— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het Bureau

“Jaaaaaaa!” roept hij luid. Het is klaar. Emma glimlacht, dat duurde langer dan gedacht.

Het is een donderdagavond in juni op het moment dat Emma achter haar computer zit.

Onder andere omstandigheden zat ze nu met een glas wijn op haar balkon om te genieten van de laatste zonnestralen van de dag. In plaats daarvan bevindt zij zich in een nagenoeg lege kantoorverdieping in één van de grotere kantoren van de stad voor het nieuwe project van het bedrijf waar ze voor werkt.

Die kantoorverdieping wordt, naast Emma, bevolkt door Matteo. Matteo is een paar jaar jonger dan Emma, consultant van beroep en ingehuurd voor hetzelfde project.

Die “Jaaaaaaa!” van zojuist was het teken dat de nieuwe website, na maandenlang werken, klaar voor gebruik is. Matteo heeft de laatste hinderlijke bug van het project opgelost. Fijn dat het nu, na al die maanden, klaar is.

Aan de andere kant betekent het ook dat Matteo binnenkort elders aan de slag gaat. Spijtig, want Emma was de laatste tijd gesteld geraakt op Matteo. Af en toe gingen ze samen lunchen in het bedrijfsrestaurant en iedere keer moest Emma weer lachen als hij vol enthousiasme een verhaal vertelde. Zijn jongensachtige, nerdy voorkomen met zijn vrolijke ogen maakt het dat Emma gesteld is geraakt op hem. Een gesteldheid die wederzijds lijkt, want er is vaak sprake van een ongrijpbare spanning tussen hen.

Volgende week wordt de nieuwe website officieel gelanceerd, inclusief borrel en diner voor alle projectleden. Maar dat betekent niet dat het heugelijke moment nu al niet gevierd kan worden, zo hadden Emma en Matteo tijdens hun lunch bedacht. In de koelkast van het keukentje van hun verdieping stond een fles prosecco koud te worden die Emma ‘s middags bij de supermarkt in de buurt had gekocht.

Samen met twee glazen uit hetzelfde keukentje proosten ze dan ook op het project. Ze leunen tegen de rand van een bureau en kijken uit over het fabelachtige uitzicht dat de stad biedt vanaf de 10e verdieping.

Ondanks het fraaie panorama kruisen hun blikken dat moment elkaar meer dan eens. Matteo’s ogen lijken vandaag vrolijker en ondeugender dan ooit tevoren. Emma begint spontaan te lachen.

De pretcomponent verdwijnt direct uit Matteo’s donkere ogen.

“Wat?” vraagt Matteo, “wat is er?”
“Niets” antwoordt Emma, “ik vond het fijn samenwerken… en ik vind het jammer dat je straks weer weg gaat”.

“Ah… ja…. wel…. ik kan altijd zo af & toe iets kapot maken zodat ik weer even moet langskomen?” zegt Matteo met een ondeugende grijns en een blik waar de pret weer terug is gekeerd.

Emma lacht “En kan ik je daarvoor ook ‘s avonds voor appen dan?” De spanning tintelt door de lucht. Matteo kucht beleefd “Appen, bellen, langskomen, het kan allemaal”. Hun blozende blikken kruisen elkaar terwijl ze onwillekeurig een paar stappen dichter naar elkaar schuifelen totdat hun armen elkaar raken. Emma bijt onbewust op haar lippen, Matteo lacht onwennig.

Emma’s kus wordt direct beantwoord door Matteo. Ze lachen allebei terwijl ze elkaar gepassioneerd aankijken en hun lippen om & om vinden terwijl haar tong vol overgave de kracht van de zijne tart. Hij staat op, gaat voor haar staan en plaatst zijn handen op haar rug, de nieuwe stof van haar jurkje knispert onder zijn vingers.

Ze lacht en duwt hem wat dichter tegen hem aan. Enigszins geamuseerd stelt ze vast dat ergens de afgelopen minuut een klein deel van zijn bloed naar één van zijn uitwendige organen is gestroomd.

Haar vingers strijken door zijn donkere, gekrulde haren heen, zijn lippen maken zich los van de hare, passeren haar linkerwang en landen in haar hals waar hij haar hartstochtelijk begint te zoenen. Vanaf haar schouders, tot naar het plekje net achter haar oren. Matteo geniet van haar en haar heerlijke zoete parfum.

Haar rechterhand daalt af naar zijn schouderbladen, haar linkerhand rust op zijn billen. Door de dunne stof van zijn pantalon heen, voelt ze de fraaie vormen van zijn kontje. Haar gespreide vingers verstevigen de grip op zijn strakke kont. Zijn handen glijden inmiddels over haar taille, via haar billen, naar de buitenzijde van haar bovenbenen. Ze lacht door de tinteling en zoekt daarna zijn blik weer op, waar twee ondeugende donkere ogen haar gepassioneerd aankijken.

Hij tilt haar zachtjes wat meer het bureau op en drukt daarna op een knopje.

ZOEMMMMMM.

Zachtjes gaat het zit-sta bureau, waarop Emma zit, langzaam omhoog. Ze bijt verleidelijk op haar lip terwijl haar benen heen en weer wippen, met Matteo er tussen in.

Als haar heupen zich 20 seconden later op zijn gezichtsniveau bevinden, stopt het gezoem. Zijn handen glijden over haar bovenbenen, zijn vingers glippen onder de rand van haar jurkje en glijden richting haar slipje. Met zijn wijs- en middelvingers trekt hij Emma’s slipje onder haar jurkje vandaan.

Zachtjes begint Matteo de binnenzijde van Emma’s benen te kussen. Zijn warme lippen zoeken via haar kuiten een weg naar haar bovenbenen, terwijl zijn vingers zachtjes druk uitoefenen op haar huid. Zijn hoofd verdwijnt onder haar jurkje. Ze tilt de rand van haar jurkje wat naar boven zodat zijn donkere haren weer opduiken..

Ze zucht diep terwijl haar vingers steviger door zijn haren strijken. Matteo legt ondertussen zijn neus te ruste op haar venusheuvel. Zachtjes begint hij haar lippen te kussen, eerst cirkelsgewijs haar buitenste lippen, vervolgens haar binnenste lippen.

Emma legt haar benen over zijn schouders en glimlacht terwijl Matteo minutieus het gebied ten zuiden van haar navel verkend. Die glimlacht verdwijnt abrupt op het moment dat het puntje van zijn tong langs de contouren van haar binnenste lippen glijdt.

Haar mond maakt een perfecte \”O\” terwijl Matteo als zijnde een archeoloog, die vol overgave een voorzichtig een nog nooit ontdekt artefact voor het eerst bloot legt, zich richt op de plek die vervuld is van genot.

Haar vingers grijpen steviger zijn krullen vast terwijl het puntje van zijn tong verder gaat op ontdekkingstocht. Haar zachte kreuntjes zijn de aanmoediging die Matteo verzekeren van het vervolgen van zijn verkenningen.

Een klein pareltje vocht glijdt langs het onderste gebied waar haar lippen samenkomen. Met een gretigheid die Emma bevalt, likt Matteo deze op. Haar diepere kreun maakt hem kortstondig aan het lachen voordat zijn tong de tocht vervolgd.

Met het puntje van zijn tong glijdt hij langzaam terug tot hij bovenaan bij haar clitoris aan komt. Eerst kust hij haar clitje en daarna cirkelt hij er met zijn tong zeer nauwkeurig omheen, langs de bovenkant en vervolgens langs de onderkant, zonder daarbij nauwelijks contact te maken met haar clitje.

“Oef” zegt Emma, die vervolgens niet bedacht was op Matteo die daarna met het puntje van zijn tong van onderaf naar boven over haar clitoris likt. Haar spieren spannen zich aan, een gesmoorde kreun maakt melding van de complete verrassing die Emma ten deel valt.

Matteo pakt met zijn handen Emma’s billen stevig vast en trekt ze heel zachtjes iets uit elkaar, Emma gaat iets verzitten zodat haar benen prettiger op zijn schouders rusten. Matteo’s tong likt stukje voor stukje langs haar binnenste lippen voordat hij in haar kutje glijdt. Met het puntje van zijn tong volgt hij de bovenzijde van haar kutje totdat hij niet meer verder kan.

Emma wordt gek van verlangen en woelt door zijn haren. Matteo’s tong kronkelt van genot terwijl hij zijn tong langzaam uit haar kutje trekt. Om daarna weer terug te keren, haar kutje van onder naar boven likkend. Niet als een dolle Golden Retriever, maar heel bedachtzaam. Hij proeft en geniet van elk druppeltje van haar vrouwelijkheid.

Haar ademhaling versnelt, haar zachte gekreun wordt harder van aard. Dat is het teken van Matteo om even te stoppen, hij kijkt op, lacht naar haar, likt zijn lippen af en bevochtigt daarna zijn wijs-, middel- & ringvinger. Ze glijden zachtjes Emma’s kutje in en stoppen vlak voor dat ene speciale plekje. Niet erop, maar net erover. “Ga door!” gromt Emma gek van lust.

Terwijl Matteo met zijn vingers langzaam druk opvoert, likt hij Emma doller van genot. Wanneer haar gekreun versnelt, gaat zijn tong iets sneller langs de opening van haar kutje. Zijn vingers voeren de druk wat op, haar vingers houden nu heel stevig zijn haren vast, haar benen beginnen zachtjes te trillen, zijn vingers voeren de druk nog wat meer op en hij maakt zijn tong zo breed als mogelijk. Hij likt haar zo diep als maar kan.

Haar “O’s” worden nu één lange “OOOOOOOOOO”. Matteo trekt zijn vingers zachtjes terug en zijn tong glijdt alleen nog langs haar lippen. Ze verslapt haar grip op zijn haren, hij kust zachtjes haar clitoris en daarna haar buitenste lippen.

Met de breedst mogelijke glimlach kijken ze elkaar aan, het vocht rondom zijn mond glinstert in het licht van de kantoorverlichting, hij kijkt met een ondeugende blik naar haar.

Ze halen allebei diep adem om bij te komen. Maar niet voor lang.

ZOEMMMMMM.

Emma’s vingers glijden over het bedieningspaneel van het bureau en ze zakt met het bureau naar beneden. Haar benen wippen langs zijn schouders terwijl ze vervolgens van het bureau afspringt. Met een vloeiende beweging maakt ze de riem van zijn pantalon los, ontknoopt deze om vervolgens met haar vingers in zijn pantalon te glijden om langs de stof van zijn boxershort van onder naar boven te glijden. Bij het topje aangekomen, omvat haar hand zijn niet te missen erectie. Matteo sluit zijn ogen en kreunt zachtjes.

“Ssssssst” gebaart ze, en ze laat Matteo op het bureau zitten. Ze trekt zijn boxershort iets naar zich toe en laat zijn pantalon op zijn enkels bungelen. Matteo plaatst zijn handen achterwaarts op het bureau en kijkt aandachtig toe. Ze voelt hoe zijn ogen genieten van haar outfit, van de contouren van haar lichaam en van haar sexy glimlach.

Ze klimt op het bureau en gaat geknield bovenop hem zitten, zijn volle, erecte lid glijdt moeiteloos in haar kutje. Langzaam tilt ze haar hoofd in haar nek, sluit ze haar ogen en maakt ze een wiegende beweging.

Zijn handen glijden via haar taille, over haar rug, naar de sluiting van haar BH. Terwijl de muis van zijn rechterhand op haar BH rust, drukken twee vingers haar sluiting los. Emma lacht, iemand heeft goed opgelet op internet…

Terwijl zijn warme handen hun weg over haar lichaam vervolgen, bukt Emma naar voren. Ergens, tussen alle tintelende passie, proeft ze zijn luchtje. Het luchtje waar ze stiekem tijdens hun lunches zo van genoot.

Zijn tong hervindt direct de hare, kronkelend van verlangen, terwijl ze samen richting een volgend hoogtepunt van genot afreizen. Ze hunkert naar elke aanraking die zijn warme lichaam haar biedt, ze geniet van zijn ogen die van geilheid fonkelen.

Zijn vingers trekken strepen over haar rug, Emma richt zich op en zijn handen glijden weer over haar taille heen, via haar heupen naar haar billen. Hij houdt haar billen stevig vast en trekt ze iets uit elkaar. Emma sluit haar ogen en haar handen woelen door haar haren om vervolgens over haar lichaam naar beneden te glijden.

Ze wiegt heen & weer, steeds sneller, Matteo drukt zich ritmisch dieper in haar, zijn handen glijden weer onder haar zomerjurkje door, en houden haar warme borsten vast. Terwijl Emma met haar rechterhand op zijn borstkas drukt, draaien zijn duimen rondjes om haar tepels heen.

Haar gekreun neemt in intensiteit toe, zijn handen strelen haar borsten en de spieren in zijn achterwerk maken overuren. Ze sluit haar ogen, gooit haar hoofd in haar nek en bijt op haar lippen. Het gaat dieper, en dieper, intenser en intenser, totdat haar beide handen door haar haren woelen en haar mond een nieuwe kreun weggeeft.

Terwijl ze een nieuwe sensatie beleeft, voelt ze hoe zijn geslachtsdeel in haar klaarkomt. Ze gaat iets naar achteren zitten en kijkt hem brutaal aan, zichtbaar genietend van hun moment samen.

Ze lachen samen en hopen dat de website er heel vaak uit zal liggen…

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. skinner 21 sep 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *