kleden. Hij leek totaal niet in de gaten te hebben dat ik hem “vernietigend” aankeek.
Plotseling keek hij ineens in mijn richting en knikte vriendelijk naar me. “Vind je het goed als ik hier ga liggen”? Helemaal alleen op zo’n groot strand vind ik niet zo fijn.
Euh nee, natuurlijk niet, stamelde ik. Het strand is van iedereen. Jezus! Wat een knappe gozer. Die ogen. Wat een lijf. Mijn boosheid was ineens verdwenen als sneeuw voor de zon.
Paulien was inmiddels ook wakker geworden.
Ineens kwam hij op ons af en gaf ons een hand. “Ik ben Johan”. Ik zei dat ik Julie heette en mijn vriendin Paulien.
Ik hoorde Paulien sissen. “Tering, onze dag kan niet meer kapot. Wat een stuk”
Ondertussen had Johan zich tot aan zijn shorts uitgekleed. Opeens werd ik me er bewust van dat wij schaamteloos en ademloos toekeken hoe hij zich uitkleedde.
Deze jongen had echt alles wat je je als vrouw kon wensen. Onder zijn short had hij geen onderbroek aan en keken we ineens recht tegen zijn jongeheer aan.
Hij keek een beetje beschaamd onze richting uit en zei verontschuldigend, dat hij dacht dat een onderbroek hier niet echt nodig was, toch?
Paulien en ik schudden allebei, starend naar zijn enorme paal, van nee.
“Even een koele duik nemen hoor” en weg was hij. Paulien en mij beduusd achterlatend.
“Jezus Julie, daar wil ik wel een beschuitje mee eten”. Ik knikte. “Ja, wel meer dan één”. Ik ging weer op mijn rug liggen, maar een onrustig gevoel maakte zich van mij meester. Onbewust was ik met mijn hand tussen mijn benen aan het strelen. “Ga je lekker!” zei Paulien ineens.
Ik schrok op uit mijn gedachten. Ooh kut, sorry. Ik was er even niet bij.
“Die gozer maakt mij ook helemaal gek” zei Paulien. Mijn kut staat gewoon in brand joh.
We keken elkaar aan en alsof we elkaars gedachten konden lezen, pakten we onze spullen op en legden die links en rechts naast die van Johan.
Al snel kregen we spijt van onze impulsieve actie, maar het was al te laat. Johan was alweer terug en keek ons met verbaasde blik aan.
“Ja, we dachten allebei van, alleen is maar alleen, dusss” stamelde ik.
Ok, kom er gezellig bij. Ruimte genoeg.
Hij kwam tussen ons inzitten en we raakten lekker aan de praat. Het was echt een leuke gozer.
Hij zei dat hij eigenlijk met zijn vriendin op vakantie zou gaan, maar een maand voor vertrek de verkering uitmaakte. Hij had alles betaald, dus balend thuisblijven was geen optie. Dat onze vriendjes thuis zaten, hebben we Johan maar niet verteld.
Na een tijd gepraat te hebben, ging Johan even liggen om van de zon te genieten. Paulien en ik lagen links en rechts van hem en terwijl hij lekker op zijn rug lag te slapen, genoten wij van het uitzicht op hem.
Ik was al zo ontzettend geil geworden, dat ik mij niet meer kon beheersen. Ik keek naar Paulien en begon stiekem zachtjes Johan zijn pik te strelen.
Of Johan echt sliep, of deed alsof weet ik niet, maar ik zag dat hij licht schokte. Bovendien zag ik dat zijn pik langzaam stijver werd.
Paulien lachte zenuwachtig naar me en gaf een snelle lik met haar tong over zijn eikel.
Zijn pik was nu keihard en ik denk wel bijna 25 cm. Dit was wel de grootste pik die ik ooit gezien had.
Paulien aarzelde nu niet en nam hem helemaal in haar mond. Ik duwde Paulien een beetje opzij en samen gingen we helemaal los op die heerlijke paal.
Johan was inmiddels klaar wakker en wist niet wat hem overkwam. Dat we op een openbaar strand lagen met allemaal mensen om ons heen, hadden we niet meer in de gaten. Bovendien konden we ook niet meer stoppen. Al hadden we dat gewild. Er was geen weg terug.
Johan was inmiddels klaar wakker en bezig ons te “stereovingeren”.
Hoe hij het deed weet ik niet, maar ik ben zeker 4 x trillend klaargekomen. Ook Paulien ging flink te keer. “Ooh Johan, wat fucking lekker” riep ze steeds.
Plotseling stond ze op en met een vloeiende beweging ging ze boven op Johan zijn pik zitten. Zijn grote paal gleed in een keer helemaal tot aan zijn ballen bij haar naar binnen.
Paula slaakte een kreet en ik dacht dat ze uitscheurde. Gelukkig was het een schreeuw van genot en ze begon hem wild te berijden.
Ik keek met open mond naar mijn vriendin, die ik al jaren kende, dacht ik. Maar zo had ik haar nog nooit eerder gezien. Onze relatie zou vanaf nu heel anders worden, besefte ik. Ten goede wel te verstaan.
“Laat mij ook eens even”. Paulien kwam blijkbaar net klaar, want ze kreunde ineens heel diep en begon ongecontroleerd te “shaken”. Naar adem happend, als een vis op het droge, liet ze zich op haar rug vallen. Oh my god!

Nu was het mijn beurt. Ik ging op mijn rug liggen en trok Johan boven op me. Hij zette zijn pik tegen mijn klitje en maakte zachtjes draaiende bewegingen. Een schok ging door mijn lichaam en ik kwam wild schokkend klaar. Ik hoorde mezelf smeken om me te neuken. Nog nooit eerder was ik zo geil. Mijn kut was zo nat, dat zijn paal zo naar binnen gleed. Maar hij deed dat zo tergend langzaam, dat ik zelfs boos werd. Ik wilde hem gewoon diep in mijn kut voelen. “Neuk me diep” riep ik hem gebiedend toe..
Wat er daarna gebeurde zal ik nooit vergeten. Ik was zo bang dat hij snel zou klaarkomen, maar hij bleef maar gaan.
Paulien was weer wat bijgekomen en trok bruusk Johan zijn pik uit me.
“Nu ik weer” hijgde ze en ze schoof zijn pik weer in haar kut.
Dit ging zo meerdere keren heen en weer, totdat Johan uiteindelijk aangaf dat hij klaar ging komen.
Ik haalde snel zijn pik uit mijn kut. “Nog even wachten Johan”
Samen begonnen wij met lange halen zijn kloppende pik te likken. Af en toe lieten we onze lippen even over zijn op springen staande eikel glijden.
Als hij dreigde klaar te komen, stopten we even, om vervolgens de spanning weer op te voeren.
Johan werd langzaam gek en smeekte om genade. Uiteindelijk hebben we hem toch maar uit zijn “lijden” verlost.
Ik voelde zijn pik steeds dikker worden in mijn mond. Ik wilde hem snel eruit halen, maar was net iets te laat en kreeg de eerste volle laag in mijn mond. Ik stikte bijna en probeerde het snel door te slikken. Paulien nam het gelukkig van me over. Samen pijpten we hem net zolang tot er geen druppel meer uitkwam. Dat duurde al met al nog wel even . Zijn verkering was blijkbaar al een tijdje uit en hij had flink “gespaard”
Ik had nog nooit eerder meegemaakt dat iemand zo heftig in mijn mond klaar kwam. Dit was de eerste keer en zeker voor herhaling vatbaar. Het is echt kicken.

Toen we enigszins bijgekomen waren, bleek dat er al die tijd mensen om ons heen hadden gestaan en het hele schouwspel hadden gadegeslagen. Sommigen hadden het zelfs gefilmd met hun mobiel. Het kon mij in ieder geval niet meer schelen. Leuk voor thuis, denk ik maar.
Gelukkig, dacht ik later, waren er geen kleine kinderen bij en geen politie.
Tot onze verbazing begonnen “ons publiek” zelfs te klappen en complimenteerden ons met ons “showtje”.
We hebben nog de hele vakantie van Johan genoten en Johan van ons.
Dit was echt wel de supergeilste vakantie ooit.

Groetjes en kusjes van Julie en Paulien

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Edwin 05 jan 2020
  2. Ed 14 jan 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *