— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Online date

Was dit nu wel iets voor haar, dacht ze, terwijl ze bezig was haar profiel op de dating site te vullen. Wat een hoop vragen. En ben ik nu normaal, mollig of volslank? Het is allemaal erg confronterend en wie is er nu op zoek naar een veertiger? Maar ja, ze had wel behoefte aan seks en waar vind je de mannen tegenwoordig anders? Alleen naar een bar gaan zag ze ook niet zitten. En de laatste tijd was haar behoefte aan seks alleen maar toegenomen en lukte het niet meer om zichzelf tevreden te houden.

Na een dag of twee was daar de reactie. Nota bene van een man die 15 jaar jonger was! Werd ze in de maling genomen of was het iemand die serieus was. Hij klonk in zijn mails wel serieus en wilde liever persoonlijk met haar afspreken dan eeuwig heen en weer mailen. Dat sprak haar ook wel aan. Hij woonde in Utrecht en stelde voor daar af te spreken voor een drankje aan het einde van de middag. Ze twijfelde even, maar besloot er voor te gaan. Per slot van rekening was het overdag, slechts een drankje en ze kon altijd weer vertrekken, want ze zou met haar eigen auto gaan.

Toen ze aan kwam rijden om hem op te halen stond hij al klaar op de stoep met een roos in zijn hand. Hij zag er fantastisch uit met een mooie bruine teint en een geweldig lichaam. Ze vroeg zich af wat hij in haar zag, maar al snel bleek dat hij zich aangetrokken voelde tot wat oudere vrouwen met levenservaring en rondingen, en niet van die jonge gratenpakhuizen die alleen maar met hun uiterlijk en social media bezig zijn. Nou, ouder was ze en ze had meer dan voldoende rondingen.

Op zijn aanwijzing reed ze naar een leuke kroeg waar ze een tafeltje op het terras vonden. Het was inmiddels dan wel september, maar nog prachtig weer. Al snel bleek dat ze veel gemeen hadden en verliep het gesprek heel gemakkelijk. Hij vertelde dat hij erg onder de indruk was van haar en ze voelde zich erg gevleid en aantrekkelijk. Na twee uurtjes borrelen vroeg hij of ze soms trek had. Hij kon wel wat klaarmaken bij hem thuis. Ze zei gelijk ja, hoewel ze natuurlijk ook op de datingsite had gelezen dat je beter niet gelijk met iemand mee naar huis kan gaan. Maar Jezus, wat was hij een lekkere vent en wat was het fijn om weer eens aandacht te krijgen.

Onderweg naar zijn huis even langs de winkel en toen door naar zijn appartement. Het was een studio en er stond slechts een eenpersoonsbed. Een uurtje later hadden ze gegeten en zaten ze samen op de bank. Ineens zei hij dat hij ging douchen en dat ze ook welkom was als ze wilde. Hij vertrok richting de badkamer en ze zat verbluft op de bank en in dubio wat ze zou doen. Hij riep nog een keer dat het water heerlijk warm was en dat hij haar daar miste en toen dacht ze, waarom ook niet. Ik heb me altijd aan de regels gehouden en waar heeft me dat gebracht? Ze stapte de badkamer in en in de inloopdouche keek ze tegen zijn prachtige rug en billen aan. Ja, deze man had billen. Hij draaide zich om en ze moest even slikken toen ze zag hoe groot hij geschapen was. Dat was haar nog niet eerder opgevallen. Hij liep op haar af en hielp haar zich uit te kleden. Ze twijfelde wat en was enigszins verlegen. Maar hij probeerde haar op haar gemak te stellen en dat lukte. Toen ze samen onder de douche stonden stond hij achter haar en zeepte haar rug in. Zijn handen gingen naar beneden en kneedden voorzichtig haar billen. Hij drukte zich tegen haar aan en fluisterde in haar oor, “geen zorgen, ik kom niet in je, ….. nog niet”. Zijn handen hadden haar opwinding al doen stijgen, maar deze woorden wonden haar nog meer op. Het idee dat die enorme pik in haar nauwe gaatje zou gaan. Het was haast niet voor te stellen. Nu voelde ze zijn enorme erectie tussen haar billen op en neer gaan en zijn handen van haar buik omlaag glijden. Hij liet zijn vingers heel rustig tussen haar schaamlippen glijden terwijl zijn penis inmiddels tussen haar benen heen en weer bewoog.
Jezus, wat voelde dat al lekker. Ze voelde zich steeds geiler worden.

Hij pakte een grote handdoek en begon haar af te drogen. Hij sloeg de handdoek om haar heen en nam haar aan de hand mee naar de zitkamer. Daar ging hij onderuit op de bank liggen en zij ging wat onzeker naast hem zitten. Hij speelde met zijn penis en zei, “zo ziet een besneden pik er nu uit. Wil je hem voelen?” Onwennig stak ze haar hand uit en omvatte zijn penis. Ze voelde hem in haar hand groeien en vroeg zich af hoe dat ooit bij haar naar binnen zou moeten. Hij ging zitten en klopte op zijn knieën. Ze ging op zijn schoot zitten en keek hem aan. Hij omvatte haar gezicht en kuste haar voor het eerst en heel voorzichtig. Terwijl hun kus zich verdiepte knoopte hij de handdoek los en nam haar borsten in zijn handen. Zij zag zijn bewonderende blik en voelde zich steeds mooier en geiler worden. Haar tepels werden hard en hij kuste ze heel voorzichtig. Hij zei dat hij haar mooi vond en dat hij in haar wilde zijn. Of zij dat ook wilde? Ze was zo ondersteboven dat zo’n mooie man haar aantrekkelijk vond en sex wilde hebben dat ze alleen maar ja kon knikken.

Hij nam haar mee naar zijn bed en legde haar neer. Hij boog zich over haar en ze voelde hoe hij zijn erectie tussen haar benen bracht. Hij voelde hoe nauw ze was en probeerde voorzichtig door te duwen. Ze vertrok haar gezicht even van de pijn en hij trok zich gelijk terug. Maar ze was inmiddels zo opgewonden en geil en wilde hem per se in haar voelen dat ze voorstelde dat hij het van achter langs zou proberen. Dat was kennelijk de juiste opmerking want zijn ogen werden donker van lust en zijn pik groeide zelfs nog meer. Op handen en knieën op het bed voelde ze dat hij zich over haar heen boog en langzaam zijn dikke eikel tussen haar lipjes duwde. Nu ging het inderdaad beter en hij duwde langzaam door tot die grote dikke lul helemaal in haar verdween. Hij begon langzaam te bewegen en toen hij haar hoorde kreunen kon hij zich niet langer beheersen en ramde zijn lul snel en hard in haar. “Voel je me? Ik ben helemaal in je. Zo diep als ik maar kan”, hijgde hij en met een schreeuw kwam ze klaar. Dat was voor hem het teken om zich diep in haar te laten gaan en haar vol te spuiten. Hij trok zich terug en nam haar in zijn armen. “Je was fantastisch”, zei hij en kuste haar diep. “En ik heb nog lang niet genoeg van je”.

Ze stonden op en liepen naakt naar de keuken om wat te drinken te halen. Ineens drukte hij haar tegen de koelkast en ze schrok van de koude deur tegen haar blote rug. Hij legde zijn hand om haar hals en keek haar bezitterig aan. Ze had zich nog nooit zo onderdanig maar tegelijkertijd zo machtig gevoeld. Hij drukte zich tegen haar aan en spreidde haar benen door zijn knie ertussen te duwen. Zijn andere hand ging omlaag naar haar intiemste plekje en hij duwde snel 3 vingers naar binnen. Hij keek haar indringend aan terwijl zijn vingers zich in haar bewogen. Met zijn duim beroerde hij haar klitje en binnen een paar minuten bracht hij haar tot een orgasme. Ze schokte in zijn hand en voelde hoe haar geil uit haar liep. Hij trok zijn hand terug en likte zijn vingers af. “Wat smaak je heerlijk”, zei hij en ze werd zo mogelijk nog natter. Ze legde nu brutaal haar hand om zijn geslacht en keek hem aan terwijl ze hem begon af te trekken. Na enkele minuten duwde hij haar naar beneden en ze wist wat hij wilde. Ze nam die enorme erectie in haar mond en begon te zuigen en te likken. Hij duwde zich verder haar mond in en begon stotende bewegingen te maken. Hij begon sneller en zwaarder te ademen en ze voelde zich oppermachtig. Dat zij dit voor elkaar had gekregen. Maar ze wilde niet dat hij klaar zou komen in haar mond. Ze wilde hem in haar voelen. Ze duwde hem van zich af en liep met knikkende knieën naar zijn bed.

Ze ging op haar rug liggen, spreidde haar benen en zei “ik wil je in me voelen. Ik wil dat je die enorme pik in me ramt tot ik niet meer weet wie ik ben en waar ik ben. Ik ben nog nooit zo geil geweest en alleen jij kan dat oplossen.” Hij liep op haar af en knielde tussen haar benen. “Ik heb nog iets lekkers voor je”, gromde hij en legde zijn hand tussen haar benen. Toen hij voelde hoe nat ze was, nam zijn tong het over en likte hij tussen haar lipjes. Hij duwde zijn tong diep in haar en ze begon te kronkelen van genot. Hij legde zijn handen om haar benen om haar op haar plek te houden en zoog, likte en kuste haar op haar meest intieme plekje. Net toen ze dacht dat ze het niet langer vol kon houden, kwam hij overeind en boven haar uit torende stootte hij in één keer diep bij haar naar binnen. Ze voelde een orgasme opkomen en toen ze begon te schokken, schreeuwde ze het uit van genot. “Niet stoppen! Ram … hem … in … me. Dieper!” En op het moment dat hij klaar kwam, kwam zij ook, en hij liet zich op haar vallen. Wat een heerlijk gevoel is het toch om een warm mannenlichaam op je te voelen. Dit was by far de beste seks die ze ooit had gehad en dat met een wildvreemde. Hij rolde van haar af en ze stond bevend op. “Waar ga je heen?”, vroeg hij. En ze antwoordde, “Naar huis. Dank je voor het eten”. Hij glimlachte even en vroeg, “Het eten?”. “Ja”, zei ze, “Morgen eten we bij mij”.

Beoordeel dit verhaal

18 Reacties

 1. Josephine 29 dec 2018
 2. nico 29 dec 2018
 3. Nico 29 dec 2018
  • Jalou 03 jan 2019
  • Tdid 21 jan 2019
 4. Tom 30 dec 2018
 5. Josephine 30 dec 2018
  • Tom 30 dec 2018
 6. Sander 31 dec 2018
  • ijsjemeisje 13 feb 2019
 7. Josephine 01 jan 2019
  • Tom 01 jan 2019
 8. Nina 02 jan 2019
 9. J... 29 jan 2019
 10. ijsjemeisje 14 feb 2019
 11. Yu Bulten 27 apr 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *