— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een ander sprookje

Je wenkt de ober voor nog een drankje. We zitten al even aan tafel en kletsen over verschillende onderwerpen. Al een aantal keer heb je benoemd hoe mooi je me vindt in dit jurkje. ‘Je bent zo sexy, met je haar los en je hakken’ herhaal je nog eens.

Na het eten wil je nog wel een dessert met nog een drankje. Langzamerhand word ik lichtelijk tipsy en daarmee geilig. Na nog een koffie met een likeurtje, voel ik dat het al nat wordt in m’n slipje.

We betalen en je neemt me aan je hand mee naar buiten. Als we naar de auto lopen, knuffel je me en geeft me zachte kusjes in m’n nek. De koude lucht maakt me nuchterder. In de auto leg je je hand op m’n knie en streel je me. Jij bent nog nuchter en door de warmte in de auto slaat de alcohol weer aan. Je vertelt me dat je nog een verrassing voor me hebt en draait van de snelweg af. Na wat zoeken komen we uit op een bospaadje.
Je zet de auto uit en begint me te zoenen. Eerst zachtjes en liefdevol, maar al snel wordt je wilder. Je kust m’n nek en streelt over m’n schouder richting m’n borsten.

Dan stap je uit en doet mijn portier ook open. Je pakt m’n hand en laat me uitstappen. Het is helder buiten en halfvolle maan. Er zijn veel sterren aan de hemel te zien. Je neemt me mee verder het bos in en we komen op een open plek. ‘Doe je ogen dicht’ Ik sluit mijn ogen en je draait me een stukje om. ‘Ogen open’, commandeer je. Ineens besef ik waarom jou zo nodig wilde rijden. En ook waarom je steeds drankjes bleef bestellen tijdens het eten. Je vindt het heerlijk als ik wat aangeschoten ben en dus minder remmingen heb. En daarnaast ook botergeil.

Verderop staat een uitkijktoren, door de bomen had ik deze in het donker nog niet gezien. “Je gaat voor mij uit die toren op lopen. Onderweg ga ik de hele tijd naar je lekkere kont kijken. Als we boven zijn, ga ik je klaar likken, tot je niet meer kan. Daarna ga je mij afzuigen tot ik stop zeg. Dan stop ik m’n keiharde dikke pik in je natte kutje. En je zal voelen hoe diep ik bij je naar binnen kan. En nu lopen!”

Ik gehoorzaam je en loop voor je uit naar de toren. Langzaam loop ik de eerste treden op. Ik voel je blik op m’n kontje gericht. Tijdens de klim naar boven zit je een aantal keer aan mijn billen. En op het tweede plateau, pak je me vast en druk je me ruw tegen de reling. Je duwt je lendenen tegen me aan. Ik voel je harde pik tegen mij aanduwen. Het geilt me op dat je zo opgewonden van mij raakt. Je haalt je vingers door m’n natte gleufje heen en laat me van mezelf proeven. Ik ben door en doornat van geilheid.

We lopen het laatste stuk naar boven. Je laat me even genieten van de rust en de stilte. Ik ruik de herfst in het bos, het is fris, maar niet heel koud. Ik voel zachte wind over mijn wangen aaien.

Je zoent me vurig en grijpt me. Je handen gaan over mijn billen, borsten, alles wat je pakken kan streel en kneed je. Dan kniel je voor me en tilt m’n jurkje een stukje op. Je schuift m’n slipje naar beneden en begint m’n clitje te likken. Geen zachte likjes, maar geil en vol zin in meer. Je tong gaat een stukje bij me naar binnen en likt mijn geilheid op. Je likt m’n clit tot ik in brand sta, vingers gaan over mijn kontje en in m’n kutje. Er gebeurd zoveel dat ik het niet kan bijhouden. Je wilt me laten komen, je likt vol overgave. Mijn benen beginnen te trillen, je raakt met je tong het puntje van mijn clit. Ik kreun en kronkel, je blijft op dat puntje likken. Mijn gekreun draagt ver over de boomtoppen. Ik hou het niet langer vol en kom klaar op je gezicht.

Je trekt jezelf aan me op en doet je broek open. Je duwt me naar beneden. Geen tijd om bij te komen. ‘Zuig me af lieverd, ik wil je geile, warme mond om mijn dikke kloppende pik voelen, zuigen!’

Mijn lippen glijden over je pik. Ik zuig je stam naar binnen. Je eikel klopt op mijn tong. Dan begin ik te zuigen. Je kreunt en pakt mijn haar vast. Je duwt je pik verder in m’n keel. Je hoofd kantelt achterover en ik hoor je kreunen. ‘Oh ja schatje, mijn meisje, je zuigt zo lekker!’ Ik pak je bij je ballen en masseer ze, je kreunt nog harder. Met één vinger glijd ik over je kontgaatje. Je wilt het niet toegeven, maar vindt het heerlijk als ik een vinger naar binnen duw. Je kreunt mijn naam. Dan ineens: ‘Stop!’ Je pik glijdt uit mijn mond. Hij glinstert in het maanlicht van mijn speeksel. Je laat me staan en duwt me voorover tegen de reling. ‘ Hou je goed vast, ik ga je hard en ruw neuken. Je gaat me helemaal in je voelen.’

Je duwt je pik door mij lipjes heen. Je duwt snel en ruw door. Ik kreun, ik hou er van als je me ruw doet. Mij handen klemmen om de reling tot mijn knokkels er wit van zijn. Je neemt me, laat me voelen dat ik van jou ben. Je pakt m’n billen vast en trekt me krachtig om jou heen. Je legt je borst over mijn rug en zoekt mijn tepels door mijn kleding heen. Je trekt er aan en knijpt er in. Ik kreun, dat maakt dat je nog harder gaat. ‘Ik ga je vol spuiten, je hele kutje vol met mijn zaad, wil je dat?’ Ik kreun dat ik je zaad in me wil voelen gaan. Je pakt mijn heupen en spuit je hele lading in mij.

Je zoent me en na ons aangekleed te hebben, lopen we voldaan naar beneden. Beneden zien we zaklampen in de rondte gaan. Twee agenten komen op ons af. ‘Is alles opgeruimd boven?’ ‘Ja, meneer’ reageer ik gedwee. ‘Is er nog iemand boven?’ ‘Nee, meneer’ antwoord ik weer.

Samen met jou loop ik licht beschaamd, maar ook opgelucht naar de auto.

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. Tom 29 okt 2019
  2. Sophie 29 okt 2019
  3. Angel 23 nov 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *