— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De kapster

Na jarenlang gewerkt te hebben in een gewone kapsalon wilde ik wel eens iets anders. Thuis had ik een kamer ingericht als kapsalon waar ik af en toe ook knipte. Tijdens het knippen merkte ik dat mannen gepassioneerd naar me keken en niet vies waren van aanraking bijvoorbeeld door mijn borsten. Ik had zo het een en ander gelezen over een erotisch knipsalon en dacht: daar heb ik zelf ook nog wat aan. Ik plaatste in de regionale krant een aparte advertentie. ‘Laat je erotisch knippen en verwennen’, en verder zette ik alleen mijn 06-nummer erbij. Nog dezelfde dag kreeg ik een telefoontje van een vriendelijke man, Wim genaamd, die om informatie vroeg. Na enige uitleg vroeg hij of er morgen vroeg plek was en ik maakte meteen een afspraak. De hele avond zat ik na te denken wat er de volgende dag behalve knippen nog meer zou gaan gebeuren. Ik werd al opgewonden bij de gedachte.

Toen er de volgende morgen werd aangebeld zag ik een leuke man voor de deur staan. “Jij bent vast Wim” zei ik en hij knikte. “Kom binnen, mijn naam is Eva”, zei ik en “loop maar meteen door naar boven”. Op de eerste verdieping heb ik een kamertje ingericht als professionele haarsalon. Er staat een kappersstoel maar ook een massagetafel. “Wat kan ik voor je doen”, vroeg ik vol belangstelling. “Ik wil geknipt worden” gaf Wim aan. “Dat snap ik”, zei ik “alleen van boven of van onderen of beide”. Hij had hier nog niet eens over nagedacht maar na enig aarzelen zei hij dat na het knippen van zijn hoofdhaar de schaamstreek ook een beurt kon hebben.
Ik zie hem vol verbazing naar me kijken en ik vraag of ik topless moet. “Graag Eva”, hoor ik hem zeggen. Neem plaats zei ik en ik trek langzaam mijn T-shirt uit. Dan doe ik mijn bh uit en dan ziet hij hoe mijn prachtige borsten tevoorschijn komen als ik de schaar en kam in de handen pak. Hij gaf aan dat het kort mocht en ik begin met knippen. Ik ging dicht tegen hem aan staan en nam af en toe zijn hoofd vast om hem tegen mijn borsten te drukken. Aangezien mijn borsten steeds tegen hem aan schuurden was ik wel vaak afgeleid maar dit vond hij helemaal niet erg. Op een gegeven moment opende hij zijn mond toen ik met een borst in de buurt kwam en voor ik het wist had hij een tepel in zijn mond. Ik liet hem een tijdje met zijn tong over mijn tepelhof en tepel likken terwijl ik verder knipte. Al snel voelde ik dat tijdens het bewerken van mijn tepeltjes er wat in zijn broek begon te groeien. Ik deed nog mijn best ergens anders aan te denken maar dat was tevergeefs want telkens als mijn tepels bij hem in de buurt kwamen dan werden ze met zoenen overladen. We raakten een beetje in gesprek en ik geef aan dat ik dit de eerste keer was dat ik zo knipte. “Die indruk kreeg ik al” zei hij “maar je doet het niet verkeerd” dus ik knipte met een lach verder. Het was een gezellige jongen en hij praatte volop.

“Klaar”, zeg ik na een tijdje. Hij keek in de spiegel en zei “Dat is precies zoals ik het wil”. Dat was best wel een opluchting want even twijfelde ik of ik in deze situatie mijn vak wel naar behoren had uitgeoefend, maar mijn routine heeft me bij deze klus geholpen. Plotseling stond hij op en vroeg wat het kostte. Verontwaardigd zei ik dat we nog niet helemaal klaar waren. “Doe je kleren maar uit en ga maar met je rug op de massagetafel liggen”, zei ik. Hij schrok even maar wilde eigenlijk ook maar al te graag. Snel trok hij alles uit en ging liggen. “Dat ziet er goed uit” zei ik en ik pakte zijn lul beet. “Even proeven”. En ik stopte hem in mijn mond en begon gewillig te zuigen. Mijn hoofd bewoog ik snel op en neer. Even haalde ik hem uit mijn mond en hij keek me bijna smekend aan. “Het werk gaat voor, ik moet je eerst van onderen een zalige scheerbeurt geven, dat hoort bij de behandeling”. Hij knikte en genoot toen ik zijn lul waste en droogde. Ik pakte de tondeuse en een scheermesje en ging heel voorzichtig te werk. Het duurde even maar toen was zijn geslachtsdeel mooi bijgeschoren. “Dat ziet er lekker fris uit”, zei ik. Hij vroeg weer aan mij of we nu klaar waren. “Met het knipwerk wel maar we kunnen het nog wel even gezellig maken” zei ik terwijl ik zijn lul weer stevig vastpakte. Het knippen en scheren kost dertig euro, maar voor vijfenzeventig euro krijg je nog een erotische nabeurt.
Hij gaf aan hier wel zin in te hebben en zodra hij die woorden had gesproken trok ik mijn slipje uit en begon hevig de voorhuid van zijn lul op en neer te trekken. “Omdat je zo lekker fris en geschoren bent beneden zal ik hem een perfecte nabehandeling geven” zei ik. Ik nam hem in de mond en zoog er heerlijk aan terwijl ik zijn glad geschoren balzak masseerde. Ik genoot van iedere seconde en vond het heerlijk om zijn hoofd met door mij geknipte haren op en neer te zien gaan. Ik stopte even om te vragen of hij het fijn vond en toen hij knikte ging ik snel weer verder. Ik zag dat hij moeite had om maar niet klaar te gaan komen. Ik ging met mijn benen ieder aan een kant van zijn lijf zitten en besteeg zijn lul. Toen ik deze voor het eerst in mij voelde verdwijnen gaf me dit een heerlijk gevoel. Nog nooit had ik het nuttige zo met het aangename kunnen verenigen. Ik liet zijn eikel keer op keer langs mijn kittelaartje strijken totdat ik op een gegeven moment voelde dat ik klaar moest komen. Ik stapte van hem af en vertelde hem om van de massagetafel af te komen. Ik leunde zelf tegen de muur met mijn armen omhoog stond vol uitdaging met mijn achterste naar hem toe. Mijn kutje was vol in het zicht omdat ik mijn benen gespreid had. Al snel voelde ik zijn vinger over mijn schaamlipjes wrijven. De nattigheid droop er van af toen hij ze langzaam opende. Ik zag in een ooghoek dat hij op zijn knieën ging zitten om me met zijn tong te beroeren. Het kietelaartje werd gelikt en dan weer draaide zijn tong er al masserende er om heen. Ik hield het niet uit en zei dat ik zijn stevig geslacht in me wilde voelen. Hij ging staan en langzaam schoof hij zijn lul naar binnen en verhoogde het tempo van zijn heen en weergaande beweging. Ik kreunde het uit en ik kon me ook niet meer inhouden. Niet vaak heb ik zo moeten vechten om maar niet snel klaar te gaan komen. Toch was na een tijdje het moment daar. Ik voelde de schokkende beweging van zijn lul die zijn zaad in mij spoot en tegelijkertijd begon mijn vagina ook samentrekkende bewegingen te maken. Ik gilde het uit van genot en bleef nog enige tijd met zijn geslacht in me staan totdat alle samentrekkingen voorbij waren.

“Zo, Wim”, zeg ik, “dat heb je prima gedaan, dat is een flinke lading”. Ik veeg het naar beneden druipende zaad van mijn benen, fris me op en trek mijn kleren weer aan. Jij kunt er weer even tegenaan zei ik en ik aaide hem nog een keer over zijn hoofd. Hij knikte, betaalde met nog wat extra fooi en verliet voldaan mijn huis, echter pas nadat hij een nieuwe afspraak had gemaakt. Het spreekt voor zich dat ik sinds die tijd steeds meer klanten kreeg, want van mond op mondreclame moet je het hebben.

Beoordeel dit verhaal

13 Reacties

 1. Tom 10 jan 2019
 2. Zara 10 jan 2019
  • Tom 10 jan 2019
   • Zara 14 jan 2019
    • Tom 14 jan 2019
     • Zara 14 jan 2019
  • Robert 11 jan 2019
 3. Edwin 11 jan 2019
 4. Tom 14 jan 2019
 5. Eva 25 feb 2019
 6. Eva 25 feb 2019
 7. Bartje 01 okt 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *