— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Onverwachte wending op de werkvloer

Mijn chef roept terwijl hij wegloopt: “Vul het buffet even aan en haal vervolgens het rooster voor volgende week op bij de manager.” Ik was nieuw dus natuurlijk deed ik dit gelijk, uit de koeling pakte ik de sappen en deze vulde ik aan bij het buffet. Vervolgens liep ik de grote brede trap op naar boven.

Het is ontzettend warm hier en ik had het al vrij warm van het traplopen. Ik loop de lange gang door en heb spijt dat ik een hemd over mijn kinky roze bh heb gedaan. Ik klop aan bij het kantoortje en krijg geen reactie. Ik open voorzichtig de deur en kijk via een kiertje naar de leeg uitziende kamer. Ik open de deur en doe nog gauw het loshangende plukje haar achter mijn oor. Ik zet een stap naar binnen en roep: “Hallo? Is hier iemand”. Ik zie een openstaande deur en voorzichtig loop ik erheen. Ik raak opgewonden van de spanning.

Ik loop door het deurgat en schrik, ik zie mijn bazin in een jacuzzi met haar rechterhand in haar kutje terwijl ze met haar linkerhand haar ferme borsten kneed. Ik wil een stap naar achter zetten, maar dan slaat de deur dicht. Ik voel een hand op mijn kont en draai me om. Daar staat mijn chef, dezelfde die me hierheen stuurde. Ik raak ontzettend opgewonden, vooral als mijn chef die een heel stuk ouder is mijn schort losknoopt. Ik glimlach een beetje en zie hoe mijn bazin zichzelf nog even lekker verwent. Ondertussen heeft mijn chef me tegen de deur geklemd en behandeld mij als zijn bezit, zo heerlijk geil! Ik voel zijn harde paal tegen mijn natte kutje schuren. Ik moet wennen aan deze situatie, ik word opgegeild door mijn chef terwijl mijn baas zit te kijken. Dan zegt mijn baas: “Meid ontspan je, kom laat je verwennen. Thomas is echt een expert zal ik je vertellen”. Ze geeft me een knipoog en langzaam komt ze uit het bad.
Thomas houdt mijn borsten vast terwijl mijn bazin langzaam op mij afloopt. Met haar puntige tongetje likt ze mijn bovenlip en langzaam dringt ze met haar tong bij mij naar binnen. Ik geef me over, niets houd me meer tegen. Thomas trekt mijn blouse uit en geeft vervolgens een ruk aan mijn broek. Ondertussen sta ik innig te zoenen met mijn ontzettend knappe bazin. Ze raakt alle gevoelige plekjes op mijn borsten, bij mijn dijen. Van achter voel ik Thomas zijn paal tegen mijn billen drukken, ik raak er zo opgewonden van! Ik heb altijd al een keer anaal willen proberen. (Mijn vriend is nooit zo enthousiast over nieuwe dingen in de slaapkamer.) Thomas steekt zijn hand tussen mijn benen door en tilt me op. Mijn bazin stapt het water weer in en een paar seconde later bevind ik me daar ook. Ik word betast overal. Thomas steekt zijn tong bij me naar binnen en mijn bazin heeft haar duim tussen mijn lipjes. Ze masseert mijn klitje en ik kreun luid. “Harder, oh ja harder. Ga door, Oh Thomas vul me”. Thomas lacht en gaat door met plagen, hij kust mijn hard geworden tietjes.

Ineens stoppen ze beide. Ze laten mij volledig los en kijken naar elkaar. Volledig gepassioneerd kussen ze elkaar, dan kreunt mijn bazin luid en begint bijna te gillen als Thomas haar helemaal vult. Ik kijk toe en kan het niet laten om een vinger bij mezelf naar binnen te laten glijden. Ik ga aan de achterkant van mijn bazin zitten en begeleid haar hand naar mijn kutje, ondertussen kneed ik haar borsten. Ik heb er nu wel genoeg van en ben een beetje jaloers dat hij mij niet neemt. Ik zie Thomas naar me kijken en ik word met de seconde geiler. Ik schreeuw nu: “Laat me komen, help me te komen.” Na dit gezegd te hebben draaien ze zich beide naar me om. Mijn bazin spreid mijn benen, op hetzelfde moment drukt Thomas op een knopje waardoor alle massagestralen aangaan. Thomas neemt de positie van mijn bazin over. Daarna gaat mijn bazin achter mij zitten en likt alles wat ze likken kan, ik geniet van alles wat er gebeurd, bij ieder likje voel ik een tinteling in mijn kutje. Thomas vindt het wel goed zo en stoot ineens krachtig naar binnen, ik slaak een gil, want hij is veel groter dan ik had verwacht. Met de vinger heeft hij mijn knopje gevonden en begint er met snel tempo overheen te wrijven. Ik voel dat ik bijna kom. Thomas voert het tempo op en ik zit bijna bij mijn toppunt. Dan haalt Thomas zijn prachtig doorbloede lul uit me en draait me met een vaart om, met zijn duim masseert hij mijn sterretje en even later drukt hij zijn lul in mijn kontje. Een zalig ongekend gevoel gaat door mijn lichaam. Mijn bazin duwt mijn bekken net boven het wateroppervlak en duwt haar tong in mijn gat. Letterlijk gaat haar tong bij mij naar binnen, ze duwt en draait en daarna laat ze haar tong tussen mijn lipjes doorglijden. Ik hoor Thomas harder ademen en merk dat hij er bijna is. Ik ben er ook bijna. Mijn bazin likt met een sneller tempo en dan kom ik! Zo hard! Ik krijs bijna van geluk. Thomas stoot nog één keer en dan hoor ik hem ook kreunend klaarkomen. Mijn hele lichaam tintelt en schokt. Dan bedenk ik me dat mijn bazin nog niet is gekomen, als ik me omdraai zie ik dat ze al bijna op haar hoogtepunt zit, de massagestraal is haar aan het verwennen. Ik raak weer geiler als ik haar zie vechten tegen het orgasme wat nadert. Ik zoen haar en begeleid haar terwijl ze schokkend in mijn armen ook klaar komt. Wat een heerlijke ervaring.

Een half uurtje later zijn we allemaal weer op adem gekomen en staan we weer aangekleed in het kantoortje. Ik glimlach en kijk terwijl de bazin de laatste knoopjes van haar blouse dichtdoet. Dan loopt ze naar Thomas en fluistert iets in zijn oor. “Iedere week komt hier een ander meisje, maar wij hebben besloten dat we jou wel als vast meisje willen. Mijn man heeft in tijden niet iemand anaal mogen nemen en is ook nog nooit zo lekker klaargekomen” zegt mijn bazin. Ik raak helemaal opgewonden als ik denk aan een tweede keer. “Lijkt me leuk” zeg ik en ik ben alweer helemaal nat. Thomas wil nog iets toevoegen: “Wij lopen in het hotel rond zonder ondergoed, geen onderbroek en voor mijn vrouw dan geen bh, dat maakt aanraking bijzonder geil”. Hier ben ik helemaal voor in! Ik loop naar Thomas, ik knijp zachtjes in zijn lul en kus hem op zijn mond. Vervolgens loop ik naar mijn bazin en laat ik een hand achter haar blouse glijden terwijl ik ook haar kus. “Tot volgende week!” roep ik terwijl ik de deur uitloop, deze nieuwe baan bevalt me wel!

Beoordeel dit verhaal

25 Reacties

 1. Monique 18 apr 2019
 2. Bianca 18 apr 2019
 3. Edwin 19 apr 2019
 4. Zara 19 apr 2019
 5. Hans 20 apr 2019
 6. Jack 20 apr 2019
 7. Edwin 20 apr 2019
 8. Edwin 20 apr 2019
 9. Maik 20 apr 2019
 10. Zara 21 apr 2019
 11. Fenna 22 apr 2019
 12. Hans 22 apr 2019
 13. Tom 22 apr 2019
 14. Sophie 23 apr 2019
 15. leohans 26 apr 2019
 16. Edwin 27 apr 2019
 17. Sean 28 apr 2019
 18. Zara 29 apr 2019
 19. Edwin 29 apr 2019
 20. Zara 30 apr 2019
 21. Edwin 30 apr 2019
 22. Zara 30 apr 2019
 23. Edwin 30 apr 2019
 24. Janbah 07 mei 2019
 25. Jannah 07 mei 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *