— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een avondje thuis op de bank

Vanavond heb ik afgesproken bij mijn vriend thuis. Gewoon relaxed samen op de bank. We zijn pas een half jaartje samen en alles voelt goed. Hij is nogal een sportieveling dus op het moment dat we net lekker op de bank liggen samen zegt meneertje dat hij er de rust niet voor heeft en even op zijn hometrainer gaat fietsen. In eerste instantie vind ik dat prima gezien ik met m’n hoofd in een serie zit maar wanneer deze is afgelopen verveel ik me al gauw.
Na 20 minuten wachten ben ik het zat. Hier heb ik geen halfuur voor in de auto gezeten, dit kon ik ook prima op mijn eigen bank doen!

Ik loop naar zijn sportkamer waar hij allerlei spullen heeft staan voor zijn sporten. Van achter heb ik een prima zicht op zijn mooie gespierde rug en zie het zweet druppelen. Hij draagt een ruimvallende tank top en een kort broekje. Langzaam en stil loop ik op hem af en streel zachtjes met mijn nagels over zijn rug. Hij schrikt en kijkt om.
Met mijn nagels blijf ik hem plagen en ik duw zijn benen wijd zodat ik tussen zijn benen kan staan met de hometrainer tussen mijn benen.
Met een wenkbrauw omhoog kijk ik hem verwijtend aan en vraag hem of dat hij wilt dat ik naar mijn eigen huis ga.
Verbaasd kijkt hij me aan en vraagt of dat is wat ik zelf wil. “Natuurlijk niet, maar ik ben hier niet gekomen om in mijn eentje op de bank te liggen” zeg ik.
Hij glimlacht ondeugend en vraagt of ik mij verwaarloosd voel. DING DING DING!
Juist ja, dat is het inderdaad!
Ik leg mijn handen op zijn benen en ga verder met strelen waarbij ik langzaam verder richting zijn pik ga en hou mijn ogen afgewend naar beneden.

Zijn pik begint harder te worden en ik kijk hem aan. In zijn ogen straalt lust en van binnen geef ik mijzelf een schouderklopje.
Zelfvoldaan kijk ik hem recht in zijn prachtige ogen aan en vraag of hij liever die hometrainer wilt berijden of zijn energie op mij wilt gebruiken?
Hij lacht en geeft me een kus. En nog een. En nog een. Ik laat zijn benen los en pak zijn gezicht vast voor een geile lange natte tongzoen. Hij trekt me tegen zich aan en houdt me stevig vast.
Tussen het zoenen door mompel ik tegen zijn mond of het wellicht een idee is om van die hometrainer af te stappen. Samen stappen we er vanaf zonder onze lippen van elkaar te halen. We staan eindelijk zonder dat ellendige ding tussen ons in midden in zijn sportkamer en ik voel iets veel leukers tussen mijn benen groeien.
Hij duwt me op een of ander kort bankje en trekt zijn shirt uit en direct ook het mijne. Al trekkend en plukkend aan elkaar verdwijnen onze kleding en staan we naakt tegen elkaar aan. Hij duwt mij terug dat bankje op en het voelt koud op mijn naakte lijf. Ik hol mijn rug door de kou, hij gaat op zijn knieën tussen mijn benen zitten en valt aan op mijn borsten.
Al zuigend, likkend en met zachte bijtjes trekt hij met zijn hand aan mijn andere tepel terwijl ik onder hem lig te kronkelen.
Omdat hij zo dicht op mij ligt voel ik zijn harde staaf tussen mijn lipjes en ik beweeg mij zo dat het een lekker gevoel geeft op mijn clitje. Hij wrijft lekker mee en heft zijn gezicht op om mij aan te kijken.
Ik heb zooooooo’n zin in zijn lekkere harde pik!! Ik duw hem van me af en wissel van plek. Hij zit nu op het bankje en ik zit tussen zijn benen. Zijn mooie bovenlichaam met wat borsthaar kus en lik ik terwijl ik langzaam naar beneden ga. Met lange natte halen lik ik over zijn pik tot ik hem diep in mijn keel probeer te nemen. Ik moet altijd een beetje wennen dus ik ga flink op en neer tot het beter voelt. Hij hijgt en kreunt en geef complimentjes over mijn pijp kwaliteiten. Als hij voelt dat zijn orgasme nadert trekt hij mij omhoog en samen gaan we staan. Bij het raam staat een tafel en daar legt hij mij op. Hij kust me opnieuw en met mijn hand ga ik naar mijn kutje. Ik ben zooo nat en zooo klaar voor hem. Hij trekt mijn hand weg bij mijn kutje en kust mijn clit. Hij zuigt, likt, kust en steekt zijn tong naar binnen. Ik leun op mijn ellebogen en heb mijn voeten ook op tafel gezet. Hard kreunend trek ik hem omhoog en vraag hem me alsjeblieft te neuken.. Sneaky lachend komt hij omhoog, pakt zijn pik vast en met zijn gezicht komt hij dicht bij mijn gezicht. Op nog geen centimeter afstand en met zijn pik glijdend langs mijn kutje vraagt hij of ik dat wel zeker weet. “Of ga je liever naar huis?”. De rotzak!
Ik moet lachen, geef hem een kus en vraagt of hij wilt dat ik naar huis ga terwijl ik nog verder mijn benen en kutje probeer te spreiden voor hem. Hierdoor glijdt zijn pik net wat lekkerder bij mijn ingang en beide kreunen we. Hij kust me terug en duwt mij van mijn ellebogen terug liggend op tafel. Hij trekt me iets dichter naar hem toe, pakt zijn pik en duwt hem een klein stukje naar binnen.
Aaaaaaargh, ik ben zo geil en wil genomen worden!

Hij begint langzaam en laat de stoten steeds sneller en harder komen. Ik hou mij hijgend en kreunend vast aan tafel om hem op te vangen en voel mijn orgasme opkomen. Ik breng een hand naar mijn clitje om mezelf te helpen en wanneer mijn orgasme komt voelt het als een geweldige explosie terwijl hij door blijft stoten.
Hij haalt zijn pik uit me en spuit mijn bovenlijf vol.
Voor nog een kus buigt hij zich voorover en trekt me al kussend van de tafel zodat we weer staan.
Opeens zie ik beweging aan de overkant en zie de buurman weg springen achter zijn gordijn. Ook ik schrik hier van en trek hem dichter tegen mij aan terwijl we lachend naar de gang lopen.. whoopsydaisy ..

Beoordeel dit verhaal

5 Reacties

  1. Tom 05 okt 2018
  2. Josephine 07 okt 2018
    • Tom 07 okt 2018
  3. Tom 07 okt 2018
  4. Hans 09 okt 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *