— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een eerste date met een hard eind

De dag is eindelijk daar.. Vandaag heb ik mijn eerste date met Max. We hebben al een paar keer gebeld met elkaar in beschonken toestand, vandaar dat we nu een date gaan hebben zonder alcohol.
Max woont in Utrecht dus gaan we daar wat drinken. Ik ben zoals gewoonlijk nerveus ( zo als ik dat ben voor elke eerste date ) en kijk nog een x naar m’n outfit. Gezien het overdag is wilde ik een beetje casual voor de dag komen, dus draag ik een strakke lichtblauwe jeans met een blouse welke wel ver genoeg open is zodat ik kan blijven ademhalen. Mijn borsten zijn nogal aan de grote kant, cup E, dus de bovenste knoopjes zijn eigenlijk altijd open.
Ik ben als eerst aangekomen bij het terras en kies een tafeltje bij de muur langs een boom. Ik ga net zitten en zie hem aan komen lopen. Kanonnen, wat ziet hij er goed uit! Hij draagt een mooie jeans met scheuren op z’n knieën, een simpel wit t-shirt met een lage V-hals en niet zo strak dat je alles ziet maar wel strak genoeg dat je kan zien dat hij een mooi lijf heeft. Mooi getrimde stoppelbaard, zonnebril op zn neus en gemillimeterd haar. Hij loopt sexy op mij af met een bijzonder mooie glimlach en een prachtige rij tanden. We geven elkaar 3 zoenen en hij verplaatst de stoel zodat hij direct naast mij kan zitten.
Nog geen 2 tellen bij elkaar of ik voel al de tintelingen in mijn poesje!
Stiekem ben ik erg verlegen maar ik kom vaak over alsof ik blaak van het zelfvertrouwen. Om mijn gebloos door de tintelingen te verbergen kijk ik dan ook maar even naar beneden. Al gauw zijn we aan het kletsen over van alles en nog wat en heb ik het prima naar mijn zin. De grote vraag is alleen; heeft hij dat ook?!
We zijn al 3 uur aan het kletsen wanneer we de kerk 16.00 uur horen slaan. Enthousiast zegt Max dat daar op gedronken moet worden!
Drank is heerlijk en drank is leuk, drank maakt alleen in mijn geval dat ik steeds slechter na ga denken en veel impulsiever en aanrakerig wordt. Zo dus ook na een paar drankjes en Max wordt ook steeds vrijer. Om 18.00 uur staat er een ober aan onze tafel en vraagt of we wellicht wat willen gaan eten terwijl zijn ogen wel erg lang op mijn decolleté gericht zijn. Max ziet dit, kijkt me aan en geeft me een knipoog. Hij slaat zijn arm om mij heen en zegt dat we graag de kaart even willen zien. Zijn arm laat hij op mijn schouders liggen en zo zitten we dus nog dichter op elkaar. Ik ben mij net aan ‘t bedenken wat hij nou eigenlijk aan ‘t doen is, als hij mij opeens een hele lieve zachte kus op mijn lippen geeft. Alsof ik aan hem vast zit houdt deze kus aan en wil net overgaan naar een intiemere geilere kus als de ober zijn keel schraapt om ons de kaarten te geven. Dit keer kan ik mijn blozen natuurlijk niet verbergen, pak de kaart aan en draai een beetje op mijn stoel om de tintelingen te verminderen. Ondertussen heeft Max zijn hand op mijn bovenbeen gelegd en is mij lichtjes aan het strelen. Dit helpt mij totaal niet he als ik nog die kaart moet bekijken en wat moet gaan eten. Ik pak zijn hand dus vast om duidelijk te maken dat hij moet stoppen met dat gestreel. Max kijkt me aan en vraagt of ik wel echt zin heb .. in eten? Ondeugend kijk ik hem aan en moet hier om lachen. Mijn gezicht spreekt altijd boekdelen!
“Dat dacht ik al” zegt Max, en hij staat op en loopt naar binnen.
Wanneer hij terug komt wenkt hij naar me dat we gaan. Ik pak mijn spullen en ga met hem mee. Max kijkt achterom met een ondeugende glimlach en pakt mijn hand vast.
Zo liepen we daar, hand in hand, in Utrecht alsof we een stelletje waren en we elkaar al jaren kende. Gezien ik niet bekend ben in Utrecht vraag ik hem dan ook waar we naar toe gaan. Hij trekt me een smal straatje in waar geen mensen lopen, duwt me tegen de muur met zijn heupen en vraagt me of ik hem vertrouw terwijl hij nog geen halve centimeter van mijn lippen vandaan is. Ik kijk hem aan en bedenk mij dat vertrouwen een heel ander iets is maar dat ik hem wel dolgraag wil zoenen. Ik pak hem vol op zijn mond en kus hem waanzinnig geil en licht hijgend. We staan in een straatje BUITEN! Meid denk toch eens na, alsof je hem hier buiten een neukbeurt kan geven!

Ik laat hem los en vraag of zijn huis hier ver vandaan is. Hij kijkt me sneaky aan, grijpt mn hand vast en trekt me een deur door in het smalle straatje. We stappen een oude lift in en staan in een waanzinnig gaaf loft, WAUW!

Ik zie een gigantisch groot bed staan en terwijl ik daar achterwaarts naar toe loop, knoop ik langzaam mijn blouse open. Max blijft staan kijken dus vraag ik hem ongeduldig of hij me komt helpen of dat ik al het werk zelf moet doen. Hij moet hard lachen en schudt zijn hoofd. Bij mij aangekomen trekt hij de blouse van mijn schouders en begint gelijk mn broek naar beneden te trekken. Ik klim op zijn bed, ga lekker liggen en begin mezelf te strelen bij mn kutje. Ik kijk hem geil aan terwijl ik een vinger naar binnen breng en sluit mijn ogen. Max kleedt zich snel uit en komt boven op mij. Hij trekt mijn string uit en terwijl hij mij kust voel ik zijn harde pik kloppen tegen mijn kutje.
Geduld is niet een sterke eigenschap van mij, dus ik draai hem op zijn rug en ga bovenop hem zitten. Ik trek mijn BH uit en ga langzaam met mijn harde kleine tepels over zijn bovenlijf heen terwijl ik hem likjes geef. Max pakt mijn gezicht en kust me innig terwijl hij hard en ruw mijn borsten vast grijpt en knijpt in mn tepels. Ik kreun hard en begin te kronkelen op zijn harde pik. Ik richt mezelf omhoog en zet zijn pik voor de ingang van mijn kutje. Net als ik mij langzaam over zijn pik heen wil laten zakken stoot hij waanzinnig hard in mij. Ik schreeuw het uit en het echoot door de hele loft heen.
Super snel draait hij mij op mn rug, buigt mn knieën richting mn gezicht en begint als een konijn op mij in te stoten. Ik kan niks anders uitbrengen als hard gekreun en gehijg en weet niet wat ik allemaal voel! Zijn pik is zeker niet klein en raakt alle juiste plekjes. Het geklets van zijn ballen hard tegen mijn billen aan zorgt voor nog meer extase. Hij zuigt aan mijn tepels en bijt zachtjes en dan weer hard. Ik voel zoveel dat mijn orgasme al nadert. Hij trekt me over het bed, stapt zelf van het bed af zodat hij kan staan en dus nog harder in mij kan stoten. De stoten blijven maar komen en dan ook nog eens zijn ruwe duim op mijn clitje maken dat ik eindelijk klaarkom. Ik voel alle kracht uit mijn lichaam wegtrekken en ben aan hem overgeleverd. Hij trekt zijn nog steeds harde lul uit mij, sjort er een paar keer aan en spuit dan mijn borsten helemaal vol.
Hierdoor kreun ik weer en sluit hem tussen mijn benen in terwijl ik zijn zaad over mijn borsten uitsmeer.
Hij buigt zich voorover, geeft me een lik over mijn mond en vraagt;
Honger? ?

Beoordeel dit verhaal

13 Reacties

 1. Jurgen 19 mei 2018
  • ShyBlonde 26 mei 2018
 2. Anne 21 mei 2018
 3. Josephine 21 mei 2018
 4. Angelina 21 mei 2018
 5. Don Hardt 22 mei 2018
  • Fenna 23 mei 2018
   • Sander 23 mei 2018
 6. ZusterJessica 22 mei 2018
  • Andre 03 jun 2018
 7. ShyBlonde 26 mei 2018
 8. Christ 21 feb 2021

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *