— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Bevrijding II

Onder haar badstoffen ochtendjas draagt Isabella slechts haar meest sexy bordeauxrode lingerie, fijne satijnen borduursels en kanten versieringen maken de beha en slip een lust voor het oog. De parfum is zoet en sensueel en door net iets meer dan anders op te spuiten, kan Isabella iedere man met slechts haar odeur bedwelmen. De roodst mogelijke lippenstift en haar opgestoken haar maken Isabelles transformatie tot lustobject compleet. Het is vijf voor tien en Isabella sipt van haar thee, terwijl ze bladert in de Viva die een van haar dochters vorig najaar moet hebben laten slingeren.

Ondanks dat Isabella erop rekent, schrikt ze toch van de deurbel. “Kom binnen,” zegt ze tegen de ‘surfer’ en ze draait zich om. Als ze de voordeur dicht hoort slaan, ontknoopt ze de ceintuur van haar badjas en zorgt dat de badjas net voldoende open hangt om iets van haar lichaam te onthullen. In de woonkamer gekomen draait Isabella zich op het kussen van haar voet soepel om, zodat de badjas om haar heen zwiert. De surfer blijft staan, zijn ogen zakken van haar gezicht direct naar beneden, waar de lingerie als een zwart gat alle aandacht opzuigt. Met surfers ogen gefixeerd op haar lingerie is de kamer even volledig stil en bewegingsloos. De omgeving vervaagt, alles lijkt grijs en de elektrische klok in de woonkamer lijkt te stoppen met tikken. Isabella kijkt zonder te knipperen naar zijn ogen en het is duidelijk dat de man hier zenuwachtig van wordt. Dan rukt hij uiteindelijk zijn ogen van Isabella’s lingerie af en vraagt stotterend: “W-w-wat moet ik hier ei-ei-eigenlijk doen?” Met de ogen nog steeds priemend in de richting van de surfers ogen laat Isabella de ochtendjas van haar ranke schouders glijden, ze zet een stap richting de man en pakt zijn lange nekharen bij de wortel vast. Zonder een woord te zeggen en met enige drang troont ze de man mee naar de slaapkamer, zonder daarbij echt aan zijn haren te trekken. Al die tijd zegt ze niets.
De van zenuwen stotterende surfer lijkt veel meer op Pieter dan op de overweldigende en imponerende bodybuilder uit Isabella’s dromen, Isabella sluit even haar ogen om hem zich voor te stellen, maar ze legt zich neer bij haar keuze. Zelfs als ze vreemdgaat is dat nog met een Pieter.

Zoals in veel Spaanse huizen is de slaapkamer klein en donker, met weinig ramen om de zomerse warmte buiten te houden. Buiten het bed en de kledingkasten om staat er maar weinig en het kamertje is eigenlijk te vol. Maar het belangrijkste staat er. Weliswaar is het tweepersoonsbed zo’n twintig centimeter kleiner dan de meeste moderne bedden, een stel dat van elkaars vlees proeft heeft niet veel ruimte nodig. Gretig trekt Isabella de man de kamer binnen en met zachte aandrang duwt ze hem op het bed. De man wrijft zijn ogen uit, sluit ze nadenkend en opent ze weer en haalt dan een diepe teug adem die hij langzaam en nadrukkelijk weer uitblaast.

Isabella’s lange nagels prikken achter de oren van de man als ze boven op hem kruipt, haar knieën aan weerskanten steunend op het bed. De vrouw die in slechts sexy lingerie op zijn buik zit, windt hem duidelijk op en tegen haar billen voelt Isabella iets hard worden. Dit windt Isabella dan weer op en met haar lingerie nog aan begint ze de buik van de surfer te berijden. Af en toe buigt ze naar voren om de man in zijn gezicht te zoenen, soms rond de neus, dan weer op het voorhoofd. De surfer graait ondertussen naar de borsten van Isabella. Voor Isabella, die soms terugverlangt naar de tijd dat haar huid zonder moeite de zwaartekracht weerstond, is de duidelijke interesse van de surfer in haar zestigers lichaam een genot.

Door de korte broek van de surfer heen voelt Isabella haar rechter bil regelmatig tegen een harde spier aanstoten, terwijl ze in een rustige rollende beweging zijn buik berijdt. Even pauzeert Isabella de beweging, ze bukt en trekt zijn grote rode T-shirt over zijn gezicht heen uit. Binnenstebuiten gooit ze het kledingstuk op de grond. De man is niet dik, maar heeft wel wat vetrollen langs zijn zij en buikspieren zijn helemaal niet zichtbaar. Isabella buigt zich weer naar voren en begint sensueel aan het linkeroor van de man te knabbelen, terwijl ze weer verdergaat met het berijden van zijn buik. Even schrikt ze van een paar handen op haar billen, dan gaat ze rustig verder. Er is nu geen weg meer terug en dat wil Isabella ook niet.
Isabella voelt haar ruggengraat straktrekken als een paar handen aan haar string begint te trekken. Doordat Isabella nog steeds de buik van de man berijdt, blijft de string algauw klem zitten en de man trekt deze binnenstebuiten op haar bovenbenen. De behaarde venusheuvel komt hierdoor wel te voorschijn en zonder iets aan haar routine te veranderen berijdt Isabella door, hoewel de string haar bovenbenen nu onplezierig omklemt.

De surfer heeft zijn interesse in de string verloren nu deze half uit is en zijn handen keren terug naar de billen, die hij met alle passie die hij uit zijn dikkige en vettige handen kan persen masseert. Met de vingertippen van zijn linkerhand glijdt hij door haar bilnaad, waarbij zijn middelvinger even rond haar gaatje blijft hangen. De spanning in de ruggengraat van Isabella neemt opnieuw toe en ze voelt zich nat worden in haar vagina. Ze vertraagt de snelheid van haar berijden van de buik en haar ademhaling wordt wat zwaarder. Ze rolt opzij op het bed en trekt met een snelle beweging haar string en beha uit. De surfer grijpt weer naar haar billen, maar Isabella negeert hem. Ze knoopt zijn broek los terwijl ze haar bovenlichaam naar hem toedraait en trekt broek en boxershort uit. De behaarde borstkas deed Isabella denken dat de surfer ook van onderen puur natuur zou zijn, maar de korte stoppels onder zijn gerimpelde ballen vertellen een ander verhaal. Met haar rechterhand masseert ze zijn ballen, niet door met de vingers te kneden, maar juist door met de hand iets gebold een draaiende beweging te maken, zoals je een sinaasappel rolt voor je deze pelt. Een hand probeert ondertussen Isabella’s borsten te bereiken, maar ze ligt net iets te ver weg. De surfer komt overeind om hier verandering in aan te brengen, maar Isabella, die op haar buik ligt terwijl ze de ballen masseert, richt zich op en drukt de surfer aan zijn schouders naar beneden. Ze kan er maar net bij en op basis van haar kracht zou ze dit nooit kunnen, maar gelukkig werkt de surfer mee.

De rollende beweging van Isabella’s hand heeft het nodige effect en een middelgrote fallus die recht te noemen is, komt overeind en dreigt aan de surfers’ buikzijde weer naar beneden te zakken. Isabella trekt zich dichterbij de surfer en likt voorzichtig aan zijn lolly en kijkt dan naar het gezicht van de surfer om zijn reactie te peilen. Meteen voelt ze een hand in de nek die haar dwingt haar aandacht bij de penis te houden. Het gevoel van dwang windt Isabella alleen maar op en ze doet alsof ze genoeg heeft van de penis, waarna de hand in haar nek haar knijpend terugleidt. Met een schichtig heen en weer flitsende tong neemt ze eerst de rechtopstaande lolly aan alle kanten af, voordat ze haar lippen en wangen over het gevaarte heen schuift. In hetzelfde ritme als waarin Isabella surfers penis afneemt, neemt haar rechterhand haar vaginale opening onderhanden. Terwijl Isabella haar ademhaling voelt versnellen, hoort ze de surfer al luider zuchten: het is tijd voor de volgende fase.

De surfer kijkt niet eens op als Isabella op haar hurken gaat zitten en naar zijn lichaam toe kruipt. Met ogen gesloten en een versnelde ademhaling blijft hij liggen, armen en benen enigszins gespreid. Pas als Isabella haar gezicht recht boven het zijne heeft, opent hij de ogen. De wat vettige en te lange haren staan in schril contrast met de fijne lijntjes die al zichtbaar worden onder de surfers ogen, zijn lome ogen passen dan weer goed bij zijn wat generieke gezicht. Isabella schudt met enige verwondering haar hoofd. De paar woorden die ze met de man gewisseld heeft, ze kiest er voor om voornamelijk te zwijgen, hebben ook niet veel indruk op haar gemaakt. Een hulk is hij niet, maar Isabella neemt er nu genoegen mee. Zijn belangrijkste kwaliteit is dat hij Pieter niet is. Isabella haalt adem en sluit haar ogen. Met haar linkerhand stuurt ze de penis als ze haar heupen op de stijve paal laat zakken.

De surfers handen grijpen alweer naar haar borsten, Isabella laat het graag toe, terwijl Isabella haar knieën wat verplaatst om op een plezierige wijze haar heupen te laten rollen. Een vaginaal vocht smeert de ruwige ingang, delen van de surfers paal ontsnappen zo nu en dan uit de nauwe opening en tonen dan een glanzend en gepolijst instrument. Isabella sluit de ogen en haalt de verscheurende passionado uit haar dromen voor ogen, terwijl de surfer weliswaar volop geniet, maar vooral heel erg weinig doet. Isabella heeft de touwtjes strak in handen en alles wat ze doet is haar maar al te bekend. Wat teleurgesteld buigt ze zich weer naar voren, haar handen legt ze vrijwel geheel plat op de surfers borst, terwijl ze de penis een stevige rolbehandeling geeft.
De surfer moet gemerkt hebben dat Isabella ontevreden is en onverwacht trekt hij haar aan haar schouders naar beneden, zodat hun gezichten elkaar bijna raken. Hij geeft een snelle zoen op haar wang en draait hij Isabella zonder de stijve staaf te ontkoppelen op haar rug, waarna hij met krachtige stoten de schede van Isabella diep vult. Zonder dat het tempo van zijn stoten vertraagt, trekt hij voorzichtig en een voor een de haarspelden die Isabella’s haar ophielden uit haar haar. Hij haakt zijn rechterarm in haar linkerbeen en neemt deze zo op sleeptouw, buigt voorover en grijpt met zijn beide vettige handen in haar nu losse haren. Hij trekt, niet hard, maar hard genoeg dat de grens tussen genot en pijn bereikt wordt. De spieren in haar rug en heupen trekken aan om de spanning van de lichte pijn te laten ontsnappen, maar het door de surfer omklemde been kan geen kant op, waardoor de seksuele spanning slechts toeneemt. Isabella wordt licht in haar hoofd van genot en van haar hulpeloosheid.

Het is lang geleden dat Isabella het idee had tijdens de seksuele daad het initiatief uit handen te geven, maar nu wordt zij overmeesterd en overrompeld. Door de pompende penis in haar schede en de lichte pijn neemt een een allengs krachtiger rilling diep in de ruggengraat en bij extensie in haar hele lichaam de sturing van Isabella’s lichaam over en ze sluit de ogen, niet om haar droomminnaar voor ogen te halen, maar om even op adem te komen. Schokkerig haalt ze adem door de mond als de surfer met haar haar nog tussen zijn vingers in haar nek knijpt, een uiting van de spanning die zich in zijn lichaam opbouwt en die straks als een grote straal wit plaksel zal ontladen. Dan opent Isabella haar ogen.

Hulpeloos door een lichaam dat de commando’s van de hersenen lijkt te negeren, schrikt Isabella haast als ze het gezicht van de surfer voor ogen ziet. Hij heeft zijn gezicht niet meer naast haar hoofd, maar vlak voor haar hoofd, zijn voorhoofd op slechts millimeters van het hare. Ze voelt de warmte van zijn adem op haar lippen. Op het voorhoofd en de jukbeenderen staan zweetdruppels van de inspanning en de intensiteit van de ochtend. Ook de surfers ademhaling is fors versneld en verzwaard, Isabella voelt hoe druk op haar borsten verandert, al naar gelang de surfers borstkas uitzet of inkrimpt. Maar wat Isabella aan de man nu het meest opvalt zijn de ogen: eerst uitgeblust en loom, nu woedt het vuur van de lust er in alle hevigheid en dat geven de ogen aan het lichaam door. Met een schok realiseert Isabella zich dat de vettige haren echt nog op zijn hoofd zitten, en haar soms hinderlijk in de ogen en de oren prikken, en dat kleine onregelmatigheden en puistjes nog steeds zijn gezicht ontsieren.

Het is niet de zon die de temperatuur in het kamertje doet toenemen tot haast ondraagbare hoogte. De gordijnen wapperen in de door de airco’s laagste stand veroorzaakte luchtstroming. Twee gezichten versmelten haast in elkaar: hij heeft één hand op haar billen, de ander inmiddels losjes om haar keel geklemd, zij trekt met haar linkerhand het gezicht van de surfer aan zijn haar naar haar eigen gezicht en zoent hem gepassioneerd, zonder te denken aan hoe lelijk zij hem eerst vond. Een slechts door lust gedreven vonk is overgeslagen die de hele kamer in een verterend vuur zet. Zijn behaarde borstkas schuurt over Isabella’s gevoelige tepels terwijl hij zijn keiharde fallus in Isabella’s schede stoot, klap na klap slaan zijn ballen tegen haar billen, haar schede sopt en woelt terwijl ze liggend op het bed de bewegingen van zijn penis probeert te beantwoorden met het wiegen van haar heupen. De surfers hand om haar keel knijpt even als hij de controle over zijn lichaam verliest en Isabella hapt heerlijk naar adem, met een paar hikkerige stoten bereikt de surfer zijn hoogtepunt bereikt en een witgloeiend lava stroomt uit zijn trillende vleesvulkaan haar baarmoeder binnen. Zijn gezicht wordt bleek als de orgastische explosie van lust en zaad hem overneemt en dan is het snel voorbij.

De koelte van de stilletjes spinnende airco noopt Isabella een deken over zich heen te trekken. Naast haar op het bed zit de surfer, hij heeft zijn boxershort aangetrokken en haalt een hand door zijn te lange haren. Zijn vetribbels zakken wat over de elastiekrand van zijn ondergoed, een paar puisten en moedervlekken ontsieren zijn rug en zijn wat afhangende schouders. Buiten dat ene moment van pure lust, toen een monsterlijke kracht zich meester maakte van de surfer, lijkt de zwaartekracht een disproportionele invloed uit te oefenen op zijn lichaam. Isabella trekt even speels aan zijn elastiekband, de lustvolle ervaring van die ochtend voor de geest halend. De surfer kijkt om, zijn gezicht oogt vermoeid en hij lijkt moeite te hebben zijn ogen open te houden. Half op zijn zij buigt hij zich naar Isabella toe en kust haar teder op de mond. Alle muren zijn nu voor Isabella geslecht. Ze grijpt de lange haren van de surfer vast, trekt zijn hoofd naar haar toe en zoent hem gepassioneerd. “Kom morgen terug,” fluistert ze op een toon die geen tegenspraak duldt. “En neem gerust een vriend mee.”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *