— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Je maakt me gek

Na een constant spel van aantrekken en afstoten is het dan eindelijk zover; we gaan elkaar voor het eerst ontmoeten. Al vanaf ons eerste online gesprek hebben we hier naar verlangt, maar dit was nooit de bedoeling, want we zijn allebei niet vrij.

Ik sta op het plein te wachten. Steeds als de deur van de parkeergarage open gaat razen de zenuwen door mijn lijf. Waar blijf je, ik wil je zo graag zien. Ik sluit mijn ogen en haal diep adem.
De deur gaat nogmaals open en ik herken jou. Ik loop naar je toe en we zeggen elkaar wat verlegen gedag, dan pak je me ineens vast en trekt me tegen je aan. We kijken elkaar aan en je zoent me zacht. Een lange zachte geile zoen en ik sta te trillen op mijn benen.
We lopen samen naar het grandcafé vlakbij en zoeken een plekje in een hoekje. Het gesprek komt moeilijk op gang, maar onze ogen zeggen veel en mijn gedachten ook. Oh wat ben je lekker, denk ik, in het echt nog beter dan op de foto’s. Je bent precies het type waar ik op val, met jouw donkere haar en baard en de gevaarlijke blik vol lust in jouw bruine ogen. Precies het type dat ik altijd op veilige afstand heb gehouden. Maar nu zitten we hier veilig en verstandig in een openbare gelegenheid en ik denk alleen maar ik wil je, nu! Zou jij dat ook denken? Ik kijk je aan, je lacht naar me. Ja jij denkt het vast ook, ik zie het in jouw ogen. Ineens voel ik onder de tafel jouw hand op mijn been, eerst op mijn knie, maar dan steeds verder omhoog, totdat je door de tafel tussen ons in niet verder kan. Ik zeg niets meer en kijk je alleen maar aan met mijn sprekende blauwe ogen waar jij zo dol op bent.

Ik schop mijn ene schoen uit en raak met mijn voet jouw been aan. Ook ik ga steeds verder langs jouw been omhoog en zet dan mijn voet tussen jouw benen op de rand van de stoel. Je schuift naar voren en ik wil mijn voet net verplaatsen als de ober ineens naast ons staat.”Is alles naar wens, wilt u nog iets drinken?” “Nee, we willen graag afrekenen”, zeggen we bijna tegelijk.
Eenmaal buiten lopen we stilzwijgend naar de parkeergarage. Als we in jouw auto zitten buig ik naar jou toe en we zoenen wild. Onze handen trekken kleding opzij en gaan op zoek naar blote stukjes huid. We willen veel meer, maar daar is het hier veel te druk voor. Je haalt diep adem en zegt: “ik breng je naar huis”.
Ik kijk naar je terwijl je rijdt, jouw ogen zijn gericht op de weg. Je legt jouw hand op mijn been, ik voel de warmte door mijn jeans. Weer ga je steeds hoger, je streelt mijn dijen en ik zet mijn benen wat uit elkaar. Je maakt me gek. Ik duw jouw hand weg, verbaasd kijk je me aan. “Uh let op  de weg, twee handen aan het stuur”, zeg ik streng, maar dan leg ik mijn hand op jouw kruis en je hapt naar adem. “Let op de weg!”, zeg ik nogmaals. Ik voel jouw opwinding groeien onder mijn hand. Ik beweeg mijn hand niet, we rijden door over de lange weg naar mijn huis. Eindelijk zie ik de parkeerplaats en ik vraag je te stoppen. We zijn de enige auto tussen de bomen.

Jij stapt snel uit en loopt naar de andere kant van de auto. Je maakt de deur open, trekt me eruit en duwt me tegen de auto aan. Hongerig zoen je me en duw je jouw lijf tegen me aan. Ik leg mijn handen op jouw billen, duw je nog dichter tegen mij aan en draai met mijn heupen.
Je kreunt diep en zegt: “je maakt me zo gek!” Ik lach zacht en zeg “dat is ook de bedoeling”. Ik duw jouw jas van jouw schouders, hij valt op de grond. Jij trekt mijn shirt omhoog duwt mijn bh opzij en legt jouw handen op mijn borsten. Je duwt jouw lijf nu zo hard tegen me aan dat ik jouw harde lul ondanks onze jeans steeds tegen mijn kutje voel duwen. Ik kreun zacht en fluister hees: “ik wil je”.
Je trekt de achterportier open en gaat op de achterbank zitten. “Kom hier!”, zeg je. Ik kijk je aan, maar luister niet. Ik trek mijn jas uit en leg die op de voorstoel. Daarna maak ik langzaam de bovenste knoopjes van mijn blouse open, maar trek hem dan ongeduldig over mijn hoofd. Ik open mijn jeans en stap eruit.

“Kom hier!” zeg jij nogmaals. Ik stap in de auto en ga bij je op schoot zitten. We zoenen weer hongerig. Je maakt mijn bh los en trekt hem uit. Je zoent mijn borsten, likt aan mijn tepels. Ik zoen jouw nek en bijt zacht in jouw oorlelletje. Ik trek jouw shirt uit en duw mijn borsten tegen jouw blote borst. Even genieten we van het eerste huidcontact, maar dan maak ik jouw broek los. Ongemakkelijk bewegen we samen in de krappe ruimte, zodat jouw lul vrij komt. Ik duw mijn kutje er tegen aan. Je trekt de stof van mijn slipje opzij en duwt jouw lul hard bij mij naar binnen. Ik kan een kreetje niet onderdrukken. Dan beginnen we samen te bewegen, alle spanning komt los. We kunnen niet meer stoppen. Steeds weer glijd ik over jouw lul heen, steeds weer draai ik met mijn heupen en duw mijn clitje tegen je aan. Je knijpt in mijn billen en we zoenen wild en hongerig. We fluisteren elkaar de woorden toe uit onze online gesprekken.
“Je bent zo lekker”
“Je bent van mij”
“Je bent eindelijk van mij”
“Laat het me horen, laat het me zien”
“Laat het me voelen”
“Je maakt me zo gek”
“Je maakt me zo geil”
“Het is zo fijn jou diep in mij te voelen”
“Het is zo fijn jou eindelijk echt in mij te voelen”
We bewegen steeds wilder, het duurt niet lang of we komen samen heftig klaar.
Net zo heftig als ik klaar kwam door deze gedachte hoe onze eerste middag samen had kunnen zijn.
Ik wil je!
Waar was je!
Jij maakt mij gek! Je trekt me naar je toe en duwt me weg.

Beoordeel dit verhaal

5 Reacties

  1. Mavis 19 dec 2019
  2. Karin 12 jan 2020
  3. Walter 13 jan 2020
  4. SM-Art 17 jan 2020
  5. Karin 12 feb 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *