— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De ontdekking van mijn leven deel 1

De spannende dag is aangebroken..vandaag mag ik mijn nieuwe collega, Mariëlle inwerken op ons accountantskantoor waar ik zelf inmiddels 4 jaar werk als secretarieel medewerker, maar nog nooit iemand heb ingewerkt. We hebben ook niet zoveel verloop bij ons. We werken er met een man/vrouw of 50 en eigenlijk is het een grote familie.

Inmiddels is het half negen. Bewust nog geen koffie genomen om mijn adem nog zo fris mogelijk te houden en me van m’n beste kant te laten zien. Volgens haar CV is Mariëlle 27, drie jaar jonger dan ik. Haar foto met de blonde krullen geeft een vrolijke lach en als ik op vrouwen zou vallen,  zou het maar zo kunnen zijn dat ik meer in haar zou zien, maar uit ervaring weet ik dat ik echt wel hetero ben.

De telefoon gaat. Receptie meldt dat Mariëlle er is en dat ik haar op kan halen. Ik zie haar staan en wat er met me gebeurt weet ik niet maar ik voel m’n adem wat stokken, heb het idee dat er weinig meer uit mijn mond komt en nadat ik voor mijn idee twee uur aan het staren was (wat achteraf misschien vijf seconden waren) loop ik naar haar toe en geven we elkaar de welkoms hand. Ze geeft een stevige hand en mijn ogen ontmoeten heldere, frisse ogen van een jonge vrouw in een net pakje waar mijn jeans toch behoorlijk casual bij afsteekt. Wij doen weinig aan strak-in-pak cultuur. We houden het lekker ongedwongen, maar zo’n eerste dag, ik kan me voorstellen dat je je toch van je beste kant wilt laten zien. Pfff… kon mijn ogen niet van haar afhouden en volgens mij moet ze dat in de gaten gehad hebben. Soort van jaloersheid lijkt me te overvallen, ze moet de mannen in rijen achter zich aan hebben, kan niet anders.
We gaan mijn kamer in, ik laat haar de nodige dingen zien, we kletsen gezellig, ze blijkt in een appartementje midden in de stad te wonen, boven de winkelstraat, drie verdiepingen boven de HEMA. Ik vertel dat dat me altijd zo knus en leuk lijkt om op zo’n plek te wonen, toch leuker dan in de nieuwbouwwijk aan de rand waar ik zelf woon.

Het klikt gelijk goed die dag en rond het eind van de middag nodigt ze me uit om dan eens bij haar te komen kijken hoe ze daar woont.
Thuis laat ik alles nog eens op me inwerken. De eerste indruk, de gesprekken, haar uitnodiging… Het maakt me opgewonden en eigenlijk zonder dat ik er erg in heb, glijdt m’n hand naar beneden en ben ik mezelf heerlijk klaar aan het vingeren. Kost verrekte weinig moeite en met een heerlijk gevoel val ik in slaap. Heerlijk en verward. Ik die zo hetero dacht te zijn, wat overkomt me??

De volgende dag komen Mariëlle en ik tegelijk aan en ze heeft kennelijk al gezien dat dat strakke pakje niet nodig is..een strakke jeans is ervoor in de plaats gekomen. Onder het genot van een bakkie nemen we de eerste dag door, ze pakt de dingen heel snel op, geweldige collega. De dag vliegt voorbij. “Heb je vanavond wat te doen?” vraagt ze. “Uh…nee” komt er wat stamelend bij me uit. Of ik zin heb om na het werk met haar mee te gaan. Sure!

We komen bij het appartementencomplex aan en ze loopt voor me de trap op waardoor ik een prachtig zicht heb op haar achterwerk in de strakke jeans. Ik voel mezelf nat worden maar probeer het te verdringen. Ik wil de vriendschap die aan het ontstaan niet verknallen door gelijk aan seks te denken, maar wat zou ik haar daar nu graag strelen, voelen, likken…..
In de gang helpt ze me mijn jas uit te trekken waardoor we weer even heel duidelijk oogcontact hebben. Haar glimlach maakt me echt week. Ik heb het idee dat er niks zinnigs meer uit gaat komen vanavond.
Haar kamer is echt de knusse kamer zoals ik me dat voorstel bij een jonge alleenstaande, boel op orde, afgestudeerd.
“Ga lekker zitten! Wil je een wit wijntje?”
“Heerlijk, graag!”
We ploffen op de bank, kletsen natuurlijk over het werk, hoe het allemaal bevalt. Ze komt wat dichter naar me toe, legt haar hand op mijn been en vertelt hoe enorm thuisgevoel ze kreeg de eerste dag door mijn manier van haar op het gemak stellen. Ik was me daar totaal niet van bewust, ik was voor mijn gevoel juist meer gespannen door haar verschijning. Ik voel mezelf blozen door haar compliment, leg mijn hand op die van haar en zeg dat zij de eerste is die ik mocht inwerken, dat ik echt heel blij met zo’n compliment ben.

We kijken elkaar op dat moment aan en even lijkt het alsof Mariëlle wil omhelzen maar als ze haar gezicht naar het mijne toe beweegt, geeft ze voorzichtig een kus op mijn mond, ik voel de zachtheid van haar lippen tegen de mijne…. Het is de eerste keer dat ik dit zo intens voel. Tuurlijk heeft een vrouw me wel eens op de mond gekust maar dat was altijd geinend of het was familie. Maar dit gaat veel verder, voelt vele malen intenser en ik kreun zachtjes. We kijken elkaar weer even aan en de blik in Mariëlles ogen is veranderd. Een mix van warmte, begeerte en iets wat ik niet kan omschrijven spreekt eruit. Mijn kreuntje lijkt voor haar een startsein want weer drukt ze haar lippen op de mijne, nu heel wat steviger. Ik antwoord door mijn mond open te doen en haar tong te zoeken… Een intense tongstreling volgt en ik voel me onwijs nat worden. Ik duw haar van me af, we kijken elkaar diep aan. “Mariëlle..” Mijn stem is hees. “Zeg maar niks, ga je mee naar mijn slaapkamer?..” Niks liever.. Ik loop weer achter haar aan en bewonder ondertussen haar heerlijke lichaam. Zou ik dat zo echt helemaal naakt zien?? De gedachte alleen al maakt me geil en de neiging me nu al even klaar te vingeren is bijna niet tegen te houden maar hoe heerlijk zou dat zijn als zij dat doet??
Bij haar kamer verdrinken we weer in een heerlijke tongzoen. Wat smaakt ze heerlijk. We laten ons op bed ploffen en het hek is van de dam. We rukken de bovenkleren van ons lijf en ik stort me vol overgave op haar borsten. Zooo zacht, zo heerlijk. Ik die dacht dat ik nooit wat met vrouwen zou krijgen, wat heb ik veel gemist…
Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

6 Reacties

  1. Jannah 16 mei 2019
  2. Maik 16 mei 2019
  3. Jannah 16 mei 2019
  4. Maik 16 mei 2019
  5. Jannah 16 mei 2019
  6. Maik 16 mei 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *