— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Gluren

Op mijn 23e kreeg ik mijn eerste eigen huis uit de erfenis van mijn oud tante, de zus van mijn oma. Ze was haar hele leven alleen geweest, had nooit een man gehad en ook geen kinderen en binnen de familie is ze altijd het buiten beentje geweest. De geruchten waren dat ze nooit was getrouwd omdat ze op vrouwen viel en ik ben één van de weinigen die dat zeker wist. Ik was ook de enige die regelmatig bij haar kwam, eerst altijd samen met mijn oma, maar toen die overleed, ging ik alleen.

Binnen mijn familie was ik denk ik ook de enige die echt verdrietig was. De meesten keken vooral uit naar de erfenis, maar dat was de grote verrassing, want ik was de enige die in haar testament werd benoemd. Niet dat dat mijn verdriet kleiner maakte, maar het voelde ergens ook wel fijn.

Het huis van mijn oud tante (of eigenlijk dus mijn huis) was een bescheiden arbeiderswoning in een rustige, kindvriendelijk buurt. Door de jaren heen werden de huizen vooral gekocht door jonge mensen met startende gezinnen en in het huis achter mijn huis woonde ook zo’n gezin met twee zonen. Ik kende het gezin een klein beetje en had op mijn 16e een paar keer opgepast op Rick en Tommie, die toen 11 en 6 waren. Daarna was het contact weer een beetje verwaterd, maar toen ik er zelf kwam wonen, kwam dat contact ook weer terug. Tommie was toen een leuk ventje van 13 en Rick was inmiddels een stoere jongen van 18. Ik merkte direct aan mijzelf dat ik hem leuker dan alleen maar leuk vond.

Mijn interesse in Rick werd aangewakkerd, omdat ik vanuit mijn slaapkamer, aan de achterkant van het huis, zicht had op zijn slaapkamer. Het was mij al snel opgevallen dat Rick bijna nooit zijn gordijnen dicht deed. De eerste keer dat het mij opviel was op een avond ergens in de winter. De lamp in mijn slaapkamer was stuk en ik liep door mijn donkere slaapkamer, toen het licht aan de overkant in de slaapkamer van Rick aanging. Het grote verlichte raam, trok direct mijn aandacht en zo zag ik Rick met natte haren en vooral spiernaakt zijn kamer binnen lopen. Ik bleef gebiologeerd kijken naar dat mooie naakte lichaam in de spotlight. Ik realiseerde mij snel dat het verkeerd was en voelde ook wel iets van schaamte, maar ik bleef toch kijken. Ik zag hoe hij een aantal minuten rond liep, zich vervolgens begon aan te kleden en uiteindelijk de kamer verliet en het raam weer donker werd. Behalve schaamte voelde ik een erg aangename opwinding.

In de weken die volgden, kwam ik er dus achter dat dit voorval geen incident was en dat Rick dus bijna nooit zijn gordijnen sloot. Al snel begon ik er op te letten en als ik beneden in de woonkamer was en zag dat het licht bij Rick aanging, dan liep ik naar boven, naar mijn donkere slaapkamer en dan keek ik naar hem. Soms was hij niet naakt, maar vaak wel. En soms liep ik weer weg, omdat de schaamte van het gluren sterker was dan de opwinding, maar meestal won de opwinding. Soms leidde het er toe dat ik begon te fantaseren. Ik deed dan wel mijn gordijnen dicht om mij vervolgens uit te kleden en naakt op mijn bed te strelen.

Meestal gebeurde er niet zo heel veel. Ik keek gewoon naar een aantrekkelijke blote jongen die met school bezig was achter zijn computer. Ik kon nooit zien wat hij precies op zijn computer deed, maar soms was het duidelijk niet alleen maar huiswerk. Regelmatig betrapte ik hem, terwijl hij zichzelf aftrok. Dan nam ik vaak niet eens de moeite om mijzelf uit te kleden en naar bed te gaan. Ik bleef dan staan kijken, terwijl mijn hand in mijn slipje verdween en ik mijzelf vingerde.

Dat was overigens ook mijn enige seksuele activiteit. Ik had een vriendin, die lesbisch was. Met haar ging ik soms stappen, maar dat was vaak in de gay scene en zij bleef soms ook slapen, maar verder ging dat niet. Zij viel wel op vrouwen, maar niet op mij. En ik, ik ben gewoon anders dan mijn oud tante en ben gewoon niet lesbisch. De enige jongen met wie ik seks had, was Rick, maar dat was op afstand en hij wist er niets van. En ik schaamde mij te veel om een volgende stap te nemen, waardoor het niet verder kwam dan min of meer samen masturberen en heel veel fantaseren van mijn kant.

Soms was er een tijd dat ik stopte met gluren, want dat was uiteindelijk wat het was: gluren. Het voelde altijd wel verkeerd, maar ik bleef altijd wel fantaseren over Rick. Meestal was zo’n pauze een paar weken en ik heb het zelfs een keer bijna twee maanden volgehouden, maar uiteindelijk kwam er altijd weer een moment dat ik in mijn slaapkamer stond, met mijn hand in mijn slip, te genieten van hem.

Ik ben definitief gestopt met gluren toen ik op een avond al op mijn slaapkamer was om naar bed te gaan. Ik liep in mijn degelijke pyjama naar het raam om de gordijnen dicht te doen, toen aan de overkant het licht aan ging. Snel deed ik zelf mijn licht uit in de hoop dat ik nog even kon genieten van hem. Toen ik echter weer naar de overkant keek, zag ik dat Rick niet alleen was. Hij stond midden in zijn kamer, heftig zoenend met een veel te aantrekkelijk en veel te slank meisje. Dat was nieuw en het deed pijn. In mijn fantasie was hij tenslotte van mij.

In mijn eerste opwelling wilde ik op de ramen bonken en schreeuwen dat zij weg moest en vervolgens wilde ik wegrennen, maar ik deed geen van beide. Ik bleef staan en keek. Ik zag hoe kledingstukken werden uitgetrokken, hoe haar naakte borsten tegen zijn gespierde bovenlichaam werden gedrukt. Ik keek naar zijn handen die haar lichaam aftastten, zijn vingers die haar spijkerbroek losknoopten en naar beneden duwden. Hoe zij lachend van opwinding, naakt voor hem stond, terwijl hij zelf zijn broek uittrok, tot hij ook naakt en met een enorme erectie voor haar stond. Machteloze tranen welde op in mijn ogen, want dit wilde ik niet zien, maar ik liep niet weg. Ik bleef kijken hoe ze innig zoenend en strelend elkaars lichamen begonnen te ontdekken. Zijn handen die haar borsten streelden om over haar buik af te dalen en in haar kruis te verdwijnen. Haar handen om zijn stevige erectie, terwijl haar mond zijn lichaam kuste, steeds lager tot ze geknield voor hem zat en zijn penis opnam in haar mond.

Mijn pyjama broek was afgezakt tot op mijn enkels, terwijl mijn slipje halverwege mijn dijen was blijven steken, mijn vingers verdwenen in de klamme hitte van mijn schoot. Ik keek naar zijn gezicht en zag het intense genot in zijn ogen. Hij keek mij aan en ik schrok daar van. Dat was in al die jaren nog nooit gebeurd. Zij stonden in het licht en ik in het donker. Zij kwam sensueel lachend weer omhoog en ze pakte zijn handen om hem mee te nemen naar zijn bed. Hij volgde haar gedwee en ik volgde ze met mijn ogen. Als ze in bed liggen kan ik ze niet meer zien. Terwijl zij op het bed ging liggen, zag ik Rick nog even mijn kant opkijken en lachen. Weer schrok ik, maar hij kon mij niet zien, toch?

Dat was de laatste keer dat ik heb staan gluren. Ik wilde het niet meer. Ik wilde Rick nog wel en bleef over hem fantaseren, zonder dat aantrekkelijk, slanke, blonde meisje en met een echt niet slecht uitziende maar wel wat gezette roodharige, want dat ben ik. Ik negeerde de realiteit, zelfs toen Rick een paar maanden later verhuisde en ik hem definitief niet meer zag.

Beoordeel dit verhaal

4 Reacties

  1. Wiets 04 feb 2020
  2. F 05 feb 2020
  3. Art 05 feb 2020
  4. tony 10 feb 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *