— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een warm wederzien

Het is donderdagavond en ik heb met vriendinnen afgesproken om weer eens op stap te gaan. Het is al te lang geleden dat ik ‘s nachts in de stad was te vinden. Ik trek een skinny jeans aan die mijn lange benen goed benadrukt. Mijn lange bruine haar heb ik geföhnd waardoor het stijl langs mijn gezicht valt. Ik draag iets meer make-up dan gebruikelijk en voel mij op en top vrouw. Mijn vriendinnen verzamelen bij mij thuis om een drankje te drinken voordat we de stad in gaan. Met een aantal drankjes op stappen we op de fiets, richting de stad.

Eenmaal aangekomen in mijn favoriete club bestel ik een biertje en voel ik de alcohol door mijn lichaam stromen. Altijd wanneer ik alcohol op heb ben ik sneller opgewonden. Zolang als het geleden was dat ik op stap ging, zo lang is het ook geleden dat ik heb gezoend met een jongen. Ik kijk om me heen om te zien of er mooie mannen zijn in de club waar ik ben. Tot ik opeens in het gezicht van Mees kijk. Ik heb hem al zo lang niet gezien. Ongeveer anderhalf jaar terug hebben we een poosje met elkaar gedatet. Ik kijk hem in zijn ogen en voel het meteen kriebelen in mijn buik. Ik dacht dat ik helemaal over hem heen was maar nu ik hem zo zie staan raak ik behoorlijk opgewonden.

“Hey”, zegt hij in mijn oor. Ik begroet hem terug en we praten ongeveer 10 minuutjes over koetjes en kalfjes. Tot mijn vriendinnen naar me toe komen en me mee sleuren naar de bar. Ik kijk Mees nog één keer aan en de kriebels in mijn buik verplaatsen naar beneden. Ik drink een shotje met mijn vriendinnen en sta met ze te dansen maar ik kan alleen nog maar aan Mees denken. Ik zeg tegen mijn vriendinnen dat ik even naar het toilet ga en loop door de zaal richting de uitgang. Opeens voel ik iemand die mij bij mijn heupen pakt. Er wordt in mijn oor gefluisterd: “ik word zó geil van je”. Ik draai me om en kijk Mees recht in zijn ogen. De geilheid straalt van hem af. Ik kus hem op zijn mond en loop naar het toilet. Mees volgt me en houdt me vast aan mijn billen.

“Kom met me mee naar huis” smeekt Mees. Ik ben veel te geil om hier tegenin te gaan. We halen onze jassen en lopen naar buiten. Één stap buiten de deur pakt hij mijn schouders vast en duwt hij me tegen de muur. Hij zet zijn lippen op de mijne en geeft mij de meest geile tongzoen die ik in tijden gehad heb. Hij bijt op mijn onderlip en kust in mijn nek. Ik voel dat mijn kutje enorm nat wordt en het enige dat ik wil is naar zijn huis. De fietstocht naar zijn huis lijkt wel uren te duren, ik ben zo ontzettend geil.

Hij steekt zijn sleutel in het slot en we weten niet hoe gauw we naar boven moeten lopen. Aangekomen in zijn ruime studentenkamer duwt hij me op zijn bed, gaat op me zitten en houdt mijn beide polsen vast boven mijn hoofd. Hij kust me, likt in mijn nek en daalt langzaam af naar beneden. Het enige dat ik kan is kreunen en hijgen. Hij trekt mijn shirt uit over mijn hoofd en trekt mijn bh ruw naar beneden. Hij likt aan mijn tepels en bijt er nét iets te hard in. “Ik wil dat je me neemt”, kreun ik. Ik manoeuvreer mijzelf boven op hem en trek zijn shirt uit. Daarna trek ik mijn broek uit en hij doet hetzelfde. Ik kijk naar zijn boxer en zie dat zijn bovengemiddeld grote pik keihard is. Hij trekt zijn boxer uit en scheurt mijn string van mijn onderlichaam. Hij haalt een vinger door mijn kut en likt zijn vinger af.

Hij steekt abrupt twee vingers in mijn kutje en gaat ruw op en neer. Ondertussen likt hij langs mijn liezen en mijn buitenste schaamlippen. “Oh ga door” hijg ik. Er komt een derde vinger bij mijn kutje in en zijn tong draait cirkels om mijn clitoris. “Lik mijn geile clitje”, hijg ik. Hij blijft me pesten en ik heb het gevoel dat ik het niet meer hou. Opeens begint hij over mijn clitje te likken terwijl hij de drie vingers in mijn kutje ruw heen en weer beweegt. “Ah Mees ik kom, ik kom!”, schreeuw ik door de kamer. Hij begint nog sneller te likken en harder te stoten. “Ooooooooh ja, Mees, ja!”, gil ik. Hij blijft door likken en stoten en mijn orgasme lijkt wel 5 minuten te duren.

Eenmaal bijgekomen van mijn orgasme voel ik zijn vingers rond mijn tepels draaien. “Nu ben jij aan de beurt”, denk ik. Ik doe een hoge paardenstaart in en pak met mijn ene hand zijn keiharde pik vast en met mijn andere hand pak ik zachtjes zijn ballen. Ik begin hem af te trekken terwijl ik in zijn nek en aan zijn oorlel lik. Langzaam daal ik af met mijn mond tot ik bij zijn geile pik aangekomen ben. Ik lik met het puntje van mijn tong over zijn eikel en neem plotseling de volledige lengte van zijn pik in mijn mond. Hij grijpt met zijn hand mijn paardenstaart vast en bepaalt het tempo. “Ah ik ga komen”, hijgt hij. Ik kom omhoog en ga met mijn natte kutje boven zijn pik hangen. Langzaam laat ik zijn eikel tussen mijn schaamlipjes glijden, over mijn clitoris. Dan laat ik hem millimeter voor millimeter in mijn hete kutje glijden. Ik schrik ervan als hij zijn heupen omhoog stoot en de volledige lengte van zijn pik in mij zit.

Hij draait me op mijn rug en begint me in missionaris positie te nemen. Hij stoot zo diep dat ik het tot in mijn binnenste voel. “Oh ja Mees, neuk me harder”, fluister ik. Met zijn rechter hand grijpt hij mijn keel vast en hij begint als een gek in me te stoten. “Wie neukt jou het beste”, gromt hij. Ik krijg door zijn hand rond mijn keel een schorre “jij” uit mijn mond. Hij laat me los, draait me om en beveelt me op handen en knieën te gaan zitten. Hij pakt mijn heupen vast en stoot zijn geile pik tot diep in mijn kutje. Met mijn rechterhand neem ik mijn clitoris onder handen. “Ja Mees, neuk me. Laat me komen.”, gil ik. Hij stoot zo hard als hij kan in mijn natte kutje en ik voel mijn spieren aanspannen. In mijn kutje voel ik zijn dikke kloppende pik leeg spuiten. Precies op dat moment gil ik “Ooooh jaaaaa Mees, fuck!!!”, en kom ik voor een tweede keer klaar.

Beoordeel dit verhaal

4 Reacties

  1. Erik 21 dec 2018
  2. nancy 25 dec 2018
  3. leo 02 jan 2019
  4. Mies 02 apr 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *