— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Daar sta ik dan (deel 3)

Gelijk als mijn zicht weer weg is focus ik weer om te horen waar je bent, en waar je naar toe gaat. Mijn ademhaling reageert ook gelijk door te gaan versnellen. Wat ga je met me doen? (einde deel 2)

“Je gehoorzaamt goed, ga zo door”, zeg je. Ik merk dat ik superwarm word als ik niet weet wat er gaat gebeuren en dat jij me onder controle hebt. Ik merk dat we door de keuken lopen, ga je me hier pakken? Dan hoor ik je de achterdeur open maken en de frisse lucht van buiten voel ik op mijn benen. We lopen nu rustig de tuin in. Wat ga je doen vraag ik me af. Ik voel dat je het ceintuur van de ochtendjas af haalt en ik voel de koele lucht tegen mijn buik en borsten aan komen en mijn tepels reageren ook gelijk. Je duwt me nog een klein stukje vooruit en ik denk dat we in de partytent staan als je me met je handen tot stilstand brengt. Even voel ik je niet meer en hoor ik enkel mijn eigen ademhaling. Dan voel ik je handen op mijn enkels. Je staat achter me en langzaam voel ik je handen omhoog gaan langs mijn onderbenen, knieën, bovenbenen en als je met je vingers in mijn liezen kriebelt, hou ik het al bijna niet meer. Je drukt met lichte dwang mijn benen iets uit elkaar, vervolgens trek je even aan mijn schaamlippen, lekker hoor. Ik merk dat mijn kutje al weer openstaat. Via m’n buik en mijn borsten kruipen je vingers omhoog. Kippenvel is voelbaar op m’n hele lichaam. Sidderingen gaan als een achtbaan door m’n lichaam. Mijn ademhaling reageert op elke aanraking van je en af en toe kreun ik van die huivering. “sssssssttttt, ik wil je hier buiten niet teveel horen, men kan je niet zien maar wel horen dus geen geluid maken” fluister je in mijn oor. Dat is toch bijna niet te doen joh, denk ik. Zie je wel, ik voel je handen al weer zalig over mijn borsten gaan. Je masseert ze en ik kreun alweer als je mijn tepels tussen je vingers laat rollen. Terwijl je achter me staat leg je mijn hoofd achterover op je schouders terwijl je verder gaat met mijn borsten, heerlijk die warme handen op mijn borsten, ik word al weer lekker warm zo. En dat komt niet alleen van de heater die ik af en toe ook voel. Met mijn tong ga ik over mijn lippen en je vraagt of ik hier geil van word. Natuurlijk word ik hier geil van, ik sta ik hier in de tuin naakt en jij kan alles en ik niks.

“Ja, ga aub door”, zeg ik je zachtjes. Met je ene hand kneed je mijn borsten, de andere hand glijdt via mijn buik naar mijn warme natte kut, ooohh heerlijk, je vult me gelijk op met 2 vingers. Aarrrgh je drukt wel heel stevig en heel diep, heerlijk. Het voelt zo diep, net of je me omhoog drukt en ik hijg alweer volop, wat is dit lekker terwijl je ook met mijn borsten blijft spelen. Mijn tepels zijn keihard en ik huiver van geilheid bij elke aanraking. Je brengt me in een hele geile roes, heerlijk. Je haalt je vingers uit me en doet mijn ochtendjas helemaal uit. Nu sta ik helemaal naakt, maakt me niet uit, je hebt me al zo warm gemaakt, ik wil dat je doorgaat met me. “Handen naar achteren”, beveel je in 1 keer. Vervolgens bind je mijn handen op mijn rug vast. “Voorover buigen en benen ver uit elkaar!”. Ik buig zover mogelijk voorover en zet mijn benen verder uit elkaar. Ik hoor dat je de terrasheater hoger aan zet en voel de warmte gelijk op mijn lichaam en vervolgens hoor ik je zeggen: ”Zo blijven staan, ik ben zo terug!”. Het is lastig om zo te staan, maar ik heb al snel een houding die ik wel even volhoud. Ik hoor je niet, waar blijf je… Pats, au een felle pijn op mijn rechterbil, het gloeit, wordt warm en het veranderd in een…verlangen. Het is niet te hard of toch wel… Het is opwindend denk ik. Je zou blijven staan, wie niet horen wil moet maar voelen zeg je. Je voegt daad bij je woord en pats, op mijn linkerbil. Weer gloeiend, warm en zeker, dit is geil, opwindend. Ik kreun er van en weer een tik op mijn billen. “Wat heb ik je nou gezegd”, “als je zo doorgaat moet ik daar ook maatregelen tegen nemen zodat het niet meer gebeurt. Ik merk dat ik er warm van word als je zo tegen me praat en me zo straft. Ik kan dat kreunen niet onderdrukken. Ik voel dat je achter me gaat staan en ik voel je harde lul tegen mijn kont aan komt. Ik ben dus niet de enige die het opwindend vind. Ik druk nu met mijn kontje naar achter en heerlijk om je zo te voelen. Je pakt mijn heupen lekker stevig beet. Dan voel ik dat je met je hand mijn hoofd weer achterover op je schouder legt door mijn haar stevig beet te pakken. Wat pak je me heerlijk stevig zo, heerlijk geil word ik, je maakt me gek zo. Dan laat je mijn hoofd en heupen los en je stapt bij me weg. “Blijf zo staan”, en je maakt mijn armen los. Je pakt mijn rechterhand en bindt deze rechtsboven me vast aan de zijkant van de tent. Je hand glijdt over mijn arm terug, via mijn borsten en nog steeds harde tepels ga je naar mijn linkerhand. Lekker hoe je dit doet zo. Mijn linkerhand wordt ook vastgemaakt maar dan linksboven aan de zijkant van de tent. Wijdbeens en met mijn armen gespreid sta ik voor je, warm maak je me. Een tik op mijn bil, ik hijg ervan. Zachtjes antwoord ik “ja” als je me vraagt of ik dat lekker vind. Je checkt nog even of de handen niet te strak zitten.

Wat vertrouw ik je, ik kan mijzelf verliezen in je zo. Heerlijk dat je me dit geeft, heerlijke ervaring, die extase. Dan ineens krimp ik in, je zet een knijper op mijn tepel en ik kreun van heel diep binnenuit. Ik blaas uit en je laat me tot rust komen zodat ik kan wennen aan dit gevoel. Van stekende pijn gaat het nu over naar een heel warm en geil gevoel. Als mijn ademhaling weer tot rust komt, zet je nog een knijper op mijn andere tepel. Weer dat scherpe pijnlijke gevoel dat weer overgaat in warme geilheid. Ik voel dat je mijn benen weer wat verder uit elkaar drukt zodat ik weer wijdbeens sta. Mijn armen hangen in de touwen en ik moet me goed concentreren om stil te blijven staan. Wat voel ik me onderdanig om zo voor je te staan, heerlijk. Ik wil dat je verder gaat, ik wil klaarkomen, ik wil je voelen… ik voel helemaal niets. Waar ben je? Ik hoor je niet! Het duurt minuten denk ik en ik draai en doe maar hoor je nergens. Dan voel ik je in 1 keer weer achter tegen me aan staan. Je trekt mijn hoofd weer stevig aan mijn haar op je schouder, ik kreun alweer omdat je me zo stevig vastpakt. Dan voel ik dat je met de knijpers begint te spelen, wat gevoelig en geil is dat zeg, mijn kutje wordt al verschrikkelijk warm, ik voel het vocht gewoon al langs mijn benen lopen. Met je vingers streel je rond mijn tepels, wat plaag je me, heerlijk en geil als je dat harde afwisselt met dat zachte. Plots hoor ik een zoemend geluid en je drukt in 1 keer het vibrerende ei tegen mijn poesje. Ik schrik, zucht, snak naar adem, mijn hele lijf kronkelt en ik druk vol met mijn kutje tegen het ei aan en ik voel ‘m langzaam naar binnen glijden, kan ook niet anders, ik ben bloedgeil en zeiknat. Heerlijk hoe het ei zo in mij zit, mij lekker opvult. Mijn ademhaling heb ik weer bijna onder controle en zachtjes hijg en zucht ik verder als je vervolgens ook aan de knijpers trekt. Dan…….. voel ik je niet meer, waar ben je nu weer……ondertussen trilt het ei nog in me………..
De trilling veranderd……. Ooohhh wat doe je met me…… je zit gewoon naar me te kijken terwijl je met de afstandbediening van het vibrerende ei de controle hebt. Het maakt me niet uit, ga je gang, speel met me… Je gaat alle standen van het ei af en ik word steeds warmer, je brengt me in een flow, heerlijk gevoel dit. Het kan niet lang duren voor ik klaar kom, ik wil zo graag klaarkomen schat. Ik hijg, lik over mijn lippen en ik 1 keer is het ei stil. Ik kan niet stil staan zo en kronkel nog na. Hijg volop, wat is dit lekker. Tot mijn schrik zeg je dat je zo terug bent, wat nu weer, ik wil je hier, ik wil klaarkomen. Ik hoor je niet meer, in 1 keer gaat het ei vol aan en het maakt me niet meer uit. Ik wil klaarkomen en het ei vibreert heel hard, oooooohhhh , gekreun komt vanuit mijn keel, ik grom er gewoon van…ik …ik… kommm. Op mijn lippen bijtend om niet te veel herrie te maken, aaaaahhhhhh wat is dit lekker, wat kom ik lekker klaar, wat een lang orgasme eindelijk. Ik voel het vocht heerlijk uit mijn poesje lopen. Trillend op mijn benen hang ik in de touwen, het ei vibreert nog volop. Pats, voel ik in 1 keer weer het zweepje op mijn buik, en op mijn borsten. Wat moet ik voelen, het ei, je zweepje, ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat ik weer warmer en geiler wordt .Je bent toch niet klaargekomen zonder mij he, vraag je. ” “Sorry, ik kon niet anders”. Het ei gaat uit en ik kronkel nog een beetje na, wat ben ik nog warm. Een diepe zucht volgt als je 1 voor 1 de knijpers van mijn tepels afhaalt, pijn en warmte vermengen zich. Je maakt het touw bij mijn armen losser en je begeleidt me naar de grond. Wat ga je nu weer doen vraag ik me af. Ik voel dat ik op mijn rug op de kussens lig die je weggelegd hebt en mijn armen zitten nog steeds vast. Mijn ademhaling is afwachtend en vol spanning wacht ik af. “benen wijd en benen omhoog” commandeer je. Vervolgens begin je mijn poesje te likken terwijl het ei nog in me zit. Af en toe vibreert het ei, je beft me en verwend me van binnen door af en toe het ei aan te zetten. Dit hou ik niet lang vol en een warme gloed begint van binnen te komen . Je likt me zalig en ik ga… klaaar… komen… aaaaaahhh zalig zo, opgevuld en jouw tong zo te voelen. Je likt door terwijl ik klaarkom. Ik voel sterren, ik zweef, tintelingen overal, wat een heerlijk geil orgasme. Het gevoel gaat door heel mijn lijf. Heerlijk wat je met me doet. Je gaat gewoon door met likken en ik wil ook niet dat je stopt… je stopt toch, wat gebeurt er. Je trekt het ei eruit. Met mijn hoofd in mijn nek voel ik in 1 keer je kloppende eikel tegen mijn schaamlippen… je drukt je lul in 1 keer door tot hij diep in me zit. Wat vul je me heerlijk op en je begint heel stevig te stoten, dit kan niet lang duren voor ik weer klaarkom en zo te horen aan jou gehijg gaat dat bij jou ook niet lang duren, met nog een paar stevige stoten laten we elkaar helemaal gaan. Ik voel dat je ongecontroleerd begint te schokken en je spuit je zaad diep in me terwijl ik ook heerlijk klaarkom. Wat geil om samen zo klaar te komen. Minutenlang blijf je op me liggen terwijl we op adem proberen te komen…….

Beoordeel dit verhaal

16 Reacties

  1. Gewoonwegniets 11 nov 2019
  2. StoutMeisje 13 nov 2019
  3. StoutMeisje 14 nov 2019
  4. Tom 22 nov 2019
  5. StoutMeisje 23 nov 2019
  6. StoutMeisje 23 nov 2019
  7. Tom 23 nov 2019
  8. StoutMeisje 23 nov 2019
  9. Tom 24 nov 2019
  10. StoutMeisje 24 nov 2019
  11. Tom 24 nov 2019
  12. StoutMeisje 24 nov 2019
  13. John 03 dec 2019
  14. Tom 29 dec 2019
  15. StoutMeisje 29 dec 2019
  16. Jacq 05 feb 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *