— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Opgebouwde spanning

Mijn gedachten maken mij helemaal gek. Ik krijg Jelle maar niet uit mijn hoofd. Ik droom over hem, de hele dag door. Het kan niet, het mag niet, het gaat niet maar ik krijg het niet uit mijn hoofd.

Sinds een paar maanden heb ik een leuk en plagerig contact met de trainer van mijn oudste zoon. Het wordt alleen steeds intenser, onze blikken die kruisen, de speelse knuffels die gegeven worden, de toevallige aanrakingen. We voelen het allebei. Maar ik ben 40 en hij is 22… Het kan niet en het mag niet, ik ben twee keer zo oud. Tot vorige week zaterdag mijn man voor zijn werk een weekend weg moest.

Zaterdag middag na de wedstrijd een biertje in de sportclub. Nog een wijntje bij mij thuis met een aantal vrienden van mijn zoon waaronder Jelle. Mijn zoon had ze uitgenodigd voor een biertje en een duik in het zwembad, wat weer gevuld was. Ik werd er bloednerveus van want wat ging IK nou doen? Ik hoef me voor mijn strakke lichaam niet te schamen maar toch… Mee met de jeugd het zwembad in met alle spanning van dien, of veilig binnen op de bank met mijn wijntje? Tijd om na te denken kreeg ik niet want voor ik het wist had Jelle mij in zijn armen en sprong zo samen met mij het zwembad in. Dit was het startsein dat iedereen het zwembad in dook. De rest was alleen zo slim geweest om de meeste kleding uit te doen. Mijn zoon stelde Jelle voor dat hij wel een zwembroek van hem aan kon zodat zijn kleren in de droger konden. En dat moeders wel liet zien waar die lagen!

Eenmaal bovenaan de trap pakt hij mij bij mijn arm en draait mij om. “Wat doe jij met mij?” vroeg Jelle. Voordat ik antwoord kan geven pakt hij mijn gezicht in zijn handen en geeft me een hele tedere en lange zoen. Voor mijn gevoel hebben we minuten lang heerlijk staan zoenen. Mijn handen vinden hun weg onder zijn natte shirt en ik trek het over zijn hoofd uit. Zijn prachtige jonge atletische lichaam, ik kan mijn ogen er niet vanaf houden. Mijn man heeft een bierbuik en is helemaal niet sportief dus dit is heerlijk om te zien en te voelen. Mijn handen over zijn borst, spelend met zijn borsthaar… strelend over zijn six pack. We stopten even met zoenen. We kijken elkaar aan en het enige wat ik zeggen kan is: “ik weet dat dit fout is maar ik weet ook niet wat ik met je doe”. Jelle pakt mijn kin vast en kijkt me diep in mijn ogen aan… Ik smelt en word helemaal warm van binnen. Hij zoent me weer en op het moment dat we stoppen sta ik in vuur en vlam. “Laat me maar zien waar die zwembroek ligt dan maken we dit vanavond af!”.

Terug buiten gekomen en iedereen voorzien van bier. Na een uurtje zwemmen en afkoelen wilde de jeugd nog even naar de kroeg. Jelle zou even helpen opruimen, zijn droge kleren aandoen en dan zou hij ook naar de kroeg komen. Holy shit hij meent het, gaan we dit doen, ga ik dit doen, kan ik dit, durf ik dit wel… Jelle was de bierflesjes aan het opruimen en ik heb de kachel ondertussen aangedaan. Met een biertje en een wijntje komt Jelle naast me op de bank zitten. De hele avond zit ik al naar dat goddelijke lijf te kijken en kan mijn ogen niet van hem afhouden. “Voor iemand van 40 zie jij er nog verdomd lekker uit trouwens” fluistert Jelle zachtjes in mijn oor. Een spoor van kusjes in mijn nek, ik hou het echt niet meer vol en trek hem bovenop me. Alle remmingen zijn weg en we laten ons helemaal gaan. We zoenen elkaar en de spanning is te voelen. Ik bijt zachtjes op zijn lip. Mijn hele lichaam reageert op Jelle. Elk lichaamsdeel schreeuwt om aandacht. Onze tongen vinden elkaar steeds weer. Steeds harder. Ik duw Jelle omhoog en achterover in de kussens van de bank en ga bovenop hem zitten. Ik voel dat het hem ook niet onberoerd laat want onder mij is iets gegroeid en ik voel zijn paal door mijn broekje heen. We kijken elkaar aan, mijn handen door zijn haar, over zijn lichaam, zijn rug, strelend over zijn buik. Zijn handen masseren mijn borsten. Zachtjes knijpt hij in mijn tepel om hem vervolgens in zijn mond te nemen en er zachtjes op te zuigen. Zijn handen op mijn rug en overal, elke aanraking laat een spoor van vuur achter. Ik wil hem voelen, nu, overal. Langzaam geef ik kusjes in zijn nek afgewisseld met af een toe een plagerig beetje. Zachte kusjes op zijn borst, jeetje wat ruikt hij lekker, zijn buik, steeds een beetje lager. Net boven de rand van zijn zwembroek kijk ik hem aan. Die paal in zijn broek is zo gegroeid dat ik er bang van word. Hij trekt me omhoog en teder vinden onze tongen elkaar weer. Hij gromt en stopt met zoenen. Hij streelt liefkozend mijn borsten en maakt mijn bikini los zodat hij vrij spel heeft. Zachtjes bijt hij in mijn tepel en die reageren gelijk. Mijn ademhaling gaat steeds sneller. Ik wil hem voelen, NU!
“weet je het zeker”, vraagt Jelle. Na een hese ja zoent hij me hard en vol passie. Ik kan me niet langer inhouden en haal zijn inmiddels keiharde paal uit zijn broek. Mijn tong draait even een rondje om zijn eikel maar voorzichtig laat ik zijn paal in mijn mond glijden. Mijn god, wat voelt dit lekker. Hij houdt zijn adem in en kreunt zachtjes. Zijn handen hebben intussen ook mijn geile grotje gevonden en zijn vingers glijden over mijn klitje mijn grotje in. Ik ben zo nat en geil. Hij pakt mijn hoofd vast en steeds dieper en sneller gaat jou paal mijn mond in. Oooo, wat ben je lekker. Je pakt me op en legt me op mijn rug, je hoofd begraaf je tussen mijn benen. Wat een genot. Je tong gaat over mijn klit heen en je vingers glijden een voor een naar binnen. Ik kan een harde kreun niet tegenhouden. Zachtjes bijt je in mijn klit en duwt je tong naar binnen. Je weet wat je doet. Snel haalt hij een condoom uit zijn sporttas. Je houdt het condoom voor me.

“Weet je het echt zeker?” Ik beantwoord zijn vraag door het condoom met mijn tanden open te scheuren en om zijn paal te doen. Ik hou het niet meer. Ík wil je voelen, NU. En hard stoot hij in een keer diep in mij. Ik hou mijn adem in en we zoenen elkaar wild. Mijn nagels in zijn rug en mijn heupen omhoog duwend geniet ik intens. Elkaar aankijkend stoot hij steeds hard en diep in mij. We draaien de rollen om en ik ga op zijn schoot zitten. Jelle heeft zijn handen op mijn heupen en ik laat me zakken over zijn kloppende paal. Dit is zo fijn. Jelle klemt zijn sterke armen om me heen en langzaam bewegen we op en neer. Steeds een beetje sneller. Zachtjes kreunen we, onze ademhaling gaat steeds sneller. Mijn handen door zijn haar, over zijn rug, ik hou het niet meer. Jelle tilt me op en drukt me met mijn rug tegen de schutting aan. Ik klem mijn benen stevig om hem heen en met mijn armen houd ik de schutting vast. Hij stoot hard en diep in me. Ik zie dat hij bijna gaat komen. Om onze bijna dierlijke kreunen te onderdrukken zoenen we ons naar ons hoogtepunt. Ik sla mijn armen om hem heen, zo blijven we nog even staan. Hij legt me op de bank. Ik glij van hem af en ga in zijn heerlijke armen liggen. Jelle pakt me stevig bij mijn kin en zoent me hard. “Dit was echt HEERLIJK, dit is nooit gebeurd maar smaakt wel naar meer”. Ik geef hem een heerlijke tongzoen en kruip nog dieper in zijn armen voordat hij zich weer bij zijn vrienden voegt.

Wie weet wanneer mijn man weer een weekend weg moet?

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. Isaak 04 aug 2019
  2. Amy 05 aug 2019
  3. Sascha 30 aug 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *