— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Sidderen op de motorkap

Het was weer warm vandaag net als alle dagen dat ik hier alleen in een huisje in het bos zat. Ik had behoefte om eens alleen op vakantie te gaan en had zonder verder er bij na te denken een huisje gehuurd helemaal van God los. Maar het was zo warm dus al mijn plannen vielen in duigen.
De enige beweging die ik maakte was van koelkast naar hangmat of douche of bed. Zelfs om met mezelf te spelen was het te warm.

Na 4 dagen begon ik mij te vervelen en ging ik maar eens de auto wassen, want van het lange zandpad hierheen was hij erg smerig en kreeg ik ook wat afkoeling. Korte broek en een haltershirtje aan en voor de rest niets, er was toch niemand. Ik besloot de tuinslang te pakken want zelf mocht ik ook wel nat worden. En dat gebeurde ook, ik was binnen de kortste keren zeiknat en trok mijn shirtje uit. En ging lekker onder de slang staan en merkte dat ik erg opwindend vond zo in het bos en kneep in mijn tepels die ondanks de warmte direct reageerde. Ik gooide mijn hoofd in mijn nek en moest aan de Fa reclame denken. Alleen stond ik niet onder een tropische waterval maar onder een tuinslang. Maar het effect was er niet minder om en besloot ook mijn broek uit te trekken. Niemand zag me, alleen de vogels.
Ik dacht, waarom maak ik het mezelf niet makkelijk en kroop met tuinslang en al op de motorkap. Deze was heerlijk afgekoeld door het wassen. Ik lag heerlijk met mijn ogen dicht te genieten van de rust en van mezelf. Ik liet de tuinslang op mij buik liggen en had beide handen vrij. Ik kneedde mijn borsten en kronkelde met mijn lichaam en voelde mijn kutje open en dicht gaan. Ik had mijn knieën opgetrokken en duwde mijn kutje omhoog, God wat miste ik nu een stoere vent. Langzaam gleed ik met mijn hand naar mijn kutje en vond mijn klitje die hard en opgezwollen was. Ik stak een vinger in mij die op zoek ging naar mijn G-spot op weg naar een dubbel orgasme. Ik kreunde en gilde heerlijk. Ik kon mij helemaal laten gaan, alleen ik moest opletten dat ik niet van de motorkap zou glijden, maar deze spierspanning gaf mij extra stimulans. Ik ging steeds wilder bewegen en ik pakte de tuinslang om mijn kutje af te laten koelen maar bleef mijn G-spot stimuleren. Achter mijn oogleden zag ik een stoere man met een heerlijke lul, een fata morgana. Ik hield het niet meer en kwam spuitend klaar niet wetend of de tuinslang of ik harder spoot. Ik sloeg mijn benen over elkaar om knijpend mijn orgasme te verlengen. en legde de tuinslang tegen mijn tepel. Ik was helemaal weg, het enige wat ik voelde was het pulseren van mijn kutje.

Ineens hoorde ik toch wat maar voor ik kon beseffen wat het was, stond daar een man in een leren motorpak. Met de helm onder zijn arm, een stoere kop met een klein baardje, breed en lang. O mijn god ik droom dus toch die fata morgana. Deze man stond te lachen en zei zo “meisje volgens mij heb jij het warm of moet ik zeggen dat je heet bent”. Wow, wat een stoere vent. Die mag mij wel afsponzen maar er komt niet meer dan gekreun uit mijn mond. Hij trekt zijn motorpak uit en eronder staat hij in korte broek en singlet, wat een armen wat een benen. Ik knijp in mijn armen en automatisch sla ik mijn benen open. Oh mijn god doe ik dit echt?
Hij trekt de rest ook uit, hij heeft ook nog veel borsthaar. Heerlijk, een echte beer. Zijn lul is imposant lang en mooi van vorm mm mm. Hij pakt mijn benen en streelt langzaam mijn kuiten, pakt mijn enkels vast en duwt mijn voeten tot bijna achter mijn kont. Ik durf hem niet aan te kijken, ik schaam mij voor mijn geilheid. Hij klimt ook op de motorkap en pakt mijn gezicht en dwingt mij hem aan te kijken en nu zie ik hem pas goed wat een lieve, ogen ik verdrink erin. Ik kom omhoog met mijn hoofd en ga hem tongen en laat mij achterover zakken en hij volgt. Ik wil mijn benen om hem heen slaan en hij fluistert hees, “rustig aan meisje”. Dan daalt hij af naar mijn borsten hij kijkt ernaar en fluit zachtjes en hij kneedt ze en neemt 1 van mijn tepels in zijn mond. Hij bijt er zachtjes in en met zijn andere hand rolt hij de andere tepel door zijn vingers. Hij daalt nog verder af maar dat gaat allemaal heel langzaam hij fluistert dat dit door de warmte komt. Bij mijn kutje aangekomen bekijkt hij er eerst eens goedkeurend naar. Hij fluistert “zoals jij net kwam was maar de generale nu gaan we voor het echte werk”.
Oh mijn god, hij heeft mij gezien en gehoord. Ik kan niet weg als ik dat al zou willen. Eerst pakt hij met zijn volle hand mijn kutje en ik krimp in elkaar van genot. Dan begint hij met zijn tong mijn klit te bewerken en houdt mijn voeten vast er is geen ontkomen aan. Af en toe als hij merkt dat ik tegen de grens zit stopt hij plagend zijn tong bij mij naar binnen. Hij doet het zorgvuldig en langzaam, dit is een man met ervaring. Ik zie dat zijn lul er ook klaar voor is. En trekt mij naar het randje van de motorkap en ramt hem er in 1 keer in. Hij houdt mijn heupen vast en heeft een heerlijk ritme.
Ik krom mijn rug en bij elke stoot voel ik je beter en schreeuw ik steeds harder. Ik stop een vinger in mijn mond en met mijn andere hand streel ik mijn borsten. Je gaat tergend langzaam door maar je stoten zijn krachtig. Ik sla mijn benen om je heupen en klem je tegen mij aan. Ik ga je melken, je ogen draaien weg en je gromt zachtjes als een echte beer. Je vinger gaat over mijn klitje, ik drijf. Je vult mij zo goed op, ik wil nog niet, ik wil nog niet, maar ik voel jou verstijven en ik ga mee op de golf. Je komt op me liggen en gromt in mijn oren, “meisje je bent echt heet”.
De dagen daarna heb ik mij geen moment meer verveelt want zijn motor moest ook gewassen worden.

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Wiets 25 jan 2020
  2. Christina 26 jan 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *