— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een Italiaans dessert

Jan zit bijna opgevouwen aan het kleine tafeltje in de hoek van restaurant Mal di Mare. Met een duidelijk vermoeid gezicht prikt hij in de sla en olijven op zijn bord. Bijna waren we het minuscule restaurantje voorbij gereden, slechts een krijtbord voor de deur gaf de functie van dit veredelde woonhuis aan. Eén van de twee obers brengt ons hoofdgerecht, een zilte zeevis met een krokante korst. “Per piacere.” Hij wurmt zich langs de tafel terug, stoot lichtjes mijn knie aan en voor het eerst kijk ik hem in het gezicht. De zwarte ogen lijken te branden in zijn energiek gezicht met zwarte stoppelbaard en brede kaaklijn. “Excuus,” knikt de aantrekkelijke ober en hij loopt met stevige pas naar een volgende tafel om daar de bestelling op te nemen. Langer dan normaal kijk ik hem na. Langzaam draai ik mij weer om.

Voorzichtig pulkt Jan een graatje uit zijn vis, als altijd volledig geconcentreerd op het eten. Ik sluit mijn ogen en vraag me stilletjes af hoe het zou zijn om met deze zwartharige hunk te zoenen. Terwijl ik zonder iets te proeven van de vis eet, laat ik in mijn gedachten zijn behaarde hand langs mijn rug neerdalen, terwijl ik verdrink in de onpeilbare zwarte diepte van zijn ogen. Een korte rilling trekt door mijn ruggengraat, spanning maakt zich van mij meester. “Wil u nog wat drinken?” Ik kijk de zwartharige slechts smachtend aan, het kan niet anders of hij weet waar ik aan denk. “Ik heb aan de overkant een hotelletje gezien, wat mij betreft neem ik een biertje,” zegt de altijd praktische Jan. “Ja, ja,” antwoord ik dromerig. “Wil u ook een biertje?” Ik voel me smelten onder de blik van de hunk en ik vraag me af wat hij van me denkt. Ben ik in zijn ogen een dom mensje, zo’n besluiteloos wezentje of is hij misschien geïnteresseerd in mij? Dan neem ik een beslissing.

“Doe maar een Quarante Tres,” zeg ik met zelfvertrouwen en ik geef hem een knipoog. Ik laat mijn vork los en met mijn linkerhand onder de tafel schuif ik mijn rok wat hoger. De hunk draait zich om en loopt naar de bar om het drinken te halen. Heeft hij alles wel gezien? Met mijn ogen volg ik zijn bewegingen. Ik heb het gevoel dat de ogen van Jan in mijn rug branden en schuldbewust kijk ik hem aan. Geconcentreerd schuift hij een stukje vis over zijn bord. Met zijn mes schuift hij het stukje op zijn vork en met een verlekkerd gezicht steekt hij deze in zijn mond. “Lekker?” vraag ik hem. Een nieuw stukje vis verdwijnt in zijn mond. “Smaakt het?” verhef ik mijn stem. “Huh, oh, ik verstond je niet,” antwoordt Jan verstrooid. “Ja, uh, ja, het smaakt heerlijk.” Zonder verder nog een woord te zeggen, richt Jan zich weer op zijn bord. Ik zie dat het object van mijn affectie de ruimte verlaten heeft en ik trek de stoute schoenen aan.

Met een smoes loop ik van tafel weg, richting de gang waar zich zowel de toiletten als de deur naar de keuken bevinden. Daar is hij niet. Bij de deur van de keuken blijf ik even wachten, in de hoop in de ogen van mijn mediterrane schoonheid te kunnen verdrinken. Ik sta er nog maar net, als de deuren van de keuken open klappen. Natuurlijk, de kleding van deze ober is onberispelijk. Geen vlek is op zijn witte avondkledij te ontdekken, zijn zwarte vlinderstrik is onberispelijk en zijn manieren zijn superieur. Maar hij mist de verblindende schoonheid van de hunk. Zonder zijn verbazing te tonen vraagt hij of hij me kan helpen. “Ik was op zoek naar het toilet,” antwoord ik in een mix van Italiaans, Spaans en Engels, hoewel het toilet duidelijk aangegeven staat op de deur een kleine twee meter achter me. Geduldig wijst hij me de deur.

In de spiegel zie ik hoe het schaamrood me nog steeds op de kaken staat. Ik ga snel naar het toilet en borstel daarna mijn haar. Hoewel ik die ochtend tegen Jan gezegd had dat lipstick en mascara echt niet nodig is voor een reisdag, maak ik me zo uitgebreid op als in een paar minuten mogelijk is. Als een aantrekkelijke vrouw stap ik het toilet uit en naar mijn gevoel zijn alle ogen op mij gericht. “Daar ben ik weer,” zeg ik vrolijk tegen Jan. “Hmpf”, antwoordt Jan, die geconcentreerd de dessertkaart aan het bekijken is. Hij kijkt me zonder een spier te verrekken aan. “Ik dacht aan een lekkere Italiaanse sorbet als dessert.” Ik wil ook wel een lekker Italiaans dessert, denk ik. Hij geeft me de dessertkaart en zwijgend bekijk ik de opties. Hij heeft niet eens gezien dat ik me heb opgemaakt, denk ik geërgerd. Ik neem die met kers, besluit ik en ik leg de kaart aan de kant.

“De keuken gaat sluiten,” waarschuwt de ober bij bestelling, maar we hebben niets nodig. Even later brengt hij onze sorbets. Hij buigt zich naar ons toe en vraagt geïnteresseerd: “Smaakt het?” Ik kijk hem strak aan en steek langzaam en sensueel de bordeauxrode kers tussen mijn bloedrode lippen. Langzaam lik ik ze schoon, zonder zijn ogen los te laten. Ik zie hem slikken, dan draait hij zich om en loopt weg, op naar de volgende gast, zonder dat ik iets gezegd heb. Ook nu lijkt Jan niet het minst in de gaten te hebben. Rustig eten we samen ons dessert op, we praten over dorpen waar we doorheen gereden zijn en over hoe leuk dit restaurantje is. Jan is duidelijk opgemonterd door het eten. In mijn ooghoeken zie ik ober twee met een jas de keuken uit komen. Hij legt even zijn hand op de schouder van ‘mijn’ hete ober en na een paar woorden knikt hij. Dan loopt hij naar buiten. Ik kijk naar de ober, dan kijk ik naar Jan, die met zijn lepel de laatste resten gesmolten ijs uit de glazen kom schept.

“Koffie?” Ondanks dat het een vraag is, breng ik het meer als een mededeling en Jan knikt. Even later roeren we allebei in de dampende koffie. Ondanks dat ik rustig in gesprek ben met Jan, mis ik niets van wat er om mij heen gebeurt. Ik moet even naar het toilet, onderbreek ik Jan midden in een zin als ik de hunk richting de keuken zie lopen. In het gangetje naar de keuken loop ik de ober achterop, ik grijp hem bij zijn schouder en duw hem tegen de muur aan. Hij kijkt verschrikt, zelfs wat angstig. Ik druk mijn gezicht naar hem toe en fluister met zo krachtig mogelijke stem: “Neem me, ik wil dat je me neemt. “Dan bedenk ik dat de Italiaanse ober geen Nederlands spreekt.

Terwijl ik mijzelf nog uitlach omdat ik de ober in het Nederlands aansprak, grijpt hij met ferme hand mijn linkerbil vast en drukt mijn heup tegen zijn stijvende penis aan. Mijn bedoeling is hem in ieder geval helder. Nu is het zijn beurt om mij aan de andere kant van het gangetje tegen de muur te drukken en me dan ferm richting de keuken te dirigeren. Daar zijn de lichten inmiddels uit en achter in de hoek doet de ober een lichtje aan. Hij sleept een verrijdbare werktafel naar vlakbij het lampje en druk me er tegenaan. Met de penis nog in de broek begint hij tegen me aan te schuren, terwijl zijn lippen de mijne zoeken. Zijn stoppels prikken in mijn wang en kin, waardoor ik nog meer opgewonden raak.

Met mijn ene hand probeer ik mijn rok omhoog te sjorren, de andere heb ik hard nodig om mijzelf tegen de werktafel overeind te houden. Hij buigt steeds verder naar voren, waardoor hij mij naar achteren dwingt, door zijn overhemd zie ik niet alleen zijn gespierde borstkas, maar inmiddels ook zijn puntiger tepels. Die van mij steken in mijn beha inmiddels ook steeds fierder omhoog. Als ik net mijn rok opgeschort heb, grijpt de ober krachtig in mijn kruis, terwijl ik mijn slip nog aan heb. Met ferme hand begint hij mijn vagina te masseren, waarbij hij probeert langs de slib in mijn vagina te komen. Hoewel hij me inmiddels pijn doet, durf ik niets te zeggen. Ik heb nu weer een hand over en daarmee probeer ik de riem van de hunk open te maken, maar met één hand terwijl hij voortdurend tegen me aan probeert te rijden is een stuk lastiger dan je denkt. Dan wordt het ook mijn hete ober te machtig. Hij haalt zijn hand uit mijn nek en de andere van mijn kruis en ook zijn tong uit het lichaam.

Vlot maakt hij zijn riem los en laat zijn broek en onderbroek zakken. Hij grijpt met zijn rechterhand mijn nek vast en met zijn andere hand grijpt hij vlakbij mijn kruis naar mijn linkerbeen. Met een krachtige zwiep tilt hij mij op de tafel en met de hand die net nog mijn been droeg, grijpt hij mijn keel stevig vast. Ik voel dat ik nat wordt als hij mij op de mond begint te zoenen terwijl mijn luchtpijp gedeeltelijk is afgesloten. Ik weet dat hij nu alle macht over mij heeft, ik kan geen kant op. Als ik naar adem hap, grijpt hij mijn keel nog strakker als om duidelijk te maken wie de baas is. In zijn gitzwarte ogen gloeien kooltjes, rood met oranje en zilvergrijs. Aders op zijn voorhoofd geven zijn spanning aan. Ik probeer naar adem te happen, maar merk dat ik tekort begin te komen.

Steeds dieper verdrink ik in die twee zwarte gaten. Dan laat hij mijn keel los en terwijl ik nog naar adem ligt te happen, trekt hij mijn slip naar beneden en ik heb het gevoel dat ik het hoor scheuren. Ik til mijn hoofd en schouders iets op om het te zien en voel gelijk die hand als een duimschroef om mijn nek. Met de vrije hand trekt hij het slipje over mijn schoenen heen en gooit het zonder er verder nog aandacht aan te besteden op de grond. Ik zie even niets meer als hij mij vol op de mond zoent en daarbij de keel even iets strakker dichtknijpt. Ik voel hoe hij zijn linkerbeen tussen mijn benen op de dresstafel legt, waardoor zijn stijve penis tegen mijn onderbuik drukt. Zijn rechterbeen staat nog op de grond.

Bijna gil ik het uit van pijn als hij onder mijn blouse met twee vingers keihard in mijn rechtertepel knijpt, maar hij drukt zijn mond nog steeds tegen de mijne aan en vrij ademen kan ik ook niet. Zo begint hij opnieuw tegen mij aan te rijden. In zijn duistere zwarte ogen zie ik een onblusbare begeerte branden en ik weet dat hij me zal penetreren, zelfs al zou ik proberen hem tegen te houden. Ik walg van mezelf, ik walg van hem en tegelijkertijd wil ik niets liever dan proberen zijn begeerte te blussen met mijn volmaakte lichaam.

“Ohhh, ohhh,” kreun ik terwijl elektrische schokken mijn ruggengraat doen golven, alsof mijn schede de penis van obermans mijn lichaam in zou kunnen trekken. Nu nog rijdt hij alleen tegen mijn vagina aan, wat mij al gigantisch opwindt, terwijl hij met zijn handen overal op mijn lichaam tegelijk wil zijn. Dan onderbreekt de ober zijn heupbewegingen, de rilling die door zijn hele lichaam trekt doorbreekt het ritme en wat zaad verschijnt op het puntje van de inmiddels donkerpaarse penis, waar kloppende bloedvaten prominent uitsteken. Met open mond kijk ik naar zijn indrukwekkend gereedschap als hij de penis in mijn vagina schuift. Opnieuw schokt mijn lichaam van opwinding.

Langzaam begint hij me te neuken, met krachtige bewegingen in een stuwend ritme. “Ja, ja,” roep ik uit, waarop hij mijn keel strakker dichtknijpt. Ik zwijg noodgedwongen, hoewel mijn opwinding net als mijn walging alleen maar toeneemt. In het zelfde langzame ritme als dat van de ober beweeg ik mijn heupen op en neer, net tegenovergesteld aan zijn beweging. Telkens als ik me laat zakken en hij zijn heupen opricht, knijpt hij mijn keel dicht, om de greep weer te verslappen als onze heupen op ramkoers zijn. Met een vrije hand grijp ik de zwarte haren in de nek en trek het beest naar me toe. Nu kan hij de hand aan mijn keel niet langer daar houden en hij pakt ook mijn nek vast.

Terwijl hij me vol op de mond zoent, stoot hij zijn deel steeds sneller in mijn lichaam. Ik moet mee, mijn lichaam staat op springen en steeds krachtiger stoot ik mijn heupen terug tegen zijn lichaam. Zijn penis en mijn vagina lijken inmiddels op geoliede Griekse worstelaars, een orgie van vocht en lichaam. Als opnieuw een stroomstoot door mijn lichaam trekt weet ik dat ik klaarkom. “Ah, aaoh,” gil ik uit, terwijl ik met mijn hand diep in mijn vagina masseer. Wat doet mijn hand in mijn vagina? denk ik verward, terwijl ik met precisie mijn gevoelige snaren beroer. Waar is de hete ober en belangrijker: waar is zijn penis?

Dan word ik wakker, naast me ligt Jan in een heel rustig ritme adem te halen. Met mijn hand diep in mijn vagina gedrukt lig ik te hijgen en ik sluit mijn ogen. Even zie ik het gezicht van de hete ober voor me, zijn zwarte ogen en zijn bezwete voorhoofd. Dan zie ik het kalende achterhoofd van Jan weer. Ik leg mijn arm net onder zijn borstkas op zijn zij en schuif naar hem toe. Mijn gezicht raakt nu bijna zijn rug en ik voel me intens gelukkig. Jan mag dan niet de vurigste of knapste partner zijn, hij geeft mij stabiliteit en liefde. Ik droom graag van die ene knappe hunk die mij de nacht van mijn leven geeft, maar word het liefst wakker naast mijn eigen Jan. Ik voel dat ik alweer nat wordt tussen mijn benen en terwijl ik mijn hoofd opricht, zeg ik half fluisterend tegen Jan: “neem me, neem me nu. Neem me met alles wat je in me hebt.”

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Hans 26 jul 2018
  2. Ilse 26 jul 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *