— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Donderdslag bij heldere hemel

Eindelijk, mijn lijf staat al tijden strak. Gaat het nu echt gebeuren?
Bij het idee al krijg ik het benauwd, onzeker, opgewonden oftewel out off control.

Ik wil je laten genieten met al je zintuigen. Ik zorg dat alles wat ik doe in het teken van jou genot zal staan.Onder de douche heb ik mezelf gestreeld. Ik stond met mijn borsten tegen de muur, mijn armen boven mijn hoofd met het gevoel dat jij achter me stond en met 1 hand ze vasthield en met je ander hand mijn heup vasthield en mij vulde.

Ik trek een spannend setje aan maar voor ik weg ga heb ik mijn slipje al een paar maal verwisseld. Ik heb een jurk aangetrokken met mijn hoge hakken. Ik wil graag dat mijn beste punten goed uitkomen. Wij hebben voor de eerste afspraak op een neutrale plek afgesproken. Of dat een goed plan is weet ik niet maar ik bouw wat voorzichtigheid in voor beiden.

Ik ben een half uur te vroeg. Het is mooi weer en ik ga op een bankje in een park vlakbij zitten. Mijn hart maakt overuren en ik heb de hele dag nog niet gegeten, ik ben er beroerd van. Eigenlijk zie ik er veel te netjes uit om in een park te zitten. Ik kijk naar alle mensen die in het park lopen, zou jij er ook al zijn? Ik moet je herkennen van je foto.

Ineens voel ik handen voor me ogen en er fluistert iemand in me oor.”Schat je bent er, ik was zo bang dat je het niet durfde”. Ik zei: “dat moest je al weten toen ik je een mailtje stuurde”. Je kust mijn nek en houdt mijn schouder vast terwijl je om de bank heen loopt. Pff je bent het echt, wow ik sta op en sla mijn armen om je nek en zoen je op je mond die jij meteen opent en onze tongen vinden elkaar. Wat zoen je lekker en teder maar ook hongerig. Je bent groter dan ik, zelfs met mijn hoge hakken aan, ik voel me nu zelfs nog klein tegen jouw brede schouders. Maar het voelt goed, eigen alsof ik je gewoon jaren niet gezien heb.

Je pakt mijn handen en bekijkt mij op een afstand. Ik kan alleen hopen dat je blij bent met wat je ziet. Je zegt: “we gaan naar mijn auto” en met je arm om mijn schouder lopen we naar je auto. Wij stappen in en rijden weg. Je legt je hand op mijn been en trekt langzaam mijn rok wat op, de rillingen lopen over mijn rug, uit mijn mond ontsnapt een kreuntje en mijn tong gaat langs mijn lippen. Ik doe mijn ogen dicht. Jij fluit tussen je tanden, voor mij een teken dat je hier blij van wordt. Langzaam kom je bij de bovenrand van mijn kous en streelt verder over mijn blote bovenbeen, pfff. Je vingers gaan via mijn lies langs mijn string en je haalt je vingers voorzichtig door mijn drijvende kutje en stopt ze dan in je mond.
Mijn vingers klemmen zich rond de zitting, dit kan niet waar zijn, klopt dit allemaal?

Na 10 minuten komen we bij jouw huis aan en we rennen nog net niet naar binnen. Zodra de deur dicht is zet je me er klem tegen aan en je begint me te zoenen en trekt je shirt uit. Dan pak je mijn jurk en trek die over mijn hoofd uit zodat ik op mijn hakken, kousen string en bh sta te trillen van genot. Je pakt mijn handen, houdt ze stevig vast en begint mij te zoenen en met je voet duw je mijn benen uit elkaar. Je mond gaat naar beneden en streelt door mijn bh over mijn keiharde tepels. Je maakt met een vloeiende beweging mijn bh los, trekt hem uit en begint mijn tepels te likken en laat ze door je vingers rollen. Je kneedt mijn borsten en ik wil jou ook strelen maar dat wil je niet. Je duwt mij naar de trapkamer en rolt mij op tafel en duwt mij er achterover op. Je pakt een been en kust de binnenkant van mijn dij, trekt mijn schoen uit en rolt tergend langzaam mijn kous naar beneden. Ik kronkel en duw mijn kutje omhoog maar daar doe je niets mee. Dan pak je mijn andere been maar voordat daar de kous uitgaat blaas je over mijn string, genoeg om mij gek te maken. Als mijn andere kous uit is trek jij ook alles uit zodat ik eindelijk kan zien dat jij inderdaad een heerlijke lul hebt, lekker stevig en je eikel glimt al. Ik trek mijn benen hoger op en jij duikt er tussen. Je trekt mijn string stuk en begint heel langzaam mijn klit te bewerken. Ik houd je hoofd vast. Mijn mond is kurkdroog en ik kan nog net fluisteren “Beer je had gelijk”. Blazen, likken, zuigen, ik weet niet wat je doet maar ik geniet. Ik smeek: “kom in me nu”. Maar jij hebt de leiding je laat jouw geile meid 100% genieten.Je trekt me overeind, ik klem mijn benen om je heen en we zoenen elkaar. Je neemt mijn tepels hongerig in je mond, zuigt en bijt er zachtjes in… Ik voel je lul kloppen tegen mijn klit. Mijn kutje staat open en klaar om je te ontvangen. Je tilt me op en duwt mij de trap op naar je slaapkamer, legt mij met mijn buik op bed en trekt mij aan mijn kont omhoog zodat ik op handen en knieën voor je op bed sta. Je buigt over me heen en fluistert lieve woordjes en houdt mij borsten vast. Ik fluister door mijn droge mond: “asjeblieft kom ik me ik smeek je”. Met je vingers ga je over mij klit, mijn knieën worden week en net op het moment dat het niet meer haal stop jij hem in 1 keer keihard in me. Oef verder kan je niet. Je neemt me hard en het is goed dat je mijn heupen vast houdt want ik ben helemaal week. Lange halen, ik streel mijzelf, jij gaat over mijn G spot en houdt mijn billen stevig vast. Je zoent mijn nek en knijpt in mijn tepels die genieten van de pijngrens die jij op zoekt bij mij. Ik wil komen maar ook weer niet. Ik wil in dit moment blijven. Ik wil en ga samen met jou de diepte in mmmm.

Beoordeel dit verhaal

26 Reacties

  1. Tom 28 mei 2019
  2. Martijn 28 mei 2019
  3. Frank 28 mei 2019
  4. Jannah 28 mei 2019
  5. Frank 28 mei 2019
  6. Jannah 28 mei 2019
  7. Frank 28 mei 2019
  8. christina 28 mei 2019
  9. Jannah 28 mei 2019
  10. frank 28 mei 2019
  11. Maik 28 mei 2019
  12. Christina 29 mei 2019
  13. Jannah 29 mei 2019
  14. Frank 29 mei 2019
  15. Jannah 29 mei 2019
  16. Jannah 29 mei 2019
  17. Frank 30 mei 2019
  18. Nienke 31 mei 2019
  19. Gezellig 31 mei 2019
  20. Verlegen meisje 02 jun 2019
  21. willie 04 jun 2019
  22. Tweeling69 17 jun 2019
  23. Christina 17 jun 2019
  24. Edwin 24 jun 2019
  25. Christina 24 jun 2019
  26. Eric met een c 17 nov 2021

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *