— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Anaal avontuur met collega

Al een tijd draaien mijn vrouwelijke collega en ik om elkaar heen. Zij, single, ik in een gelukkige relatie, maar waar we elkaar ook het nodige gunnen. Zo ook op seksueel gebied.

Op de werkvloer zijn het vooral intens diepe blikken die elkaar raken en terloopse aanrakingen, meer niet, dat zou teveel opvallen. Vanaf het begin is het duidelijk dat ik maar een ding wil, het blote lijf van deze vrouw zien, aanraken en vreselijk hard gebruiken.

Thuis heb ik openhartige gesprekken over onze fantasieën en al snel heb ik goedkeuring om een stap verder te gaan met mijn collega.

Op het werk draagt ze altijd een keurig mantelpakje met rok. Op een dag zit ze gehurkt in de bedrijfskantine als ik een felrode kanten string boven haar rok uit zie steken. Direct schieten er vonken naar mijn lid en krijg ik vlinders in mijn buik. Het valt me op dat ze me steeds vaker indringend aankijkt met haar diepblauwe ogen en met haar bloedmooie haar wappert als ze langsloopt.

Dan begint het vakantie seizoen, wat betekent dat een aantal collega’s weg zijn en we vaak met maar een paar collega’s in de zengende hitte werken. Op vrijdag sluit ik de dag met haar af en drinken we nog een biertje na werktijd. Aangezien we de lunch hebben overgeslagen slaat het bier al snel in en worden we losser en losser. Daar het zo warm is heeft ze haar bloesje een knoopje extra open waardoor haar mooie borsten goed zichtbaar zijn. Wanneer ze zich voorover bukt kijk ik precies haar decolleté in waar twee ongelofelijk mooie borsten schuil gaan.

Na verloop van tijd loopt ze weg en hoor ik haar de deur van de zaak afsluiten. Ze loopt terug het kantoor in en vraagt of ik er bezwaar tegen heb als ze zich even omkleedt, hierna gaat ze met een vriendin de stad in. Ze pakt haar tas en loopt verder het kantoor in en begint zich achter een melkglazen wand om te kleden. In het glas van de kantoordeur zie ik precies wat er zich achter de wand afspeelt.

Ze ontdoet zich van haar blouse en rok waarna ze op haar pumps in haar lingerie en panty staat. De pumps gaan uit, waarna ze haar panty afstroopt en ze ook haar string uit doet. Daar staat ze dan, met haar lange zongebruinde benen en een paar heerlijke dikke billen. Ik zie haar ook haar bh uit doen waarna twee geweldige borsten zichtbaar worden. Redelijk dikke borsten, iets hangend maar perfect vooruit staand.

Hierna trekt ze een nieuwe string aan en pakt ze een kort jurkje uit haar tas dat ze behendig aantrekt. Haar bh laat ze uit waarna ze haar borsten perfect in haar jurkje stopt. Op dit moment denk ik nog maar een ding, en dat is dat dit mijn kans is hele vieze dingen met deze vrouw te doen.

Ik loop richting het gedeelte van het kantoor waar ze zich aan het omkleden is waarna ik zachtjes op de deur klop. Sensueel en licht aangeschoten kijkt ze me aan en zegt, is dit wat je wilt? Ik loop naar haar toe, draai haar om en kus haar voorzichtig in haar nek. Langzaam ga ik via een spoor richting haar oor waarna ze diep begint te zuchten. Ik ga met mijn handen over haar lijf en begin bij haar borsten. Ze zijn heerlijk zacht en ik knijp er net hard genoeg in om een lichte kreun te ontrafelen.

Hierna belanden we in een oneindige tongzoen die de temperatuur in de kamer alleen maar meer doet stijgen. Deze vrouw vraagt erom keihard bemind te worden. Ik leg haar op tafel en stroop de bandjes van haar jurkje omlaag. Langzaam trek ik het bovenstukje omlaag waarna haar volle borsten tevoorschijn komen. Heerlijk zuig ik op haar tepels en daal langzaam af naar beneden.

Ik trek haar jurkje omhoog en blaas langzaam over haar slipje, een siddering gaat door haar heen en bij het zien van haar welgevormde heupen word ik gek. Met twee vingers trek ik haar slipje opzij en zie haar heerlijke kutje. Klein met een paar kleine lipjes, doordrenkt van het vocht. Er is op dit moment geen tijd voor sensueel gedoe, er telt voor ons allebei maar een ding en dat is elkaar voelen, zo snel mogelijk.

Mijn tong laat ik ondertussen over haar kutje glijden. Ik zuig op haar clitje en steek mijn tong in haar kutje waarna ik de heerlijke sappen proef. Met twee vingers begin ik haar te vingeren en in no-time merk ik dat ze niet lang nodig heeft om klaar te komen. Met nog een paar flinke stoten komt ze kreunend klaar en zie ik redelijk wat vocht vanuit haar kutje over haar kontje lopen.

Ik lik haar kutje opnieuw en ga langzaam naar beneden. Het klinkt heel cliché, elke man lijkt als fetish anale sex te hebben maar ik ben erdoor geobsedeerd. Het aanzicht op haar kontje maakt me wild en langzaam begin ik van haar kutje, haar kontje te likken. Eerst voorzichtig en eromheen, daarna lik ik recht over haar sterretje heen en ik merk dat ze er met volle teugen van geniet.

Hierna sta ik op en neem haar mee naar de sofa die in de hoek van het kantoor staat. Wederom leg ik haar op haar rug en ontdoe mezelf snel van mijn kleren. Met een ongelofelijk stijve lul ga ik voor haar zitten en zet hem langzaam tegen haar lipjes. Haar kleine kutje maakt plaats voor mijn redelijk dikke piemel en met een diepe kreun zit ik in haar. Het heeft altijd iets magisch wanneer je een nieuwe vrouw neukt, de eerste keer als je in haar komt gaan de vlinders door je heen en voelt het alsof iedere vezel in je lichaam elk moment kan exploderen.

Ik neuk haar ongelofelijk hard en wederom komt ze keihard klaar en zie ik haar squirt vocht dat tussen haar lipjes en mijn piemel naar buiten wordt geperst. Ik haal mijn lul uit haar om haar oven op adem te laten komen waarna ik hem weer snel in haar gleufje wil plaatsen. In plaats daarvan schudt ze geil haar hoofd, likt haar vingers af en masseert met een ronddraaiende beweging over haar sterretje. Eerst gaat ze met een, daarna met twee vingers haar kontje in en aan de manier waarop ze het doet zie ik dat anale sex voor haar geen vreemde is.

Ze pakt mijn piemel en zet hem voor haar sterretje. Nu heb ik al redelijk wat ge-experimenteert met anale sex maar de manier waarop deze vrouw het doet is compleet nieuw en ik raak in totale extase. In plaats van voorzichtig centimeter voor centimeter mijn lul in haar kontje te geleiden trekt ze me naar zich toe en laat mijn lul in een keer in haar kontje dringen. Een gevoel dat ik niet ken maakt zich van mij meester en ik begin haar kont te neuken. Ze is heerlijk strak en ze geniet oprecht van iedere stoot die ik haar geef.

Ik zie haar anus met mijn lul mee bewegen en met iedere keer dat ik me terugtrek zie ik haar kontje met mijn piemel mee bewegen. Dan staat ze op, duwt mij op de sofa en gaat omgedraaid op me zitten. Zo heb ik een geweldig uitzicht op haar kont en opnieuw laat ze zich in een zucht over mijn lul zakken. Ze neukt me als een bezetene en haar dikke borsten deinen met iedere stoot op en neer.

Dan stopt ze en komt ze voor me zitten. Tot nu toe had ze mijn piemel nog niet geproefd en ze likt met een brede tong van beneden naar boven tot ze mijn eikel diep in haar mond neemt. Langzaam begint ze zwaar zuigend mijn piemel te bewerken en gaat ze dieper en dieper. Het voelt heerlijk, iedere keer dat mijn lul tot diep in haar keel gaat en ze er alles aan doet om me zo lekker mogelijk te laten komen.

Ze neemt mijn lul uit haar mond en zakt verder naar beneden en neemt mijn ballen in haar mond, langzaam maar met flinke zuigkracht ploppen ze in en uit haar mond en voel ik hoe haar tong er rondjes om draait. Tegelijkertijd voel ik hoe haar duim ook steeds verder naar beneden gaat en langzaam rondjes om mijn sterretje draait en af en toe lichte druk erop uitoefent.

Ze neemt mijn ballen uit haar mond en gaat tergend langzaam met haar tong naar beneden, ze likt plagend om mijn sterretje heen waarna ze in een keer begint te likken en haar vinger soms in mijn kont verdwijnt. Ik kan je vertellen, dit gevoel is niet te beschrijven en ik heb het idee dat ik ieder moment ga exploderen. Na een minuut of zo stopt ze, beveel me richting rand van de sofa te gaan liggen en al staand laat ze haar heerlijke billen opnieuw over mijn piemel zakken.

Tegelijkertijd voel ik hoe ze met een natte vinger mijn sterretje masseert en dan houd ik het niet meer. Ik voel de textuur van haar kontje over mijn dikke eikel glijden en dan maakt zich het lekkerste gevoel van mij meester. Ik voel vanuit het diepst van mijn ballen hoe het warme zaad langzaam naar boven wordt gepompt en met dikke warme stralen spuit ik haar kont vol.

Zo heftig ben ik zelden klaargekomen en nadat ze mijn lul langzaam uit haar laat, komt ze uitgeput naast me op de sofa liggen. Nog steeds ben ik vreselijk geil en besluit haar nog een keer te likken. Haar warme vocht voelt zoet op mijn tong en wanneer ik haar kontje lik proef ik mijn eigen sperma. Nadat ze een laatste keer snoeihard klaar komt kussen we en proeven we elkaars vocht.

Hierna haal ik nieuw bier en zie ik in mijn weglopen hoe ze haar vinger in haar kontje steekt en deze aflikt. Ik ben benieuwd wat deze vrouw nog meer gaat brengen….

Beoordeel dit verhaal

20 Reacties

  1. Ben 20 aug 2019
  2. Zara 15 sep 2019
  3. Tom 16 sep 2019
  4. Zara 16 sep 2019
  5. Tom 16 sep 2019
  6. Zara 16 sep 2019
  7. Tom 16 sep 2019
  8. Zara 16 sep 2019
  9. Tom 16 sep 2019
  10. Tom 19 sep 2019
  11. Zara 19 sep 2019
  12. Zara 19 sep 2019
  13. Tom 20 sep 2019
  14. Joan 19 jul 2020
  15. Mario 02 okt 2020
  16. Hans 13 mrt 2022
  17. Ellen 17 jan 2023
  18. Funzoekertje 25 jan 2023
  19. halfhard 13 apr 2023
  20. Redactie Shespot 13 apr 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *