— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De cooling down

Sinds twee jaar doe ik aan boksen om in vorm te blijven. Ik ben bijna veertig en merk dat ik door het sporten beter in mijn vel zit. Mijn billen en buik zijn weer wat strakker en bovendien heeft het een positieve invloed op mijn sexdrive. Een paar maanden geleden is Kirsten bij ons komen trainen: een mooie meid van midden dertig met een fantastisch lichaam en heerlijke volle borsten. Bij de boks oefeningen kan ik mijn ogen niet van haar deinende borsten afhouden. En bij het planken probeer ik stiekem een glimp in haar shirt te werpen om haar borsten te zien.

Stiekem fantaseer ik erover hoe het zou zijn om mijn handen over die borsten te laten glijden en haar tepels tussen mijn vingers te nemen en zachtjes te knijpen totdat ze hard worden door mijn aanrakingen. Bij dat idee word ik enorm geil en kletsnat. Ik hoop maar dat niemand dit opmerkt tijdens de trainingen.

Omdat het mooi weer is besluiten we de training buiten te doen. Kirsten komt opgewekt aanfietsen, ze stalt haar fiets en loopt naar de groep toe. Ze draagt een strak wit sporttopje die haar platte buik bloot laat. Haar tepels schijnen een klein beetje door het topje heen. Ik kan mijn ogen niet van haar afhouden en mijn gedachten dwalen af. “Mijn badkamer wordt verbouwd, dus ik heb geen douche. Bij wie zou ik na de training even mogen douchen?”, vraagt ze. Zonder aarzeling zeg ik: “Ja natuurlijk!” en hoop dat ik niet te enthousiast klinkt.

Tijdens de training kan ik mijn gedachten er niet bijhouden. Iedere keer zie ik het beeld voor me van Kirsten die haar heerlijke bezwete lichaam staat in te soppen onder mijn douche. Na de training fietsen we samen naar huis. Ik laat haar de badkamer zien, “Wauw, een inloopdouche, daar kun je met een heel team in douchen”, zegt ze lachend. Dan loop ik de badkamer uit om haar wat privacy te gunnen. Als ik het water hoor stromen, gaat mijn fantasie met me op de loopt. Ik stel me voor hoe het warme water over haar lichaam stroomt en op alle plekjes komt waar ik graag met mijn handen zou willen zijn: haar borsten, heerlijke kont, dijen en…

Ik voel dat ik nat word en even laat ik mijn handen in mijn broekje glijden en merk dat ik inderdaad kleddernat ben. Even streel ik mijzelf, totdat ik Kirsten hoor roepen: “kun je me een handdoek aangeven?”. Ik ga de badkamer in en leg een handdoek klaar. Als ik vluchtig een blik op Kirsten werp, zegt ze zwoel: “moet je zelf niet douchen?”, en ze heeft het nog niet gezegd of ze trekt me met een ruk onder de warme straal. Mijn sportkleren plakken aan mijn lijf. Dan voel ik Kirsten handen aan de onderkant van mijn shirt. Automatisch doe ik mijn handen omhoog en behendig trekt ze mijn shirt uit, dan volgt ook snel mijn broekje en slipje. Ze pakt een fles heerlijke doucheolie en giet een royale hoeveelheid in haar handen. Dan voel ik haar handen vanaf mijn hals mijn rug inzepen. Ze trekt me wat dichter naar haar toe en ik voel haar harde tepels tegen mijn borsten. Ik kan een kreun niet onderdrukken. Kisten is aangekomen bij mijn billen die ze ook met flink wat doucheolie onder handen neemt. We staan nu dicht tegen elkaar aan en ze drukt haar mond op de mijne terwijl haar vingers mijn billen strelen. Onze tongen spelen een wild spel. Haar handen bewegen zich nu naar voren naar de aanzet van mijn borsten, dit is voor mij het signaal. Gretig pak ik haar borsten en doe waar ik al maanden over fantaseer, ik knijp zachtjes in haar tepels, die keihard worden onder mijn aanrakingen. Kirsten begint te kreunen en te kronkelen van genot. Ik grijp haar bij haar billen en trek haar strak tegen mijn aan, onze borsten wrijven langs elkaar en mijn harde tepels wrijven langs haar tepels, ondertussen tongzoenen we passievol.

Kirsten zoent me in mijn nek en daalt langzaam af via mijn navel naar mijn kale kutje. Ze likt mijn lipjes en laat haar tong door mijn kletsnatte spleet gaan. Haar handen spelen met mijn ingeoliede billen. Steeds sneller gaat haar tong door mijn spleetje en steeds vaker vindt haar tong mijn clitje. Ik ben nog nooit zo geil geweest en druk haar gezicht tegen mijn kutje aan, terwijl ik wild beweeg met mijn heupen. Kirsten´s vingers glijden over mijn billen en haar vingers strelen mijn kutje en af en toe streelt ze ondeugend mijn sterretje. “Ik wil je voelen”, kreun ik, waarop ze reageert door heerlijk aan mijn clitje te sabbelen. Haar vingers glijden over mijn sterretje, nu stopt ze daar echter en voel ik steeds meer druk op mijn kontje. Haar vinger glijdt voorzichtig naar binnen. Golven van geilheid nemen bezit van me en voeren me mee naar mijn climax. Steeds sneller vingert Kirsten mijn kontje, terwijl ze blijft likken aan mijn, inmiddels opgezwollen clitje. Ik houd het niet meer en met een luide kreet kom ik intens klaar. Ik voel mijn kutje en kontje pulserend samentrekken en kreun nog eens luid als ze tergend langzaam haar vinger uit mijn kontje trekt.

Nagenietend geef ik Kirsten een geile tongzoen en daal dan af naar haar heerlijke kutje, die inmiddels al wat openstaat. Ik wil haar proeven, voelen, ruiken. Moeiteloos glijdt een vinger naar binnen, snel gevolgd door nog een. Mijn vingers zijn nat van haar geil en terwijl ik met een zwoele blik omhoog kijk, lik ik zo erotisch mogelijk mijn vingers af. Als ik haar zoet zilte vocht proef, ben ik niet meer te houden. Woest begraaf ik mijn gezicht tussen haar benen en lik haar dijen, lipje en clitje. Kirsten kreunt van genot en trekt me aan mijn haar steviger tegen haar kutje aan. Weer glijden mijn vingers haar hete kutje in en met drie vingers stoot ik in en uit haar. Met mijn andere hand pak ik de handdouche en zet deze aan op de puls-stand. Als ik de warme pulserende straal op haar clitje richt, terwijl ik haar met drie vingers blijf verwennen, voel ik haar benen trillen. Steeds harder en sneller begint Kirsten te kreunen. Als ik denk dat ze bijna klaarkomt, stop ik abrupt en zet de douche uit. Voordat Kirsten kan vragen wat ik doe, steek ik twee vingers in haar kutje en focus me op haar g-spot. Steeds sneller bewegen de toppen van mijn vingers over het zachte, sponsachtige knobbeltje in haar kutje. Kirsten’s kreten worden steeds zwaarder en dierlijker, terwijl ik haar naar een daverend orgasme breng. Met een luide oerkreet komt Kirsten klaar en stromen er kleine straaltjes vocht uit haar kutje, over haar dijen en mijn gezicht. Wellustig lik ik haar dijen en kom dan langzaam omhoog.

Loom staan we samen onder de douche na te genieten. Na een tijdje draaien we de kraan dicht en drogen we elkaar af. “Dat was nog eens een lekkere cooling down”, zegt Kirsten met een ondeugend lach. We geven elkaar nog een lange tongzoen en dan maakt ze aanstalten om op de fiets te stappen. “Zie ik je volgende week bij de training?”, vraagt ze. “Ja”, antwoord ik, “en douchen mag altijd bij mij.” Ik vrees dat het de komende trainingen alleen maar zwaarder wordt om mijn gedachten erbij te houden…

Beoordeel dit verhaal

13 Reacties

 1. Jannah 07 jun 2019
 2. Hans 07 jun 2019
 3. Jannah 07 jun 2019
 4. Hans 07 jun 2019
 5. Jannah 07 jun 2019
 6. Jannah 07 jun 2019
 7. Hans 07 jun 2019
 8. Jannah 07 jun 2019
 9. Jannah 07 jun 2019
 10. Maik 07 jun 2019
 11. Miranda 17 jun 2019
 12. Stef 18 jun 2019
 13. Cynthia 02 jul 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *