— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Etentje met Valentijn

Af en toe plannen mijn man en ik een etentje zonder de kinderen.
Dit etentje wordt steeds gekenmerkt met een sausje ondeugendheid. Valentijn is typisch zo’n gelegenheid. We hadden gereserveerd in een sterrenrestaurant waar we reeds vroeger waren langsgegaan. Hierdoor wisten we het rustige tafeltje te reserveren achteraan het restaurant, welke wat verdoken was opgesteld.

Ik had de namiddag vrij genomen zodat ik me rustig en ontspannend kon voorbereiden. Ik liet het bad vollopen met een geparfumeerde badolie. Ondertussen verwijderde ik de overtollige haartjes op mijn poesje. Enkel een klein Braziliaans streepje ging ik overlaten op mijn venusheuveltje. Door de aanrakingen tijdens het scheren werd ik al opgewonden. Ik kon het niet laten om mezelf even te verwennen. Niet te veel, want er kwam nog een hele avond.

In bad dacht ik na over de kleding die ik ging dragen. Mijn man hield van uitdagende kledij. Het feit dat ik hem daarmee opwond, wond me op mijn beurt op. Ging ik zoals verleden maal uit zonder lingerie of ging ik een ondeugend setje aandoen? Na wat twijfel besloot ik om geen BH te dragen maar een bustier met daarover een doorschijnende bloes met een klein motief. Rond mijn hals nam ik de parelsnoer die ik gekregen had voor nieuwjaar. Dit bracht me bij het idee om de string met parels te nemen. Mijn Braziliaans lijntje kort geschoren schaamhaar is dan enkel bedekt met parels, terwijl rond mijn heupen een kanten boord loopt.
Een kort zwart rokje met daaronder stay-up kousen met naad en glinstertjes op mijn enkel, maakte het geheel af.

Als mijn man thuiskwam, was ik net klaar. Ik werd met een grote smile en goedkeurende blik verwelkomd. Natuurlijk wou hij met zijn handen op verkenning, streelde de borsten en probeerde onder het rokje te tasten, maar dit liet ik niet toe. Ik wou natuurlijk de spanning wat opdrijven en alles op zijn tijd laten gebeuren. Even later kwam hij in zijn mooie blauw kostuum naar beneden en vertrokken we met de auto.

Het was al druk in de stad maar we vonden een parkeerplaats een honderd meter verwijderd van het restaurant. Tijdens de wandeling beroerde de parels mijn clitje waardoor er zich een aangenaam gevoel van me meester maakte. Elke stap die we maakten, veroorzaakte meer tintelingen en maakte me meer en meer opgewonden. Ik moest al even vertragen of straks ging ik al wandelend klaarkomen.

Als aperitief namen we een fles rosé Ruinart champagne die werd geserveerd in de salon. Verder bestelde we het gastronomische menu.
Ik zat voor mijn man en onder het rokje kwam de band van mijn stay-ups al even piepen. Ik teasde hem door mijn benen van elkaar te plaatsen en een beetje inkijk te geven. De stemming was gezet.

We zagen nog een ander koppel binnenkomen. De dame was iets ouder dan wij, maar had een prachtig lichaam welke mooi uitkwam in haar sexy kleedje. Haar mooie lange gevormde benen kwamen uit op hoge stiletto’s. Ook haar man mocht er zijn. Ze besloten om rechtstreeks naar hun tafel te gaan.

De ober kwam ons vragen om aan tafel te gaan en we werden begeleid naar achteren. We merkten dat het drukker was dan anders en toen we aan onze tafel aankwamen zagen we dat er naast ons nog een tafeltje was bijgeplaatst waar het koppel dat net na ons was binnengekomen aan zat.

De wandeling en de parels hadden opnieuw mijn clitje beroerd en door de champagne voelde ik me opnieuw opgewonden. Onze gesprekken gingen dan ook al vlug over naar de meer erotisch onderwerpen. Ik liet een voet uit mijn pumps gaan en ging wat voetje vrijen. Dit beroerde de lul van mijn man en ik voelde hem groeien. Hij masseerde ondertussen mijn voet wat me ook genot schonk.

Het was onze buren niet ontgaan. Was het door ons of niet, maar ook zij waren in de ondeugende moed gekomen. Ondertussen werd het eerste voorgerecht opgediend en dronken we van onze lekkere witte Bourgogne wijn. Door de drank drong er zich een eerste toiletbezoek op. Ik stond recht en gaf een zoen aan mijn man. Hij legde zijn hand op mijn been net boven de knie en ging over de kousen naar boven via de binnenkant van mijn dijen. Hij kwam aan het einde van de kousen met de overgang naar mijn blote huid om tenslotte te eindigen bij de parels van mijn string, wat bij hem een ondeugende glimlach tevoorschijn toverde. Hij bewoog de parels rond mijn clit met juist voldoende druk, niet te weinig en net hard genoeg. Door het stimuleren van de clit en de aanrakingen in het openbaar, daarbij wetende dat de buren keken, maakten me enorm geil. Ik gaf wat meer ruimte en plaatste mijn benen uit elkaar. Langzaam ging hij met twee vingers tussen mijn lipjes en zo naar binnen. Ondertussen was ik al kletsnat. Een zucht van genot ontsnapte aan mijn lippen. Toch duwde ik zijn hand weg om verder naar het toilet te gaan.

Toen ik terugkwam was mijn man in een gezellig gesprek met onze buren. Ze stelde zich voor als Hans en Anja. Ze vonden onze ondeugende handelingen helemaal niet erg, meer nog, ze vonden het leuk en wilden zelfs meewerken om de sfeer naar een hoger niveau te brengen.
Daarom besloten we om tussen de gerechten een rondje truth or dare te spelen.

Ik mocht eerst kiezen en ging voor een dare.
Mijn man stelde voor om mijn bustier uit te doen aan tafel. Ik twijfelde want met enkel een doorzichtige bloes aan met een fijn motief, zouden mijn borsten duidelijk zichtbaar zijn. Hans moedigde me ook aan. Ik was nog steeds geil waardoor ik besloot om de bustier toch uit te doen. Mijn borstjes en licht stijve tepels kwamen tevoorschijn. De zijde bloes wreef door de bewegingen over de tepels waardoor die fier de kop opstoken. We keurden met zijn allen het resultaat goed. Het was een super geil zicht. De ober die langskwam kon er zijn ogen niet afhouden waardoor we allen in de lach schoten.

Nu was Anja aan de beurt. Ook zij koos voor een dare.
Na even overleggen diende Anja haar string uit te doen en aan Hans te geven. Ook zij diende de dare aan tafel uit te voeren. Ze ging direct aan de slag, ging met haar handen onder haar kleedje, haakte haar duimen over de string en trok die naar beneden. Ze stond op en ging naar Hans toe. Ze gaf samen met een zoen de string aan hem. Om zeker te zijn de opdracht goed is uitgevoerd, voelt Hans aan haar kutje en draagt hij haar op om haar naakte poes te tonen. We zien een mooi kaal poesje met al een druppeltje vocht tussen de lipjes. Het wordt een hete avond.

Mijn man is de volgende die aan de beurt is. Door het voetje vrijen was zijn lul al gestimuleerd en duidelijk zichtbaar. Daarom is zijn opdracht om zijn slip te gaan uitdoen in het toilet. Hij krijgt als bijkomende opdracht dat hij met een stijve moet terugkomen.

Met een smile kwam hij terug. Natuurlijk diende het gecontroleerd te worden. Ik vroeg hem om bij mij aan tafel te komen. Ik kijk even rond om na te gaan dat er niemand onze kant op kwam. Dan opende ik zijn rits, en haalde zijn lul met moeite uit zijn broek. Als beloning gaf ik er een kus op en pijpte hem even. Daarna mocht hij terug naar zijn plaats gaan maar de rits moest wel openblijven staan.

Ten laatste moest Hans een opdracht uitvoeren. We stelden voor dat hij Anja gedurende minstens 1 minuut oraal diende te verwennen. Ze keken elkaar zwoel aan. Na even rond te kijken ging hij voor haar op zijn knieën zitten. Anja gaf hem ruimte en ze genoot ten volle van de tong.
Hij was net op tijd terug op zijn stoel als ober het dessert kwam opdienen.
We besloten om thuis een digestieve te gaan nuttigen en nodigen Hans en Anja uit.

Thuis aangekomen nestelen de dames zich in de driezit zetel. De heren nemen elke een éénzit die recht tegenover de dames staan.
De cognac en amaretto worden ingeschonken door mijn man.
Anja zat dicht tegen me aan. Ik voelde de warmte van haar lichaam en meende een harde tepel te voelen. Ze had haar hand op mijn bovenbeen gelegd, tilde mijn rokje iets op en stak haar hand er onder. Ze streelde en kneedde zachtjes de binnenzijde van mijn dij. Ik kende dit niet van een vrouw maar werd er toch opnieuw opgewonden van. Haar hand ging verder naar boven en ontdekte hoe nat ik al was.

Ik zei dat het voor mij de eerste maal was dat een dame mijn intieme delen streelde. Anja gaf me een knipoog en zei dat ze me ging laten ontdekken hoe aangenaam een bi-ervaring wel is. En voor ik kon reageren drukte ze me een kus op de lippen en begonnen we innig te zoenen. Onze tongen vonden elkaar en met een hand streelde ze mijn borst en beroerde mijn stijve tepel. Mijn onderbuik begint van verlangen te kolken.
Met de andere hand wordt de rits van mijn rok geopend. Ze stopt met zoenen en trekt mijn rok uit. Ze vindt de parelstring super, schuift de pareltjes opzij, zodat ze met haar tong mijn clit kan verkennen.
Ze draait er een paar rondjes rond en zuigt er dan sterk aan. Een vinger glijdt naar binnen. Mijn onderbuik trekt zich samen en mijn bekkenspieren spannen zich aan. Ze hoort me kreunen en voelt dat ik naar een hoogtepunt ga. Ze stopt opeens want het is nog veel te vroeg om me nu al te laten komen.

Ze geeft me de opdracht om haar te verwennen en te proeven.
Samen verwijderen we haar kleedje en daar staat een dame naakt met een prachtig lichaam. Veel tijd om haar te bewonderen heb ik niet. Ze zoent me opnieuw en duwt mijn hoofd naar haar kale venusheuvel.
Ik krijg de opdracht om haar met mijn tong te bevredigen. Met lange halen lik ik haar vanaf het binnenste van haar grotje naar haar clit. Ze beweegt haar heupen omhoog om duidelijk te maken dat ze het lekker vindt. Ik proef de sappen van Anja en dit geeft me een kick waardoor ik nog intensiever te werk ga.

Mijn man is achter mij komen staan en verwijdert mijn string. Hij verwent mijn kutje en beroert mijn G-plek met zijn rechter hand, met zijn linker hand bewerkt hij mijn clitje. Hans laat zich nu ook niet meer onbetuigd en komt naast Anja staan. Hij masseert haar borsten en zuigt beurtelings op de linker en rechter tepel. Ze knoopt zijn broek los en begint hem te pijpen.
Mijn man haalt zijn lul uit zijn broek en begint me diep te neuken. Ik beweeg op zijn ritme mee en verwen nu Anja met mijn mond en plaats drie vingers in haar kutje.

Het ritme wordt opgevoerd. Het gehijg en kreunen stijgt. Veel is er dus niet meer nodig en dan…
Beide dames schreeuwen het uit en komen tegelijkertijd pulserend klaar. Hierdoor kan ook mijn man zich niet meer inhouden en spuit hij het opgehoopte sperma met een krachtige straal in mij.

Tijd om even op adem te komen, elkaar vast te houden en tot rust te komen.
Daarna, tijdens het drinken van onze digestief is het duidelijk. We hebben nieuwe vrienden gevonden en toosten op een volgende heet avontuur.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Johan 04 mrt 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *