— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Hotel date

Na negen weken wachten is het eindelijk zover, vandaag hebben we weer een date. Omdat ik niet kan wachten ga ik vroeg naar het hotel. Ik vind het meestal heerlijk om me even om te kleden om jou te verrassen.
Ik heb vandaag mijn kwartcup bh aangedaan en mijn string zonder kruisje. Omdat ik weet dat je het geil vindt heb ik mijn zwarte kousen aangedaan met jarretels.
Daar overheen draag ik mijn zwarte jurk met waterval hals en strakke lange rok. En uiteraard heb ik mijn nieuwe zwarte pumps aangedaan.

Ik ben er klaar voor, kan bijna niet wachten tot je er bent. In de tussentijd vermaak ik me door je geile appjes te sturen.
Toch nog sneller dan verwacht hoor ik een harde klop op de deur. Ik kijk door het spionnetje en zie jou staan. Ik zwaai de deur open en je stapt naar binnen..
We zoenen heftig en ik voel je opwinding, de vertrouwde vonk slaat over.

Ik probeer de knoopjes van je overhemd los te maken maar je pakt mijn handen vast en duwt me in een beweging tegen de muur en zet met jouw hand mijn handen vast boven mijn hoofd.
Je trekt de voorkant van mijn jurk naar beneden en je ziet direct mijn keiharde tepels. Je zucht en begint ze te likken. Ondertussen trek je mijn rok omhoog en laat je je vingers over mijn kousen naar boven glijden. Ik ben al drijfnat en als je vingers tussen mijn benen glijden vinden ze moeiteloos hun weg naar mijn drijfnatte kutje. Doordat mijn string geen kruisje heeft glijd je vinger direct door in mijn kutje. Ik zucht een kreun, kronkel tegen de muur zodat je vinger zo diep mogelijk in me kan glijden. Het duurt niet lang voordat je me met twee vingers begint te verwennen.

Je fluistert in mijn oor hoe je me hebt gemist, dat ik van jou ben en dat je me zo keihard gaat neuken. De opwinding neemt het helemaal over en ik spreid mijn benen extra en duw mijn clitje tegen je hand terwijl je me vingert. Je voelt dat ik ga komen en je voert het tempo op. Mijn orgasme komt heftig en overweldigend.

Na even op adem te zijn gekomen begin ik jouw overhemd los te knopen. Al snel trek ik hem uit en jouw t-shirt volgt. Je zegt hoe lekker je me vindt en trekt me mijn jurk in een beweging over mijn hoofd. Ik voel me waanzinnig sexy als ik voor je sta in mijn geile setje en kan het niet laten om even van je weg te lopen en te bukken om iets op te rapen van de grond. Ik hoor je zuchten bij de aanblik van mijn half blote kutje.

Ik loop weer naar je toe en maak je broek los en trek hem, samen met je strakke boxer, snel uit. Ik geniet van de aanblik van jouw heerlijke grote pik; 22cm fun en strakke ballen. Ik duw je achterover op het bed en ga tussen je benen zitten. Heel zacht lik ik je ballen en zie je pik nog dikker worden. Plagerig lik ik met mijn tong naar boven tot ik bij het topje van je eikel ben. Even wacht ik en blaas zachtjes. Je kreunt en dan neem ik vol overgave je pik in mijn mond en begin je te pijpen terwijl mijn hand je ballen streelt.

Ik voel dat je bijna gaat komen en ga naast je liggen en trek je bovenop me. We gaan doen waar we samen onwijs goed in zijn; slow-seks. Je glijdt moeiteloos bij me naar binnen en je kijkt me aan met een geile blik. Heel langzaam begin je te bewegen je laat je pik bijna helemaal uit me glijden, wacht een seconde en glijdt dan weer diep naar binnen terwijl ik mijn spieren inwendig aanspan zodat ik extra strak aanvoel voor je. We kreunen en fluisteren geile dingen in elkaars oor. Af en toe lik je mijn oorschelp omdat je weet dat ik daar nog heter van word.
We neuken lang en langzaam, ik voel je zo goed en dan versnel ik ons ritme. Ik zit alweer op het randje van een orgasme en stoot mijn heupen hard tegen je aan. Je bedenkt je geen seconde en begint me hard te nemen. Ik voel je pik diep in me zwellen en verharden en dan kom ik nogmaals heftig klaar. Nog geen seconde na mijn orgasme kom jij net zo hard klaar en spuit me helemaal vol.

Uitgeteld liggen we na te genieten en weten we dat dit slechts de eerste ‘ronde’ is van deze middag.

Beoordeel dit verhaal

4 Reacties

  1. Tom 20 sep 2019
  2. Jack 22 sep 2019
  3. Nee 15 okt 2019
  4. Mark 10 okt 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *