— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Le chambre noir

Ze had hem aan de telefoon over hun volgende afspraak. “Ik ben dit keer van plan om veel bij je te gaan gebruiken schat,” zei hij op besliste toon. Een toon die ze zo goed kende, een toon die geen ruimte liet voor inspraak. Hij doelde daarmee op het ruime assortiment instrumentarium dat hij tot zijn beschikking had. Ze luisterde zo graag naar zijn imponerende stem, ze hield van de donkere klank, waar toch ook een soort van luchtig optimisme in doorklonk. Een onweerstaanbare combinatie. “Het zal intens worden…” Daarmee sloot hij het korte telefoongesprek af. Tot nu toe waren al hun ontmoetingen intens en grensverleggend geweest. Ze wist inmiddels niet beter, en ze zou het ook niet anders meer willen. Hij had haar kennis laten maken met de diepere lagen van de erotiek. Het had haar voorgoed getransformeerd, ze wist dat er geen weg terug meer was.

Ze hadden afgesproken bij zijn appartement. Hij zou haar meenemen naar een château annex hotel, net buiten de stad. Ze stapten in zijn zwart glanzende auto. De lucht was zwanger van zinnenprikkelende erotiek, van zinderend verlangen. Hij had haar opgedragen een elegante, maar sexy jurk te dragen. Ze droeg een nauwsluitende lange zwarte jurk met een lange split aan de zijkant, waardoor haar welgevormde been goed zichtbaar was. Haar jurk had eveneens een laag uitgesneden rug, en een bescheiden, maar zichtbaar decolleté. Een fraaie omlijsting van haar volle vrouwelijke vormen, waar hij zo gek op was. Vanzelfsprekend ontbraken haar zwarte kousen en zwarte 10-inch heels niet.

Ze arriveerden bij het château, hij haalde de sleutel op bij de receptie. De sleutel verschafte toegang tot de suite met de illustere naam ‘Le chambre noir’. Waarom de suite die naam had zou haar aanstonds duidelijk worden. Hij opende de deur, ze liep achter hem aan, hij sloot de deur achter haar. De inrichting van de suite was klassiek, maar strak. Het hoogpolige tapijt voelde zacht en comfortabel aan haar voeten. Zwart en gebroken wit bepaalden het interieur. Een prachtige kristallen kroonluchter sierde het plafond. Hij stak wat kaarsen aan, bij elkaar gehouden door een sierlijke kandelaar. Het warme kaarslicht zorgde onmiddellijk voor een sublieme sfeer.

Hij had een heerlijke Châteauneuf-du- Pape laten klaarzetten, die hij voor hen inschonk. Ze voelde dat de tongstrelende, fluweelzachte wijn haar meteen ontspande. Ze was ontspannen, maar tegelijkertijd gretig, verlangend, reikhalzend uitziend naar wat er zou gaan komen. De adrenaline stroomde door haar lijf. Hij observeerde haar en zag dat ze zich langzaam meer ontspande. “Ga je maar omkleden.” Zoals altijd had ze instructies van hem gekregen welke lingerie ze voor hem moest dragen. Hij wilde haar dit keer zien in een zwart kanten body, met zwarte kousen, afgemaakt met haar zwarte stiletto’s. Haar zware voloptueuze borsten zouden daar prachtig in uitkomen, knellend, uitpuilend door het dunne, zwart kanten doorschijnende stofje. Ongeschikt om in het openbaar te dragen, volledig geschikt voor de zinderende, passionele en intense avond die voor hen lag.

Ze vond haar weg naar de slaapkamer, die zo mogelijk nog mooier was ingericht dan de riante en overdadige huiskamer: Een schitterend hemelbed prijkte in het midden van de slaapkamer, gedrapeerd met zwarte gordijnen. Het zwart satijnen beddengoed maakte het geheel perfect af. Ze hees zich in haar sexy zwart kanten body en bekeek zichzelf in de spiegel. Ze was tevreden met het ensemble, dat werd gecompleteerd door haar zwarte hold-ups en uitdagende zwarte stiletto’s. Haar haar loshangend op haar rug, haar lippen als altijd passioneel rood gestift.

Ze presenteerde zichzelf aan hem. Hij keurde haar van top tot teen, ze voelde zijn priemende ogen over haar lichaam glijden. “Goed zo meisje, heerlijk. Kom maar even hier.” Ze liep op hem af, tot ze vlakbij hem stond. “Leg je hand maar op mijn pik.” Ze deed wat hij vroeg en legde haar hand op zijn pik. Ze had geen enkele moeite met de schaamteloze handeling. Ze streelde zijn kruis, en voelde dat zijn lid hard gezwollen was onder haar hand. “Alleen maar door naar je te kijken,” zei hij met schorre stem. Ze was zich bewust van het effect van haar wulpse, voluptueuze, sensuele lichaam, extra verleidelijk geaccentueerd in haar zwart kanten string body. Haar billen waren uitnodigend bloot, haar borsten knellend en uitpuilend, nauwelijks verhuld door het zwart doorschijnende kant.

 Hij drukte haar tegen zich aan. Hun tongen vonden elkaar in een hongerige, wilde kus. Ze zoog gulzig op zijn tong. Hij kreunde. “Gretig, geil sletje van me…” Ze liet haar handen over zijn harde gespierde billen glijden. Plotseling pakte hij haar stevig vast bij haar haar, en trok haar hoofd naar achteren. “In dit prachtige zwarte boudoir zal je geilheid en sensualiteit optimaal tot z’n recht komen.” Hij voelde met z’n hand tussen haar benen, gleed met z’n vingers over haar clitje, schoof zijn vingers tussen het kant van haar body en streek langs haar natte kutje om vervolgens zijn vingers naar haar kontgaatje te brengen. “Je hebt je plug niet in.” Opeens herinnerde ze zich dat hij dat inderdaad van haar had gevraagd. “Sorry meester,” stamelde ze. “Door de opwinding ben ik het glad vergeten…” Ik heb er gelukkig aan gedacht,” zei hij resoluut. “Op het bed liggen je speeltjes klaar. Ik wil dat je de grootste zwart siliconen plug in je kontje stopt, met de zwarte glinstersteen. Als je de plug inhebt wil ik dat je voorovergebogen over de rand van het bed, met je benen wijd, op me wacht.” “Ja meester,” antwoordde ze gedwee. Hoe had ze dit nu kunnen vergeten?

Terug in de slaapkamer zag ze inderdaad diverse speeltjes uitgestald liggen op het statige hemelbed: Twee dildo’s in verschillende formaten, twee zwarte buttplugs met zwarte glinsterstenen in de maten medium en large, een zwarte gag, zwart leren polsboeien met een ketting, en een zwart satijnen blinddoek. Ze liet de zwarte body van haar lichaam glijden, nu nog slechts gekleed in haar zwarte hold-ups en zwarte hakken. Ze voegde snel nog een sexy detail toe aan haar ensemble: Ze had haar zwarte tepelkwastjes meegenomen als ondeugende verrassing voor hem. Ze plaatste de kwastjes op haar tepels en bekeek tevreden het resultaat in de spiegel. Ze zag er verrukkelijk uit, en dat vond ze zelf ook.

Ze pakte de grootste plug van het bed en liet ‘m voorzichtig in haar kontje glijden. Ingesmeerd met glijmiddel ging dat vrij gemakkelijk, maar ze had dan ook veel geoefend, in opdracht van hem. Ze was er klaar voor, en positioneerde zichzelf op de rand van het bed zoals hij had gevraagd: Voorovergebogen, kontje in de lucht, holle rug, benen wijd, schaamteloos haar kutje tonend als zijn gewillige geile slet. Ze hoorde hem de kamer betreden. Naarmate ze hem voelde naderen nam de spanning toe, hij wist dat al met slechts zijn aanwezigheid bij haar op te roepen. Ze was alert vanaf het moment dat hij de kamer binnenstapte. Beviel het hem wat hij zag? Had ze haar positie goed ingenomen? De buttplug glinsterde tussen haar weelderige billen, haar kutje was geil geopend. De kwastjes op haar fraaie borsten bungelden speels door de zwaartekracht. Ze was zijn seksgodin…. Hij had gezegd dat hij veel bij haar zou gaan gebruiken. Hij zou de daad bij het woord voegen.

Tijdens hun laatste speelsessies had hij steeds de collar en riem bij haar gebruikt, dit bleek hij voort te willen zetten. Ze voelde het leer van de halsband om haar nek bevestigd worden, het koude metaal van de riem over haar rug glijden. Ze verbaasde zich keer op keer over de sensatie die het dragen van de collar bij haar teweegbracht. Het maakte dat ze zich ultiem sub, en ultiem geil voelde. Hij deed daarna de zwart satijnen blinddoek bij haar om en plaatste de zwarte ball gag in haar mond. Ze stond nog steeds in de door hem opgedragen positie. “Ga met je benen wijd op je knieën op het bed zitten.” Ze schoof naar voren, en nam de positie aan. Hij deed leren polsboeien om haar polsen, aan elkaar vastgemaakt met een metalen ketting. “Je ziet er prachtig uit zo. En ik ga je heerlijk gebruiken als mijn slet,” zei hij op donkere toon.

Ze was praktisch immobiel gemaakt, ze voelde zich aan hem overgeleverd. Maar hij had zo zijn eigen ideeën over haar immobiliteit, en bond ook haar enkels met leren enkelboeien aan een metalen ketting aan beide zijden van het hemelbed vast. Het bood hem een prachtig uitzicht, hoe ze vastgeketend aan het bed, met de kwispelende tepelkwastjes op haar royale borsten en de glinsterende buttplug tussen haar romige billen, klaarzat voor hem, tegen de achtergrond van het zachte zwart satijnen bedovertrek en het imposante, haast koninklijk aandoende hemelbed.

Hij ging vlak achter haar staan en pakte de riem vast die aan haar collar bevestigd was. Ze steunde nog altijd op haar ellebogen, polsen geboeid, en voelde dat hij de ketting strak vasthield. Het gaf een gevoel van totale onderwerping om zo aangelijnd en geboeid te zijn, het zicht en het vermogen tot spreken ontnomen, om hem de totale controle te laten nemen. Ze voelde zich heerlijk, het maakte haar gelukkig om zich zo over te kunnen geven aan hem, om zijn sletje, zijn slavin te zijn. Hij liet de ketting even los en pakte één van de dildo’s van het bed, en duwde die tegen haar natte clitje aan. Ze wilde kreunen van genot maar haar kreunen werden gesmoord door de zwart rubberen bal in haar mond. Hij pakte de riem weer vast, schoof zijn hard kloppende pik in haar kutje en neukte haar hard en intens. Ze sidderde van genot terwijl hij haar ruw nam en bereed, het zuigende effect van zijn harde lul in-en uitgaand in haar drijfnatte kutje, zijn ketsende zwetende lijf plakkend en ketsend tegen haar zachte, gladde en zwetende lijf, een geile paringsdans met een sadistisch randje. Ze kon haar genot immers niet uiten, terwijl zijn lul haar kutje met zalig geweld neukte en hij haar clitje tegelijkertijd sensationeel lekker masseerde met de dildo. Hij gromde en vloekte. Ze genoot van zijn primitieve geluiden, en ook al was ze zelf niet in staat om haar genot te laten horen, haar genot werd wel degelijk door hem gevoeld en gemerkt.

Hij haalde zijn pik uit haar kutje en liet de riem los. Ze voelde dat de dildo van haar clitje af werd gehaald. Ze wilde haar teleurstelling uiten, maar werd belemmerd door de gag in haar mond. Ze voelde dat hij voor haar ging zitten en nam de blinddoek bij haar af. Hij maakte de gag los, eindelijk kon ze exhaleren. Ze keek naar zijn hard kloppende pik vlakbij haar gezicht, en keek hem smekend aan. “Je weet wat ik van je wil…” zei hij op commanderende toon. Hij pakte haar bij haar haar en duwde haar hoofd naar beneden. Haar mond vond zijn pik, nog heerlijk nat van haar soppende kutje. Ze liet haar tong op- en neer glijden over zijn stam en likte zijn gezwollen eikel vol overgave. Ze gleed vervolgens met haar tong langs zijn stam naar zijn ballen, en likte gretig zijn testikels. Hij vloekte en kreunde. “Jezus wat is dit lekker!” Gesteund door zijn aanmoedigende kreten nam ze zijn ballen volledig in haar mondje, voordat ze haar tong weer langs zijn harde pik omhoog liet glijden om het vervolgens bijna tot een orale explosie te laten komen.

Maar hij haalde zijn pik uit haar mond, en beval haar te stoppen. Enigszins teleurgesteld keek ze hem aan. “Nog niet mijn goddelijk geile slet, je weet dat ik óók gek op je kontje ben…” Hij ging weer achter haar zitten en haalde de buttplug uit haar kont, om plaats te kunnen maken voor zijn harde, gladde paal. Ze kreunde en sidderde toen hij haar kontje binnengleed. Hij pakte de riem weer vast, en trok haar nek naar achteren. Met zijn andere hand pakte hij de dildo die hij dit keer diep in haar kutje duwde. Opnieuw kreunde ze hard, overweldigd door het heerlijke genot van de dubbele penetratie en zijn zwetende, harde, pompende lijf ketsend tegen haar aan. Hij neukte haar met lange, harde en aanhoudende stoten wat een zinderend heftige orgastische explosie tot gevolg had. Eindelijk kon ze het uitschreeuwen, terwijl zijn warme zaad haar kontje rijkelijk vulde. Kreunend, vloekend en hijgend gleed zijn pik weer uit haar kont terwijl hij tegelijkertijd de dildo uit haar kutje haalde. Ze kreunde opnieuw, kermend en jammerend dat zijn pik en de dildo verwijderd werden. De geilheid sijpelde uit elke porie van haar lichaam, haar kutje en kontje heerlijk nasmeulend- en geurend van het godsgruwelijk lekker hard en geil door hem te zijn geneukt.

Hij maakte haar boeien los en even later lag ze naast hem, bij te komen van de intensiteit en explosiviteit. Ze keek even omhoog naar het hoge plafond, versierd met prachtige ornamenten. Alles aan deze avond was perfect, inclusief het decor. De Châteauneuf-du-Pape werd verruild voor een koel en bruisend glas champagne, geserveerd met aardbeien voor de extra smaak. Hij streelde zachtjes haar nek, die nog bezweet aanvoelde. De naweeën van de onstuimige passie gierden nog door haar lijf. Hij leek er zich bewust van, en kuste haar voorhoofd. “Goddelijke vrouw,” fluisterde hij in haar oor. Dronken van zijn zoete woorden nestelde ze zich tegen hem aan, in dat prachtige zwart satijnen hemelbed, in de fabuleuze chambre noir. Zo moest hemels geluk voelen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *