— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Avontuurtje op kantoor

De hele dag moet ik al aan je denken. Je bent hard aan het werk maar zodra het kan reageer je op mijn appjes en laat je weten dat je ook aan mij moet denken.
Aan het einde van de middag besluit ik de stoute schoenen aan te trekken en rij ik naar je kantoor. Aan het parkeerterrein te zien is het nog drukker dan ik dacht maar ik loop toch maar naar binnen. Je secretaresse kijkt me vragend aan als ik voor haar bureau sta.
Goedemiddag, is de grote baas in zijn kantoor? Vraag ik liefjes.
Zuchtend knikt ze, het is een oudere vrouw die liever niks van onze verhouding weet maar haar mond houden kan ze. Ik loop gauw door en zeg dat je even niet gestoord kan worden.
Verstoort kijk je op van je bureau als ik de deur achter me dicht druk. Meteen begin je te glimlachen, zo zo meisje ben je daar dan?
Ik loop om je bureau heen om je een kus te geven en blijf een beetje twijfelend staan. Je kust me direct terug en laat je hand onder mijn rok glijden. Je voelt de rand van mijn kousen en daarboven helemaal niks. Zachtjes kreun je dat het wel heel stout is om zonder slipje zomaar je kantoor binnen te komen. Ik kijk je onschuldig aan en voor ik het doorheb lig ik over je knie. Je stroopt mijn rok omhoog en streelt over mijn billen. Af en toe glijdt er een vinger over mijn natte kutje en ik spreid mijn benen om je wat meer ruimte te geven.
Pats! Een harde tik op mijn billen, ik zag het niet aankomen maar kreun van genot. Heerlijk als je zo de baas over me speelt.
Je waarschuwt me over de drukte aan de andere kant van de deur en dat ik dus heel stil moet zijn. Als ik instemmend knik volgt er meteen nog een klap. Na elke klap laat je je vinger in me glijden en ik word steeds geiler. Als mijn billen mooi rood en gevoelig zijn laat je me omhoog komen. Ik ga op mijn knieën voor je zitten en begin je riem los te knopen. Ik voel meteen dat jij er net zo van genoten heb als ik. Net als ik je uit je broek bevrijd heb gaat je telefoon. Je zegt dat je echt even op moet nemen maar dat ik vooral door moet gaan.
Terwijl je een serieus gesprek voert doe ik mijn best om je zo goed mogelijk te pijpen. Ik laat je helemaal in mijn keel glijden en lik je van onder naar boven. Afwisselend neem ik je ballen in mijn mond terwijl ik met mijn hand je aftrek. Als je het bijna niet meer houdt pak je me bij mijn haren vast als teken dat ik moet stoppen. Wat moet dit er heerlijk uitzien. Jij probeert te luisteren naar je telefoon terwijl ik op mijn knieën half onder je bureau zit. Mijn rok nog steeds omhoog geschoven, mijn blouse nog keurig dichtgeknoopt, hongerig kijkend naar jou keiharde lul. Ik zie je kijken en je rond je gesprek snel af. Zodra je ophangt zeg je dat ik moet gaan staan en over het bureau moet buigen. Ik doe wat me gevraagd wordt en steek mijn billen gewillig naar achteren. Al snel voel ik weer je vingers in me glijden, eerst één, dan twee en dan drie. Je beweegt snel in en uit me en ik voel je hand onder mijn blouse mijn borst kneden. Kreunend vraag ik of je me alsjeblieft klaar wil laten komen. Je trekt je vingers meteen terug. Verontwaardigd kijk ik over mijn schouder maar je kijkt me lachend aan. Stil zijn he? Vraag je me nog een keer. Net als ik wil vragen wat je bedoeld stoot je in één keer helemaal in me. Ik hap naar adem en heb moeite een schreeuw binnen te houden. Je begint me steeds sneller te neuken en ik voel een orgasme opkomen. Jij voelt dit ook en legt je hand over mijn mond. Zacht kreunend kom ik klaar. Jij bent nog niet zo ver en ik probeer stevig op mijn benen te blijven staan. Je blijft me heel diep neuken terwijl je nu ook mijn kontje begint te masseren met je duim. Je weet dat ik daar enorm geil van word en ik voel mijn spieren alweer aanspannen. Met een diepe zucht kom je klaar en voel ik je heel diep in me spuiten. Door nog wat meer druk met je duim te zetten voel ik mijn orgasme ook nog een keer door mijn lijf gieren. Je trekt je terug en ik kan ook weer rechtop staan. Grijnzend geef je me een doos tissues aan, dit was toch wat je wilde. Nadat ik mezelf een klein beetje gefatsoeneerd heb trek ik mijn rok weer omlaag en knoop jij je broek dicht. Je telefoon gaat weer en ik geef je nog snel een kus op je wang. Met een grote glimlach loop ik langs je secretaresse het pand weer uit. In de auto krijg ik een appje van je, zo wil je wel vaker gestoord worden op je werk.

Beoordeel dit verhaal

8 Reacties

  1. Sander 09 okt 2018
  2. ijsjemeisje 12 okt 2018
  3. Zara 14 okt 2018
    • Sander 15 okt 2018
  4. Zara 18 okt 2018
  5. Sander 19 okt 2018
  6. Josephine 19 okt 2018
    • Sander 19 okt 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *