— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De omslag in mijn leven

Eerst maar even voorstellen ik ben een vrouw van midden 30, moeder van een pracht dochter van 3 jaar en getrouwd met een man van 52.
Ik werd opgenomen in het ziekenhuis voor een kleine ingreep. Ik had nooit kunnen bedenken dat het ging leiden tot de grootste verandering van mijn leven. Op de zaal werden we gewekt door een opgewekte verpleegster die rond kwam met het ontbijt. Vanaf het eerste moment dat ik je zag was ik volledig van mijn stuk gebracht. Jij vroeg aan mij wat ik voor het ontbijt wilde en ik begon te stamelen en voelde dat ik begon te blozen, kon er nog net uit krijgen wat ik wilde eten. In het vervolg van de dag keek ik uit naar het moment dat jij kwam en repeteerde wat ik wilde zeggen vast in mijn hoofd om maar niet over te komen als een idioot. Maar helaas ging dat niet want telkens als je binnen kwam kon ik geen normale zin meer maken. Na een paar dagen lukte het mij om een praatje met je te maken.

De dag van de operatie was aangebroken en ik was erg zenuwachtig, iets wat jij opmerkte, en je probeerde mij op mijn gemak te stellen door over van alles en nog wat met mij te praten. Het lukte je wonderbaarlijk goed om me rustig naar de operatiekamer te krijgen. Toen ik na de operatie op de uitslaapkamer mijn ogen open deed zag ik dat je naast mijn bed zat te lezen. Ik knipperde nog maar een keer met mijn ogen want ik dacht dat ik nog niet helemaal wakker was, want je dienst zat er allang op. Je merkte dat ik wakker werd en controleerde samen met een andere verpleegster de functies. Deze waren goed en ze vertelde ons dat ik weer terug naar de afdeling mocht. Het was inmiddels al wat later op de avond en om de mede patiënten niet te storen bracht je mij naar een aparte kamer, sloot alle piepjes en medicijnen weer aan en wenste mij welterusten en verliet de kamer.

De volgende ochtend was ik al vroeg wakker want ik hoorde je praten met een collega op de gang. Ik fatsoeneerde mijn haar en nachthemd zo goed en kwaad als het kon en wachtte tot je binnenkwam. Tot mijn grote teleurstelling kwam een collega van je binnen. Ze vroeg hoe het met me ging ik zei dat ik me prima voelde maar wel graag even zou willen douchen. Julia zei dat ze daar nu geen tijd voor had maar dat ik wat later op de dag wel even kon douchen.

De koffie werd gebracht door jou en ik voelde de behoefte om je te zeggen dat ik het erg leuk vond dat je er voor me was toen ik wakker werd uit de narcose, maar dat ik het wel vervelend vond voor diegene die thuis op je zaten te wachten. Je zei dat het geen enkele moeite was en aangezien er thuis behalve de kat niemand op haar zat te wachten hoefde ik mij daar niet druk over te maken. Je kan begrijpen dat dat zorgde voor een kriebel in mijn buik.

Na de middag was er tijd voor een douche want ondertussen voelde ik me smerig en had ik het idee dat ik niet meer naar bloemetjes rook. Het douchen moest nog wel onder begeleiding want na de operatie was ik nog wat wiebelig, dus op een stoel onder de douche maar dat maakte me niet uit aangezien ik in ieder geval het idee had dat ik weer een beetje mens werd. Alleen voelde ik me een beetje opgelaten om mij uit te kleden voor jou en ik weet dat ik niet de eerste vrouw was die je naakt zag maar toch.

’s Middags kwamen mijn man en dochter op visite en toen je op de kamer kwam begroette jij Patrick met een handdruk en stelde je voor. Bij Kelsey zakte je door je knieën en gaf ook haar een hand. Ze begon je meteen te vertellen dat ze een mooie tekening voor mij had gemaakt en jij stelde voor deze samen voor mij op te hangen en ging meteen met Kelsey aan de hand op zoek naar een punaise voor op het bord. Dit tafereel zorgde voor een brede glimlach op mijn gezicht. Naast mij kijkend zag ik dat Patrick alweer druk in de weer was met zijn telefoon en iets mompelde van een vergadering. Wat dus betekende dat hij en Kelsey al snel weer moesten gaan omdat hij geen tijd had om hier te zijn. Dus nadat Kelsey en jij de tekening hadden opgehangen gingen ze weer. Van Kelsey kreeg ik een dikke natte kus en een fijne knuffel van Patrick een vluchtige kus en weg waren ze weer en wij bleven samen achter op de kamer.

Jij zag aan mijn gezicht dat mij iets dwarszat en zei dat je dienst er zo op zat en dat we dan wel even konden kletsen. Ik knikte en jij verliet de kamer. Ik kon de klok wel vooruit kijken en het uurtje leken er wel drie. Maar toen de tijd eindelijk voorbij was kwam je in je gewone kleren aan mijn bed zitten. Je zag er zo anders uit maar nog steeds erg mooi. We kletsten over van alles en nog wat over jou leven, over mijn liefdeloze huwelijk en natuurlijk ook over Kelsey. Het voelde zo natuurlijk alsof we elkaar al heel lang kenden en altijd al vriendinnen waren geweest. De tijd vloog voorbij en voordat we in de gaten hadden kwam een collega van je binnen om te zeggen dat het eigenlijk wel tijd was om te gaan slapen. Jij zei dat we de tijd uit het oog verloren waren en bood je verontschuldigingen aan en zei dat je afscheid zou nemen en naar huis zou gaan. Teleurgesteld dat onze gesprekken tot zo’n abrupt einde moesten komen, zei ik je gedag en drukte jij een kus op mijn wang en vertelde dat je het erg gezellig had gevonden.

De volgende dag was het zaterdag en was het je vrije dag en met het laatste bezoekuur van die dag mocht ik naar huis. Dat betekende dus dat ons onderonsje geen gevolg zou krijgen, iets waar ik wel naar uit had gekeken maar helaas niet zo mocht zijn. Hevig balend lag ik ’s middags te wachten op de koffie, die tot mijn verbazing door jou werd gebracht. Mijn humeur sloeg meteen helemaal om toen ik je zag. Je was niet gekleed in je uniform maar had een strakke spijkerbroek aan met een blouse en hakken. Je begroette mij met een knuffel en een kus op mijn wang en je droeg ook een heerlijke parfum. Nu wist ik het echt zeker ik was verliefd op een vrouw notabene. Door die gedachte bloosde ik en je vroeg me wat er was. Ik wuifde het weg en begon weer een gesprek over koetjes en kalfjes om maar niet te hoeven denken aan wat komen ging. Het idee dat ik het ziekenhuis moest verlaten en jou niet meer zou zien kon ik nog niet aan. Maar voordat het zover was wilde ik nog even van je aanwezigheid genieten. Ik verzekerde mezelf ervan dat we contact konden houden door je een vriendschapsverzoek te sturen via Facebook.

Toen was toch echt de tijd daar voor het vertrek en we namen afscheid en beloofden elkaar om snel wat af te spreken. Iets wat mij als muziek in de oren klonk. Ondertussen waren Patrick en Kelsey in het ziekenhuis aangekomen en rende Kelsey op je af om te zeggen dat ik weer naar huis mocht. Jij hurkt voor haar neer en zei tegen haar dat ze mij de komende tijd maar goed moest verwennen samen met papa en als ze niet wist wat ze moest doen ze jou dan altijd kon bellen en gaf haar een papiertje met je telefoonnummer mijn hart maakte een sprongetje toen je oogcontact met mij maakte. Je groette Patrick en liep de gang op.

Eenmaal thuis kon ik niet stoppen met aan je te denken zelfs in mijn dromen liet je mij niet los. Kelsey verzorgde mij voor haar leeftijd erg goed want jij had tegen haar gezegd dat ze dat moest doen. Elke morgen kwam ze met haar verpleegsterkoffertje bij mij om naar mijn hartslag te luisteren net als zuster Lindsey dat deed. Ondertussen hadden wij regelmatig contact via Facebook en vertelden wij elkaar alles. Behalve dan dat ik dolverliefd op je was en je graag wil zien. Hopend op het feit dat dit ooit nog zou gaan gebeuren leek het lot mij goedgezind. Jij vertelde dat je je snipperdagen op moest maken dus dat je volgende week wel een keer bij Kelsey en mij een kopje koffie kon komen drinken. Ik stond nog net niet op om een vreugdedansje te doen maar ik voelde me een echte verliefde puber worden. We maakten meteen een afspraak omdat ik bang was dat je anders terug zou krabbelen.

De dag voor onze afspraak was ik bijzonder zenuwachtig en bij het minste of geringste moest Patrick het ontgelden. Dit leidde tot een fikse ruzie nadat Kelsey op bed lag. Er kwamen verwijten over en weer. En er werden harde woorden gezegd. De ruzie werd niet bijgelegd en Patrick sliep die nacht in een hotel, iets wat voor mijn operatie wel vaker gebeurde. Ik nam mezelf voor dit niet langer te laten gebeuren.

De volgende dag werd ik wonderwel opgewekt wakker en Kelsey was ook opgewonden dat zuster Lindsey op bezoek kwam. Toen het tegen tienen liep werd ik steeds zenuwachtiger en checkte elke minuut mijn haar en make up. Ook Kelsey moest er aan geloven, elke keer liep ik haar achterna om haar speelgoed op te ruimen, dit tot haar grote frustratie omdat ze zuster Lindsey alles wilde laten zien. Stipt op de afgesproken tijd ging de deurbel. Kelsey rende naar de deur en ik kwam er achteraan een checkte nog 1 keer mijn haar en make up in de spiegel in de gang. Ik deed de deur open en daar stond je met een pakje en een mooie bos bloemen je was nog mooier dan in mijn herinnering en mijn adem stokte in mijn keel. Toen ik na een korte tijd mijn stem weer had gevonden nodigde ik je uit om binnen te komen. Eenmaal in de kamer overhandigde je kelsey haar kadootje en gaf je mij 3 kussen en het boeket met bloemen. Mijzelf verontschuldigingd liep ik naar de keuken om een vaas te pakken en koffie in te schenken. In de keuken keek ik naar het mooie boeket wat ik van je gekregen had en dacht na over hoelang het geleden was dat ik van iemand zo een mooie bos had gekregen. Waarschijnlijk duurde het erg lang eer ik weer uit de keuken was want opeens stond je achter mij en vroeg of je een goede keus had gemaakt. Betrapt kleurde ik van oor tot oor en pakte snel een vaas en zei tegen je dat ik ze erg mooi vond. Je vroeg me waar de kopjes voor de koffie stonden ik sputterde nog tegen dat ik het wel zou doen maar je wilde van geen wijken weten en ik wees naar het kastje boven de gootsteen en ging verder met de bloemen en zette ze op de vaas en nam ze mee naar de kamer, jij volgde inmiddels met de koffie. Eenmaal aan tafel kon ik me wat ontspannen en klom Kelsey bij mij op schoot om het kadootje wat ze had gekregen te laten zien het waren echte zusterhandschoenen een kinderspuitje en een stethoscoop zodat ze als ik ziek was nog beter voor mij kon zorgen. Lindsey liet haar zien hoe deze moest gebruiken er aan toevoegd dat ze nu ook al heel goed voor mij gezorgd had want mama zag er geweldig uit. Toen ze weer naar me keek was ik blij dat ik op een stoel zat want ik voelde mijn knieën week worden. Nadat Kelsey weer was gaan spelen met haar poppen om alle gekregen spulletjes uit te proberen herhaalde je nogmaals dat ik er fantastisch uitzag en voegde daar een knipoog aan toe, je was met mij aan het flirten en het beviel mij uitstekend. Voor de eerste keer liet je mij merken dat jij het ook voelde en ik kon merken dat het mij geruststelde dat het niet van 1 kant kwam maar dat jij die gevoelens ook voor mij had.

Na een hele poos gekletst te hebben over van alles en nog wat kwam mijn ruzie met Patrick ter sprake en ik vertelde je dat ik een punt ging zetten achter mijn huwelijk, aangezien er al jaren geen sprake meer was van liefde en dat ik voor hem niet meer was dan armcandy een soort trofee waar hij mee kan showen als het hem uitkwam. Je keek mij vol ongeloof aan en zei dat je dacht dat wij een perfect huwelijk hadden waarop ik zei dat ik jaren heb kunnen oefenen om de buitenwereld dat te doen geloven. Jouw antwoord daarop was dat ik dan een goede actrice was. Maar dat het een weloverwogen keuze moest zijn omdat er een kind bij betrokken was. Na nog het een en ander te hebben besproken namen we afscheid maar niet nadat we samen op verzoek van Kelsey haar naar bed hadden gebracht. Bij de deur gaf ik je een kus maar deze keer niet op de wang maar op je mond. Een beetje beduusd stapte je achteruit. Ik schrok van je reactie en deed snel de deur dicht en liep naar de keuken. Na een paar minuten ging de deurbel en nog enigszins aangeslagen deed ik de deur open. Daar stond jij en zonder wat te zeggen nam je mijn hoofd in je handen en gaf mij een zoen op mijn mond, draaide je om en liep weg. Verbouwereerd keek ik je na. Je draaide je nog een keer om en gaf me een kushandje en riep “tot snel”.

Beoordeel dit verhaal

28 Reacties

 1. ikke 23 jan 2019
 2. Tdid 23 jan 2019
 3. Doortje 24 jan 2019
  • Ton 13 aug 2019
 4. wiets 24 jan 2019
 5. Josephine 24 jan 2019
 6. Josephine 27 jan 2019
 7. wiets 27 jan 2019
  • corina 16 feb 2019
 8. Josephine 27 jan 2019
  • Wiets 27 jan 2019
 9. Tanja 27 jan 2019
 10. Josephine 29 jan 2019
 11. Wiets 29 jan 2019
  • Corina 15 feb 2019
  • corina 17 feb 2019
 12. Yvette 29 jan 2019
 13. Josephine 30 jan 2019
 14. Wiets 30 jan 2019
 15. Josephine 31 jan 2019
 16. wiets 31 jan 2019
 17. Josephine 31 jan 2019
 18. wiets 31 jan 2019
 19. Remco 01 feb 2019
 20. corina 16 feb 2019
 21. Valdamar 03 mei 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *