— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Zorgeloos genieten op Vlieland deel 2

Ik kom omhoog en leun even op mijn ellebogen. Het is zo geil om te kunnen zien hoe je mijn kutje verwent. Maar nu is het tijd voor jou. Ik trek je naar me toe en rol je om. Ik lig naakt bovenop je en voel je harde pik steigeren door je broek heen. Met één hand kietel ik je tepel, wat je even de adem beneemt. Ik zoen je in je nek, op je borst, je tepels, heel rustig aan. Met mijn handen begin ik je riem en broek los te maken. Eenmaal bij je buik aangekomen blijf ik even hangen. Je adem versnelt, maar ik laat je even wachten. Ik beweeg weer naar boven, lik je borst. Mijn vingers laat ik langs het elastiek van je boxer glijden en ik voel hoe dit je opwindt. Voorzichtig trek ik je boxer naar beneden, zodat je pik tevoorschijn komt. Ik leg mijn warme hand er omheen en je draait je ogen weg.

Je boxer en broek trek ik uit en ik beweeg mijn hand langzaam op en neer over je pik. Ik zie hoe je eikel bloot komt te liggen en hoe er een druppel vocht op glinstert. Ik lik het af met mijn blik strak op jou gericht. Met mijn spuug bevochtig ik je pik, lik eraan. Dan laat ik hem mijn mond in glijden. Mijn zachte lippen sluiten zich om de schacht heen en ik merk hoe geil ik je hiermee maak. Met mijn andere hand streel ik je onderbuik, zoals je mij ook extra gek maakte. Je adem versnelt en ik stop. Met een plop laat ik jouw pik uit mijn mond gaan.

Langzaam kruip ik omhoog. Ik voel je vochtig gelikte erectie over mijn blote huid glijden. Ik zoen je, bijt op je lip en voel je warme handen over mijn rug en billen gaan. Je stijve voel ik tegen mijn schaamlippen aan en ik wil je zo graag in me voelen, maar plaag je nog even. Ik druk er wat tegenaan en trek me dan weer terug. Draai met mijn heupen, zodat je me wel voelt, maar nog net niet in me glijdt. In je oor fluister ik: “Ik wil je neuken.” Je weet niet wat je hoort en kijkt me recht in mijn ogen aan. Dan laat ik me langzaam over je erectie heen glijden. Ik ben zo nat dat ik moeite moet doen om langzaam te gaan. Als ik je in me laat gaan, bol ik mijn rug, als ik je uit mijn natte kutje laat gaan, hol ik mijn rug. Zo voel ik je in alle hoeken van mijn kutje. Ik beweeg traag, zodat ik het goed kan voelen. Jouw handen knijpen hongerig in mijn billen en grijpen over mijn rug en nek. Het maakt me wild. Ik versnel, door mijn heupen op je erectie te laten pompen. Mijn kutje maakt smakkende geluiden van het neuken – zo geil ben ik nog nooit geweest. Hoe sneller ik ga, hoe groter het gevoel in mij wordt. Je hijgt in mijn oor, wat me nog geiler maakt. Je neemt het van me over door zelf met je heupen in mij te stoten. Het voelt zo heerlijk en ik kreun harder dan ik ooit heb gekreund. Dan trek je ineens terug, zodat je nog niet klaarkomt. Heel netjes van je…

Ik kus je zacht en geil en geniet van jouw handen in mijn haar. Dan laat ik jou weer in mij glijden en ga ik rechtop zitten. Ik voel je zo diep, tot tegen mijn baarmoeder. Dit voelt zo geil. Ik geniet van jouw ogen op mijn lichaam en begin je te berijden. Ik voel je nu niet alleen in me, maar wrijf door de beweging ook met mijn clit over jouw huid. Dit is zo onvoorstelbaar geil. Jouw handen gaan over mijn borsten. Ik houd een hand op jouw hand, gooi mijn hoofd naar achteren en steun met de andere hand op je borst. Dan hoor ik aan je dat je bijna gaat komen. Ik laat me naar voren vallen en versnel het pompen. Het gevoel groeit en groeit en bijna tegelijkertijd komen we klaar. Je spuit een harde straal in me terwijl je me recht blijft aankijken. Uitgeput laat ik me op je zakken.

Dit kan nog wel eens een onvergetelijke week worden…

Beoordeel dit verhaal

4 Reacties

  1. Doortje 04 mrt 2019
    • Tim 04 mrt 2019
  2. Joy 04 mrt 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *