— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Zorgeloos genieten op Vlieland deel 1

Het is ons eerste tripje samen sinds we een stel zijn. De afgelopen weken zijn niet makkelijk geweest: allebei veel stress op het werk, wederzijdse irritaties. Ik moet bekennen dat ik het spannend vind om in dit stadium samen een week op een eiland door te brengen. Als we elkaar ontmoeten op het perron, kussen we elkaar gedag, maar er hangt ongemak in de lucht. Ik hoop dat we gauw weer aan elkaar wennen.

Tijdens de treinreis ontdooien we allebei wat. De stad ligt steeds verder achter ons en daarmee ook mijn gespannenheid. Ik begin er zelfs zin in te krijgen. Eenmaal op de boot richting Vlieland merk ik dat de zorgen steeds meer van me af beginnen te vallen. Eindelijk.

We melden ons bij aankomst direct bij de VVV. Ik doe het woord, zoals altijd. Jij wacht liever af. Prima, zo gaat het altijd en ik ben gewend initiatief te nemen. Tijdens de tocht naar het huisje op onze huurfietsen neem jij echter het voortouw: je navigeert ons zonder omwegen naar het huisje. We parkeren de fietsen, beklimmen de trap en laten bij binnenkomst meteen onze tassen neerploffen. We zijn er, eindelijk.

Samen ontdekken we het huisje. Het is klein maar fijn. We hebben zelfs een ligbad en een balkon. Het voelt goed om hier te zijn. Als ik uit het raam kijk, voel ik jouw hand in mijn nek. Dit zou nog wel eens een heel goede week kunnen worden.

Ik draai me naar je om en zoen je. Je zoent me hongerig terug. Ik ga met mijn handen door je baard, je haar, over je lichaam naar je billen. Jij grijpt mijn haar en met je andere hand mijn borst. Het lijkt wel alsof er van ons allebei iets af is gevallen – deze opwinding voelt bijna als een opluchting. De zeewind waait zacht door de open balkondeur en strijkt langs mijn huid, het kriebelt lekker. Ik voel jou overal en wil nog veel meer. Ik laat jou je gang gaan en beweeg mee, zodat je me overal kunt kussen: mijn nek, mijn schouder, mijn hals, steeds verder naar beneden. In één beweging trek ik mijn shirt en BH uit over mijn hoofd. Je hebt nu vrij spel en richt je vol lust op mijn borsten. Je kneedt ze, likt mijn tepels, zuigt eraan. Het maakt ze keihard. Het voelt heerlijk en zo geil.

Ik til je gezicht op en zoen je weer hartstochtelijk, leg mijn handen in je nek. Langzaam laat ik mijn rechterhand naar beneden bewegen, zodat ik kan voelen hoe hard je bent. Eerst dat t-shirt uit. Dan strijk ik met mijn hand over je pik, door je broek heen. Het maakt me zo geil om te voelen hoe geil ik je maak. Ik kan haast niet wachten om je straks in me te voelen. Maar jij hebt andere plannen en duwt mijn hand weg.

Met je handen op mijn billen leid je me stap voor stap richting het bed. Ik voel me heerlijk en zorgeloos en laat jou mijn lichaam beminnen. Van mijn lippen naar mijn nek naar mijn borsten, mijn buik… Het tintelt zalig. Je trekt zacht aan mijn broekrand en ik til mijn billen op. Mijn broek en slipje trek je in één keer uit. Nu heb je vol zicht op mijn kutje. Je kust de binnenkant van mijn dijen. Met een hongerige blik kijk je naar mijn kutje en langzaam streel je mijn lipjes. Het voelt kwetsbaar om zo voor je te liggen, maar ik vertrouw je en geef me volledig over. Loom laat je je vingers over mijn clit gaan, heen en weer, je raakt het gevoelige plekje even wat harder aan. Een rilling trekt door me heen. Dan laat je je wijs- en middelvinger naar beneden glijden. Je kijkt me strak aan en laat je vingertoppen een stukje naar binnen gaan. Je voelt hoe nat ik ben en dat maakt je duidelijk nog geiler. Je smeert het vocht uit naar boven. Je duim laat je vervolgens rusten op mijn clit. Je draait heel kleine rondjes. Je wijs- en middelvinger rusten op de opening van mijn kutje. Dit voelt heerlijk plagerig. Ik krom mijn rug en streel mijn tepels. Dan voel ik je vingers ineens diep, diep in me. Zodra je die hemelse kom-hier-beweging maakt, weet ik niet meer waar ik het moet zoeken. Je geniet van mijn genot en streelt met je andere hand mijn buik. Het gevoel overspoelt me en ik grijp de deken. Ik word gek en wil je, en wel nu.

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Tom 01 mrt 2019
  2. Doortje 02 mrt 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *