— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een heerlijk avondje

Ik lig op de bank. Mijn man heeft avonddienst. Het duurt nog wel even voor hij thuiskomt. De gordijnen zijn dicht en de kinderen liggen op bed. Het is lang geleden dat het zo stil in huis is geweest. Mijn gedachten gaan uit naar mijn man. Gevolgd door gedachten aan ons seks leven. Ik verbaas mij erover dat de seks zo verschillend kan zijn. Teder maar met een lichte ruwheid. Hij verwend mij regelmatig met speeltjes en hij weet goed hoe hij zijn vingers moet gebruiken. De laatste tijd vind ik het heerlijk als hij mij in me kontje vingert. Ik vinger dan zelf mijn klitje en fantaseer er op los. Ik fantaseer over mijn man en alles wat hij kan en mag doen met mij. Toch zijn dit niet de fantasieën die mij wild maken, die mij heerlijk laten komen. Nee, die fantasieën gaan over vrouwen. Als ik eerlijk ben lijkt het mij heerlijk om door aan andere vrouw gestreeld te worden. Ik heb al vaker met vrouwen gezoend en ik zou veel verder willen gaan dan dat. Ik ben benieuwd hoe het tussen de lipjes van een vrouw smaakt. Of ze zacht is en warm. Of haar borsten gevoelig zijn en haar tepels hard worden als ik ze in mijn mond neem.

In mijn fantasie ben ik niet jaloers. Ik deel mijn man met een andere vrouw. In het begin kijkt hij alleen maar toe. Zij neemt het initiatief en verwend mij. Ze begint mij te zoenen, eerst rustig met alleen de lippen en dan met tong. Ik weet dat dit mijn man opwindt en ik word zelf ook vochtig. Dan streelt ze met haar vingers over mijn borsten, ze vind mijn tepels en knijpt erin. Daarna zakken haar handen verder naar beneden en duwt ze mij op bed. Mijn kleren gaan uit en nog voordat ik iets kan denken likt ze mij over mijn hele lichaam. Mijn man kijkt toe met glinsterende ogen. Ik weet dat hij een stijve heeft en het liefste mee wilt doen, maar hij moet nog even wachten. Ze glijdt met haar tong langs mijn navel naar beneden en wanneer ze bij mijn venusheuvel is, ontsnapt er een kreun. Ik voel een rilling en kan niet wachten op wat er gaat gebeuren. Ze vindt mijn klitje met haar tong en ik kronkel van plezier. Ze likt aan mijn klitje, steekt haar tong in mijn kutje en beft me. Haar tong glijdt af en toe verder naar beneden en ze zuigt mijn vocht op. Dan streelt ze met haar hand mijn billen. Haar vingers zijn overal. Ik wil meer, alleen maar meer. Nog voordat ik een hoogtepunt kan bereiken, draait ze zich om en reikt naar mijn man. Binnen een minuut zijn zijn kleren uit en zit hij met een stijve harde penis op bed. Ik besluit hem te pijpen en neem zijn eikel in mijn mond. Ik wenk haar en beveel haar mee te doen. Onze tongen raken elkaar als we om de schacht van zijn penis likken. Het voorvocht druipt van zijn penis en mijn man heeft zijn handen op onze hoofden. Hij kijkt en dirigeert ons zijn genotstaaf diep in onze monden te nemen. Hij is net zo geil als ik en vindt het heerlijk gepijpt te worden door twee vrouwen. Ik voel dat zijn penis nog harder wordt en dat de druk op onze hoofden steviger wordt, een teken dat hij zo gaat klaarkomen…

Mmm wat een heerlijke fantasie. Ik kan niet wachten tot mijn man thuis komt. Ik heb zin in hem en weet zeker dat hij net zo opgewonden wordt van deze fantasie als ik. Zachtjes begin ik mezelf te strelen. Ik vind al snel mijn knopje en begin mezelf te masseren. Vertrouwd en bekend voel ik hoe de rest van mijn lichaam hierop reageert. Mijn tepels worden hard, mijn lipjes zwellen op en mijn ademhaling gaat sneller. Mijn kutje wordt nat en terwijl ik van te voren met mijn ene hand mijn knopje beroerde en de andere mijn tepel, glijden nu mijn beide handen naar beneden. Ik masseer mijn klitje en ga met mijn andere hand met mijn vingers snel in en uit mijn kutje. Ik hoor de soppende geluiden en voel mijn vocht tussen mijn benen. Ik stop even om mijn hoogtepunt uit te stellen, ik lik aan mijn vingers. De fantasie nog levendig in mijn geheugen. Dan begin ik opnieuw. ik wil niet meer stoppen en wil klaar komen. Ik voel de noodzaak om gevuld te worden en zoek snel mijn speeltje. Mijn kontje is inmiddels ook vochtig en trillend drukt mijn speeltje tegen mijn sterretje. Ik laat hem speels en steeds sneller van mijn kutje naar mijn sterretje gaan. Dan glijdt hij in me kontje en blijft hij daar heerlijk trillen. Ik blijf doorgaan met mijn andere hand bij mijn klitje en voel dat ik ga komen. Ik stel mijn orgasme niet meer uit en voel een heerlijke siddering door mijn hele lichaam. Ik tril en blijf doorgaan mijn knopje te beroeren. Mijn lichaam spant zich aan en schokt. Er ontsnappen kreun geluiden uit mijn mond en ik voel hoe het vocht langzaam uit me vloeit. Langzaam aan komt mijn ademhaling weer tot rust en kom ik bij bewustzijn. Ik open mijn ogen en zie mijn man vanuit de deuropening naar mij kijken. Hij heeft een ondeugend trekje om zijn mond en ik kan zijn kuiltjes in zijn wangen goed zien. Ik kleur rood bij zijn aanblik, hij heeft daar vast al even gestaan. Met enkele stappen is hij bij mij en in het licht van de lamp zie ik dat zijn broek strak is getrokken. Ik weet wat er gaat komen en nog voordat ik iets kan zeggen, heeft mijn man zijn broek al op zijn knieën en heb ik niet meer de mogelijkheid om iets te zeggen. Wat een heerlijke avond.

Beoordeel dit verhaal

16 Reacties

 1. Hans 16 nov 2018
  • Josephine 28 nov 2018
 2. Verlegen meisje 16 nov 2018
  • Stefanie 19 nov 2018
  • richard 23 nov 2018
 3. Sander 16 nov 2018
 4. Josephine 16 nov 2018
 5. jean 23 nov 2018
 6. nancy 28 nov 2018
 7. Maik 06 dec 2018
 8. Zusterjessica 14 dec 2018
 9. nancy 17 dec 2018
  • Tom 17 dec 2018
  • Zusterjessica 21 dec 2018
 10. Erik 22 jul 2020
 11. altijdgeil 28 jan 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *