— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een eerste stap in het vrijgezellenleven (Deel 1 )

Het is lang geleden dat ik als single vrouw door het leven ging en mijn allerlaatste eerste date is net zo lang geleden. Ik was toen nog een kind en nu een vrouw. Een vrouw die zich afvraagt of ze zich niet vreselijk belachelijk maakt door zich in dit spannende leren jurkje te hijsen. Maar je kan nu wel goed zien waar de kilo’s af zijn gegaan en hoe hard ik de laatste jaren van mijn huwelijk aan mijn lichaam had gewerkt. Ik hoor zijn beschuldigingen nog in mijn hoofd, ja nu je een geil en sexy lijf hebt laat je me in de steek.

Ik moet iets gaan doen aan die onzekerheden in mijn hoofd en hoe doe ik dat het beste? Door weer te gaan daten. Ik kreeg een appje van een blast from the past, zullen we eens een hapje eten? En dacht waarom niet. Als eerste gezellig om elkaar weer eens te zien en gelijk een goede testcase om te zien hoe ik in de markt lig.

Ik laat me expres niet ophalen maar ontmoet hem in de stad. Jurkje aan nieuwe schoenen eronder, altijd tricky maar haar en make-up zitten beter dan ooit. 5 minuten te laat kom ik aan, je moet ze laten wachten en jij staat bij de voordeur van het restaurant. Casual chic zie je eruit. Mooie jeans en een overhemd met jasje. Ik hou ervan als mannen zich verzorgen. Nonchalant geef je me een zoen op mijn wang, geeft me je arm en we lopen naar binnen. Blijkbaar kom je hier vaker want mensen weten je naam en je krijgt je vaste tafeltje.

Dat tafeltje is volgens mij 1 van de mooiste plekjes, we zitten een beetje afgezonderd bij kaarslicht en hebben uitzicht over de stad. Ik zie vanuit het raam de mensen lopen en de lichtjes schitteren in het donker. Ik ben met het openbaar vervoer gekomen en de planning is een taxi terug dus ik neem een wijntje. Normaal drink ik bijna niet maar ik ben toch een beetje zenuwachtig. We praten een beetje over koetjes en kalfjes terwijl we genieten van het voorgerecht.

Jij bestelde gelijk een fles wijn zodat we allebei nog een tweede kunnen nemen. Halverwege het tweede glas voel ik mijn wangen al gloeien. Dat krijg je ervan als je nooit drinkt. Ineens leg je je hand op de mijne. Van schrik kijk ik je aan en je zegt weet je dat je nu nog mooier bent dan vroeger en toen was ik al gek op je. Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen en word gered door de ober die het hoofdgerecht komt brengen. Ik stamel iets als ja dat zal wel en begin met eten. De spanning stijgt aan tafel. Zou jij weten dat ik altijd al gek op je was.

Het eten is hier heerlijk zeg ik en je knikt bevestigend. Je schenkt mijn wijn nog eens bij en kijkt me aan. “Ik meende het wat ik zei, dat weet je toch wel?” Ik voel jouw hand boven op mijn been en ik voel het nat worden tussen mijn benen. Het is lang geleden dat ik me zo voelde. Ik merk dat ik bloos. Ik vind complimenten altijd heel moeilijk. “Moet je na het eten gelijk naar huis of zullen we nog gaan dansen?” vraag je me. Dansen is altijd een goed idee, je weet nog steeds dat ik van dansen houd. We eten verder en kletsen heel wat af waarna we het restaurant verlaten. Je geeft me wederom je arm en samen lopen we de nacht in. Na 2 straten voel ik mijn voeten toch wel in die nieuwe schoenen en je vraagt met een ondeugende glimlach of ze lekker lopen. Ik moet helaas bekennen dat ze inderdaad zeer doen.

“Ik heb een beter plan” vertel je me en je belt een auto. Voor ik kan tegenstribbelen zet je me er in en je gaat naast me zitten. Je geeft een adres door aan de chauffeur en pakt me daarna stevig beet. Hoe kan ik jou nou weerstaan. En zoent me met zoveel passie dat mijn jurkje ineens wel heel erg warm is. Je handen glijden over mijn benen en je kijkt me aan. Ik zie aan je jeans dat er bij jou geen ontkennen meer aan is. En tussen mijn benen is het ook behoorlijk vochtig. De chauffeur sluit het tussenraam. Ik besluit om mijn stoute schoenen uit te doen en trek mijn jurkje iets omhoog. Ik kruip op jouw schoot en zoen je terug. Ik voel de warmte in me oplopen en in jouw broek staat het ook steeds een stukje strakker. Ik kijk je aan en zeg “maar het dansen dan?” Je weet dat ik van dansen houd. Jouw ondeugende glimlach zegt alles tegen mij. Je pakt mijn billen stevig vast en vraagt welke dans ik wil doen. Ik ken er genoeg. Hoe kan ik jou nou iets weigeren terwijl ik me zo had voorgenomen om alleen wat et gaan eten. Maar dat station is allang gepasseerd. Ik wil jou, en ik merk dat het wederzijds is. Ik zeg nog “is dit wel slim, we zijn op een eerste date?” Maar je kijkt me liefdevol aan, legt je handen zacht op mijn wangen en zegt…

“Ga je alsjeblieft met mij mee naar huis? Dan dansen we daar samen verder. En dan mag je je schoenen uithouden.”

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *