— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een spannende middag winkelen

De lente is alweer volop begonnen en je hebt al kunnen genieten van de eerste zomerse dagen. Doordat je de laatste maanden intensief gesport hebt, zijn veel kledingstukken te wijd geworden. Daarom stel je voor aan je man om het weekend eens lekker te gaan shoppen. Hij is niet zo van het shoppen, maar zolang je het afwisselt met een terrasje en lekkere lunch krijg je hem wel mee.

Die zaterdag besluiten jullie Haarlem in te gaan om voor jou een nieuwe zomergarderobe aan te schaffen. Het zonnetje schijnt uitbundig, toch is het niet al te druk in de winkelstraat en de winkels. Jullie hebben de eerste winkels al bezocht, echter geslaagd ben je nog niet. Het humeur van je man begint langzaam om te slaan.

In de volgende winkel loop je tegen een paar leuke rokjes aan. “Die wil ik wel passen”, zeg je enthousiast. Je man mompelt wat en gaat op een van de comfortabele fauteuils zitten, die in het midden van de winkel staan. In de winkel is het rustig en op de achtergrond klinkt sfeervolle jazzy muziek. Je begeeft je naar de paskamer en wurmt je uit je spijkerbroek. Het licht in de paskamer is prettig, niet zo hard en wit als je vaak meemaakt. Het eerste rokje blijkt te ruim te zitten en ook het tweede rokje past je niet goed. Zuchtend pak je het derde rokje en net als je dit rokje hebt aangetrokken, zoemt je telefoon. Je pakt je telefoon en ziet dat je een appje hebt ontvangen van je man. “Hoe staan de rokjes? Stuur eens een foto”. Enigszins onwennig maak je een selfie waarop je zoveel mogelijk van jezelf laat zien en verstuurt die vervolgens naar je man. Vrijwel onmiddellijk krijg je een reactie van hem. “Mooi, maar een beetje braaf.”, lees je. Je wilt eigenlijk een geïrriteerd appje terugsturen, maar dan bedenk je je. Je gaat een beetje wijdbeens in het pashokje staan en maakt een selfie waar je benen mooi op uitkomen. De reactie laat weer niet lang op zich wachten: “Veel beter schatje…..ik wil meer van je zien….”. Je merkt dat je opgewonden begint te raken, tussen je benen voel je een aangename warme gloed en je bent al aardig nat aan het worden. Je legt de telefoon plat op de grond en zet de timerfunctie aan, dan ga je wijdbeens boven de camera staan. Het resultaat is fantastisch. Je benen lijken eindeloos lang en je kanten string is goed te zien. Dan stuur je de foto door naar je man en nog voor je zijn reactie ontvangt, maak je nog een foto. Nu schuif je ondeugend je stringetje een beetje aan de kant en gaat weer wijdbeens boven je telefoon staan voor een foto. De foto laat weer je benen prachtig uitkomen en laat ook een glimp van je kale kutje zien, die inmiddels glinstert van het vocht. Dan piept je telefoon weer. “Heerlijk geil schatje….dit rokje moet je maar nemen. Ik zie je bij de kassa”. Als je bij de kassa aankomt heeft je man een ondeugende lach op zijn gezicht. “Op naar de volgende winkel, schat?”, vraagt hij opgewekt. “Zo vind ik winkelen wel leuk…”.

In de volgende winkel vind je een kort zomers jurkje. Je neemt dit jurkje mee naar de paskamer en nog voordat je je spijkerbroek uit hebt, krijg je een appje binnen. “Ga door waar je gebleven was, maar maak nu een filmpje…”. Dit pashokje heeft gelukkig een krukje, je schuift het krukje tegenover de spiegel en trekt je inmiddels kleddernatte slipje uit. Je gaat op het krukje zitten en zet je benen wijd tegen de muur. Via de spiegel heb je nu een geil uitzicht op je kutje die van opwinding al een beetje open staat. Je zet je telefoon op filmen en streelt met je vingers over je dijen naar je natte kutje. Je vingers glijden over je lipjes en een vingers glijdt soepel je kutje in. Je kreunt ingehouden, want het hokje naast je is ook bezet. Je laat een tweede vinger naar binnen glijden en begint in een steeds sneller tempo je vingers in en uit je kutje bewegen. Je maakt soppende geluiden en kleine straaltjes van je geil lopen over je dijen en billen. Je zit niet ver van een climax als naast je het gordijn beweegt. Als je opkijkt zie je het verhitte hoofd van je man.

Met een ruk trek je hem het hokje in. Zijn kruis is vlak bij je gezicht en zijn erectie tekent zich duidelijk af in zijn broek. In recordtijd heb je zijn knopen los en bevrijd je zijn stijve pik, die fier vooruit staat en slechts enkele centimeters van je gezicht in verwijderd. Hij grijpt je bij je hoofd en duwt zijn harde pik in je mond. Gretig begin je aan zijn pik te zuigen, terwijl je met je andere hand je clitje bewerkt. Na een paar minuten gaat hij op zijn knieën zitten en ramt zijn harde pik in een keer je kutje in en begint je hard te neuken. Het volgende moment word je overvallen door een overweldigend orgasme. Door het ritmische samentrekken van je kutje laat ook bij je man het orgasme niet lang op zich wachten, hij drukt zijn gezicht in je haren en met een gesmoorde kreet spuit hij zijn hete zaad diep in je. Bezweet van de actie in de kleine paskamer ga je staan en wurmt je weer in je jeans, die nu ineens stug en oncomfortabel aanvoelt.

“Is het gelukt?”, vraagt de verkoopmedewerkster. “Ja absoluut!”, zeg je terwijl je het jurkje in haar handen drukt. “Maar we nemen deze niet.” Lachend lopen jullie de winkel uit, terwijl de verkoopster jullie verbouwereerd nakijkt.Later die middag zitten jullie op een zonnig terrasje te genieten van een wijntje. Blij met je nieuwe aankopen en met een nieuwe manier om je man mee winkelen te krijgen. Je kijkt naast je en ziet hem zitten met een voldane glimlach op zijn gezicht. “Dit moeten we vaker doen Schat!”

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Wiets 15 jun 2019
  2. skinner 25 sep 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *