— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Bij de kachel

Stom stom stom. Hij kon zichzelf wel voor zijn kop slaan. Al sinds jaar en dag liep hij al door het park en al die jaren was het goed gegaan. Het park had geen geheimen voor hem, meestal voelde hij het noodweer wel aankomen. Maar vandaag niet, vandaag had hij niet naar zijn gevoel geluisterd. Uiteraard zag hij de zware wolken wel aankomen, maar hij vermoedde dat hij voor het zou gaan sneeuwen wel weer bij zijn auto zou zijn. Maar nu zag hij geen hand voor ogen meer, en hij wist dat als hij naar de auto zou moeten lopen dit minimaal 2 uur zou duren met deze sneeuw die zijn zicht tot nul reduceerde. Een blik op zijn kompas gaf aan dat hij rond de beek zou moeten zijn en voor zover hij het zich kon herinneren zat daar nog een oude jagershut. Geen idee in welke toestand deze zou zijn maar wellicht kon hij hier de storm even uitzingen..

Het kon nu niet ver meer zijn. Hij meende zelfs al rooklucht te detecteren. Het kon niet anders of er was iemand op hetzelfde idee gekomen als hij. Waarschijnlijk die jagers die rond het jachtseizoen wel vaker rondhingen bij de hut. Ja, daar in de verte zag hij licht door de ruiten komen en rook uit de schoorsteen. Hij klopte op de deur en zonder een antwoord af te wachten stormde hij naar binnen, geen zin om nog maar een seconde langer in de gure wind te blijven staan.

Ze schrok, zoveel was duidelijk. Bedekt met enkel een kleed om haar schouders, draaide ze naar de deur toe. Ze trok het kleed wat verder over haar schouders, tegelijkertijd controlerend of dit onderaan niet te veel zicht op haar benen gaf. Hij verontschuldigde zich maar kon een kleine lach ook niet onderdrukken. “Volgens mij zitten we in hetzelfde schuitje”, zei hij, naar beneden kijkend waar zijn doorweekte kleding hem het aanzicht van een overboord geslagen zeeman gaf. Hij deed de deur achter zich dicht en spoedde zich naar haar toe. “Hallo”, zei hij terwijl hij zijn hand uitstak. De hand werd beantwoord en ook zij stelde zich voor. Door deze beweging viel wel heel even het kleed van haar schouder. Hij kon niet anders dan er naar kijken en dit deed hij zonder te blozen. Nu kon zij een glimlach niet onderdrukken. Ze voelde zich ineens niet zo naakt meer.

Hij draaide zijn gezicht naar het vuur en complementeerde haar met de creatie ervan. Zijn schoenen gingen eerst uit en daarna zijn natte sokken en broek. Ze kon niet anders dan van afstand zijn benen bewonderen. Het leken wel kuiten van een wielrenner, zo strak als deze waren. De jas ging ook uit, gevolgd door de trui. Deze was niet echt nat maar zo bij het vuur vond hij het wel prettig om deze warmte tegen zijn lichaam aan te krijgen. Pas nu zag hij dat haar kleren netjes aan een stok voor de kachel gehangen waren. Haar broek, haar shirt en jas. Maar zijn oog viel vooral op de bh die net zichtbaar onder het shirt uit kwam. Een mooi kanten model, met een speels strikje aan de voorkant. Hij vroeg zich af hoe haar borsten eruit zouden zien. Aan de grootte van de bh af te leiden zouden deze niet al te groot zijn, maar precies passend bij de contouren van haar lichaam die door het kleed heen te zien waren.

Hij voelde aan alles dat hij bekeken werd door haar en hij waagde het erop. “Vind je het erg als ik mijn shirt ook uit doe? De kou is er doorheen getrokken”, loog hij. Ze gaf toestemming en langzaam ontdeed hij zich van zijn shirt. Hij deed dit precies zo dat zij goed zicht had op zijn bovenlijf. Ach dit was al lang niet meer zo in vorm als toen hij vroeger nog veel meer aan turnen deed maar hij wist dat hij er nog prima mocht zijn. Het buikje had hij al lang voor lief genomen en doordat hij er niet moeilijk over deed werd dit vaak door vrouwen als heel aantrekkelijk beschouwd. In zijn ooghoeken zag hij haar bewonderend naar haar kijken. Dit deed zijn zelfvertrouwen groeien en hij ging naast haar op de oude bank zitten die richting het vuur geposteerd was. Ondertussen probeerde hij een voorstelling te maken van haar lichaam onder dat kleed.

Alsof zij zich er ineens van bewust werd, opende ze het kleed half om hem ook te bedekken. Het was een soort poging om hem ook te verwarmen maar tegelijkertijd hoopte dat hij daardoor dichter tegen haar aan zou komen zitten. Op deze uitnodiging ging hij hartelijk in. Hij schoof zijn billen tegen die van haar en trok net als haar zijn benen op zodat het kleed ook zijn benen gedeeltelijk bedekte. Hij kon hierdoor de arm die tussen hen in zat niet goed een plek geven. Om haar heen slaan zou te ongemakkelijk zijn maar nu lag deze tegen haar bovenbeen aan. Hij greep deze tweestrijd maar aan als een poging tot het voelen van haar huid. Door tweemaal zijn lichaam zo te draaien, alsof hij een comfortabelere houding zocht, was hij in staat zijn hand 2 keer langs haar benen te laten glijden. Het voelde zacht en warm.

Ze merkte dat zijn hand langs haar benen ging en drukte haar been steeds dichter tegen zijn hand aan. Het was een soort spel waarbij geen van beiden toe wilde geven maar ook geen van beide de eerste echte stap wilde zetten. Want wat wisten ze nou eigenlijk van elkaar, behalve dan dat beiden merkten dat hun lichamen extreem reageerden op elkaar. Nu was het wachten op wie de eerste beweging zou maken want zijn hand zat nu bijna helemaal onder haar been. Zij besloot de regie op zich te nemen en deed haar been zo omhoog dat zijn hand min of meer vrij spel had om haar billen aan te raken, haar dijen te strelen of zelfs wat verder omhoog te gaan om over de dunne stof van haar slip te glijden. De uitnodiging was aan hem besteed, hij draaide zo dat zijn hand naar boven gericht langs haar been gleed. Zijn vingertoppen voelden het kippenvel dat zich meester van haar maakte. Hij wilde meer! Zij wilde meer!

Cirkeltjes draaide hij. Vanaf de buitenkant van haar benen naar haar billen toe. Steeds dichterbij kwam hij. Zij kon niet meer wachten en drukte haar billen tegen zijn hand aan. Ze wilde dat hij haar vast pakte, haar billen kneedde en heel stiekem hoopte dat hij zo wild zou zijn dat er wellicht een tik op de billen inzat. Ze kon zich niet meer inhouden en draaide haar hoofd naar hem toe. De eerste kus was precies zoals deze moest zijn, vol passie en gretigheid. Met zijn vrije hand pakte hij haar hoofd vast en drukte zijn lippen tegen de hare. Door haar knot had hij goed houvast, precies zoals zij het wilde liet hij weten dat ze van hem was die middag.

Tijdens het zoenen vergat hij in eerste instantie zijn vrije hand die nog steeds tegen haar billen gedrukt zaten. Met een soepele beweging zorgde zij ervoor dat hij zijn aandacht weer op twee fronten vestigde. Zijn hand had nu volledig vrij spel over haar strakke billen en hij schoof haar slipje iets opzij. Hij kneedde ze, hij aaide ze, hij trok ze iets uit elkaar en zijn vingers gleden door haar billen naar voren. Over haar kontje, waar ze in eerste instantie iets van schrok, maar waar ze wel een warm gevoel van kreeg in haar onderbuik. Ze merkte het ook in haar ademhaling, even kon ze hem niet zoenen omdat ze naar adem moest happen. Nog nooit had ze deze lust gevoeld als iemand haar daar aanraakte maar nu wilde ze meer. Zijn hand echter stopte niet, maar gleed verder naar voren. Onder de inmiddels vochtige stof door van haar slip. Wat was ze blij dat ze gisteravond nog besloten had zichzelf in bad te verwennen met het inzepen van haar lichaam en het scheren van haar stoppeltjes. Nu voelde ze heerlijk glad aan. En dat merkte hij ook.

Met zijn middelvinger raakte hij als eerste haar natte lipjes aan. Ze kon een kleine gil niet onderdrukken. Het was lang geleden dat iemand anders haar daar aangeraakt had. Ze genoot met volle teugen en zorgde ervoor dat zij hem vol lust bleef zoenen. Ze wilde hem overal voelen en nu hij haar intiemste plekje gevonden had vond zij het tijd om bij hem op onderzoek te gaan. Haar handen vonden vanaf van zijn nek een weg naar beneden, over zijn rug, langs zijn ribbenkast naar de bovenkant van zijn billen. Zijn boxer hield haar vingers tegen, en plagend volgde zij de rand van het elastiek. Ze merkte aan zijn bewegingen dat hij niets liever wilde dan dat zij haar handen in haar boxer liet glijden. Zij had de controle en dat vond ze heerlijk. Ze wilde nog even wachten, maar net op dat moment gleden zijn vingers verder tussen haar schaamlippen door. Nu kon ze zich niet meer inhouden en omvatte in één beweging zijn strakke billen. Ze trok hem tegen haar aan. Hun beide handen lieten de ander rillen van genot. Beiden wilden meer, nu, hier, snel, vol passie en lust.

Het kleed gleed van haar schouders af. Hij pakte het op en plaatste het voor de kachel. Daarna liep hij terug naar de bank en stak zijn hand uit. Haar ogen gleden over zijn lichaam en het was wel duidelijk dat hij opgewonden was. Zijn boxer zat strak om zijn kruis maar zijn erectie was duidelijk te zien. Ze fantaseerde al een beetje hoe het zou voelen om hem in haar te hebben. Ze pakte zijn hand en hij leidde haar naar het kleed. Met haar billen naar de kachel toe ontdeed hij haar teder van haar slipje. Hij zakte door zijn knieën en kuste haar buik terwijl hij het slipje over haar voeten trok. Hij had vrij zicht op de gladgeschoren heuvel. Zijn hart ging sneller kloppen, net als zijn lul die nu bijna door zijn boxer heen stak. Zijn handen gingen van haar kuiten, langs de binnenkant van haar knieën omhoog tot hij weer haar billen bereikte. Ondertussen bleef hij zijn aandacht op haar buik vestigen en kuste haar rondom haar navel. Hij wilde niet te snel gaan maar had enorm veel moeite zichzelf tegen te houden. Wederom gleed er een vinger over haar kontje en ook nu weer reageerde haar lichaam anders dan ze gewend was. Ze huiverde en wilde eigenlijk dat hij verder ging met haar plagen.

Hij keek omhoog en zag haar staan in de gloed van de kachel. Haar prompte borsten waren precies wat hij voorgesteld had. Niet te groot, precies passend bij haar lichaam. Een lichte deining terwijl ze haar benen verzette zorgde voor extra opwinding bij hem. Haar tepels stonden mooi recht en hadden zichtbaar gereageerd op zijn aanrakingen. Net op dat moment keek zij naar beneden en zag dat hij haar borsten bewonderde. Ze liet haar ene hand op zijn hoofd en met de andere pakte ze haar borst vast, lichtjes knedend en haar tepel strelend. Ze wist dat mannen dit altijd erg opwindend vonden maar nu deed ze het voor haar zelf. Hij gaf haar het gevoel de mooiste vrouw op aarde te zijn en ze vond dat we wel een aanraking verdiende. Dit was het signaal waar hij op gewacht had, hij kon zich niet meer beheersen.

Zijn hoofd zakte tussen haar benen, al kussend vond zijn mond een weg over haar buik. Op het moment dat zijn mond voor haar kutje zat begon hij gretig te likken. Haar hand liet hem merken dat hij alle tijd had. Ze trok hem iets aan zijn haren naar achteren waardoor hij omhoog keek en hij in haar ogen kon zien dat er geen haast was.
Hij stond op, langzaam en ondertussen genietend van elke centimeter van haar lichaam, tot hun monden elkaar weer vonden. Ze moest iets op haar tenen gaan staan en hij iets zijn hoofd naar beneden houden maar weer was daar die passie, het genot, de spanning van het zoenen. Hij trok haar dicht tegen zijn lichaam aan waardoor haar borsten tegen zijn borst gedrukt werden. Hij genoot hiervan en zij gaf zich ook volledig over aan zijn passievolle kussen. Ze liet haar handen weer in zijn boxer verdwijnen, hield zijn billen vast en drukte hiermee zijn kruis richting het hare. Zij was duidelijk degene met de controle nu, al was ze bang deze elk moment te verliezen. Ze trok de boxer naar beneden maar ze kon deze niet ver genoeg krijgen. Nu was het haar beurt om door haar knieën te zakken. Ze trok de boxer naar beneden en terwijl ze met haar hoofd voor zijn kruis zat, schoot zijn lul ineens uit de boxer. Het voelde als een bevrijding. Hij keek omlaag en zag haar even twijfelen. Haar hand ging richting zijn ballen en nam ze tegelijk vast. Ze kneedde ze iets en bracht haar mond dichterbij. Haar tong begon onderaan zijn lul en langzaam en plagend ging ze iets omhoog. Bij zijn eikel aangekomen zag ze dat deze al wat druppels los liet. Gulzig nam ze zijn lul in haar mond en zoog er even heel sterk aan zodat haar wangen naar binnen sloegen.
Bewonderend keek hij omlaag. Naar deze beeldschone vrouw die bezig was zijn lul tot ultieme hardheid te krijgen. Ze deed het alsof ze precies wist wat de bedoeling was, hij was al in haar handen. Zij was duidelijk de baas en hij vond het heerlijk dat zij het voortouw nam. Ze likte en zoog alsof ze precies wist wat hij lekker vond. Plots stopte ze en keek hem vragend aan. Ze beet iets op haar lip en liet haar toen volledig op het kleed zakken. Ze nam plaats op haar rug en nodigde hem uit om over haar heen plaats te nemen. Hij deed haar benen iets uit elkaar en plaatste de zijne ertussen. Hij steunde op 1 elleboog en plaatste met zijn vrije hand zijn lul precies voor haar kutje. Hij keek haar in de ogen en ze gaf een soort van toestemming door haar benen om zijn billen te klemmen. Zij was nog steeds de baas! Zij bepaalde en zij gaf nu aan dat ze in hem moest komen.

Beoordeel dit verhaal

16 Reacties

 1. Gertjee 10 aug 2018
 2. Josephine 12 aug 2018
  • Hans 14 aug 2018
 3. jakkie 12 aug 2018
 4. Josephine 14 aug 2018
 5. Maria 16 aug 2018
 6. Josephine 17 aug 2018
 7. Honoratus 19 aug 2018
 8. Honoratus 19 aug 2018
 9. Honoratus 19 aug 2018
 10. Honoratus 19 aug 2018
 11. jakkie 29 aug 2018
 12. Laars 23 sep 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *