— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

M’n muze

Eindelijk is het zo ver. Mijn belofte aan jou om jou een heerlijke massage te geven, maak ik werkelijkheid. Na samen genoten te hebben van een horrorfilm waarbij jij in mijn armen lag, neem ik jou op en draag jou naar onze slaapkamer, die ik heb versierd met kaarsen en rozenblaadjes, zacht muziekje opgezet en het licht gedimd.

Eens boven, laat ik jou recht staan, voor me. Ik kijk jou diep in de ogen en mijn lippen raken de jouwe. Een hartstochtelijk spel van liefde tussen onze tongen doet onze hoofden licht worden. Ik stop onze zoen en kleed jou zacht uit. Eerst jouw blouse, dan jouw strakke jeans. Ik geniet van het zicht… Jouw mooie borsten die een contour maken in jouw 75E cup-bh, jouw elegante, slanke benen en het mooie lichtroze stukje stof dat de ingang tot jouw heiligdom verbergt. Ik geef een goedkeurende “mmm” en vervolg met jouw uit te kleden. Jouw borsten verlicht ik van hun gevangenschap en ook jouw stringetje mag verdwijnen.

Ik leg jou neer op het bed, met jouw heerlijk, strakke kontje naar boven gericht. Vooraleer ik de handdoek over jouw kontje leg, kneed ik het nog eens zacht om er dan nog een kusje op te geven. Ik hoor een kreuntje uit jouw mond ontsnappen. Net voor de handdoek over jouw kontje gaat, zie ik een glimp van jouw kutje en dat het glinstert. Ik gniffel… Dan neem ik de olie en wrijf ze warm tussen m’n handen. Ik masseer kundig en zacht jouw rug en werk deze goed los. Jouw ademhaling geeft aan dat je er van geniet. Vervolgens doe ik de handdoek weg en glijd met m’n vingers over jouw kontje en een druppel warme olie land op jouw heerlijke lipjes… een schokje verlaat jouw lichaam. Dan masseer ik jouw benen: kuiten, voeten, dijen… alles heel zacht. Terwijl ik langzaam omhoog ga met m’n handen over jouw dijen, hoor ik jouw ademhaling versnellen. Zo nu en dan raak ik jouw poesje aan en telkens kreun je zacht.

Wat je niet weet is dat de kaarsen, speciale druip-massagekaarsen zijn. Ik neem er een en laat enkele druppels op jouw kontje landen. Jouw kreuntjes worden luider. Ook over jouw rug laat ik er enkele vallen en masseer dan weer alles uit…
“Keer je even om schatje, tijd voor de andere kant”, zeg ik met een zachte stem. Je keert je om en ik geniet wederom van het uitzicht. Ik geef je een tongzoen en neem weer olie om jouw lichaam te masseren. Ik kneed zacht jouw buikje, geef een zoen op jouw navel. Ik smeer jouw borsten in en zuig even op jouw tepels… m’n tong verkent jouw tepels zorgvuldig.
Mmm, wat zijn ze heerlijk

Vervolgens masseer ik zacht jouw armen en om daarna jouw benen zacht te behandelen. Telkens raak ik weer jouw kutje aan. Ik zie het verlangen in jouw ogen, maar je moet even wachten. Ik neem terug de kaarsen en deels zie ik geilheid en een beetje angst op jouw gezicht. Enkele druppels komen op jouw buik en borsten terecht. Deze keer masseer ik ze nog niet uit, maar laat zelfs druppels op jouw benen en kutje vallen.
Ik hou van de kreuntjes en kreetjes die je laat.
De druppels laat ik op jouw borsten liggen aangezien het een tintelend gevoel geeft, maar die op jouw benen en kutje, die masseer ik nu uit. Ik sta nog naast jou en ik zie jou kijken naar m’n harde lul. Ik neem jouw hand en leg deze op m’n lul. Langzaam kneed je hem en trek je zacht. Deze keer kan ik een kreun niet inhouden. Dan begin ik zacht het kaarsvet op jouw benen uit te masseren om uit te komen bij het kaarsvet aan jouw kutje… deze masseer ik zacht uit naast jouw lipjes en over jouw klitje. Je kreunt heerlijk. Dan voel je m’n tong…

Die gaat zo tintelend en zacht te werk, dat je hem wel voelt, maar je het moeilijk kan plaatsen waar die net (of net niet) raakt.
Met het puntje van m’n tong raak ik jouw dijen aan en baan een weg naar jouw lipjes. Ik voel aan jouw gekneed aan mijn lul, dat je verlangt naar mijn tong over jouw lipjes, maar ik laat het niet toe.
Je legt jouw andere hand op jouw borsten om ze te kneden en je voelt het gestolde kaarsvet. Het prikt zacht tegen jouw tepels en ik geniet wederom van jouw gekreun.
Met m’n tong ga ik ondertussen juist naast jouw lipjes verder richting jouw klitje, maar ook net daar kom ik niet aan. Je kreunt van de opwinding en verlangen en daarna van ergernis, want het puntje van mijn tong begint nu net aan jouw andere dij.
Daar baan ik dezelfde weg naast jouw lipjes en stop ik weer net voor jouw klitje. Ik hoor je zacht smeken en de hand op m’n lul gaat nu naar mijn hoofd. Je probeert me zo met m’n tong naar jouw kutje te leiden, maar ik zet kracht bij en laat het niet toe.
Ik kom met m’n hoofd naar het jouwe en terwijl ik jou heerlijk tongzoen, streelt m’n hand dezelfde weg als mijn tong daarnet. Jouw ademhaling stokt. Onze tongzoen wordt verbroken en je kijkt me vol van verlangen diep in mijn ogen en je vraagt me om verder te gaan. Het klinkt zelfs smekend.

Deze keer laat ik het wel toe, maar toch een beetje teasen. Ik ga terug met m’n tong naar jouw dijen en je reageert met ‘nee’ en knijpt wat harder in m’n lul. Ik gniffel weer als ik weer naast jouw lipjes lik.
Dan gaat er een hemelse rilling door jouw lichaam… Ik gaf je net een likje over jouw klitje… en nog een… en nog een… telkens met een rilling alsof je een elektrisch schokje krijgt. Ik laat je niet langer afzien en plant m’n mond volledig op jouw kutje… terwijl m’n bovenlip net boven jouw klitje plaats vindt, gaat m’n tong over jouw lipjes en dringt dan even binnen.
Ik hoor nu een hardere kreun als teken van goedkeuren. Je smaakt ook heerlijk… Ik voel je harder trekken aan mijn lul en je brengt jouw hoofd richting m’n eikel. Wanneer ik jouw tong er over voel gaan, zuig ik net even hard op jouw klitje. Beide kreunen we luid. Ik ben zo geil en hard, dat je m’n lul in jouw mondje voelt kloppen.
Je trekt me verder af terwijl jouw tong van onder naar boven mijn lul verkent. Ik zuig steeds harder op jouw klitje en dan steek ik twee vingers in jouw kutje. Je staat zo nat… heerlijk!!!
We blijven zo even door gaan tot ik voel dat je bijna klaar komt, dan stop ik. Ik neem jou op en draai je op handen en knieën. Je weet wat er komt en geef jou eerst nog een heerlijke tongzoen.
Dan voel je mijn eikel zacht tegen het begin van jouw kutje duwen… Je kijkt me achterom geil aan.

Je voelt me centimeter per centimeter dieper in jou dringen en weer hoor ik een kreun uit jouw mond verdwijnen en net daardoor voel ik jouw spieren even samentrekken wat net super voelt aan mijn lul.
Dit heb je door en je doet dit enkele keren na elkaar alsof je mijn lul kneed met jouw kutje. Het voelt ronduit goddelijk!
Zacht ga ik dieper in jouw kutje tot ik niet meer verder kan, om daarna er bijna uit te gaan. Dit herhaal ik meerdere keren zacht om daarna het tempo op te voeren. Ons gekreun wordt steeds luider en beide genieten we met volle teugen.
Je kreunt “harder” en slaat jouw hoofd achterover. Dit doet er mij aan denken dat ik jouw haar makkelijk bij de staart kan nemen. Dit doe ik dan ook gretig en harder pomp ik in en uit jouw kutje. Ik heb het moeilijk om nog niet klaar te komen op een of andere manier heb je dit precies door.
Je laat me uit jou glijden en draait je om. Ik hijg even uit en jij zet je recht.
“Mijn beurt, lieveke!”

Je duwt me op bed en ik grom van geilheid om jouw heerlijke lichaam weer te zien. De perfecte borsten, perfecte taille en heupen en een heerlijk zacht liefdesgrotje waar twee mooie slanke benen mijn blikken heen leiden.
Je streelt nog even jouw eigen borsten terwijl je me geil aankijkt. Je weet gewoon dat dit me helemaal verloren maakt.
Dan kruip je op bed en met jouw kutje net boven m’n lul stop je. Je kust me nog eens hartstochtelijk en bijt op mijn lip. Je likt m’n hals, m’n tepels… en dan kijk je me weer met die zwoele blik aan.
Je neemt m’n lul en leidt deze naar jouw kutje. Het volgende moment voel ik jou over mij heen zakken… “Wat ben je toch lekker?!” Even wacht je in deze positie en zet dan jouw nagels op mijn borstkas. Ik zie vuur in jouw ogen.
Vervolgens beweeg je jouw heupen van voor naar achter en voel ik zowel jouw dijen, kutje als kontje over mijn lul en lichaam glijden… Zalig gevoel!! Ik kreun van geilheid. Je gaat steeds sneller en neemt mijn handen om deze op jouw borsten te leggen.
Je berijdt me alsof je nooit iets anders hebt gedaan. Het voelt zo goed! Je kromt jouw rug naar achter en mijn handen verlaten jouw borsten naar jouw buikje en dan over jouw benen.
Een prachtig zicht en doet een droom uitkomen! Dan ga je sneller en sneller. Ik voel jouw kutje weer om mijn lul kneden. Dit hou ik echt niet langer vol, maar jouw gekreun verraadt hetzelfde bij jou. Je gaat wild te keer en ik voel het zaad opborrelen uit mijn ballen.
Ik voel jouw kutje zo hard knijpen om m’n lul en met schokken komen we beide klaar. Je voelt m’n warme, zaad diep in jouw kutje en komt weer voorover buigen.
Met m’n lul nog steeds in jouw kutje knuffelen we gelukzalig elkaars naakte, bezwete lichaam en genieten we.
Even later val je met een liefdevol gevoel in slaap. Ik kus je op jouw voorhoofd en fluister zacht in jouw oor: “Dank je, schatje. Ik zie jou graag.” Een kreuntje verlaat jouw mond.

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Een lezer 08 jul 2019
  2. Joey 29 nov 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *