— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Nee … niet

De eerste zonnestraaltjes zetten onze kamer in een prachtig zacht licht. Veel te vroeg wakker, maar hier geniet ik van. Zachtjes draai ik me naar jou toe en WOW, wat een verrassing: je hebt je bloot gewoeld. Op je rug, ontspannen als een baby, kwetsbaar maar ook zichtbaar sterk. Oplichtende haartjes op je borst, je armen en je benen. Niet verscholen tussen haren ligt daar ook je penis, klein en zacht, opgekruld als een kat voor het haardvuur. Ik voel een signaal naar mijn hand gaan: aanraken! Hee, raar, daar ben ik mij anders nooit zo van bewust, ik dóe gewoon. Even een aarzeling en mijn hand blijft waar die is en ik kijk. Genieten van dit mooie uitzicht. Of: zal ik lekker ? Nee, niet.

Als ik nou…. Weet je, ik leg mijn hand héél, héél zacht over je penis. Zó zacht, dat je er niets van merkt. Dit vraagt wat van me. Een soort ultieme test in zelfbeheersing. Slaag ik erin mijn hand zó zacht te laten landen? Geland, even een moment van ingehouden adem en adembenemende spanning. Je ademt rustig door. Je pik past in het kommetje van mijn hand en voelt zacht en warm. Of nee, je ballen zelfs een beetje koud, mijn vingertoppen raken ze nét aan. Ik voel ze een beetje bewegen, alsof ze een eigen leven hebben. Blijf ik zo liggen of…. Mijn gedachten spelen allerlei filmpjes af. Al die keren dat ik je zachte pik in mijn handen nam en streelde, kietelde, kneep en voorzichtig kraste. Meestal was ‘die hard en stijf voor ik het wist. Groot ook en een beetje dik. Spelen met je ballen, vingers langs de hele schacht en tenslotte vingers op je eikel … Zal ik? Nee, niet.

Grappig, mijn hand heeft niet bewogen, je niet gestreeld. En toch is je pik dikker geworden, groter. Langzaam op weg naar een heuse erectie. Maar ik dacht toch: nee, nu niet. Ik doe ook niets. Verleg alleen mijn hand zo, dat mijn vingers op je eikel liggen. Je groeiende schacht onder mijn hand. Oh, wat moeilijk om niet te pakken, grijpen, kietelen. Of alleen maar te duwen. Stevig op je pik duwen, klemmen tussen buik en hand. NEE dus. En wéér gaan mijn gedachten aan de haal. Dat ik wél duwde en je erectie voelde groeien onder mijn hand. Mijn vingertoppen die je voorhuid terugtrokken zodat ik je eikel kon zien, kon strelen, kon likken. Vingertoppen over het óh zo zachte randje van je eikel, ik kan daar nooit genoeg van krijgen. Voor jou ook een eindeloos genot dat je penis liet dansen. Die ik graag daarbij hielp en rechtop duwde zodat ik mijn lippen nóg makkelijker om je eikel kon sluiten. Genietend van het zachte en super gevoelige dat jou zó gek kan maken. Hand om je stijve, lippen om je eikel, tong strelend om je eikel en plagend in het gaatje. En tegelijk de kracht van je harde penis, die naar je buik toe wil maar geen kans krijgt. Als ik ‘m helemaal in mijn mond wil nemen, moet mijn hand uit de weg. Dan duwt ‘ie hard tegen mijn mond. Aan mij dan het besluit om dóór te gaan zo, of ánders. Niet altijd kon ik me nog langer inhouden en wilde ik je laten komen. Penis tot aan je ballen in mijn mond, vingers spelend, strelend en masserend over je ballen. Ik kan genieten van dit spel, vooral als ik het langzaam doe, je gek makend, helemaal in controle. Soms met andere vingers over een tepel, zacht, hard, strelen, knijpen. Niet teveel, want dan houd je het niet meer. Ík heb de controle, toch? Niet altijd, ook niet over mezelf. Dan ga ik bijna ongecontroleerd door, ik wíl je, helemaal, spuitend, schokkend, kreunend, schreeuwend klaarkomen. Je proeven, lippen aflikken, je pik aflikken, je laten proeven van jezelf in een intense zoen. Ik laat me bijna kapen door mijn gedachten… Maar nét niet. Of zal ik tóch? Nee, niet.

Of anders zette jij me over je heen. Mijn knieën naast je hoofd, jouw pik in mijn mond. Je handen op mijn billen en even later jouw tong in mijn liezen, gékmakend plagend in mijn liezen. Net zo lang friemelen tot ik je tong dáár had waar ík het wilde. Zachte likjes over mijn lipjes die met elke aanraking dikker en gevoeliger werden. Je moest wel bijna verdrinken, ik voelde het vocht uit me lopen. En jij? Jij vond weinig méér opwindend dan juist dát. Het puntje van je tong vindt zijn weg naar binnen en omhoog. Raakt mijn clitje en draait hele lieve rondjes die me gek maken. Mijn clitje zwelt op, ik vóel het, wordt hieper gevoelig. Jouw pik doet niet anders en als je dan mijn tepels stevig pakt, even streelt en meteen knijpt, tegelijk hard mijn clitje likt, kom ik gillend klaar en dat is ook voor jou het duwtje over de drempel. We spuiten allebei, jij in mijn mond die niet alles kan bevatten in de schreeuw van klaarkomen. En ik over je gezicht en in je mond die ook schreeuwt in de ontlading van een intens orgasme. Jij likt nog even door en laat me meteen een tweede keer klaarkomen. Hoe nat kun je worden? Even draaien en we zoenen en likken intens elkaars gezichten, elkaars en ons eigen sap. Ja, maar niet nu.

Of… Ik ging op je zitten. Je pik leidde ik meteen naar het doel en nam je diep in mijn kut. Tot je niet verder kon. Bewoog dan een tijdje zo min mogelijk, genietend van het intense gevoel van gevuld zijn. Dan stuurde jij mijn hand naar mijn clitje, een geiler gezicht dan dat bestaat voor jou niet. Jouw handen op mijn borsten, vingers spelend met mijn tepels tot ze keihard waren en bijna pijn deden. Mijn vingers langs mijn clitje, plagend en gekmakend. Dan er op, zacht en stevig, strelen, knijpen. Ik voel mijn kutje samentrekken, de golven van mijn orgasme rollen aan. Met één hand greep ik je ballen en samen kwamen we schokkend klaar. Als ik dan je tepels aanraak, is het bijna teveel voor je. Al gauw zijn we alleen maar met elkaars tepels bezig, die keihard zijn en ook krankzinnig gevoelig. Even later komen we wéér allebei klaar. Voor jou een ongekende ervaring, Je schokt lang na, steeds weer en weer. Even terug op aarde, ik voel dat ik nat ben. En niet zo’n beetje ook. Ik wil … Nee, niet.

Je erectie is nu duidelijk voelbaar, lang en dik en zachtjes pulserend. Wat nu? Ik besluit mijn hand om te draaien. Mijn hand is te klein voor de hele lengte van je pik. Voor nu maar even je eikel in mijn handpalm, vingers op je schacht. Je voelt zó lekker, zó opwindend. Het kost me onmogelijk veel inspanning om me niet te laten gaan. Dit is ook een bijzondere ervaring, jammer dat we dit niet kunnen delen. Maar ik ga het je vást vertellen. Mijn vingers dreigen een signaal te krijgen, maar ik laat het niet toe. Ze zouden je schacht hebben gekriebeld, gemasseerd en gekrabd. Van onder, vlak boven je ballen, tot aan het randje van je eikel. En dan mijn vingers in een kransje om je eikel, draaiend over het randje en langzaam en zacht op en neer. Hét recept voor snel klaarkomen. Dat deed je dan ook altijd, niet zo intens, maar soms is dat ook fijn. Even een vluggertje. Geheel in stijl zou ook mijn kutje niet aan deze behandeling zijn ontsnapt. Nat zou ik zéker zijn, opgewonden ook. Mijn clitje brandend en op het randje van. Een vinger van jou op mijn G-spot en mijn orgasme denderde over me heen. Al die gedachten, filmpjes bijna. Eindeloos opwindend, bijna teveel voor dit moment. Ik wil je voelen, ik wil je laten genieten, klaarkomen, spuiten, schokkend, kreunend. Waarom eigenlijk niet? Nee, niet.

Mijn hand zakt iets naar beneden. Niet meer over je eikel, maar mijn vingers raken nu je ballen, liggen er tussen. Je ballen bewegen, zijn nu niet koud meer. Ik voel tussen je ballen het begin van je penis. Opgezwollen, dik. Je pik pulseert steeds heviger. Op je buik, dan weer omhoog. Ook tussen je ballen kan ik het voelen. Je hebt de energie van mij en ons samen opgevangen en je pik is in beweging gekomen. Je hebt nu een erectie die wel groter lijkt dan ooit. Langer, dikker. Voorhuid naar achteren, je eikel bloot. Een stroompje vocht dat je buik doet glimmen. Ik duw héél, héél zachtjes met de toppen van een paar vingers op de basis van je erectie. Dan verschuif ik een klein stukje en raak je perineum. Ook even zacht duwen. Je pik maakt een klein sprongetje van plezier. Ik heb me lang genoeg beheerst. Lang genoeg heerlijk genoten. Tijd om te genieten, ánders te genieten. Ja, wél.

Je slaapt nog steeds. Ongelooflijk wat leuk. En spannend. Wel beweeg je even een beetje, maar je slaapt dóór. Alle scenario’s vliegen door mijn hoofd. Hoofd uit, gevoel aan. Mijn vingers weten het wel. Iets steviger duwen, dan nóg een keertje, beetje masseren. Dan kún je niet anders meer dan op een heftige manier wakker worden…

Beoordeel dit verhaal

5 Reacties

  1. Karin 12 aug 2019
  2. Jannah 13 aug 2019
  3. Maik 15 aug 2019
  4. Christina 16 aug 2019
  5. Alan 04 mrt 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *