— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Vriendendienst op zaterdag

We hadden het goed, Jan en ik. Al 10 jaar samen, 8 jaar getrouwd. We hielden van elkaar en wisten in bed nog steeds van elkaar te genieten. Sex was belangrijk, dus gingen we geregeld op zoek naar manieren om wat extra spanning toe te voegen. Een van de spelletjes die we speelden – een zaterdagavond per maand – was de “vriendendienst.”

Jan hield ervan te kijken. Hij was gek op bezoeken aan sex clubs waar we andere koppeltjes konden gadeslaan. Ik had zelf wel soms, om heel eerlijk te zijn, eens zin in een nieuwe pik. En ik hield ervan door Jan bekeken te worden. Om alle geile ongein samen te brengen in een enkel verhaal hadden we besloten dat we elke maand eens een van onze vrienden of kennissen die ik leuk vond, gingen uitnodigen op een etentje bij ons thuis.

Jan zorgde ervoor dat enkele voorwaarden vooraf afgesproken werden zodat we dat allemaal niet expliciet zouden moeten bespreken na het dessert. De kerel diende niet veel ouder of jonger dan wij te zijn, dus tussen de 40 en 45 jaar oud, het moest dus iemand zijn die ik aantrekkelijk vond, hij diende glad geschoren te zijn en ik moest al eens een foto van zijn pik gezien hebben (lengte was niet zo belangrijk, maar ik wou het ding toch vooraf eens zien). Hij zou gepijpt worden, maar neuken zat er niet in, dat was voor Jan. Na het etentje zou hij even in de badkamer moeten verdwijnen om zichzelf te verfrissen en er uit te komen in een mooie strakke slip. Ik zou op hetzelfde moment een mooi kanten slipje en topless bra aantrekken.

Jan zorgde ervoor dat onze gast die tegen dan, anticiperend op wat ging komen, steevast al een harde pik had, plaatsgenomen had op onze fauteuil. Eens dat gebeurd was, kreeg ik het teken dat ik mocht binnenkomen en beide heren kon laten genieten van het zicht op mijn mooie B-cup borstjes. Toen al werd ik nat, toen ik daar zo voor hen stond, het mikpunt van al hun geil en begeerte.

Ik hield ervan om onze gast eerst te zoenen en zijn borst, buik en benen te strelen. Ik keek hem in de ogen en vertelde hem dat ik zin had om hem te pijpen. Eens ik op mijn knieën was begon ik zijn pik door zijn slipje te zoenen en te strelen. Wanneer het hem echt te veel werd (en dat was al snel het geval) trok ik tergend langzaam het broekje uit en nam ik zijn pik in mijn mond. Jan genoot ervan om me aan de slag te zien met de pik en ballen van een andere kerel. Ik nam de tijd om de lul stevig af te zuigen terwijl ik geregeld oogcontact met Jan maakte.

Wat kan ik ervan genieten om een stijve lul in mijn mond te voelen en een man te horen hijgen terwijl ik met mijn tong en mond zijn penis verwen. Ik liet onze gast wanneer hij klaar was om te komen altijd in mijn mond spuiten. Dat vonden ze allemaal het lekkerst en Jan hield ervan om me hun zaad te zien slikken. Net zoals in de pornofilms stak ik voordat ik de laatste restjes geslikt had altijd mijn tong uit naar beide mannen om ze te laten genieten van het zicht op het zaad op mijn tong.

Nadat de gast uitgeleide gedaan was, was het tijd voor Jan en ik om te vrijen. Jan zou me dan lang en hartstochtelijk neuken terwijl ik hem vertelde over hoe lekker ik de pik van zijn vriend gevonden had.

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. Josephine 04 jan 2019
    • Tom 06 jan 2019
  2. Soulmate 05 jan 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *