— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Logeren bij mijn ouders

Mijn vriend en ik hebben een super leuke dag gehad bij mijn moeder en stiefvader. Het was al half twaalf ‘s avonds en we moesten nog minstens een uur rijden terug naar huis. Mijn moeder begreep het en zei al snel dat we mochten blijven slapen, ik keek T vragend aan. Hij vond het prima. Mama maakte het logeerbed op zolder op, boven de kamers van mijn zus en mijn ouders. We wensten iedereen een goede nacht en liepen naar boven.

T ging gelijk door naar boven en ik hoorde hem daar rommelen. Onder het tandenpoetsen, hoorde ik hem zachtjes naar beneden komen. Ik grijnsde toen ik zag dat hij alleen zijn boxer aanhad. Hij ging achter me staan en sloeg zijn armen om mijn middel. Hij keek me via de spiegel aan met een ondeugende blik in zijn ogen. Ik vlijde me tegen hem aan en probeerde zijn blik te negeren. Ook al wist ik dat ik die niet kon negeren, probeerde ik het toch. Ik boog voorover en spoelde mijn mond. Zachtjes voelde ik zijn handen langs mijn heupen gaan. Die handen die me al zo vaak hadden aangeraakt. Ik rilde van genot bij die gedachten. Hij merkte het en grinnikte zachtjes.

Ik kwam weer terug op aarde toen ik de deur van mijn zus haar kamer open hoorde gaan. Ik schrok en veegde zijn hand weg als een lastige horzel. Mijn zus keek ons onderzoekend aan, maar ging snel genoeg weer naar binnen toen ik begon te blozen. Stil ging ik de badkamer uit en liep de trap op. Ik moest iets doen om het opgewonden gevoel weg te halen. Negen, tien, elf… Ik telde iedere trede, net zoals vroeger. Na de veertiende trede wist ik dat ik op zolder was, al was het zo donker dat ik niks kon zien. Ik duwde het gordijn naast de trap open en liep er doorheen. Ik plofte neer op bed en zocht in T’s tas naar iets wat ik aan kon doen. Helemaal onderin de tas lag een wit shirt. Ik trok gauw mijn truitje uit en deed het shirt aan. Ik keek in de spiegel en lachte, het shirt viel veel te groot. Ik stroopte het op en knoopte mijn broek los. Ik hoorde gestommel op de overloop en trok mijn broek snel uit. Het shirt rook nog naar hem, ik rook zijn parfum en droomde weg.

“Staat je goed.” hoorde ik opeens. Ik schrok en keek om. T stond nonchalant tegen de muur aangeleund en bekeek me uitgebreid. Hij duwde zich van de muur af en liep langzaam naar me toe. Ik stond als versteend. We zijn bijna 6 maanden samen, maar ik val toch steeds weer als een blok voor hem. Nee, dacht ik bij mezelf, niet hier, niet nu, het kan niet. Maar daar dacht T duidelijk anders over. Hij stond nu recht voor me en keek me indringend aan. Ik zuchtte toen ik zijn lippen in mijn hals voelde. Handen op mijn rug, heupen, billen, overal. Ik beet op mijn lip en stapte naar achter. Hij keek me verbaasd aan, maar toch lichtelijk geamuseerd. Ik draaide me snel om, vouwde mijn broek op, klikte het licht uit, sokken uit. Ik voelde zijn ogen over mijn lichaam gaan. “Doe je het gordijn dicht, liefje?” vroeg ik nonchalant alsof er niets gebeurd was. Hij bleef even stilstaan, maar liep daarna naar het gordijn en schoof het dicht. Hij ging zachtjes zitten op het bed en keek me onderzoekend aan toen ik bleef staan. Langzaam knielde ik neer naast het bed en zocht naar een elastiekje in zijn tas. “Laat het los” zei hij zacht terwijl hij met een hand door mijn krullen ging. Zachtjes ritste ik de tas weer dicht en ging naast hem liggen. “Welterusten, liefje.” fluisterde ik nadat ik hem een kus gaf. Ik draaide me om en deed mijn ogen dicht.
Al snel voelde ik zijn warme adem kriebelen in mijn hals. Een hand op mijn heup volgde en ik voelde hem dicht tegen me aan liggen. Ik beet op mijn lip. Dat gordijn gaat echt geen gekreun tegenhouden en dit bed kraakt behoorlijk, zo zat ik allerlei redenen te bedenken waarom het niet kan hier. Wat als mijn zus of mijn ouders het horen? Of nog erger P, mijn 13-jarige broertje. Weer die lippen, die zachte lippen met het geprik van zijn baard en snor in mijn nek. Vingers die aan de onderkant van het shirt plukken. Hij schoof het millimeter voor millimeter naar boven. Ik hield kort mijn adem in toen het nog maar net mijn string bedekte.
Flashbacks van wat die handen en lippen eerder al met me hebben gedaan flitsten door mijn hoofd. Door die gedachten bewogen mijn billen een keer rusteloos tegen T aan. Zijn handen stopten even en ik voelde hem zachtjes bijten in mijn nek. Zijn vingers maakten lome cirkels over mijn bovenbenen en kwamen weer aan bij de onderkant van het shirt. Ik gromde zacht als protest, wat werd beantwoord met gelach. Zijn handen gleden snel onder het shirt. Ik liet hem zijn gang gaan, drukte me vaster tegen hem aan. Daar voelde ik het duidelijke bewijs van zijn opwinding, hij was keihard. Zijn vingers dansten over mijn naakte huid. Toen hij mijn kanten string ontdekte, kreunde hij goedkeurend in mijn oor. Hij weet dat ik daar een zwak voor heb, hij weet dat ik daar niet tegen kan.
Ik pakte zijn handen, haalde ze van me af, draaide me om en duwde hem op zijn rug. Hij grijnsde toen ik op hem ging zitten. “Is er iets, liefje?” fluisterde hij met zijn Zorro-blik in zijn ogen. Hij legde zijn handen op mijn billen. Gestommel op de overloop, alweer. Ik keek twijfelend naar het gordijn en terug naar hem. Het maanlicht scheen via het dakraam over zijn gespierde borstkas en buik. Hij trok me zachtjes maar dwingend op zich. Onze neuzen raakte elkaar en als vanzelf draaide ik mijn hoofd en begonnen we te zoenen. Onze tongen vonden elkaar gelijk.
Hij duwde me van hem af en voor ik iets kon doen zat hij bovenop me. Hij pakte mijn handen en hield ze met één hand boven mijn hoofd vast. Met de andere hand pakte hij het shirt beet en trok het ruwer omhoog. Hij had nu vol uitzicht over mijn string en buik. Ik bewoog onrustig en probeerde mijn handen uit zijn greep te krijgen. Hij lachte en boog zich over me heen. Hij graaide achter het bed en haalde er twee van zijn stropdassen vandaan.
Voordat ik het wist, had hij het shirt bij me uitgedaan en mijn polsen weer vastgepakt. Ik stribbelde tegen, probeerde me los te wringen. Al wist ik dat het geen zin had, hij is veel te sterk. Toen ik wat rustiger werd, pakte hij de stropdassen en bond mijn polsen vast aan de spijlen van het logeerbed. Hij nam een momentje om me uitgebreid te bekijken, ik kon toch niks meer tegen hem inbrengen. Liefjes kuste hij mijn buik, steeds iets verder naar beneden. Toen hij bij de rand van mijn string was, fonkelde zijn ogen. Hij keek naar me, dankbaar, ondeugend, geil. Ik kon alleen maar toekijken, toekijken en hopen dat hij zich in zou houden. Het hete gevoel in mijn onderbuik kwam weer heel duidelijk terug. Ik liet mijn hoofd in het kussen vallen en sloot mijn ogen.
Hij gaf wat kusjes op de rand van mijn string, maar al gauw voelde ik zijn vingers eraan trekken. Ik schrok op en kruiste mijn benen, zodat hij mijn string niet verder naar beneden kon trekken. “Liefje, dit kan niet, niet hier.” stamelde ik. Hij grinnikte en kroop naar boven. Zijn gezicht hing nu met een speelse blik boven het mijne. “Als jij gewoon stil bent.” fluisterde hij. Zijn warme adem zorgde voor kippenvel overal. “Je weet dat ik dat niet kan!” siste ik snel terug. Hij streelde langs mijn vastgebonden polsen. “Je weet ook dat je nu niet zoveel te zeggen hebt, schatje.” zei hij met een iets te grote glimlach op zijn gezicht. Hij gaf me een kus op mijn wang en daalde weer af. Bijtend op zijn lip, bleef hij hangen bij mijn strapless BH. Hij tilde me iets op en klikte de BH soepel achter mijn rug los. Het belandde ergens in de hoek van de kamer. Hij kuste mijn borsten eerst zacht, maar hij werd steeds hongeriger en begon ook te bijten. Maar snel genoeg ging hij weer naar de string. Ik slikte toen hij zag dat ik mijn benen nog steeds gekruist hield.
Hij zuchtte en stond op van het bed. Hij knielde naast het bed en trok een andere tas onder het bed vandaan. Nog twee stropdassen kwamen tevoorschijn. “Ga je meewerken of moet ik deze ook gebruiken?” gromde hij zacht. Ik keek naar T, naar de tas en weer terug. Langzaam haalde ik mijn benen uit elkaar. Grijnzend trok hij mijn string uit en daarbij ook zijn boxer. Snel stapte hij weer op het bed en ging tussen mijn benen zitten. Ik keek hem smekend aan. “Wat is er, liefje? Wil je gebeft worden?” fluisterde hij. “Nee, nee, nee!” stamelde ik geschrokken. Shit, hij deed dit expres natuurlijk. Maar ik had mezelf nu flink in de nesten gewerkt. Zachtjes legde hij zijn wijsvinger tussen mijn schaamlippen. Verbaasd keek hij me aan. “Tegenstribbelen en dan zo enorm nat zijn.” zuchtte hij hoofdschuddend. Speels gaf hij een likje over mijn clit. Zacht kreunde ik. Hij boog over me heen en gaf me een zoen. “Ja, dat moet je dus niet doen.” zei hij zacht. Ik slikte. De stropdassen gaven mijn polsen net genoeg vrijheid om ze te draaien en de spijlen van het bed vast te pakken.
Langzaam haalde hij zijn duim over mijn mond. Hij gaf me een snelle kus en legde daarna de hand over mijn mond. Lang had ik niet om te bedenken waarom hij dat deed. Nog geen seconde nadat hij mijn mond bedekte, stootte hij in één keer diep in me. Door zijn hand kwam er alleen wat gesmoord gekreun uit mijn mond. Hij liet zich uit me glijden en haalde ook zijn hand weg. Zijn ogen gingen even over mijn lichaam en fonkelden. Centimeter voor centimeter met kleine schokjes kwam hij weer bij me binnen. Toen hij wist dat hij vlak bij mijn g-spot was, zoende hij me. Zijn rechterhand legde hij in mijn nek, terwijl de linker naar mijn clit ging. Hij bleef me zoenen toen zijn lul mijn g-spot stimuleerde en zijn vingers mijn clit streelden. Dit werd te veel voor me. Schokkend en kreunend in zijn mond kwam ik klaar, met hem nog diep in me. Het samenknijpen van mijn vagina werd ook hem te veel en grommend spoot hij zijn zaad diep in me. Hijgend en nog na schokkend keken we elkaar aan. Langzaam maakte hij mijn polsen los en kwam naast me liggen. Ik kroop tegen mijn mannetje aan. “Klootzak” lachte ik.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. SM-Art 11 dec 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *