— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Wauw! deel 2

Ze hadden seks gehad. ZE HADDEN SEKS GEHAD!!!!
En nu? Nu lag ze met haar benen gespreid op bed uit te hijgen en hij zat pontificaal tussen haar knieën. Hij keek haar aan, maar op een vreemde manier. Ze voelde zich opeens verlegen nu ze zo open en bloot voor hem lag. Tegelijkertijd voelde ze zich zo vertrouwd met hem alsof ze al jaren minnaars waren. Moest ze iets zeggen of wachten tot hij iets zou zeggen? Voordat ze een beslissing kon nemen, kwam hij overeind en stapte van het bed af. Met een laatste blik over zijn brede schouder pakte hij zijn kleren en liep zonder iets te zeggen de kamer uit. Ze kwam half overeind en zag hem in stilte de trap aflopen. Ze wilde iets roepen, maar er zat een grote brok in haar keel en er leek geen geluid uit te komen. Wat had ze zich vergist. Ze had echt gedacht dat dit het begin van een relatie zou zijn. Een relatie waar ze al jaren naar gesmacht had. Maar kennelijk was ze de zoveelste one-night stand van hem geweest. Ze hoorde de deur beneden dichtslaan en dook onder haar donzen dekbed en sprak zichzelf stevig toe: ‘Je komt er wel overheen. Je kent hem toch, hij doet niet aan liefde, alleen seks.’ En het was heerlijke seks geweest. Daar kon ze wel weer een tijdje op teren. ‘Geen zelfmedelijden, daar ben je te volwassen voor. Je wist waar je aan begon en het is wat het is.’

Terwijl ze wegdommelde, dacht ze opnieuw de deur te horen, maar dat zal ze zich wel verbeelden. In haar dromen lopen ze samen op het strand, hand in hand, genietend van een prachtige zonsondergang. Langs de waterlijn kust hij haar en vertelt haar dat ze mooi is en hoeveel hij van haar houdt. Zijn handen glijden langs haar gezicht en hals en over haar schouders. Wat een heerlijk gevoel. Dan schudt hij haar schouders en hoort ze hem zeggen: “Wakker worden, lieverd”. Ze wil blijven vasthouden aan haar droom, maar hij schudt nog harder en ze opent loom haar ogen. Ze ziet hem naast haar bed staan en ze vraagt zich af of ze nog steeds droomt. Maar dan ruikt ze gebakken eitjes en ziet een kop verse muntthee staan. De tranen schieten in haar ogen en lopen langzaam over haar wangen. Met een glimlach op zijn gezicht veegt hij haar tranen weg en zegt: ”Je dacht zeker dat ik weg was”. Ze knikte en hij lachte even. “Ik moest ook even weg”, zei hij. “Dit is me nog nooit overkomen en het werd mij ook even teveel. Vergeef je me?”. Ze knikt nog harder en trekt hem naar zich toe. Ze moet hem aanraken om zeker te weten dat hij echt is. Hij neemt haar gezicht tussen zijn handen en kijkt haar aan en kust haar heel licht en teder. Hij trekt het dekbed van haar af en komt naast haar liggen. “Dit keer gaan we langzaam”, zegt hij.

Hij omvat haar borst met zijn hand en haar tepel verstijft direct. Zijn kus verdiept zich en ze voelt dat hij zich moet inhouden. “Misschien moeten we dat langzame voor later bewaren”, fluistert ze, “ik wil je nu en ik wil je hard”. Hij springt van het bed, rukt zijn kleren van zijn lijf en zegt hees: “Hoe hard wil je het? Hij stapt op het bed en duwt met zijn knie haar benen ruw uit elkaar. Ze voelt zich steeds geiler worden en spreidt haar benen nog wijder. Dan is hij in haar. Hij stoot in één keer diep door en ze voelt gelijk haar orgasme opkomen. Ze slaat haar benen om hem heen om hem nog dieper in haar te voelen en hij ramt zijn pik keer op keer harder en dieper. Als ze haar hoogtepunt beleeft spant ze zich om zijn pik en ze hoort hem diep inademen. Dan laat hij zich gaan en met een diepe kreun spuit hij zijn zaad diep in haar. Hij laat zich op haar vallen en ze geniet van het gewicht van zijn sterke lichaam. Terwijl ze liggen uit te hijgen fluistert hij in haar oor. “Ik heb nog lang niet genoeg van je, maar geef me een momentje. Dan zal ik je laten zien hoe fijn het is als we langzaam gaan.
Hij laat zich van haar af rollen en pakt met één hand haar beide polsen en drukt die boven haar hoofd in het kussen. Met zijn andere hand verkent hij langzaam haar lichaam. Heel lichtjes beroeren zijn vingers de zijkant van haar borsten. Ze wil zich naar hem toe draaien zodat zijn vingers haar tepels raken, maar dat staat hij niet toe. Zijn hand versterkt de greep om haar polsen en hij pint haar vast op de matras met zijn knie. “Heel stil blijven liggen en het over je heen laten komen”, fluistert hij in haar oor met een stem die haar al bijna laat komen. Ze voelt zich weer vochtig worden en drukt haar bekken tegen hem aan in een poging zijn aandacht te vestigen op haar meest intieme plekje. Met één knie duwt hij haar weer op haar plek. “En nu luisteren”, gromt hij. Ze had niet gedacht dat zijn dominantie haar zo zou opwinden. Maar ze gehoorzaamt en blijft stil liggen, inwendig biddend dat hij opschiet. Maar hij streelt haar heel lichtjes langs haar zij, over haar heup en langs haar bovenbeen. “Schiet op, nou”, roept ze uit als het strelen haar te lang duurt. Maar hij antwoord met een glimlach. “Hoe meer je vraagt, hoe langer je moet wachten”. Ze verbijt zich en sluit haar ogen. Ze kan alleen maar die vingers voelen die haar overal beroeren en haar al bijna tot een hoogtepunt brengen. Ze had niet gedacht dat sex zo zou kunnen zijn. “Open je ogen”, beveelt hij, “ik wil je zien genieten”. Ze opent haar ogen en kijkt hem aan. Ze kan zich niet meer losrukken van zijn blik die alles toont waar ze altijd naar verlangd heeft. Passie, lust, verlangen, tederheid.
Hij buigt zijn hoofd en neemt haar tepel tussen zijn lippen. Hij likt, hij zuigt en hij bijt zachtjes. Ze kan een kreun niet onderdrukken en haar tepel wordt keihard. Zijn hand gaat omlaag over haar buik en beroert eindelijk haar intieme plekje. Hij laat zijn vingers langs haar schaamlippen glijden en voelt hoe nat ze is. Heel langzaam gaat zijn vinger naar binnen en glijdt zijn duim over haar clitje. Hij neukt haar o zo zachtjes met zijn vinger, maar het windt haar net zo op als een harde lul. Hij weet precies alle plekjes te vinden. Dan steekt hij een tweede vinger naar binnen en ze voelt dat ze gaat klaarkomen. “Dat dacht ik niet, lieverd” zegt hij, “we komen samen”. Hij trekt zijn vingers terug en likt ze uitgebreid af. “Wat smaak je toch heerlijk”. Hij gaat op haar liggen. Ze voelt zijn keiharde pik tegen haar buik en kreunt weer. Hij houdt haar handen nog gevangen en schuift met zijn knie haar benen uit elkaar. Dan duwt hij zijn eikel tegen haar clitje en wrijft van boven naar beneden. “Wat ben je lekker nat”, fluistert hij. Na wat een eeuwigheid lijkt te zijn, haalt hij zijn glimmende eikel nog één keer langs haar clitje en dan komt hij langzaam, heel langzaam, bij haar binnen. Ze voelt dat hij haar helemaal vult met die dikke pik van hem. Ze wil bewegen, maar dat lukt niet onder zijn zware lichaam. “Ik bepaal het tempo dit keer’, zucht hij, “laat het maar over je heen komen”. Hij komt iets omhoog en laat zijn pik helemaal uit haar glijden. En weer zet hij zijn eikel tegen haar clitje. Ze denkt niet dat ze dit nog langer kan volhouden. Net als ze denkt te komen, zet hij zijn pik weer voor haar gaatje en drukt zijn opgezwollen eikel naar binnen. Heel langzaam zodat ze hem goed kan voelen. “Jezus”, kreunt ze, “hoe houd je dit vol?”. “Dit houd ik ook niet vol”, zegt hij hees en stoot vol in haar. Na enkele harde en diep stoten roept hij “ik ga komen” en zij voelt hem diep in zich spuiten terwijl ze overspoeld wordt door haar eigen heftige orgasme. En ze zakt weg in een diepe slaap.

Beoordeel dit verhaal

6 Reacties

  1. Zusterjessica 07 jul 2019
  2. sm-art-dutch 09 jul 2019
  3. joebleek 10 jul 2019
  4. R 11 jul 2019
  5. Maria 27 jul 2019
  6. J. 15 feb 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *