— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het Buitenbad

Sjoerd en ik liggen op het grasveld van het buitenbad. Buiten is het maar liefst 32 graden en de zon brandt op onze rug. We zijn nog nooit samen weg geweest tijdens onze kortstondige affaire. Het zwembad was mijn idee om even af te koelen na onze eerdere afspraakjes en te zien of hij nog verder durft te gaan.

Zonder het te merken ben ik door de warmte even weg gedommeld. Ik schrik wakker van een hand die plots mijn rug verkend. Ik doe mijn ogen open en zie Sjoerd dicht naast mij liggen. We kijken elkaar strak aan zonder iets te zeggen en ik laat hem zijn gang gaan. Zijn hand streelt mijn nek, rug en blijft onderweg steken acht mijn bikini. Ik weet niet wat hij van plan is, maar ik voel gelijk de opwinding. Sjoerd komt overeind en gaat geknield over mij heen zitten. Hij pakt de zonnebrandolie en kwakt een dikke dot op mijn rug. Een koude rilling glijdt over mijn rug. Zijn beide handen glijden op en neer. Ondanks de buiten temperatuur, voel ik die van mij ook nog wat oplopen als hij zonder pardon de achterkant van mijn bikinibroekje in glijdt. Subtiel masseert hij mijn onderrug en billen. Voor zijn vingers kunnen ontdekken dat ik al behoorlijk nat geworden ben, draai ik mij om en zeg dat Sjoerd op zijn rug moet gaan liggen. Ik ga er bovenop hem liggen en zoen hem vluchtig. We liggen strak tegen elkaar en ik draai zachtjes met mijn heupen. Langzaam voel ik zijn lul door zijn zwembroek heen opzwellen. Ineens staat Sjoerd op en trekt mij omhoog. Voor ik kan vragen wat we gaan doen zeg hij: “we gaan even zwemmen”.

Ik volg moeizaam naar het buiten bad. De opwinding heeft mij al dusdanig nat gemaakt dat lopen ongemakkelijk is. Sjoerd heeft het door en tilt mij het laatste stukje op. Hoewel ik dit leuk vind brengt het hem wel in de gelegenheid mij in het water te gooien. Ik kijk hem strak aan zodat hij weet dit niet te doen. Sjoerd glimlacht breed en ik weet dat het te laat is. Terwijl hij mij het zwembad in gooit, weet ik zijn arm te pakken en trek hem mee in mijn val. Samen komen we boven en ik zie zijn verbaasde blik nog net veranderen in een grijns. We zwemmen een stukje en bijna vergeet ik wat we aan het doen waren. Sjoerd pakt mij beet en trekt mijn oor naar zijn mond. “Ik wil je voelen en wel nu” fluistert hij in mijn oor. Ik ben gelijk het half volle zwembad vergeten en geef mij over. We staan tegen de kant en Sjoerd zoent mij in mijn nek. Onder water voel ik zijn handen mijn lichaam onderzoeken. Hij heeft al gauw mijn borsten te pakken. Mijn tepels, al enigszins gevoelig door het plotselinge koele water, verstijven zich volledig. Sjoerd draait mij om met mijn buik tegen de kant en komt dicht achter mij staan. Ik voel zijn opgezwollen zwembroek tegen mijn billen schuren. Zijn ademhaling versneld en hij hijgt zachtjes. Voor ik het door heb schuift hij mijn bikinibroekje behendig opzij en voel ik zijn harde pik bij mij naar binnen glijden. Het voelt heerlijk onder water, maar realiseer mij plots weer dat we in een halfvol buitenbad staan. Dit kan echt niet.

Ik duw hem van mij af en hij kijkt mij verbaast aan. Ik zeg: “ik moet naar de wc, je hebt 3 minuten om die erectie tijdelijk te laten verdwijnen en mij in het eerste kleedhokje te zien”. De stress in zijn ogen doet mij glimlachen, ik klim het bad uit en loop langzaam naar de kleedkamer. Nog voor ik het kleedhokje dicht kan doen duwt Sjoerd de deur al open. Dat is snel. De duidelijk zichtbare half harde pik in zijn broek verraad dat hij niet langer kon wachten. De deuren gaan dicht en het bankje klapt hard omlaag. Hij pakt mij beet, maar ik ben nu de baas. Ik zeg: “broek uit en zitten”. Na enig tegenstribbelen gehoorzaamd hij en zijn kort getrimde schaamhaar en pik komen tevoorschijn. Ik stap iets naar achter en trek de touwtjes van mijn topje los. Voor ik het touwtje van mijn bikinibroekje lostrek zie ik zijn pik alweer groeien. Mijn broekje valt op de grond en ik doe een stap naar voren. Het bankje is smal, maar mijn knieën passen er net op. Terwijl mijn volle borsten in Sjoerd zijn gezicht drukken, begeleid ik mijn kletsnatte lippen richting zijn harde pik. Ik ga op en neer en wil dit heerlijke gevoel eindeloos vasthouden. Ik zie Sjoerds ogen wegdraaien van genot. Hij gaat dit ook niet lang volhouden. Terwijl hij in mij zit gaat hij ineens staan, tilt mij op en duwt hij mij tegen de muur van het hokje. Ik klem mijn benen om zijn billen en geef mij over. Hij voert het tempo iets op en gaat door. Ook Ik kan het niet langer tegen houden. Hij houdt zijn hand voor mijn mond en ik voel hem zijn hoogte punt bereiken. Kreunend komt hij in mij klaar. Terwijl zijn lichaam extra schokt ontplof ik ook en kom er heerlijk overheen. Sjoerd zet mij neer en kust mij dankbaar. Zo opgewonden zijn we niet vaak geweest.

 

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Julia 15 jun 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *