— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Happy birthday

Het is gezellig druk op je verjaardag. Ons credo is altijd neem mee wie je wilt en dat doen onze vrienden dan ook. Hierdoor zijn er ook wat mensen die we nog niet zo vaak gezien hebben maar dat maakt het juist gezellig. Ik zie een vriend van je binnenkomen met een mooie dame aan zijn zijde. Ze komen ons feliciteren en de dame begroet me met een kus op mijn wang en fluistert gefeliciteerd in mijn oor. Ik ben meteen onder de indruk van deze dame, wat een knappe verschijning. Ik zie je kijken en zie ook bij jou bewondering. Ik ga snel naar de keuken om wat drinken in te schenken en hopelijk even af te koelen want mijn wang gloeit nog na van waar ze me gekust heeft. Als ik de wijn gepakt heb staat ze ineens achter me. Zo, nu zal ik me even echt voorstellen. Ze noemt haar naam en we raken aan de praat. Ze blijkt een collega te zijn van je vriend en geen relatie te hebben. Ze vraagt hoe lang wij al samen zijn en zegt dat ik het maar getroffen heb met zo’n knappe man. Weer begin ik te blozen als ik merk dat ze steeds dichterbij me komt staan. Ze veegt een pluk haar uit mijn gezicht en zegt dat jij het eigenlijk nog beter hebt getroffen met mij. Net als ik denk dat ze me een kus gaat geven komt er nog iemand de keuken in en het moment is weg.

De avond vliegt voorbij en ik probeer met iedereen een praatje te maken, maar ik merk dat ik Elin steeds in de gaten blijf houden. Ik zie jou ook af en toe goedkeurend kijken om daarna mij een knipoog te geven. Als het wat rustiger is geworden trek ik mijn stoute schoenen aan en plof bij Elin op de bank. Zo, mooie dame, vertel maar eens wat over jezelf. We praten alsof we elkaar al jaren kennen en ik merk dat ze me steeds aanraakt terwijl ze praat. We schuiven steeds dichter naar elkaar toe en de gesprekken worden persoonlijker. Als ze me vraagt of ik wel eens met een vrouw ben geweest antwoord ik bevestigend en kijk haar ondeugend aan. Nu slaat zij haar ogen neer en zie ik haar blozen. Ik leg mijn hand op haar bovenbeen en vertel haar mijn plan.

Langzaam aan zijn er steeds meer gasten vertrokken en ga ik even naast je staan. Je slaat meteen je arm om me heen en vraagt of ik me vermaak. Ik knik en leun loom tegen je aan. Als je niet meer in gesprek bent zeg ik; leuke meid he die Elin….ja zeg je, lijkt me wel een leuke meid. Ik krijg je ondeugend aan en zeg; “vind je het ook een geile meid?” Er verschijnt een ondeugend lachje op je gezicht, hier hebben we het al vaak over gehad, “ja” zeg je, “enorm geil.”

Ik maak me van je los en ga weer op de bank zitten terwijl jij de laatste mensen de deur uit werkt. Je komt naast me zitten en een beetje onwennig zitten we met z’n drie op een rij. Ik besluit maar te beginnen en geef je een heerlijke tongzoen. Je handen glijden over mijn jurkje en ik zie uit mijn ooghoek Elin kijken. Ik laat je los en trek Elin naar me toe. Ook haar geef ik een heerlijke tongzoen. Gretig zoent ze me terug en ik zie dat je nu met één hand ook haar streelt. We laten elkaar los en kijken alledrie naar elkaar, dit gaat wel goed komen. Ik ga staan en knoop mijn jurk los, ik laat hem meteen vallen en sta in mijn lingerie voor jullie. Elin komt bij me staan en doet hetzelfde. Meteen trek ik haar weer tegen me aan en begin te zoenen. Zachtjes laat ik mijn handen over haar billen glijden terwijl zij mijn borsten streelt. Ondeugend kijken we je allebei aan, is toch wel zielig dat je daar zo alleen zit. We gaan op onze knieëen zitten en knopen je broek los. Keihard springt je lul omhoog. Ik zie Elin kijken, je bent nogal groot geschapen en dit heeft ze duidelijk niet verwacht. Ik knipoog naar haar en begin aan je lul te likken. Elin wordt nu toch wel nieuwschierig en begint ook te likken. Samen likken we je helemaal nat alsof we een ijsje eten. Je kreunt dat je dit niet lang vol gaat houden waardoor wij nog harder beginen te likken en zuigen. Ik gebaar naar Elin dat zij je in haar mond moet nemen en na wat aarzeling doet ze dat ook. Ze zuigt gretig ook al heeft ze duidelijk moeite met je formaat. Ik knipoog naar je dat ik het net zo geil als jij vind en met een diepe zucht spuit je achterin haar keel. Ik zie Elin even schrikken maar ze zuigt dapper door en likt je helemaal schoon. Ik neem haar weer in mijn armen en kus haar gezicht schoon. We kruipen allebei aan een kant van je op de bank tegen je aan terwijl jij bijkomt van wat je net overkomen is.

Hoe lekker het ook was om je samen te pijpen ben ik nog steeds bloedgeil en nieuwsgierig naar deze dame. Als je weer bent bijgekomen stel je voor om wat drinken te halen. Zodra je uit de kamer bent trek ik Elin naar me toe. Ik begin haar borsten te strelen en zie dat ze kippevel hiervan krijgt. Plagend laat ik mijn handen over haar platte buik glijden richting haar mooie billen. Ik voel Elin haar handen nu ook op mijn borsten en ik begin haar weer te zoenen. Ik duw haar naar achter zodat ze op haar rug ligt. In een innige tongzoen kruip ik over haar heen. Ik trek haar bh naar beneden en zuig aan haar tepels. Ik hoor haar zuchten en laat mijn hand tussen haar benen glijden. Ik voel door haar slipje heen hoe nat ze is en zucht nu zelf ook. Ik kus haar buik tot ik bij haar natte lippen aankom. Vol bewondering trek ik haar slipje naar beneden en laat mijn vinger er tussen glijden. Als ik opkijk zie ik je in de deuropening staan grijnzen. Zijn de dames lekker bezig? Met lichte schrik kijkt Elin op maar ik gebaar dat het goed is. Je gaat naast Elin zitten zodat ze met haar hoofd op je schoot kan liggen en jij goed zicht hebt op wat ik aan het doen ben. Ik buig me weer voorover en kijk hoe mijn vingers tussen haar lippen glijden. Ik voel hoe hard haar clit is en lik er zachtjes aan. Ik kan me niet meer inhouden en begin haar te likken. Ik zuig hard op haar clit terwijl ik mijn vingers in haar laat glijden. Steeds harder heen en weer terwijl het vocht over mijn hand loopt. Ik zie dat jij inmiddels haar tepels streelt en er af en toe in knijpt. Elin heeft haar ogen dicht en haar mond hangt hijgend open, wat een enorm geil gezicht.
Ik voel dat ze bijna komt en lik iets plagender en langzamer. Elin drukt mijn gezicht echter meteen terug op haar kutje. Ze wil klaarkomen en wel nu. Ik lik en zuig alsof mijn leven er vanaf hangt en neuk haar met drie vingers tegelijk. Doordat ze zo enorm geil is glijden die er zonder moeite in en uit. Al gauw voel ik haar trillen en kreunen. Terwijl ze naschokt wordt de grip op mijn haar iets minder en kan ik loskomen. We laten Elin even bijkomen en ik ga op je schoot zitten. Ik merk dat dit alles je niet onberoerd heeft gelaten en ik draai een beetje met mijn heupen over je halfharde lul. Je streelt mijn borsten en trekt ook mijn lingerie uit. Je fluistert in mijn oor hoe geil dit is en hoe blij je met me bent. Geil zoenen we tot ik Elin haar handen ook voel. Ik zoen afwisselend met jullie terwijl jullie allebei mijn lijf strelen. Elin kijkt jou vragend aan, ze wil mij ook proeven. Je laat je vingers tussen mijn benen glijden en laat ze Elin proeven. Het is zo geil om jullie zo te zien. Elin likt je vingers af en kreunt goedkeurend. Ik ga in de hoek van de bank zitten en spreid mijn benen. Ik ben inmiddels zo geil dat er weinig voor nodig is, voel ik al. Elin gaat op haar knieën op de bank zitten en met mijn vingers spreid ik mijn lippen al voor haar. Elin begint meteen te likken en vindt zonder moeite mijn clitje. Ze laat een vinger in me glijden en spreid mijn geil uit tot over mijn kontje. Ineens voel ik haar schrikken. Ik kijk op en zie dat je achter haar bent gaan zitten. Zonder waarschuwing heb je je hele lul bij haar naar binnen geschoven. Langzaam begin je te bewegen om haar toch een beetje te laten wennen aan je formaat. Elin herstelt snel en begint nu met haar vingers op hetzelfde tempo in mij te bewegen. Over haar rug kijken we elkaar diep in de ogen terwijl jij haar neukt en zij mij likt. Ik ken je goed genoeg om te zien wanneer je bijna komt dus ik concentreer me op Elin haar vingers. Ik klem mijn benen om haar hoofd en dwing haar ook mij te likken. Grettig likt ze mijn clitje en ik voel mijn orgasme als golven door me heen stromen. Als ik mijn ogen open zie ik dat jij ook komt en Elin vult. Nagenietend drinken we onze drankjes op waarnaar Elin zich aankleed en na een snelle zoen ons beide verlaat. Wij gaan samen ook naar bed waar ik dicht tegen je aan kruip. Dit moet een van je beste verjaardagskado’s ooit zijn. Ik ben benieuwd wat je voor die van mij gaat bedenken.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *