— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Heerlijke verboden snack (deel 1)

Moniek ik, Jolande, zijn al zeker 10 jaar collega’s en beide inmiddels tegen de 40. Zij is nog steeds met haar jeugdliefde Mark en ik heb toch al wel wat vriendjes achter de rug maar woon sinds jaar of 8 samen met Peter. Peter is een mooie en zorgzame man maar helaas haalt hij het in bed niet met wat exjes van me. Dat maakt dat ik te vaak oververhit rond loop te huppelen en uiteindelijk de hand aan mezelf sla. Stikjaloers ben ik dan ook nog keer op Moniek die me regelmatig deelgenoot maakt van haar avonturen met Mark….en dan te weten dat die al meer dan 20 jaar samen zijn.

Nee, vreemdgaan of swingen is geen optie voor Mark en mij vertelt Moniek.. Dat past ons ook echt niet en bespreken we ook regelmatig. Maar dat wil niet zeggen dat we er niet over fantaseren. Natuurlijk, niks zo geil als dat. Vorige week kwam Mark tijdens de lunch nog even thuis langs, hij appte me dat hij “een loodgieter” had besteld en dat die met een volle instrumentenkoffer om 1300 uur even langskwam om wat zaken langs te lopen. “Jezus, wat was ik geil en ik kan je zeggen….ben echt in een uur helemaal suf geneukt. Ha ha , was echt een heerlijke lunch kan ik je zeggen en kon er daarna weer tegenaan..” Met een diepe veelbetekenende blik keek ze me aan. Pff, een enorm jaloers gevoel maakte zich van me meester. Wat lijkt me dat heerlijk en tegelijk het besef dat Peter daar echt totaal niet van is. Na dit korte gesprekje liep ik de hele dag bloedgeil op kantoor rond en had ik het liefst gelijk iets willekeurig lekkers op het gangpad besprongen. Gewoon een intense neukbeurt zou me enorm helpen nu. Maar ja.
Ik kon het niet loslaten en kwam ’s avonds hard klaar met Mark in mijn hoofd en twee vingers in mijn super natte kutje. Want naast een geile vent zag Mark er ook nog helemaal oké uit. Breed in de schouders en een mooie kont. Had ik op een bedrijfsfeestje stiekem even gecheckt. En van Moniek begreep ik dat hij ook uitstekende “stuurmanskunsten” had. Op vrijdag ben ik uiteindelijk bezweken onder mijn eigen geilheid en zette ik mijn harde oordelen ten aanzien van seks buiten relatie opzij.

Vrijdags werkt Mark thuis en Monique had tussen 12 en 15 een directievergadering. Het gebeurde in een opwelling en ongepland. Het was denk ik rond 1145 toen Moniek vertrok en ik opeens haar telefoon zag liggen. In een impuls pak ik haar telefoon en vertrek naar het toilet. Had ooit stiekem haar code al gezien dus dat was geen punt. Snel scan ik door haar app wisselingen met Mark. De geilheid spat me tegemoet en een drijfnat kutje is het resultaat. Terwijl ik met mezelf begin te spelen schiet me opeens met kloppend hart een gedachte te binnen. Zou ik ?? Naast een drijfnatte doos voel ik ook wat zweetdruppeltjes omhoog komen. Aarzelend begin ik te appen. Mark, ik weet dat het je vrije dag is vandaag. Ik zit hier echt met een gevalletje mega urgent op mijn werk. Mijn collega is helemaal vastgelopen en heeft dringend een stevig consult nodig. En nee, is niet even iets van 10 minuten want bij haar is sprake van ernstig achterstallig onderhoud. Ik wil dat je je gereedmaakt. Rond 1300 zal ze zich melden. Ik wil dat je je nu opfrist en over 20 minuten mij even appt voor nadere instructies. Liefs Moniek!! Wordt vervolgd

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. Tom 20 dec 2018
  2. Josephine 21 dec 2018
  3. Zusterjessica 21 dec 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *