— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Verrassend pakket, deel 2

Mee dat je m’n handen op de tafel plaatst, kus je m’n mond en duw je je tong dwingend naar binnen. Ik proef mezelf en jij weet hoe geil ik dit vind.
Je zakt af naar mijn nek, kust mijn schouder en likt, bijt en zuigt vervolgens aan mijn harde rechter tepel. Ik heb slechts een a cup, maar dat betekent niet dat er geen gevoel in zit. Ik vind dit hemels en krom m’n rug uit puur genot. Dit is zo ongelooflijk spannend. Ik wil je enorm graag aanraken, maar dat zal deze keer niet aan de orde zijn. Ik zit hier voor jouw genot en ja, ik zal de jouwe zijn.

Je pakt de onderkant van mijn trui en trekt deze over mijn hoofd. Mijn handen komen los van de tafel, maar je plaatst ze direct weer terug. Je mond neemt nu m’n andere tepel onder handen en dan zak je af naar m’n buik, steeds iets lager tot je weer bij m’n fijnste plekje bent aanbeland.

Je tong maakt me gek en ik kan niet anders dan zwaar ademen en je smeken dit niet te stoppen. Aan mijn klemmende dijen voel je dat ik een heftig orgasme nader en stopt abrupt. Je gaat recht staan, trekt me aan m’n heupen naar je toe zodat m’n voeten de grond raken en draait me hardhandig om. Je tilt m’n rokje omhoog en klemt de stof vast onder de boord zodat je vrij zicht hebt op m’n mooie ronde billen.

Inmiddels merk ik aan jouw ademhaling dat je net zo opgewonden bent als ik en als ik je riem en rits hoor, kan ik niet wachten om je eindelijk in me te voelen. Uit puur verlangen druk ik mijn billen tegen jou aan, en je geeft er een flinke pets met je hand op. Van schrik slaak ik een gilletje, maar voel direct erna nog meer geilheid door mijn lijf razen. Mijn gekreun geeft je het idee dat ik dit prettig vind, en dat geeft jou een reden om om je riem erbij te pakken en ook daarmee mijn billen een paar keer te bewerken. In gedachte zie ik voor me dat mijn kontje nu vuurrood moet zijn en ik hoor aan jouw gehijg dat dit je meer en meer opgeilt.

De riem wordt aan de kant gesmeten, je pakt me bruut vast bij mijn heupen en in één handeling mag ik je dan eindelijk in mijn binnenste voelen.
Mijn brein ontploft haast en ik jammer van genot. Je stoot en stoot en ik duw m’n billen steeds verder naar achter om je zo diep mogelijk binnen te laten komen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *