— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Bull against bull

Bull against bull..

Wij hadden afgesproken om elkaar nu in het echt te ontmoeten. We hadden veel gedeeld met elkaar behalve elkaar. Ik zou naar jou komen en 1 nacht bij je blijven. Ik maakte mij al dagen druk over me kleding miin uiterlijk mijn leeftijd en ga zo maar door. Maar de geilheid nam het over en ik zou gaan. Ik wilde voelen wat jij beloofde: jouw heerlijke kont, je gespierde benen en je lul waar je zelf ook best blij mee bent.

Uiteraard was ik voorbereid, mijn kleding perfect, mijn lichaam in shape, mijn haar geföhnd en mijn tuintje heerlijk verzorgt. Ik reed met de auto naar jou met mijn lievelingsmuziek op en zonder slipje. Ik was nat en voelde niet zo comfortabel. Met de kilometer werd ik banger en nerveuzer.
Doe ik hier goed aan en wederom nam de geilheid het over.

Ik reed de straat in, parkeerde, checkte mijn telefoon en zetten hem stil.
Tijd voor mij, ik word niet gestoord. Ik liep met er knoop in mijn maag naar je huis en belde aan. Je deed open het was zo jij. De geilheid straalde eraf mmm ik werd er week in mijn benen van. Je trok me mee naar binnen en begon mij te zoenen oh mijn god. Automatisch duwde ik mijn kut tegen je gespierde bovenbenen en ik moest mijn inhouden om niet meteen klaar te komen.

Je trok mij mee de kamer in en we doken op de bank. Voor ik het wist lag ik op mijn kousen na naakt naast je. Ik kroop op je schoot en ging heel langzaam op je rijden. Je kwam in me en ik kon mij niet beheersen en bereed ik je als een volleerde cowgirl, eerst met mijn borsten naar je toe en daarna zat ik andersom heerlijk. Wij konden ons beiden niet inhouden en kwamen gezamenlijk klaar mmm. Je pakte een deken en ik kroop tegen je aan en we tongden lang en nat.

We vielen in slaap, ik werd wakker van iemands hand door mij haar en die een blinddoek bij me om deed. In mijn oor fluisterde een geile stem maak je geen zorgen maar geniet. Jij lag naast mij, wie was dit? Ik zag niets wat mij ook wel opwond. Ik riep je naam en het enige wat jij zei sttt geniet. Ik voelde dat de andere persoon mijn hand pakte en mij meetrok. Ik ging een andere ruimte in en ik moest gaan liggen op mijn buik op een tafel leek wel.
Ik werd iets naar achter getrokken mijn benen werden uit elkaar geduwd en trilde van geilheid.

Ik vertrouwde jou volkomen dus wist dit zit goed. Toen werd het ruwer ik kreeg paar maal een pets op mijn billen. Volgens mij waren ze aardig rood en de pijn wond mij ook op. Hier lag ik vrijwillig willoos. Ik voelde een dikke eikel en voor ik het wist werd ik gespiest, au, maar ook gestreeld. Hij kwam over mij heen buigen en kusten mijn nek en kreunde. Op een gegeven moment liet je los en voelde ik een tong mijn sterretje masseren dat was heerlijk.

Ik werd bij mijn hand gepakt en naar een bed geleidt. Ik moest op jou plaats nemen, je gleed zo in me ik was zo nat en op een gegeven moment werd ik op je geduwd en voelde ik weer die eikel tegen mijn sterretje. In 1 keer duwde hij hem in me. Ik was gevuld en de bull achter mij gaf het tempo aan. Jij trok mijn blinddoek af en lachte naar me. In. Uit. In .Uit en steeds dieper en harder. Wat is dit geil er komt geen eind aan. Ik kijk je aan en zie de geilheid in je ogen en je fluistert dank je wel.

Beoordeel dit verhaal

4 Reacties

  1. Anneloes 24 mrt 2019
  2. Christina 30 mrt 2019
  3. Jack 02 mei 2019
  4. Chica 20 mei 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *