— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het duinwachtershuisje

Natuurlijk hebben we ook in de winter fijne seks. Ook dan doen we ons best voor elkaar en maken we er samen iets moois van. Zo blijf ik het heerlijk vinden om mooie lingerie en kousen te dragen, me vervolgens te kleden in een aangesloten zwarte jurk met naaldhakken eronder, in de wetenschap dat jij me daarna bij kaarslicht tergend langzaam uitkleedt. Waarna ik aan de beurt ben om jouw mooie, gespierde lijf te onthullen. Beiden compleet naakt kruipen we dan samen onder onze warme tweepersoonsdeken. We stoken het vuurtje nog een beetje op met het kijken naar een mooi, lekker filmpje, waarvan we beiden genieten.
En toch fantaseren we ook dan over een heerlijke, lange vrijpartij in de natuur. We fluisteren elkaar toe hoe het voelt om straks weer die zachte bries op je huid en door je haar te voelen, de warmte van de zon op je lichaam én de mogelijkheid om gezien te worden. Ingrediënten die extra spanning geven, waardoor we elkaar nog intenser beleven. Een sexboost die we in de herfst- en wintermaanden een beetje missen.

De weersvoorspellingen blijven de komende dagen heel gunstig. We besluiten om een dag vrij te plannen. Rustiger dan wanneer dagjesmensen in het weekend ook naar het strand en de duinen gaan.
In de aanloop naar ons dagje samen, teasen we elkaar. Ik stuur je een selfie vanaf het balkon in een dun wit jurkje. Je kunt mijn tepels tegen de stof zien prikken. Je weet dat mijn kale kutje onder dat jurkje naar jouw mooie harde pik hunkert. Je appt me terug en vraagt of ik mijn jurkje een klein stukje kan optillen en speels mijn kontje naar achteren wil duwen, zodat je een glimp van mijn kutje kan opvangen.

Onze dag breekt aan. Het is nog steeds prachtig weer en ik draag het witte jurkje. Eerst maken we een lange strandwandeling. Als we even met onze voeten in het nog koude zeewater staan, geef je me een innige kus. Je hand gaat daarbij onder mijn jurkje naar mijn borsten en je fluistert lieve, stoute woordjes in mijn oor. De frisse zeewind die mijn lichaam raakt, maken mijn tepels nog harder dan ze al zijn. Als ik denk aan wat we straks ergens in een duinpannetje gaan doen, voel ik mijn kutje heet worden, maar we lopen nog even door.
We zijn er bijna. We gaan omhoog de duinen in, nemen een kronkelpaadje en nog een heel smal paadje omhoog en klimmen over een hekje. Iets verderop zien we een duinwachtershuisje. Dat is waar ook. Uit nieuwsgierigheid hadden we aan het einde van de vorige zomer aangeklopt. Een mooie, naturelle vrouw had mij vriendelijk aangekeken en gezegd dat zo meteen met de schaapskudde een excursie verzorgde. Deze was al volgeboekt, maar ze hoopte dat ook wij nog eens met haar de natuur in gingen; mee op avontuur.

Dan zijn we er. We leggen ons tweepersoonsbadlaken neer en gaan zitten. Ik heb dorst en drink gulzig uit het waterflesje en mors. Via mijn hals druppelt het koele water op mijn jurkje. Mijn tepels worden weer hard. Je kijkt me glimlachend aan en geeft me een intense tongzoen en legt je warme hand op de vochtige plek. Ik voel de koelte van het natte stukje stof tegen mijn borst en proef de zilte smaak van de zee op je lippen. Je fluistert me toe dat je straks mijn lippen ook om je pik wilt voelen. Ondanks de warmte bezorg je me kippenvel en voel ik mijn kutje weer gloeien.

Je staat op om te checken of er geen andere mensen in de buurt zijn. Ik ga op mijn rug liggen, doe mijn ogen dicht en geniet van de warme zon op mijn lijf. Het geeft me een heerlijk gevoel; van mijn tenen tot mijn kruin en van mijn kutje tot mijn borsten. Ik draai me even op mijn buik en ook de zon die door de stof heen mijn billen verwarmt, voelt geil aan.
Net op het moment dat ook jij wilt gaan liggen, zie je iets verderop vrolijke kleurtjes wapperen aan een tak. Je ziet dat het een bikinietje is, dat hangt te drogen in de zon. Als je nog iets beter kijkt, zie je een vrouw net achter een struik op haar rug liggen. Je blijft stiekem kijken en ziet dat ze heel mooie, volle borsten heeft. Je wacht even. Je geduld wordt beloond want ze draait zich langzaam om. Voordat ze op haar buik gaat liggen, zit ze even op haar knieën, waardoor je kunt zien dat ze ook een prachtig kontje heeft. Ze geeft jou hiermee ook een inkijkje in haar mooi kutje. Haar mooie, volle lippen staan open en ietwat naar buiten. Je wordt geil bij het idee dat zij ons misschien ook straks helemaal naakt ziet en dan blijft kijken.
“Lieverd, kom je lekker bij me liggen?’, zeg ik. “Tuurlijk schatje. Niemand te zien”, jok je. Ik trek je naar me toe en langzaam knoop ik je shirt los en streel en kus je borst. Ik maak de rits van je korte jeans los en voel je pik. “Jeetje, schat, die is al lekker hard”, zeg ik. Ik kreun zachtjes als ik naar je mooie, harde paal kijk, die ik nu helemaal uit je broek haal en je verder van je kleding ontdoe. Ook jij kleedt me nu helemaal uit en gooit het jurkje achteloos opzij. Ik voel jouw warme lichaam tegen mij aan. Ik streel en trek je pik langzaam af voordat ik mijn lippen er omheen vouw. Ik merk door je kreunen dat jij geniet van deze pijpbeurt in de natuur.
Nadat je weer een beetje bent bijgekomen en opstaat om te checken of de kust nog steeds veilig is, zoals je het noemt, zie je dat niet alleen wij genieten. De bewuste vrouw is stiekem dichterbij gekomen. Ze moet gezien hebben hoe ik je verwend heb, want je ziet dat ze snel haar hand bij haar kutje vandaan haalt. Jullie blikken kruisen elkaar en je haar ogen en lichaam verraden hoe ons schouwspel haar heeft opgewonden. Haar tepels zijn keihard, haar schaamlippen gezwollen en haar kutje glinstert van natheid. Gauw grist ze mijn witte jurkje weg en trekt het snel aan.
Ik heb hier nog altijd geen weet van. Ook ik moet nog even bijkomen van jouw mooie pik in mijn mond, ga op mijn rug liggen en doe mijn ogen weer dicht. Je ziet dat deze mooie vrouw ondertussen en ondeugende blik naar je durft te werpen. Half achter de struiken laat ze haar kutje in mijn jurkje van achteren even aan je zien, waarbij ze uitnodigend achteromkijkt. Je kunt je ogen niet van haar afhouden en besluit haar te wenken. Terwijl je dat doet, leg je je wijsvinger op je lippen om te gebaren dat ze stil moet zijn. Je begeleidt haar zo, dat ze op haar knieën bij mijn voeten gaat zitten, met haar benen een beetje uit elkaar. Zachtjes fluiter je naar me: “Schat, er is iemand voor je. Doe je ogen eens open.” Net op dat ogenblik tilt ze het jurkje op en ik krijg direct een glimp van haar kale, gladde kutje te zien. Ik kijk omhoog en herken die glimlach maar kan die niet direct plaatsen. “Hé hoi, dat is mijn… ik … uh.. hoe..”, stamel ik. Voordat ik verder iets kan zeggen, gebaar je ook naar mij stil te zijn, terwijl je me begeleid naar haar achterkant. Ondertussen ontdoet ze zichzelf van mijn jurkje. Zachtjes duw je op mijn schouders zodat ik weer ga zitten. Je pakt mijn hand en begeleidt me naar haar ene mooie, stevige borst. Mijn andere hand gaat als vanzelf en ik heb nu haar beide mooie, volle borsten achterlangs in mijn handen. Ik heb hierover zo vaak gefantaseerd, dat mijn lijf gelijk reageert. Mijn eigen borsten zwellen op en mijn kutje wordt kletsnat. Ik kijk schuin opzij omhoog naar jou en ik zie dat ook jij geniet. Met je mooie, harde, grote pik in je hand kan nu jij dit spel aanschouwen. Ik kreun zachtjes omdat ik op mijn beurt jouw genot prachtig en opwindend vind om te zien. Hoe je daar staat en me je mooie lichaam laat zien. Ik gun je meer en ook mijzelf. Langzaam laat ik de borsten van de vrouw los en ga tegenover haar zitten. Met mijn voeten tegen elkaar, spreid ik als vanzelf mijn benen, leun een beetje naar achteren op mijn handen, kantel mijn bekken en duw mijn kutje gewillig naar voren. Langzaam zien jij en ik de hand van de vrouw naar mijn hete, gezwollen kutje gaan. Ik kan het bijna niet geloven dat dit echt gebeurt. Ik, vrouw, die dacht 100 % hetero te zijn, maar blijkbaar stiekem een heimelijk verlangen heeft naar ongeremde seks met een hete, mooie vrouw, terwijl mijn allerliefste kijkt.
Ik voel mijn clitje onder haar vingers kloppen. Mijn lippen zwellen nog meer op en ik word nog natter dan ik al ben. Het voelt zo lekker en het is zo ongelooflijk opwindend om te zien. Ik weet dat jij ook nog altijd kijkt en ik zie dat je er ook zo van geniet. Terwijl jouw pik nog harder wordt, zakt ze langzaam op haar ellebogen en gaat haar lekkere, strakke kontje omhoog. Dit moet voor jou zo’n waanzinnig lekkere aanblik zijn. Ik ben er haast jaloers op. Ze leunt wat naar voren en spreidt met de vingers van haar ene hand mijn lippen, terwijl de vingers van haar andere hand mijn clitje helemaal tevoorschijn halen. Ze begint me te beffen. Door mijn positie kan ik dit allemaal goed zien en wat is dit geil. Zo lekker om te kijken hoe haar mond met mijn kutje speelt. Ze likt, ze zuigt en neukt me met haar tong. Ik hoor jou harder hijgen en in een moment van pure lust en geilheid schuif je je harde pik bij die prachtvrouw achterlangs naar binnen. Door de kracht waarmee je in haar stoot, stopt ze met mij te verwennen, maar ik spoor jullie allebei aan om door te gaan. Deze ultieme fantasie móet nu gewoon werkelijkheid worden, ook al kan ik het bijna niet bevatten. Je geniet van haar strakke kutje om je pik heen. Je stoot nog een paar keer flink hard. Ze moet zich schrap zetten om mij door te kunnen beffen, maar het lukt. En praktisch op hetzelfde moment komen zowel jij als ik klaar.

Terwijl we nog hijgend en enigszins verbouwereerd bijkomen en ons afvragen wat er net gebeurde en of wij dit samen ook écht beleefd hebben, kijken we om ons heen. Niemand heeft ons gezien, zo lijkt het. Zelfs die mooie, naturelle vrouw is weg. Die vrouw die ons allebei op een onvergetelijk avontuur nam.
Je kust me. Ik kus jou en we vleien ons in elkaars armen op het badlaken. Dankjewel voor deze ‘once in a life time experience’ zeggen we bijna tegelijkertijd tegen elkaar. Of was het toch gewoon een van onze fantasieën?

Beoordeel dit verhaal

71 Reacties

  1. Jan 13 mei 2019
  2. Jannah 14 mei 2019
  3. Tom 14 mei 2019
  4. Maik 14 mei 2019
  5. Jannah 15 mei 2019
  6. Jannah 15 mei 2019
  7. Maik 15 mei 2019
  8. Jannah 15 mei 2019
  9. Zusterjessica 16 mei 2019
  10. Jannah 16 mei 2019
  11. Jannah 16 mei 2019
  12. Jan 16 mei 2019
  13. Maik 16 mei 2019
  14. Jannah 16 mei 2019
  15. Maik 16 mei 2019
  16. Jannah 16 mei 2019
  17. Zusterjessica 17 mei 2019
  18. Jannah 17 mei 2019
  19. Zusterjessica 17 mei 2019
  20. Jannah 17 mei 2019
  21. Edwin 18 mei 2019
  22. Jannah 18 mei 2019
  23. Jannah 18 mei 2019
  24. Edwin 19 mei 2019
  25. Zusterjessica 19 mei 2019
  26. Jannah 19 mei 2019
  27. Jannah 19 mei 2019
  28. Jannah 21 mei 2019
  29. Frank 22 mei 2019
  30. Jannah 22 mei 2019
  31. Frank 22 mei 2019
  32. Jan 23 mei 2019
  33. Jannah 28 mei 2019
  34. Frank 29 mei 2019
  35. Frank 29 mei 2019
  36. Jannah 29 mei 2019
  37. Frank 29 mei 2019
  38. Maik 29 mei 2019
  39. Jannah 29 mei 2019
  40. Maik 29 mei 2019
  41. Jannah 01 jun 2019
  42. Frank 01 jun 2019
  43. Frank 01 jun 2019
  44. Jannah 01 jun 2019
  45. Frank 01 jun 2019
  46. Jannah 01 jun 2019
  47. Jannah 01 jun 2019
  48. Jannah 01 jun 2019
  49. Maik 01 jun 2019
  50. Frank 01 jun 2019
  51. Jannah 01 jun 2019
  52. Jannah 01 jun 2019
  53. Jannah 01 jun 2019
  54. Frank 02 jun 2019
  55. frank 04 jun 2019
  56. Jannah 04 jun 2019
  57. Frank 04 jun 2019
  58. Jannah 04 jun 2019
  59. Frank 05 jun 2019
  60. Jannah 07 jun 2019
  61. Frank 07 jun 2019
  62. Jannah 07 jun 2019
  63. Jannah 14 jun 2019
  64. Frank 14 jun 2019
  65. Paul 14 jun 2019
  66. Jannah 14 jun 2019
  67. Paul 15 jun 2019
  68. Jan 18 jun 2019
  69. Jannah 02 jul 2019
  70. Jannah 02 jul 2019
  71. Maxx 16 aug 2021

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *