— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Hotel deel 2

Het was dezelfde kamer als de eerste keer, maar Rik was nu alleen. Op de salontafel lag een geopende envelop met zijn naam erop geschreven, in het handschrift van zijn vrouw. In de brief stonden drie opdrachten genoteerd. 
Volgens opdracht Nr. 1 moest hij zich eerst douchen en daarna moest hij naakt voor de tv gaan staan met de afstandsbediening paraat. Dan: wachten tot precies twaalf uur, waarop hij vervolgens op ‘play’ moest drukken. Dat was de tweede opdracht. De hele binnenstad kon zien wat hier zou gebeuren. De luxe hotelkamer had een panoramisch uitzicht en de grote ramen liepen door tot op de grond. Om precies 12.00 uur drukte hij op de knop en het kamerbrede scherm kwam tot leven.
De locatie was hem niet bekend. Hoewel gemaskerd en ongewoon kinky uitgedost, herkende hij zijn echtgenote meteen. 
Inge droeg een zwart glanzend kostuum. Ze was gefilmd vanaf de rug. Die was mooi en lang en bloot, want haar pakje was helemaal opengeritst vanaf de hals tot voorbij haar billen. Het viel hem op hoe sierlijk ze haar lichaam bewoog. De camera registreerde het tafereel vanaf een vast punt in een roodverlichte ruimte. Ergens klonk diep, zacht kreunen. Op het zachte tapijt zat zijn echtgenote geknield voor een man met een ebbehouten huidskleur. De man stond rechtop en met zijn handen zocht hij steun tegen de muur. De studiolampen deden de huid glanzen waar zijn spieren bewogen in het licht. Zij hield hem in haar mond gevangen. Haar hoofd ging langzaam op en neer. 

Hij droeg een riem om zijn nek want Inge speelde Meesteres. Het uiteinde van een zilveren ketting hield ze stevig vast in haar ene hand, met de andere hand streelde ze zijn harde, zwarte paal. Zo had ze macht over hem. Rik had wel eens gefantaseerd over een dergelijke scene, want het leek hem opwindend om zijn vrouw met een ander bezig te zien. Nu stond hij perplex. Bevend van woede, maar met een inmiddels harde, kloppende pik. 
Inge was nu te zien in een close-up. Met lange halen gleed haar mond over de vreemde lul. Ze pijpte de man wellustig en beet af en toe zachtjes in zijn eikel. Brutaal keek ze recht in de lens, want ze wist met zekerheid dat haar eigen man nu stond te kijken. Ze had gelijk. Rik was de voyeur van de actie op het scherm, hij raakte steeds meer opgewonden. Langzaam begon hij zich af te trekken.
In het volgende shot stond Inge wijdbeens boven de zwarte man. Haar slaaf lag aan haar voeten en likte haar laarzen, zijn tong gleed over het leer. De ketting trok ze strak om zijn nek en zo bepaalde zij het tempo. Daarna moest hij haar doen genieten; donkere handen knepen in haar huid, rug en billen, ze kronkelde in het ritme waarin ze zich liet beffen, trillend van genot op de tong van een ander. Hij gleed met zijn vingers in haar strakke kut en gleed steeds sneller heen en weer. Ze klemde haar benen om zijn zwarte lichaam en vroeg om meer. Hij liet haar van haar genot schreeuwen. Rik stond machteloos, maar verloor zich in dit geile schouwspel. Al zijn aandacht was gericht op de meesteres en haar lover. Zijn vingers gleden over de strakgespannen huid van zijn eigen pik.

“Vind je het geil om mij zo te bekijken?” Ineens was haar stem dichtbij. Rik was zich van niets bewust geweest en schrok toen hij twee bekende vrouwenhanden over zijn schouders voelde glijden. Inge was ongemerkt de hotelkamer binnengekomen en had hem betrapt, want dat was al die tijd haar plan geweest. Rik zei niets… Hij staarde naar de film:
 Inge in latex, die zich ruw liet neuken door de vreemdeling. De zwarte knecht gaf haar nieuw en onbekend genot. 
Zij lag op haar buik en de ander verloor zich in haar lichaam, snel en ritmisch in cadans, als een geoliede machine.
Omdat ze veel te lang op Rik’s antwoord moest wachten, besloot Inge het voortouw te nemen. 
“Je staat je lekker af te rukken zie ik”, zei ze. “Ik geloof dat je het geil vindt.”
Inge nam het van hem over, drukte zich tegen hem aan en greep voorlangs. Ze nam zijn gladde pik in haar hand. Rik voelde haar achter zich staan en rook haar parfum, gemengd met het latex van haar catsuit. Ze droeg hetzelfde kostuum. Samen bekeken ze nu de show terwijl ze hem masturbeerde. In beeld had de ander zich boven Inge geposteerd. Zijn staaf gleed tussen haar borsten door. Wanneer zijn eikel in de buurt kwam van haar mond likte ze hem over de glanzende top, of ze nam hem even tussen haar lippen. Rik voelde hoe Inge hem sneller begon te bespelen. Haar andere hand had zijn rechtertepel al gevonden en ze kneep er zachtjes in. Hij voelde zich gevangen in haar macht, in haar bewegingen. Ze drukte haar heupen naar voren als in een dans. “Kijk… fluisterde ze, “Nu gaat hij komen… Hij komt… Over mijn borsten.” De zwarte man kreunde harder en zijn zaad spoot vooruit… stroomde verder langs haar hals. Ook Rik stond op springen. Inge kneep nog harder in zijn tepel en ze gebood hem te spuiten. Ze was nu ook zijn Meesteres en dat zou hij weten ook. Op haar bevel spatte het wit over het tableau van de twee minnaars.
Ze gaf hem geen moment respijt. Rik voelde eerst hoe Inge met onverwacht gemak, een leren riem om zijn nek bond. Daaraan verscheen de zilveren ketting, die ze al die tijd voor hem had verborgen. Op het scherm zag hij dezelfde Meesteres, die de lange pik van haar minnaar nog een laatste kus gaf. “Zo dan.” Klonk haar zachte, maar dwingende stem. “Nu is het tijd voor opdracht nummer drie.” Als een hondje trok ze hem speels mee aan de leiband. “Kom mee naar mijn kamer… Want ik ben nog lang niet klaar met jullie.”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *