— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Poëzie met een ruwe kant

Juni 2017, zat ik met mijn witte huid met sproetjes in de zon. Schaamte. Dat ging er door me heen, zo wit vond ik mezelf. Op het terras zat ik met mijn Moijito, mensen na te staren die langs liepen. Die avond ging ik iets te dronken alleen naar mijn strandhuisje, die alleen op de duinen was geplaatst. Rust. Dat voelde ik wanneer ik alleen op het balkon naar de zee aan het staren was. Eenmaal aangekomen in het huisje, herinnerde ik me de fles gin die ik had gekocht voor een eventuele one night stand. Wat meer een alone night was geworden. Half uur later, vond ik mezelf in de keuken met een gin tonic waarin ik aardbeien had gegooid. Warmte. De warmte besloeg mij waardoor ik mijn zomerjurken in een keer uit trok en me totaal niet schaamde voor de naaktheid.

Opeens zie ik licht op het strand, een zaklantaarn die op mijn rode haren schijnt. Het komt dichterbij, seconde erna hoor ik de deurbel. Angst. Bang voor van die typische horrorfilms dat een meisje vermoordt word. Met mijn zatte kop doe ik de deur open en er staat een jongen van ongeveer 1.85 m lang met fel blauwe ogen. Hij vraagt me de weg naar het café, met mijn domme kop druk ik mijn glas gin in zijn handen en zeg dat hij er al is. Hij glimlacht verlegen en loopt naar binnen. Een huismus. Hij vraagt me alles over het interieur.

Genoeg ermee schreeuw ik en ik zet een romantisch lied, luid en duidelijk op de speakers aan. Zonder er bij na te denken spring ik op hem en begin hem hevig te kussen. Hij vind het leuk en zoent hevig, maar dan ook heftig terug. Hij kijkt rond en ziet de eikenhouten trap die midden in de kamer naar boven loopt. Hij tilt me op en zet me in doggy style op de tredens. Ik draai me om, wat hij niet leuk vind. Trek zijn boxer uit en wowie wat is hij groot geschapen, ik begin hem te pijpen totdat hij me wegtrekt en weer op “mijn plek” zet. Hij begint te stoten als een malle, maar hij was er zo goed in en waarschijnlijk zo geil. Dat hij na 5 minuten al kwam. Teleurgesteld. Hij haalt hem eruit. Met een ruk draai ik me om en begin hem te trekken. Ik was er nog lang niet klaar mee, lopend en trekkend leg ik hem op het tapijt. Zonder enige twijfel ga ik op hem zitten en begin ik te bewegen als een tijger. Hij stimuleert mijn klit waardoor ik kom, de schokkende bewegingen laten hem nog eens komen. Deze keer intenser, hij pakt mijn dijbeen en gaat zo hard op en neer dat ik het zo hard uitkreun. We vallen in slaap.

De volgende ochtend….

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Josephine 05 jun 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *