— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Op het kantoor van mijn minnaar

Ik zit op de fiets en ik blijf piekeren of ik dit echt ga doen. Ben ik echt op weg naar zijn kantoor? Het brutaal schrijven in een appbericht is makkelijk, maar het ook daadwerkelijk uitvoeren is toch iets anders. Ik denk terug aan de avond waarop dit allemaal begon en het heen en weer ge-app van de dagen daarna. God, ik ben al die dagen zo opgewonden geweest dat ik me amper op iets anders kon concentreren. De gedachte aan wat we straks zullen gaan doen geeft me een wee gevoel in mijn onderbuik en omkeren is zeker geen optie. Er is geen weg terug.

Ik kom aan, het is dichtbij en rijdt mijn fiets het fietsenhok in. Ik kijk om me heen en ik moet even wennen aan het donker. Mmm, misschien staat hij me hier al op te wachten, denk ik. Maar nee, ik loop weer naar buiten en bel aan bij de hoofdingang. Ik heb een degelijk jurkje aan getrokken zodat het lijkt alsof ik bij het kantoor zou kunnen werken.

Ik hoor een zoemer en ik duw de deur open. Bij de balie vertel ik voor wie ik kom en een nogal degelijke baliemedewerker zegt dat ik even plaats mag nemen, dat ze me zo naar boven zal brengen. “Wil je koffie?” ze haalt me uit mijn gedachten, “Nee dank u”, ik glimlach vriendelijk.

Ze loopt met me mee naar de lift en laat me voor gaan. Ze drukt op een knop en we staan een paar minuten zwijgend naast elkaar. “Komt u solliciteren?” vraagt ze. “Uuhm nee niet echt, stamel ik.” Ik bloos een beetje, zou ze mijn geilheil kunnen zien? Of ruiken?
Ze gaat me voor in een grote vergaderruimte met grote ramen en zegt dat ik hier even kan wachten. Een paar minuten gebeurt er niets, er is hier niemand. Het zal toch geen grapje geweest zijn van zijn kant? Ik overweeg om weer weg te gaan en ik kijk naar buiten. Er loopt een nogal saaie collega langs die even naar binnen gluurt. Ik draai snel mijn gezicht naar de muur en doe alsof ik het saaie kunstwerk bewonder aan de muur. Als hij maar geen gesprek begint denk ik nog.

Niet lang daarna voel ik twee handen die voorzichtig om mijn middel glijden, hij drukt zijn lijf tegen dat van mij. “Ik zal de deur even afsluiten en de lamellen dicht doen”, zegt een bekende stem een beetje schor van opwinding. Jeetje de spanning is niet te houden.

Hij komt achter me staan en zijn handen betasten me hongerig. Ik druk mijn billen naar achter en ik denk al te voelen dat hij net zo opgewonden is als ik. Ik draai me nog niet om, maar laat me in mijn nek zoenen. Twee handen verkennen mijn lichaam, mijn buik, mijn billen, mijn bovenbenen. Een hand glijdt naar boven, van mijn buik naar de ronding van mijn borst. Mijn jurkje is gemaakt van een dun stofje, wat erg fijn voelt als er over gestreeld wordt. Hij moet al gevoeld hebben dat ik een string aan heb hieronder. Zijn hand glijdt langs de achterkant van mijn bovenbeen, tergend langzaam naar boven. Hij stroopt mijn strakke jurkje wat omhoog. Hmmm kunnen die handen nog langzamer denk ik. Zodra zijn vingers bijna de ronding van mijn gezwollen schaamlippen raakt stopt hij. Ik mopper een beetje voor de vorm. Hij verkent het randje van mijn kanten string. Ik ben bang dat mijn vocht al door het slipje heen komt. Met een hand omklemt hij mijn borst en met de andere gaat hij door met zijn verkenningstocht. Ik kreun ervan, kan het niet tegenhouden. De weg hier naartoe was al bijna meer opwinding dan ik aan kon. De berichtjes die we de hele week stiekem heen en weer gestuurd hadden voelde als een voorspel van ruim een week. Een vinger glipt voorzichtig langs het randje van mijn string en nu voelt hij hoe nat ik ben. Hij zucht ervan. “Jezus wat geil.”

Ik zet mijn benen een stukje uit elkaar, voorzichtig, want ik ben bang dat hij stopt met wat hij aan het doen is. Zachtjes beweegt hij zijn vinger tussen mijn lipjes door en hij glijdt zo naar binnen. Het is zo nat dat er weinig weerstand is.
“Mmm geil”, zegt hij. Hij haalt zijn vinger uit me en verkent mijn harde knopje, ik begin meteen te kreunen. Ik wil eigenlijk die vinger weer in me.

Ik draai me om en hij trekt tergend langzaam mijn jurkje uit. Hij kijkt me even keurend aan en ik zou er onzeker van kunnen worden, maar door de grijns op zijn gezicht verdwijnt die gedachte meteen. Speciaal voor deze stiekeme ontmoeting heb ik mijn mooiste setje aangetrokken, ik weet dat ik er geil uitzie.

Ik druk mijn lichaam tegen zijn heerlijke lijf en druk mijn lippen hard op die van hem. Ik knijp hem in zijn heerlijke ronde billen. Ik trek zijn overhemd uit zijn broek en mijn handen glijden over zijn blote rug. Ik moet op mijn tenen gaan staan om hem goed te zoenen en hij helpt mij door zijn handen onder mijn billen te leggen. We zoenen geil en ik besef me dat er geen weg terug is. Ik kan niet meer stoppen op dit punt. Het feit dat het niet kan, maakt het veel geiler dan het zou zijn als we allebei vrijgezel waren.

Ik laat hem even los en kijk om me heen, wat wordt de volgende stap. Hij heeft hier blijkbaar beter overna gedacht dan ik en hij tilt me in een vloeiende beweging op de grote tafel, midden in de kamer. Met zijn tong verkent hij mijn decolleté en met zijn handen streelt hij over mijn rug. Het losmaken van mijn bh lukt bijna in een keer en ik vind het juist geil dat niet alles even soepel gaat. Mijn borsten genieten van de vrijheid en mijn tepels zijn hard. Hij bijt er zachtjes in. Dan duwt hij me een stukje achterover en ik steun op mijn armen. Hij trekt mijn zeiknatte string uit. Hij verplaats zijn hoofd naar beneden en met zijn handen trekt hij mijn lipjes een beetje uit elkaar. Zijn hoofd gaat nog verder naar beneden en zijn tong trekt een spoor over mijn onderbuik. Steeds lager, totdat hij daar aangekomen is. Hij proeft mijn zoete geur en ik voel dat zijn tong even bij me naar binnen glijdt. Vervolgens kietelt hij mijn clitje met zijn tong en ik voel een golf door mijn onderlichaam gaan. Alsof hij het ook voelt stopt hij een vinger diep in me en hij verkent me vanbinnen. Ik ben zo geil dat één vinger niet voldoende is en vrij snel trekt hij dezelfde conclusie. De tweede vinger erbij voelt goddelijk en ik merk dat hij zijn vingers buigt. Jezus dit heeft hij vaker gedaan, precies de goede hoek. Hij weet wat hij doet. Mijn clitje wordt nog steeds verwend en het tempo neemt toe. Ik kan op deze manier heel snel klaarkomen. “Rustig” fluister ik in zijn oor. En ik trek zijn gezicht naar me toe. Ik zoen hem heel geil en ik proef mezelf op zijn lippen en tong. Zijn vingers zitten nog steeds in me en hij vingert me hard met zijn duim op mijn klitje. Blijkbaar heb ik geen inspraak, dus ik geef me eraan over. Mijn opwinding neemt toe en ik voel dat dit wel eens heel nat kan worden. Spuitend kom ik klaar op zijn vingers en hij kijkt een beetje verbaasd. Ik lach naar hem, word er een beetje verlegen van en zoen hem nogmaals.

“Jouw beurt” zeg ik en ik zak op mijn knieën. Er ligt een heerlijk zacht tapijt op de grond. Ik peuter zijn broek open en bevrijd zijn lul die opgesloten zat in zijn strakke boxershort. Wow, wat een enorm exemplaar denk ik. Ik kan niet wachten om hem in me te voelen, maar ik ben vastbesloten deze prachtige gevormde lul met mijn tong te verkennen. Ik lik aan het randje van de eikel en ik neem zijn ballen in mijn hand. Hij lijkt het lekker te vinden. Ik klem mijn andere hand om de dikke schacht en draai met mijn tong rondjes om zijn eikel. Ik voel het bloed kloppen van binnen en knijp zachtjes. Ik neem hem verder in mijn mond en beweeg rustig op en neer. Mijn handen en mijn mond werken samen. Ik geniet van het gevoel, ik heb het idee dat deze enorme lul nog groter lijkt te worden en mijn eigen opwinding is weer terug op zijn oude niveau. Ik wil niet dat hij klaarkomt want ik weet niet of hij wel een tweede keer kan. Ik neem me voor dit binnenkort te vragen voor de volgende keer.

Het zou toch zonde zijn als ik dit niet in me kan voelen vandaag. Ik kom weer omhoog en kijk of hij het wel eens is met mijn plan. Zijn ogen glimmen, dus ik denk dat hij wel weet wat ik wil. Ik voel me een beetje naakt in deze grote ruimte met uitzicht op de snelweg en ik besluit dat het minder erg is als ik niet de enige ben. Ik trek langzaam zijn overhemd uit, knoopje voor knoopje en ook zijn shirt er onder. Hij kijkt geamuseerd. Ik bekijk hoe hij er naakt uit ziet en dat valt zeker niet tegen, precies goed in verhouding. Ik kriebel met mijn hand door zijn borsthaar en geniet van zijn geur. Hij ruikt goddelijk, ik duw mijn neus in zijn nek en geniet. Ik probeer te bedenken hoe we dit het beste kunnen voortzetten en hij zoent me in de tussentijd. Zijn handen lijken overal en zijn lul drukt hij tegen mijn onderbuik. Hij gaat zelf zitten op één van de vergaderstoelen en trekt mij naar hem toe. Hij leunt een beetje naar achter en ik klim er bovenop. Ik druk mijn zeiknatte kutje zachtjes over zijn lul, ik beweeg een paar keer op en neer om met mijn vocht zijn lul een beetje nat te maken en zak daarna langzaam helemaal eroverheen. Jezus het past net. Zijn eikel raakt mijn baarmoedermond en dat is heel gevoelig. Pijnlijk, maar oh zo geil.

Terwijl ik op en neer beweeg geef ik hem goed zicht op mijn volle borsten. Mijn tepels zijn hard en hij ziet het, hij bijt er nu hard in. Met zijn andere hand pakt hij mijn bil vast en masseert deze terwijl ik langzaam op en neer beweeg. Ik kom niet vaak klaar tijdens het neuken, maar omdat hij zo groot geschapen is, wordt mijn Gpot uitgebreid bewerkt. Ik overweeg mezelf erbij te vingeren, maar ontdek dat het niet eens nodig is. Ik voel dat ik tegen een tweede orgasme aanzit, een heerlijk gevoel verspreidt zich vanuit mijn onderbuik alle kanten op, tot in mijn tenen. Ik kom kreunend klaar met mijn ogen dicht en als ik ze open, bedenk ik dat er wellicht mensen zijn die dit hebben kunnen horen.

Ik kijk hem ontdeugend aan.. Ik vind het heerlijk dat ik al twee keer ben klaargekomen en hij nog niet. Ik moet echt even bijkomen en leun even tegen zijn heerlijke lijf aan. Hij houdt me vast. Dan stap ik even van hem af. “Nu mag jij kiezen hoe het verder gaat”. Zal ik je klaarpijpen of wil je een ander standje”. Hij is duidelijk niet in de stemming om hier lang over in discussie te gaan en met een sterke arm draait hij mij om en duwt me tegen de tafel aan. Zonder te aarzelen ramt zijn dikke harde lul van achter bij mij naar binnen. Op deze manier komt hij nog dieper in me en ik moet echt even zuchten om dit op te kunnen vangen. Hij is nu niet meer te houden en ik geniet van zijn kracht en overgave. Hij pakt me vast bij mijn schouder en mijn heup. Ik voel het tempo versnellen en hij geeft me een harde tik op mijn bil. De pijn maakt het nog geiler. Ik houd me goed vast aan de tafel, als ik denk dat ik het echt niet langer vol ga houden voel ik dat hij klaarkomt. Ik voel hoe hij mij helemaal vult en zijn zaad zich vermengt met mijn vocht. Dit was het dan denk ik, we hebben het echt gedaan, nu ben ik echt vreemdgegaan.

Beoordeel dit verhaal

37 Reacties

 1. Isaak 28 jul 2019
 2. Sophie 29 jul 2019
 3. Hans 30 jul 2019
 4. Tom 30 jul 2019
 5. Fenna 31 jul 2019
 6. Mr Pyramus 31 jul 2019
 7. Zara 02 aug 2019
 8. Tom 02 aug 2019
 9. Zara 02 aug 2019
 10. Zara 02 aug 2019
 11. Edwin 02 aug 2019
 12. Tom 03 aug 2019
 13. Zara 04 aug 2019
 14. Zara 04 aug 2019
 15. Tom 04 aug 2019
 16. Tom 05 aug 2019
 17. Maaike 05 aug 2019
 18. Sascha 08 aug 2019
 19. Zara 08 aug 2019
 20. Tom 09 aug 2019
 21. Tom 09 aug 2019
 22. Zara 10 aug 2019
 23. Tom 11 aug 2019
 24. Edwin 17 aug 2019
 25. Angela 23 aug 2019
 26. DocD 29 aug 2019
 27. Tom 29 aug 2019
 28. Zara 06 sep 2019
 29. Tom 06 sep 2019
 30. Zara 07 sep 2019
 31. Zara 07 sep 2019
 32. Tom 08 sep 2019
 33. Zara 08 sep 2019
 34. Tom 08 sep 2019
 35. Kreeft75 04 okt 2020
 36. Jack 15 mrt 2022
 37. Moreno 19 mrt 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *