— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Onthaasten in de chalet deel 2

In de auto onderweg naar het dorp blijft het haast muisstil, volgens mij zijn we alle drie diep verzonken in gedachten, ik bekom nog van het hevige orgasme, maar ben ondertussen ook al aan het fantaseren over wat er ons nog staat te wachten.

We parkeren ons op het marktpleintje en besluiten de paar straten die het dorpje telt even door te kuieren alvorens we naar het kleine Italiaanse restaurantje te gaan die aan het marktplein ligt.

Ik merk dat Wim fier als een pauw door de straten stapt, hij was altijd al een man met veel allure, maar ik merk dat zijn zelfvertrouwen een boost heeft gekregen.

Wanneer we even halt houden bij een etalage merk ik in de weerspiegeling dat hij niet enkel mij, maar ook Elodie af en toe streelt. Hoewel we net met zijn drieën alles hebben gedeeld voel ik toch nog steeds wat jaloezie opwellen.

Eenmaal we aan een tafeltje op het terras plaats hebben genomen drinken we een aperitiefje, het is een zalig zomerse avond, de sfeer is hemels en los. Tijdens de maaltijd praten we erop los en genieten we van losse aanrakingen zowel boven als onder de tafel.

Op de kaart vinden we onmogelijk het dessert die we alledrie in gedachten hebben, dus we sluiten het diner af met ons laatste glas wijn en we vertrekken alledrie nogal tipsy terug naar de chalet.

Wim rijdt en Elodie en ik besluiten om samen langsachter plaats te nemen, we rijden nog maar net het marktplein af of ik voel haar hand over mijn linkerbil glijden.

Kortgerokt en zonder ondergoed heeft ze maar een paar seconden nodig om met haar vingers tot bij mijn lipjes te glijden.

Ik was al gans de avond botergeil, maar de alcohol maakt me alleen maar losbandiger, ik sla mijn hoofd achterover, zet mijn rechtervoet tegen de rugleuning en mijn linker op de middenconsole, zo heeft Elodie alle ruimte om mijn kletsnatte grotje te verkennen.

In de achteruitkijkspiegel zie ik hoe Wim tussen de bochten door probeert mee te volgen. Mijn kutje kan hij niet zien, maar ik trek mijn kleedje onder mijn borsten en begin ze te kneden terwijl ik kreun. Elodie laat haar middel en wijsvinger bij me naar binnen glijden, mmmm, wat is dit heerlijk, iedere bocht die Wim neemt voel ik tot in het diepste van mijn kutje.

De lederen zetel waar ik zit word al aardig nat, ook Elodies vingers hangen vol met mijn geile sap, Elodie neemt haar vingers, laat Wim ervan proeven en proeft onmiddellijk erna zelf ook. Het idee en de geile blik van Wim maken me gek.

Voor ik het weet stuiven we de oprit van de chalet op, Wim rijdt tot net bij de deur en remt hard. Als 3 topatleten sprinten we naar binnen terwijl we de weinige kleren die we nog aan hebben van ons af gooien.

Eenmaal binnen geraken we niet ver, Wim sleurt ons mee naar de badkamer. In een paar tellen staan we onder de regendouche. Wim trekt me tegen zich aan en pompt zijn fiere lid bij me naar binnen.

Luid kreunend geniet ik van zijn brute mannelijkheid, zijn warme lichaam tegen het mijne, ik zoen hem in zijn nek, langs zijn oorlel tot bij zijn mond.

Het water loopt langs zijn gespierde lichaam naar beneden, hij stoot zichzelf diep bij me naar binnen, ik kijk hem in zijn ogen en zie een ondeugende blik.

Nog voor ik het goed en wel besef voel ik hoe een voorbinddildo tergend traag bij mijn roosje naar binnen komt gegleden.

Hmmm, Elodie had me haar collectie speeltjes getoond, maar deze had ze blijkbaar nog als verrassing voorzien.

Tijd om te bekomen heb ik niet, ik sta tussen 2 vuren en die stoten beurtelings telkens harder en dieper bij me naar binnen, dit is onwerelds lekker, ik voel een ongelofelijk orgasme naderen terwijl 4 handen mij overal strelen en betasten.

Ik word week in mijn knieën en begin te schokken, dit zorgt ervoor dat Wim en Elodie nog dieper en harder bij me naar binnen glijden en op slag kom ik klaar, ik hou het niet meer en kreun luid. Wim en Elodie blijven doorgaan tot ik niet meer kan.

Ik bevrijd me uit de tang waarin ik zopas heerlijk genomen werd. Wim is intussen al bezig de voorbinddildo van Elodie uit te doen.

Hij draait haar naar de muur, ze plaatst haar handen tegen de donkere stenen en ik zie haar vingers verkrampen van genot zodra hij ineens bij haar naar binnen stoot.

Zijn handen glijden over haar borsten en klitje terwijl hij ritmisch in haar beukt, het geluid van het water die van hun lichamen stroomt en zijn bekken tegen haar natte glimmende kont klinkt fantastisch geil.

Ik sta nu achter Wim en neem zijn ballen in mijn handen, veel meer kan ik niet, ik sta immers nog te wankelen op mijn benen. Ik masseer ze terwijl hij elodie steeds harder en harder neukt.

Hun gekreun wordt steeds luider en luider, ik voel hoe Wim met een laatste keiharde stoot opnieuw in Elodie klaarkomt, net op dat ogenblik kreunt ook zij luidkeels dat ze komt.

Wim pompt zijn warme zaad tot de laatste druppel diep in haar geile kutje, dan laat hij zijn halfharde lul uit haar zakken en draait hij zich richting mij. Ik lik zijn lekkere paal af, wat een heerlijk dessert glimlach ik.

nog kletsnat gaan we naar de slaapkamer, Elodie legt zich uitgeput op bed, Wim & ik kijken elkaar aan, we denken net hetzelfde en duiken allebei nog even tussen haar benen en proeven de mengelmoes van zijn zaad en haar geil.

Voldaan leggen we ons naast Elodie op bed en vallen we in slaap.

Beoordeel dit verhaal

8 Reacties

 1. Sander 16 mei 2018
 2. ZusterJessica 16 mei 2018
  • Maria 25 mei 2018
   • Zusterjessica 25 mei 2018
 3. Hans 16 mei 2018
 4. Valentina Nappi 18 mei 2018
 5. Lise 23 mei 2018
 6. Mar 07 aug 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *