— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Gebruikt in een auto

Al jaren heb ik een fantasie om door meerdere mannen gebruikt te worden. Glory holes zijn voor mij de geilste filmpjes die vaak opgevolgd worden door harde gangbang porno. Om het echt te doen is natuurlijk nogal een stap maar het lijkt me bloedgeil om eens mee te maken.

Vanavond gaan we samen uiteten. Ik trek een kanten body aan met een rokje en colbertje er over en hoge hakken. Ik ben enorm geil en moet me tijdens het klaarmaken inhouden om me niet klaar te laten komen. Het etentje is heerlijk maar er hangt constant een spanning waardoor ik moeite heb met eten. Ik zie de ober en sommige gasten bewonderend naar mijn sexy outfit kijken. Je plaagt me regelmatig door even je hand onder mn rokje te glijden. Als we bij het toetje aankomen word je ineens serieus. Zo meisje zeg je, ben je nou blij met al die aandacht van de mannen in dit restaurant? Mijn wangen worden rood.
Je zegt dat je zo gaat afrekenen en dan nog een verrassing voor me hebt.
Ik moet vast in de auto gaan zitten en je instructies opvolgen.
Ik pak de sleutels en neem plaats in de passagiersstoel. Al gauw krijg ik een appje van je: Body open aan de onderkant, colbertje en bh uit. Rokje aan.
Ik doe wat je gevraagd hebt en voel mn tepels tegen het kant aan drukken. Mijn kutje is al aardig nat en ik ben blij dat ik nog op mijn rokje mag zitten.
Een paar minuten later krijg ik weer een berichtje. Doe het raampje omlaag en doe de blinddoek om die onder de stoel ligt. Telefoon dan weg en handen achter de stoel. Ik word steeds geiler en heb geen idee wat je van plan bent.
Ik doe wat er gevraagd wordt en als de blinddoek goed zit hoor ik een klik van de deur achter mij. Ik voel hoe iemand mijn handen pakt en achter de stoel aan elkaar bindt. Ik kan nu geen kant meer op.
Weer hoor ik een klik dat de deur weer sluit en ik hoor wat gemompel buiten.

Dan ineens door het open raam voel ik een hand op mijn borst. De hand begint mijn tepel te bewerken en ik kreun zachtjes. Degene buiten kreunt ook en ik hoor dat jij het niet bent. De hand blijft kneden en wisselt tussen beide borsten af. Ik spreid mijn benen een beetje want ik wil veel liever daar aangeraakt worden.
Ik hoor je buiten zeggen: volgens mij hoort een uitdagend meisje geen geluid te maken. Ik draai mijn hoofd naar waar het geluid vandaan komt en voel ineens een eikel tegen mijn mond aan door het open raampje. Gretig zuig ik hem naar binnen en probeer de lul zo diep mogelijk te nemen. Doordat mijn handen vast zitten kan ik weinig bewegen en deze vreemdeling wordt steeds harder. Ineens trekt hij zich terug en hoor ik dat hij zich aftrekt. Er verdwijnt een hand onder mijn rokje, eindelijk vingers op mijn kutje! Het is echter van korte duur want voor ik het door heb voel ik warme sperma op mn borsten landen. De man verdwijnt en ik hoor weer gemompel. Net als ik wil vragen wat er nu gaat gebeuren wordt de volgende eikel tegen mijn mond gedrukt. Ik begin te zuigen en deze persoon is een stuk minder zachtzinnig. Hij neukt mn mond onverstoord diep en hard. Al gauw voel ik een samentrekking en spuit hij mijn mond vol.

Ik krijg geen kans om bij te komen want de volgende dient zich al aan. Zo gaat het door tot er ongeveer zes mannen zijn geweest, het is lastig de tel bij te houden. Mijn rok is wat opgestroopt en overal zit sperma op mijn lijf en gezicht. Ik hoor weer een klik achter mij en mijn handen worden los gemaakt. De deur naast mij gaat ook open en iemand begeleid mij uit de auto.

Ik ruik dat jij het bent en je duwt me naar de achterbank. Je zet me neer met mn buik op de achterbank en mijn voeten buiten op de grond. Zonder waarschuwing duw je je lul tussen mijn drijfnatte lipjes. Ik kreun nu heel hard en begin mijn heupen te draaien. Je neukt me diep en vraagt me mijn clitje aan te raken. Ik doe wat van me gevraagd wordt en kreun dat ik ga komen. Kom maar meisje fluister je. Ik hou het niet meer en kom trillend en gillend klaar. Niet veel later trek jij je terug en voel ik je warme zaad over mijn billen spuiten.

Je maakt mijn blinddoek los en geeft me een deken aan die in de auto ligt. Ik kijk je dankbaar aan en ga weer voorin zitten.
Nog voor je de auto start val ik al in slaap. Dit was een droom die uitkwam en nog zoveel beter was dan ik ooit had durven dromen.

Beoordeel dit verhaal

6 Reacties

  1. Jack 23 nov 2019
  2. TomD 28 nov 2019
  3. Fenna 05 dec 2019
  4. SM-Art 12 dec 2019
  5. TomD 12 dec 2019
  6. Danisha 02 jan 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *