— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De omslag in mijn leven deel 2

Op de bank zat ik nog een keer de gebeurtenissen van vanmiddag op een rijtje te zetten. Hoelang ik op de bank zat weet ik niet maar ik werd opgeschrikt door de stem van Kelsey uit de babyfoon om duidelijk te maken dat ze wakker was. Opgewekt en met blosjes op mijn wangen van opwinding liep ik naar haar toe en pakte haar uit het bedje en samen gingen we naar beneden. Beneden aangekomen ging Kelsey weer verder met waar ze gebleven was: zustertje spelen met haar nieuwe speelgoedjes.

Tegen half 7 kwam Patrick thuis. Op zijn gezicht lag een vermoeide uitdrukking, hij gaf Kelsey een kus en plofte op de bank zonder ook maar iets tegen mij te zeggen. Niet dat ik dat heel erg vond, Kelsey nam al haar nieuwe spulletjes mee en ging naast Patrick op de bank zitten en vertelde uitvoerig wat je er allemaal mee kon doen en van wie ze het gekregen had. Maar Patrick toonde weinig interesse en Kelsey droop weer af om met haar poppen te spelen. Om half 8 was het tijd voor Kelsey om naar bed te gaan, ze vroeg “papa wil jij mij naar bed brengen” waarop je mompelde dat je moe was en ze dat mama maar moest vragen. Dus ze gaf papa maar een kus en een knuffel en daarna gingen we samen naar boven. Toen we boven kwamen kletste ze er nog steeds vrolijk op los. “Mama wil je nog 1 verhaaltje voorlezen want ik ben nog lang niet moe” vroeg ze mij al gapend. “Nou nog eentje dan en dan moet je echt gaan slapen”, dat beloofde Kelsey.

Halverwege het verhaaltje kreeg ik een appje van jou. Met een hoog tempo las ik het verhaaltje om zo snel mogelijk te kunnen lezen wat jij mij wilde zeggen. Toen het verhaaltje uit was liep ik naar de slaapkamer en plofte neer op bed, met de mobiel in mijn hand twijfelde ik of ik het berichtje wel wilde lezen. Dadelijk stond erin dat jij mij nooit meer wou zien. Na mijn moed bijeen geraapt te hebben opende ik de app. En las dat al mijn gedachtes niet klopten; jij voelde hetzelfde, ik had het mij echt niet verbeeld. Jij schreef dat dit voor jou erg verwarrend was aangezien jij dit ook nog nooit eerder voor een vrouw gevoeld had en dat daar jou reactie van vanmiddag uit voort kwam. Ik appte je terug dat ik je helemaal begreep aangezien dit bij mij ook het geval was. Tot slot vroeg ik je wanneer ik je weer zou zien. Je antwoordde bijna meteen met “zo snel mogelijk”. De vlinders in mijn buik draaiden op volle toeren. Ik beloofde om je zo snel mogelijk iets te laten weten en nam afscheid.

Ik was te opgewonden om nu Patrick onder ogen te komen en besloot een bad te nemen en om uitgebreid te fantaseren over hoe het zou zijn om een relatie met een vrouw of in dit geval een relatie met jou te hebben. De gedachte daaraan wonden mij enorm op en ik kon het niet laten om mijzelf eens lekker te vingeren. Iets wat leidde tot een geweldig orgasme. Nog nagenietend van mijn soloavontuur kleedde ik mij aan om naar beneden toe te gaan en Patrick te vertellen dat ik er een punt achter wil zetten.

Beneden aangekomen zag ik dat hij niet meer in de kamer was er lag alleen een briefje waarop ik het volgende las ‘beste Karlijn toen ik je net bezig zag in het bad besefte ik dat ik een egoïst ben geweest door van jou te verwachten dat jij bij mij zou kunnen blijven voor Kelsey en mij al mijn avontuurtjes kon vergeven. En ik vind dat jij veel beter verdient dan ik je kan geven aangezien ik mijn hart heb verloren aan een ander. Ik hoop dat jij gelukkig wordt met diegene die net die enorme glimlach op je gezicht toverde, iets wat mij nog nooit is gelukt. Dus wil ik je vertellen dat ik van je wil scheiden en je geen strobreed in de weg ga leggen. Liefs Patrick PS ik neem je niks kwalijk.’

Mijn hart bonsde in mijn keel en mijn gedachten vlogen alle kanten op. En het idee dat hij mij gezien had terwijl ik over jou fantaseerde bezorgde mij het schaamrood op de kaken. Ik moest met iemand praten, ik keek op de klok en zag dat het half 10 was en waagde de kans dat je nog wakker was en stuurde je een berichtje. Tot mijn grote opluchting kreeg ik meteen antwoord. Ik zei dat ik met je wilde praten en als je dan bij mij zou kunnen komen aangezien Kelsey op bed lag. Je kwam bijna meteen, toen je voor de deur stond voelde ik mij schuldig want ik kon aan je zien dat ik je wakker gemaakt had. Je haar zat in de war en je had snel een joggingsbroek aangetrokken. Je zag dat ik je bekeek en verontschuldigde je voor je outfit ik keek je aan en zei dat je er fantastisch uitzag.

Ik deed de deur dicht en liep achter je aan de kamer in, we gingen zitten op de bank en ik liet je het briefje lezen wat Patrick had achtergelaten. Je nam de tijd om het briefje goed te lezen nadat je dat gedaan had, vroeg je mij wat ik er van vond. Ik vertelde je dat ik het plan had opgevat om Patrick vanavond te gaan zeggen dat ik wilde scheiden en dat toen ik de moed bij elkaar geraapt had dit briefje aantrof. Dus toen hoefde het niet meer en ik was opgelucht dat het niet tot een ruzie gekomen was, maar dat ik het met iemand moest delen en dat jij de eerste was die in mij opkwam. Je voelde je gevleid dat ik het eerste aan jou dacht maar voelde je ook schuldig omdat je dacht dat jij de reden van onze scheiding was. Dat heb ik gelijk de wereld uitgeholpen door je uit te leggen dat het al langer niet goed ging.

Je geloofde mij maar vervolgens kreeg jij een ondeugende twinkeling in je ogen en vroeg mij aan wie ik dan dacht toen Patrick in de badkamer kwam en ik hem niet gehoord had. Dat moet dan wel een goede fantasie zijn anders had je hem wel gehoord. Betrapt begon ik te kleuren en kon niet meer uit mijn woorden komen. Breed lachend zat je naast mij op de bank en stelde mij gerust dat je mij alleen maar aan het plagen was. Na nog een poos gepraat te hebben moest je naar huis aangezien jij de volgende dag weer moest werken. Met tegenzin nam ik wederom afscheid van je alleen nu niet nadat we elkaar een tedere tongzoen hadden gegeven waar mijn lippen van tintelden. Nog dronken van geluk deed ik de deur dicht en ging meteen naar bed. Toen ik nog maar net op bed lag kreeg ik een appje van je waarin stond dat jij ook over mij had gefantaseerd.

De volgende ochtend bracht ik Kelsey naar de crèche toen ik telefoon kreeg van Patrick om te vragen hoe het met mij ging. Ik antwoordde daarop dat het wel goed ging en dat ik wel kon leven met de scheiding. Patrick zei dat dat wel het minste was wat hij voor mij kon doen na alles wat hij mij had aangedaan door vreemd te gaan en mij als vanzelfsprekend te beschouwen. We zeiden elkaar gedag en Patrick voegde daar nog aan toe dat hij hoopte dat ik weer gelukkig zou worden. En dat zijn advocaat wel contact met mij zou opnemen over de scheiding.

Later die dag haalde ik Kelsey weer op bij de crèche en fietste weer naar huis. Thuisgekomen zag ik jou daar op de stoep staan en je zwaaide vrolijk naar mij en ik lachte naar je, pakte Kelsey uit haar zitje en zette de fiets weg. Kelsey was ondertussen naar jou toe gerend en vertelde honderduit over wat ze vandaag allemaal had gedaan. Samen liepen jullie achter mij aan het huis binnen waar ik maar eens aan het eten ging beginnen terwijl Kelsey en jij nog steeds aan het keuvelen waren. Kelsey zette de televisie aan om naar Dora te kijken en jij gebruikte je kans om haar alleen te laten en mij op te zoeken in de keuken. Vanuit de deuropening stond je naar mij te kijken en ik had niks in de gaten. Na een poosje kon jij je niet meer inhouden en kwam achter mij staan en sloeg je armen om mijn middel en kuste mij in mijn nek. Een rilling ging door mij heen en ik pakte je handen en draaide mij om om je een lekkere zoen te geven. Deze kon je erg waarderen aangezien er een lichte kreun bij jou ontsnapte.

Ik vroeg je of je wilde blijven eten, een aanbod dat je niet afsloeg en zo zaten we met ons drieën aan tafel. Na het eten bracht ik Kelsey naar bed en jij ruimde de tafel af. Toen ik weer beneden kwam was alles gedaan en konden we samen een lekker kopje koffie drinken en nog wat kletsen. We praten over van alles met elkaar, van ons verleden en het heden. Ondertussen streelde ik je benen en je gezicht en keek in je ogen. Opeens hoorden wij de klok in de kamer al 11 uur slaan, de uren waren voorbij gevlogen. Met tegenzin namen we afscheid, nog snel een kus en weg was je. Met een gevoel dat ik de hele wereld aankon ging ik naar boven checkte nog even hoe Kelsey erbij lag en ging mijn tanden poetsen. Ik betrapte mezelf erop dat ik stond te neuriën en bekeek mijzelf in de spiegel en knipoogde zelfvoldaan naar mijn spiegelbeeld.

De volgende morgen was het tijd om te gaan peuterzwemmen dus ik pakte onze spullen en stuurde je nog snel even een lief berichtje. Bij het zwembad aangekomen keek ik op mijn mobiel en zag dat jij het nog niet gelezen had. Ik stuurde je nog een berichtje waarin stond dat ik op het punt stond om met Kelsey te gaan kleuterzwemmen dus dat het even zou duren eer dat ik weer antwoord kon geven. Zoals altijd vermaakten wij ons prima in het water en wilde Kelsey er na het kleuterzwemmen nog niet meteen uit en we bleven nog wat in het water ravotten. Na nog wat gespeeld te hebben en ontelbare keren van de glijbaan te zijn geweest was het nu toch echt tijd om er uit te gaan. Met tegenzin ging Kelsey eruit en liet dat dan ook merken tijdens het afdrogen en aankleden. Nadat ze was aangekleed ging ze naast mij op het bankje zitten zodat ik mij ook kon aankleden. Ondertussen speelde ze wat met de telefoon en maakte mij er attent op dat ik een berichtje had gekregen. Ik nam de telefoon van haar aan en voelde de vlinders weer druk fladderen. In je berichtje stond dat wij dat ook maar eens gauw een keer met ons drieën moesten gaan doen omdat jij dacht dat ik er wel ongelofelijk sexy uit moest zien in bikini. Ik keek naar mijn bikini en besloot om vanmiddag toch maar even te gaan shoppen voor een nieuwe.

Beoordeel dit verhaal

9 Reacties

 1. Wiets 19 feb 2019
  • Corina 24 feb 2019
 2. Wiets 19 feb 2019
 3. Maik 19 feb 2019
 4. Doortje 20 feb 2019
  • Tim 20 feb 2019
 5. Wiets 25 feb 2019
 6. leohans 04 mrt 2019
 7. corina 09 mrt 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *